Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, Hristo52 написа:

А ти си запази хвалбите за себе си! ...

Това не са хвалби, а твои интерпретации през призмата на болшевишки ЗКПЧ на взвод. Никого не съм обирал и светът е отворен за всеки. Иска се силна вяра в себе си. Никога не съм се отричал от България и винаги съм правел забележки, че съм българин. Не се и съмнявам, че един ден ще умра в България.

Ти не си никакъв комунист, а класически меркантилен партиен член.

При мен всичко се разви по класическата схема на ефекта на пеперудата. Издържах кандидат-студенстки изпит по математика и военната цедка ме изпрати в Плевен. В НШЗО станах отличник младши-лейтенат по една причина. Да получа заветната три дневна отпуска до вкъщи, защото баща ми бе безлична фигура в тошовия мир. Синовете на разни тулупи генерали и полковници бяха просто дебили и увиснаха на изпитите. В последствие шайката от пияндета офицери в Кюстендилко ме заставиха да стана член на българските хуйвенбини ( хунвенбини). През ден наряд  по полк, защото бях някакъв изгой сред понтонери и катеристи. Две години ви пазих прасетата до градската баня в Кюстендил и редовно отрявах водата, защото ми писна ергени лейтенанти след запой с цигански курви, да ми лочат от личната бутилка. Джуров се силеше да става генералисимус и за малко да увисна три години в мършавата армия. Дойде черна волга и ме застави да подпиша документи. Вместо в софийския "Ленин", заминах в Москва и видях с очите си витрината на съветския кенеф. Събота и неделя прииждаха над два милиона гладни руснаци от прерията и тъпкаха избушени куфари с докторски салам от 2рб/кг. Витрината на Горби!

Завърших с червена диплома. Върнах се четири години след тошо капут и изпаднах в безтегловност. Обявиха ме за съветски агент и прочие гламарщина. И така един ден си събрах куфарчето и отлетях. Запохнах от нулата. 8 години плащах наем, колкото да напълни три твои фуражки.  Но който вярва в себе си побеждава. Днес притежавам апартамент за 1млн долара, три етажна къща в родния ми град , хотел в Поморие ( купен от натирени руснаци заради СВО, които си биха капаците в САЩ и се наложи над месец да чакам писмо с воден печат от там) , апартамент в Борово за 150к евро и вила в кв. "Киликура" Сантяго де Чиле за 70к долара.

Пътя на самурая. Изгради кариера. Работи в авиационна промишленост, проектирай безпилотни самолети и тъпо повтаряй номера на евреите - купувай недвижимо имущество или на худой конец - шекели. Долари, евро, злато, коинти в топку! Това ме светна когато бях на остров Пунта де Чорос. 65$ за бунгало на ден плащах на пенсионер, който всяко песо отлагал за покупка на място на брега на Тихия океан. Мой съседи бяха швейцарци, шведи, японци и немци. Почитатели на дивата природа и мислите с себе си. Та толкова ми дреме и за газената  лампа на митрофонова.

Всички бебета изглеждат еднакви, противно на всички старци. Всички бебета имат равен шанс в живота и разполагат с един същи капитал. Време! Как ще изхарчиш този капитал зависи само от тебе.

Елементите на щастието са четири:

1. любими хора;
2. собствен дом;
3. любима работа;
4. пари.

Последното е енергия и в жопу марксиските тъпизми за парите. Ще спечелиш толкова пари, колкото можеш да похарчиш. Забележи! Спечелиш, а не заработиш. И тук идва въпроса за саморазвитието. Чети книги по истори, финанси и психология. На последното наблегни. Тъпизмите на болшевишката мумия запази за дебилите. Той е искал да отмъсти на имепратора за брат си, затова и такива критицизми, даизми и емпириотъпизми цели 50 тома.

Та като масоните рекох, да опитам и аз. Мазен адвокат нае апартамента в София, затова се наложи основен ремонт и нови мебели. Хотелът в Поморие приема учителски колективи от София и от Пловдив срещу 10% комисионна на тур агент и отделно за чистачка. Дайвинг и ролетки не предлагам засега, но се мисли по въпроса. Наем ще лети и от Чили - 800$/мес, октомври ще бъде май. Родителите ми засега в триетажната къща и от там само домашна ракия и истински розови домати.

Къде видя да пия кръв от пролетарията, да дърпам чанти по пазарите или да пренасочвам фондове от магистрали в офшорки. Имитирам масоните и не дишам на никого в врата! Че чак ми забраняваш, да гласувам. Аз съм аполитичен и за мене всеки, който драпа към власта е гноен гандон (влияние от свидетелите на Аллах).

С здраве и умната, че от толкова нерви кръвното скърца.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 31 минути, БаалБек написа:

Според "източниците" (Централата), от които се информира @gagodrago това, което написах в петък сигурно пак са от "Азов"!

---------------------

Абе трол бълбукащ, не ти ли обяснних, че след като беше разкрита тролската ти фалшива самоличност, вече никой не ти се връзва на провокациите.

Трол русенски. :giggle1:

преди 14 минути, Profruit написа:

Елементите на щастието са четири:

1. любими хора;
2. собствен дом;
3. любима работа;
4. пари.

+ 10

Което си е верно,верно и нищо и никой не може да го оспори и да не го признае!!!!!!!!!!!!!

преди 5 минути, gagodrago написа:
преди 5 минути, gagodrago написа:

---------------------

Абе трол бълбукащ, не ти ли обяснних, че след като беше разкрита тролската ти фалшива самоличност, вече никой не ти се връзва на провокациите.

Е как можа точно след поста на @Profruit така да се о@ка@ш. Поне да беше изчакал малко преди да ти видят простотиите. Ех, че си припрян. :*

преди 1 час, crazy katon написа:

След като не виждам знакови МИСЛЕЩИ участници като @Мойра

Забеязах че откакто медията на Черепа фрогнюз обърна малко палачинките и почна да пише против рашистите, и тя спря да пише.

Подозирам че единствените две 'мислещи" жички в мозъка са и дали на късо :laughing4:

преди 1 час, БаалБек написа:

Сърбия остава без руски нефт от първи ноември на тази година, заради влизащите в сила европейски санкции.  Това призна президентът на западната ни съседка Александър Вучич.

"Трябва да се има предвид и че най-голямата рафинерия в Сърбия е собственост на 51% на "Газпром нефт" и на "Газпром". " Я какво съвпадение! То и нашата рафинерия е тяхна (руска) собственост. Ама това са подробности и не е важно. Важното е, че доставчика е само един (руски) и няма да се кланяме на Запада. 

Това е пряк урок за всички рашистки подлоги тук които реваха за ЮП , после и за ТП че не стана по рашистката свирка, а тръбата влезе по европейски правила.

А колко плюха ББ че "бил подарил" на руснаците тръба за 3 млрд. Не другари, не сме я подарили, а е наша ,българска собственост ИМЕННО заради това че всичко е платено от нас и си е наша собственост !

Така че сърбите стигнаха до изводите които отдавна са предупреждавали и тук.

преди 1 час, crazy katon написа:

Убиха красивата рускиня, убиха я в Москва, и кой, ясно кой ... и какво - нищо, добра воля.

Обстрелват непрекъснато Запорожката АЕЦ и го приписват на руснаците. Що за идиот трябва да си за да повярваш на такава безсмислица, но пропагандата е насочена точно натам, към зеленчуците ... достатъчно е да погледнеш идиотските усмивки тук за да ти стане ясно за каква аудитория става реч, гледали-недогледали, чели-недочели и бам - идиотската усмивка. Ако идиота знаеше, че е идиот, нямаше да е такъв. И какво - добра воля.

Убиват всеки ден в Донбас мирни хора и те са много повече от убитите в усраина такива. Убиват ги с натовски оръжия. Терористични актове в Крим, Русия и наричат нея подкрепяща тероризма ... И какво - добра воля.

Вече виждам желание на доста хора, включително от участници в публицистичните предавания за решителен отговор - НЕ ЗА ДОБРА ВОЛЯ!

image.png

А колко лесно би било ако рашистите парират всички обвинения с нещо много простичко - изтеглят всичките войски от АЕЦ , и да видим ще има ли обстрели .

И колко хора са убити в Донбас ??

Докато украинците взривяват с прецизните хайемрси  рашистки складове с боеприпаси , военни бази, военни летища ,рашистите отмъщават  със поредни серии обстрели на жилищни сгради :

преди 22 минути, gagodrago написа:

Карай го по лесно - Всеки който плюе  фалиралия соц и още по тъпи комунета, който не приема рашистка пропаганда и т.н.  си мисли че мой ник.

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, N1K17Y написа:

И аз това питах, преди няколко дни, но освен да мълчиш като насрана и да ръсиш плоски обиди, не можа да отговориш :giggle1:

И за работата като трол се иска акъл. 

Проста и функционално неграмотна си и това си оставаш, Аглайка!

Все нещо питаш, а отговорът така и не осмисляш и после пак вървиш подир човека, и пак питаш..... БезУМНА работа, но не ме изненадваш отдавна. Критическата не прощава на недооцетата. download.gif.9af316256a69b63baae5eac243248458.gif

Айде честито , украинската армия удари Антоновския мост ! И като разбереш , че точно преди удара , по моста са се движели девет paшки КАМАЗа пълни с боеприпаси !!

:yanim:

преди 32 минути, Profruit написа:

С здраве и умната, че от толкова нерви кръвното скърца.

Мисли си за твоето здраве. Медал ще ти дадат. Айде файрос! Поредния мислител дето от тъпотия и злоба във всеки офицер виждате ЗКПЧ. Вие явно друго не знаете.

А какъв комунист съм, точно такъв като тебе е добре да си затвори устата! 

преди 2 часа, Hristo52 написа:

А ти си запази хвалбите за себе си! Или искаш да впечатлиш ли някой! Бил помагал! Стой си където си и си трай. Да, всичко това което е в България, и такива като тебе - чужденци, обрахте за последните 30 години, е създадено от нас КОМУНИСТИТЕ и Русия, на времето СССР На такива дето живеят по чужбина, и ми се правят на интересни тука, би трябвало да забранят да гласуват! Помагачи, професори. Хем не живее тук и не знае как се живее, хем ми философства. 

Какъв комунист си ти бе? Някакво некадърно ЗКПЧ, останало с мисленето от времето на октомврийската революция! Сещам се за един виц...ама няма да го кажа - за оня дето казал на баща си, че е обратен :) 

Е, аз пък живея вече в бг - след 22 години зад Океана. И ще гласувам - защото имам право. Такива, като тебе, трябва да им се забрани да гласуват - или поне гласа ви да се счита за 1/3 спрямо моя глас! 2 структури на ГЕРБ съм изградил лично (с още 2-3 човека) на хиляди мили от софия! И не ми говори за сесере и прочие тъпизми! Имах зачетена 6 по математика при кандидатсване във всички технически ВУЗ в бг...ама тъпите ти другари казаха....а не във Военноморското - не може! В рода ми имало врагове на народа...изверги долни!

ПС: Не, че нямаше да духна още на първото плаване извън бг, де

Специално за @absurt, @ivottoshev, @gagodrago, @Hristo52, @glen, @maxthon и всички други, които се радвате, че Путин а.к.а. Сталин, нахлу с армия в Украйна и вярвате на рашистката пропаганда. 

Знаете ли какво е "сталински самовар"?

stalinskisamovar.png

"Една от хилядите безчовечни и срамни страници от историята на СССР. За една нощ, през 1949 преди юбилея на Сталин бездомните-герои инвалиди от Вликата Отечествена са "събрани" от улиците на големите съветски градове и закарани в далечни кътчета на Сибир. Тези осакатени момчета очевидно са смущавали с вида си съветската идилия и вярата в бъдещето. Много от инвалидите получили осакатяванията си при щурма към Берлин през 1945 - тогава Жуков икономисвал танкове и ползвал живи войници, които правели проходи тичайки в минните полета губейки или живота или крайниците си. Самият Жуков се похвалил с тази си тактика на Айзенхауер, който втрещен го записал в дневника си. Концлагера за инвалиди е разположен на остров Валаам и просъществува чак до 1984г. Най-тежка е съдбата на "сталинските самовари" - 20 годишни момчета без ръце и крака - в лагера ги изнасяли и и закачвали на колани по дърветата за да поемат чист въздух. Много често ги забравяли и те измръзвали до смърт през ноща. Това било окончателното решените на въпроса с инвалидите в СССР. След този момент на Парадите на Победата нямало инвалиди. Героите били погребани живи в лагерите и дори и техните имена забравени - ненужен човешки материал за Империята на Злото."

Тази съдба ги чака и онези осакатени момчета, които са излъгани и пратени в Украйна, а после върнати в матушка рус.

преди 52 минути, Profruit написа:

Завърших с червена диплома. Върнах се четири години след тошо капут и изпаднах в безтегловност. Обявиха ме за съветски агент и прочие гламарщина. И така един ден си събрах куфарчето и отлетях. Запохнах от нулата. 8 години плащах наем, колкото да напълни три твои фуражки.  Но който вярва в себе си побеждава. Днес притежавам апартамент за 1млн долара, три етажна къща в родния ми град , хотел в Поморие ( купен от натирени руснаци заради СВО, които си биха капаците в САЩ и се наложи над месец да чакам писмо с воден печат от там) , апартамент в Борово за 150к евро и вила в кв. "Киликура" Сантяго де Чиле за 70к долара.

Как е нидерландския цар днеска?

преди 7 минути, БаалБек написа:

Специално за @absurt, @ivottoshev, @gagodrago, @Hristo52, @glen, @maxthon и всички други, които се радвате, че Путин а.к.а. Сталин, нахлу с армия в Украйна и вярвате на рашистката пропаганда. 

Знаете ли какво е "сталински самовар"?

"Една от хилядите безчовечни и срамни страници от историята на СССР. За една нощ, през 1949 преди юбилея на Сталин бездомните-герои инвалиди от Вликата Отечествена са "събрани" от улиците на големите съветски градове и закарани в далечни кътчета на Сибир. Тези осакатени момчета очевидно са смущавали с вида си съветската идилия и вярата в бъдещето. Много от инвалидите получили осакатяванията си при щурма към Берлин през 1945 - тогава Жуков икономисвал танкове и ползвал живи войници, които правели проходи тичайки в минните полета губейки или живота или крайниците си. Самият Жуков се похвалил с тази си тактика на Айзенхауер, който втрещен го записал в дневника си. Концлагера за инвалиди е разположен на остров Валаам и просъществува чак до 1984г. Най-тежка е съдбата на "сталинските самовари" - 20 годишни момчета без ръце и крака - в лагера ги изнасяли и и закачвали на колани по дърветата за да поемат чист въздух. Много често ги забравяли и те измръзвали до смърт през ноща. Това било окончателното решените на въпроса с инвалидите в СССР. След този момент на Парадите на Победата нямало инвалиди. Героите били погребани живи в лагерите и дори и техните имена забравени - ненужен човешки материал за Империята на Злото."

Тази съдба ги чака и онези осакатени момчета, които са излъгани и пратени в Украйна, а после върнати в матушка рус.

Вземете си назначете някой по качествен писач на истории в партията, моля!

преди 2 часа, gagodrago написа:

Предполагаемая убийца журналистки Дарьи Дугиной оказалась бойцом полка «Азов»

Аве ей, НРА пое отговорност вече.

Ватенска ви работа. Чукча не чете

преди 30 минути, БаалБек написа:

И като разбереш , че точно преди удара , по моста са се движели девет paшки КАМАЗа пълни с боеприпаси !!

След това разбираш, че на моста са били ремонтната бригада, а в същото време до моста е бил импровизирания ферибот да превозва цивилни с автомобилите си.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Чукча не чете

За първи път виждам чучка на има Реджеп.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Аз преди месеци ви казах, че НРА се мобилизира и партизанската война ще бъде на територията на расия

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Нещо източници?

преди 1 час, БаалБек написа:

Западът въведе ефективни далекобойни артилерийски системи, които изтласкаха руснаците назад.

В Донбас назад...... Дано не се налага да разчитаме на западни разузнавания и военни експерти.....

преди 2 часа, crazy katon написа:

знакови МИСЛЕЩИ участници като @Мойра те си мислят, че всичко е тяхно ... не и за мен, много рядко почивам, но ще си казвам мнението и изобщо не ми пука за техните идиотски усмивки.

какт0о казват нея злобата е изяде - или на по прост език едно тежко и нелечимо заболяване, на нейн близък

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

Пробва ли да напишеш НРА на кирилица "нъ ръ а" в Гугъл ?

Малиии, какви работи обяснявам.

Аз нямам време като вас цял ден да ровя за глупости в интернет за да драскам щуротии по форумите.
А такова видео мога да ти направя и аз. :cheers:

преди 1 час, gagodrago написа:

---------------------

като гледам ти още се хващаш:laughing4:

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Реч на атаман Валерий Залужний

Роден в Новоград-Волински, Житомирска област. То там кьорав казак няма ти го издигна чак в атаман. Извинявай не беше ти, а полските медии го направиха.

преди 45 минути, Реджеп Иведик написа:
преди 3 часа, gagodrago написа:

Предполагаемая убийца журналистки Дарьи Дугиной оказалась бойцом полка «Азов»

А може и да няма противоречие. Отново няколко отдела в ФСБ не са се разбрали нещо...

Спомняте ли си как се объркаха рашистите когато взривяваха руски блокове ? И увлечени в серията  терактове ,обявиха терракт, който трябваше да се случи три дена по късно :)

За този мегафейл сигнализира още неопитния и буен тогава , Жириновски.Разказано и от Литвиненко

Както съм коментирал и тук преди години, представете си в Сената на САЩ на поредното заседание да се обяви терракта за свалянето на двете кули, три дена преди да се случи.

А террактовете спряха когато хванаха ФСБ с чувалите взрив в мазето на последния блок който щяха да взривяват

Странно е че не се обрща внимание на всичкитези хем абсурдни хем ужасни неща, а то дава прекрасенобраз на рашистктие служби котио не са се променили с абсолютно нищо.

Само средствата им технологично се подобряват с годините. Принципит - НЕ.

Та,версиите с Дугина са просто пореден фрагмент от редицата им гафове

преди 1 час, absurt написа:

Проста и функционално неграмотна си и това си оставаш, Аглайка!

Все нещо питаш, а отговорът така и не осмисляш и после пак вървиш подир човека, и пак питаш..... БезУМНА работа, но не ме изненадваш отдавна. Критическата не прощава на недооцетата. download.gif.9af316256a69b63baae5eac243248458.gif

Щом си имала отговор, а аз не съм го разбрал, защо питаш същото в тази тема, бе бабо :giggle1:

И за троленето се иска акъл, не е като да мяташ плоски обиди. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.