Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 50 минути, miro20 написа:

то се видя кой си играе с живота на хората.

В Буча,Ирпень,Мариуполь  и т.н.. рашистите си мислеха че престъпленията им няма дабъдат разкрити и ще превземат вовеки територията.

Така че всяка западна помощ не удлжава убийствата, а напротив, предотвратява нови такива от рашистите 

:hush:

Направо ли се омотал в бандеровски стъкмистики...  Кога ще се изясниш със себе си какви са казаците?    И защо бандеровците карат децата им още от първолаци задължително да учат на бандеровския език...   Как да се случи?   

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Аа, сега не била сакнционирана банката, където сме плащали за газта, както лъжете месеци наред, ами се защитават от БЪДЕЩИ санкции. Тоест несъществуващи още. Да, пропуснах, освен с лъжи, можете да си защитавате аргументи само с бъдещи действия, които само вие сте виждали :D 

Колко тъп трябва да си, постоянно да те хващат да лъжеш, а от това да говориш с още по-голяма увереност в правотата си. Отговора погледни в огледалото.

Виж, Аглая, кой колко е тъп си личи по постовете. Не аз вечно не съм доразбрала за какво иде реч и не аз тичам подир съфорумците с един и същ въпрос до изприщване, въпреки че не само са ми отговорили, ами и чертеж са ми направили. Така че, какви ги дрънкаш и в какво ме обвиняваш, не ми дреме. Теб спрях да те приемам насериозно от момента, в който разбрах, че и ти не знаеш коя си и на кой бряг си. 

Най- смешна си ми в постовете като тоя- запенено да ми обясняваш как ме хващаш в лъжа, пък после пак да притичваш и да питаш едно и също. 

Хайде, у лево, скъпа Епанчина, че ми досади с елементарността си. 

Оставям ти правото на последен пост, както винаги, че да спиш спокойно.TCGOZ.gif.3bfd04d4952bc1bd48152c7a55cc8560.gif

току-що, absurt написа:

Бла-бла, обърни ми малко внимание

Ох, оставяла ми :D А що изобщо ми пишеш словесните си диарии и ме занимаваш с личните ти глупости ? Мерси обаче. Айде лек ден, да не забравиш пак да повториш същата лъжа след седмица. 

преди 13 минути, N1K17Y написа:

И от деменция ли страдаш ? 

Нe. Страдам от жажда и поради тази причина отивам на тренировка по BeerPong :D

Довечера, ако имам силички след тренировката, ще гледам да ти покажа колко голям лицемер си наистина, щото всъщност може и да не подозираш в какво си се превърнал :)

преди 38 минути, ivottoshev написа:

Парите от газта и нефта запорирани ли са по твоя и на ЕС заповед?

След промененият от Русия договор, такова нещо може ли да се случи?

ПП: Ама как така все още има руски банки, с които ЕС да работи?!? Та нали най-важно и ценно нещо е животът на миличките укри? Що ЕС продължава да налива пари на Путин и по този начин да спомага за войната? Има нещо гнило тук. Май тези санкции не са точно за защита на украински живот, а?

Може и сто пътида го напишеш- Аглая и сие няма да вденат. Опорките са железни, а промитите мозъци не задържат логическа мисъл. Забавлявай се, ако можеш, че то и с дебили да ти е забавно, е много трудно.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Нe. Страдам от жажда и поради тази причина отивам на тренировка по BeerPong :D

Довечера, ако имам силички след тренировката, ще гледам да ти покажа колко голям лицемер си наистина, щото всъщност може и да не подозираш в какво си се превърнал :)

Приятно прекарване. Свободен си да покажеш, дано някой ден се видиш какви боклуци защитаваш и, че се налага да лъжеш да го правиш. А след това да видиш и ти в какво се превръщаш. Трейлър можеш да видиш тук, с опсихарени потребители като онази Сирена например. 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Ох, оставяла ми :D А що изобщо ми пишеш словесните си диарии и ме занимаваш с личните ти глупости ? Мерси обаче. Айде лек ден, да не забравиш пак да повториш същата лъжа след седмица. 

Ще те докладвам, че подправяш постовете ми и пишеш свои тъпотии в тях! Бива простащина, но твоето излезе извън всякакви граници.

преди 1 минута, absurt написа:

Ще те докладвам, че подправяш постовете ми и пишеш свои тъпотии в тях! Бива простащина, но твоето излезе извън всякакви граници.

Абе ти нали ме оставяше да имам последната дума ? :D 2 минути изтря преди пак да излъжеш.

Айде напиши го пак, виждам че имаш нужда всичи да знаят, как специално ще ме оставиш да имам последната дума. 

преди 26 минути, attj написа:

Направо ли се омотал в бандеровски стъкмистики...  Кога ще се изясниш със себе си какви са казаците?    И защо бандеровците карат децата им още от първолаци задължително да учат на бандеровския език...   Как да се случи?   

Ау какъв ужас... Сигурно за теб е още по голям ужас че примерно в България българчетата също ... оу нее, трудно ми е да го кажа.... та, българчетата ги карат да учат.. български език !!! о не, аууу... какво зверство...

Върнете руския както едно време учехме задължително ! :) :)

А българския факултативно, и пожелателно не.

Правилно те разбрах. нали ? :) 

преди 1 час, дръндю написа:

смятам че руснаците трябва да свалят Путин, а украинците Зеленски за да спре войната, но не звучи реалистично

Рашистите изтеглят войските си и войната приключва. Никой, още по малко Зеленски е искал тази война.

преди 8 минути, miro20 написа:

Правилно те разбрах. нали ? :) 

Рашистите изтеглят войските си и войната приключва. Никой, още по малко Зеленски е искал тази война.

Нищо не си разбрал за около 15 милиона казаци, които никой не може да ги превърне в бандеровци.  Толкова са ти преценката и акъла.

преди 9 минути, attj написа:

Нищо не си разбрал за около 15 милиона казаци, които никой не може да ги превърне в бандеровци.  Толкова са ти преценката и акъла.

тези бандеровци в момента в стаята с теб ли са ?

току-що, miro20 написа:

Ти с психични отклонения ли си?   

току-що, attj написа:

Ти с психични отклонения ли си?   

Търси ги човека по различните стаи. Преди няколко дена ги издирваше в моята стая.

преди 3 минути, miro20 написа:

Степан Бандера обикаля Бургас и пита за Тодор.

Руските войници тотално откачат от страх !!!

преди 17 часа, ivottoshev написа:

Ами малко е неморално и лицемерно от страна на Гошко да налага санкции и да се репчи на някой, който прави същото като него. Ти защо подкрепяш този лицемерен и неморален Гошко? И ти ли си лицемер и лишен от морал?

Разликата е ОГРОМНА. Диктаторски или авторитарни режими трябва да се премахват, защото пречат на развитието на обществото. Ако нямаше такива извратеняци, като Коминтерна, които изнасят революции по цял свят в името на "Диктатура на пролетариата" нямаше да има военни конфликти. Ама нали е уж за "благото" на хората, но не уточняват, че е за определени хора. Справка - РФ и едноличния режим на Путлер.

преди 16 часа, ivottoshev написа:

Няма "правда" когато един убиец налага санкции на друг убиец. И двамата са един дол дренки.

Типична опорка на путлеронацизма!

преди 16 часа, ivottoshev написа:

Единият обаче убива за да защити хора, които говорят неговият език

А защо живеят в друга държава? Дай да нападнем - Турция, Сърбия, С.Македония, Гърция, Румъния, защото видиш ли там имало хора, които говорят нашия език и са "тормозени" от местната власт. 

преди 6 часа, absurt написа:

Че ни заставиха да опростим милиардите, които ни дължеше Саддам ли?

Пълни глупости. Нашите "корумпета" си взеха кинти от Садам и пито-платено. Като с ядрената централа "Белене"? Кой ни застави? - Росатом плати кинти на определени български олигарси (по руски образец) и после ни осъдиха, ама за сметка на целия народ. Сега така ще стане и с Газпром. Вместо ние да ги осъдим, че не получаваме газ по договор, те ще ни врътнат, ако се съгласим на техните условия. Ще кажат - Аха значи до преди не можехте да плащате, а сега можете. Я сега вземете едно дело за това, че България е виновна, а не режима на путлер. Но ти си твърде умна за да схванеш тънкостите.

Ако се случи някаква авария в АЕЦ "Козлодуй" да не се чудите защо!

Служебният кабинет вкара руснак в борда на АЕЦ "Козлодуй"

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Ние като част от ЕС заповядахме ли на банките да нарушат договорите си с Русия и да запорират парите ѝ? 

Руснаците са МИЗЕРНИЦИ. Те НЕ искат на тях да им е добре,да живеят добре с тези богатства ,които имат. Самите руснаци казват , ХУБАВО Е ТАМ„ КЪДЕТО НАС НИ НЯМА! Те искат на другите да им е зле и дори това е една от причината да нападнат Украйна , защото  украинците искаха да имат по-добър от техния  живот! А тези пари са откраднати от руския народ . Защо са изнесени от русия ,а не са вложени за по-добър живот  в русия,за развитието на русия,защото са на олигарси и путиновата вихрушка.

Колкото до договорите ,едно е ясно русия не ги спазва ,а изнудва и в стил кгб ,колкото отстъпваш ,толкова те настъпват.Ние си пращаме парите ,а те ги връщат ,не спазват договора. Ако се водим по тяхната гайда за каквито и да е отстъпки ,в един момент може да поискат да си съблечел гащите и да се надупим на Дунав мост!Това искат с цяла Европа ,но това  ще бъде запомнено поне за две,три поколения.Ще мине зимата и догодина меча ще се обърне.Тези неща са като махало, колкото повече дърпаш, с толкова по-голяма сила се връща!

преди 29 минути, БаалБек написа:

Типична опорка на путлеронацизма!

Дай да нападнем - Турция, Сърбия, С.Македония, Гърция, Румъния, защото видиш ли там имало хора, които говорят нашия език и са "тормозени" от местната власт. 

Пълни глупости. Нашите "корумпета" си взеха кинти от Садам и пито-платено. Като с ядрената централа "Белене"? Кой ни застави? - Росатом плати кинти на определени български олигарси (по руски образец) и после ни осъдиха, ама за сметка на целия народ. Сега така ще стане и с Газпром. Вместо ние да ги осъдим, че не получаваме газ по договор, те ще ни врътнат, ако се съгласим на техните условия. Ще кажат - Аха значи до преди не можехте да плащате, а сега можете. Я сега вземете едно дело за това, че България е виновна, а не режима на путлер. Но ти си твърде умна за да схванеш тънкостите.

------------

Наш къф Путлер ще ти дам, трол изперкал!

Удобно забравяш, че ако Русия не беше нападнала османската империя сега ти нямаше да съществуваш. И такова място България сега нямаше да има.

Готови сте да си плюете на миналото, да си плюете на историята, и да си плюете на физиономиите, само и само да вървите по руски трупове.

На такива като вас трябва да се конфискува имуществото, да бъдете лишени от българско гражданство, и да бъдете пратени в Анадола.

преди 43 минути, Реджеп Иведик написа:

Степан Бандера ...

Руските войници тотално откачат от страх !!!

Вчера във Варна се видях с Маруся,която доскоро си беше у дома в Донецк.     Няма никакви изгледи за промяна.     Казаците не могат да станат бандеровци, а заблудените никой никъде  не ги брои за нищо.

преди 5 часа, Hristo52 написа:

безбройните санкции,

нямаше санкции преди войната, те са причината!

преди 13 минути, attj написа:

Вчера във Варна се видях с Маруся,която доскоро си беше у дома в Донецк.     Няма никакви изгледи за промяна.

Тодор-Маруся-Коко никога няма да те пуснат от интерната ептен си изплискал легена.

преди 13 минути, attj написа:

а заблудените никой никъде  не ги брои за нищо.

Никой не те брои Коко-Маруся-Тодор

300169394_10221693638240766_2571044394480746375_n.jpg

преди 10 минути, bigiadri написа:

Руснаците са МИЗЕРНИЦИ. Те НЕ искат на тях да им е добре,да живеят добре с тези богатства ,които имат. Самите руснаци казват , ХУБАВО Е ТАМ„ КЪДЕТО НАС НИ НЯМА! Те искат на другите да им е зле и дори това е една от причината да нападнат Украйна , защото  украинците искаха да имат по-добър от техния  живот! А тези пари са откраднати от руския народ . Защо са изнесени от русия ,а не са вложени за по-добър живот  в русия,за развитието на русия,защото са на олигарси и путиновата вихрушка.

Абсолютно си прав. Много са изтрещели. Гледай колко са облъчени вече от режима на путлеронацизма.

Арестуваха двама московчани, защото правели секс в дома си

преди 10 минути, gagodrago написа:

Удобно забравяш, че ако Русия не беше нападнала османската империя сега ти нямаше да съществуваш. И такова място България сега нямаше да има.

А я уточни, колко пъти трябваше да я напада, нейсе да се появим отново на картата на света? И да ти напомня, че рашистите са ни длъжници до гроб, защото нямаше да съществуват, ако не е била България да ги ограмоти, да им даде четмо и писмо и да ги покръсти в правилната вяра. Ама четете бре хора не пишете наизуст или да чакате Центаралата да ви каже, защото при рашките няма хън-мън. Щом си се хванал за тях няма измъкване. Само ако минеш към "енергото" - ако разбра иронията и какво намеквам. :angry:

преди 18 минути, gagodrago написа:

На такива като вас трябва да се конфискува имуществото, да бъдете лишени от българско гражданство, и да бъдете пратени в Анадола.

Поредния диктатор. 

преди 2 часа, дръндю написа:

аве човеко, не виждаш ли какво става?
виж че запада САЩ и Русия си играят с живота на хората
човешкия живот не струва нищо за тях
ще има непрекъснато завземане и възвръщане на територии
ще има непрекъснато настъпление и отстъпление
така се води дългосрочна война с някаква цел
Бог да пази обикновените хора, украинци и руснаци

Добре ,а ако си на мястото на украинците какво ще предложиш! Лесно е да се говори ,а много трудно е да си представиш ти ако си на тяхното място ,с разрушени градове ,с убити сънародници  да вземаш решение!От страни е лесно.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.