Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, M.Николов написа:

Вече има постигната договорка, само не е ясна бройката на дроновете, но минимума е 300, а се говори, че могат да стигнат и до 1000.

А руснаците ще им дадат самолети.

И от де ще ги вземат тия самолети раснаците? Те кола нямат, ти за самолети говориш :) 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 23 минути, M.Николов написа:

Скоро ще мерят сили с иранските дронове.

Ще видим кои са по-добри.

Да викат направо националната гвардия на Иран. Що се мъчат с тази война като не могат.

Днес са превзели поредното село.

Само едно въпросче ще ти задам, знаеш ли друга съвременна война(операция) с продължителност от поне 6 месеца с малко над 5000 цивилни жертви?

преди 2 минути, M.Николов написа:

Само едно въпросче ще ти задам, знаеш ли друга съвременна война(операция) с продължителност от поне 6 месеца с малко над 5000 цивилни жертви?

Не, не знам. И не ме интересува! Нали падат скалповете на раснаци - какво повече ти трябва?

Дори булбукащата ви отваря очите и за още един факт, руските войски заедно със милициите на ДНР и ЛНР са максимум 200 000, а срещу себе си имаха 700 000 украинска армия.

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Не, не знам. И не ме интересува! Нали падат скалповете на раснаци - какво повече ти трябва?

Не е хубаво да падат скалпове нито на едните, нито на другите.

Ще се опарите и вие.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Дори булбукащата ви отваря очите и за още един факт, руските войски заедно със милициите на ДНР и ЛНР са максимум 200 000, а срещу себе си имаха 700 000 украинска армия.

Е, и? Значи 1 за двама не е проблем, нали

преди 4 минути, M.Николов написа:

Не е хубаво да падат скалпове нито на едните, нито на другите.

Ще се опарите и вие.

Аз? И как точно ще ме опариш? Глави трябва да падат - до унищожението на расия

преди 4 часа, maxthon написа:

Напомни ми те ли бяха най-големият специалист по контролирано сваляне/назначаване на правителства по света или някой друг?

я ми напомни за сесесер 😉

преди 4 часа, vpvelev написа:

Разбрахте ли, защо Русия проточи войната дълго време? Въпреки че можеше да превземе Украйна за 1-2 месеца.

Защото крайната цел на Русия не е Украйна (която е дребна хапка), а Запада и САЩ. И по-точно глобалгейотовете, които искат да завладеят целия свят и само те да командват. Руснаците просто изчислиха и вкараха ЕС и САЩ в капана, като познаха, че ще им наложат тотални и глобални санкции имайки се за много велики. Но руснаците явно са пресметнали преди това + и - и са видели че санкциите ще скапят Запада и САЩ по-яко и дълготрайно даже и от война. И няма да навредят чак толкова на Русия. Тя е достатъчно голяма и силна страна и може да си позволи такива санкции. Затова и за момента и са необходими точно такива ръководители. Всичко си е на мястото. До победата над злите сили.

Затова Путин и Русия не бързат да превземат Украйна. Просто им трябва време и да не се отменят санкциите. Така Русия ще спечели глобално. За какво и е някаква дребна Украйна.

:lol6::lol6::lol6::lol6::lol6: и съм сигурен, че вярваш абсолютно безрезервно и безусловно в тези патологични малоумщини :lol6::lol6::lol6::lol6: русия щяла да спечели глобално хахахахахахахахахх нимоа честно хахаххахахахаххах тва по- зле от халюциногени баце

преди 11 часа, БаалБек написа:

Разликата е ОГРОМНА. Диктаторски или авторитарни режими трябва да се премахват, защото пречат на развитието на обществото.

Кой определя кои режими са "диктаторски и авторитарни"? Ти ли?

Не за друго, ама в Азербайджан от трийсет години управлява най-напред бащата, а сега синът, който е назначил за вицепрезидент... жена си. Та този режим трябва ли да се премахва, или можем да си купуваме от тях газ и нефт?

преди 11 часа, bigiadri написа:

Руснаците са МИЗЕРНИЦИ. Те НЕ искат на тях да им е добре,да живеят добре с тези богатства ,които имат. Самите руснаци казват , ХУБАВО Е ТАМ„ КЪДЕТО НАС НИ НЯМА!

Там където стъпи краварският ботуш (Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Йемен, Судан и тн.) има вълна от емигранти. За  Крим не съм чул да има такова нещо.

преди 11 часа, bigiadri написа:

Колкото до договорите ,едно е ясно русия не ги спазва ,а изнудва и в стил кгб ,колкото отстъпваш ,толкова те настъпват.Ние си пращаме парите ,а те ги връщат ,не спазват договора. !

Пак питам: Кое е причина и кое е следствие? Първо ти като част от ЕС ли заповяда на банките да нарушат договорите си с Русия, или Русия първо наруши договорите си с теб?

преди 4 часа, NewRedDragon написа:

И от де ще ги вземат тия самолети раснаците? Те кола нямат, ти за самолети говориш :) 

Мдаааа, те нямат коли и самолети, но шведи и финландци горят от нетърпение да се скрият под полата на НАТО. Чудя се тея глупави скандинавци от какво ли толкова ги е страх?

Вчера от украинските пристанища са излезли 4 кораба със зърно и един с олио.

За Германия, Израел и Турция. Нито един за потенциално гладуващ район.

https://eadaily.com/ru/news/2022/08/25/pyat-sudov-s-provodolstviem-vyydut-iz-ukrainskih-portov-po-resheniyu-skc

Вече неколко пъти питам тука: Бе какво става с уж големия глад, уж предизвикан от Русия, с който до преди месец Западът ни проглуши ушите барабар с ООН-ту?

От 34 кораба само един е бил за Африка.

Що така корабите снабдяват напълно благополучни негладуващи страни? Алооо, ООНту, ФАОту, Кодекс Алиментариус – кво стаа?

-------

Ако някой се съмнява в достоверността на източника – в първите няколко дена съм проверявал в Мрежата кораб по кораб, няма лъжа.

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Кой определя кои режими са "диктаторски и авторитарни"? Ти ли?

Не за друго, ама в Азербайджан от трийсет години управлява най-напред бащата, а сега синът, който е назначил за вицепрезидент... жена си. Та този режим трябва ли да се премахва, или можем да си купуваме от тях газ и нефт?

Там където стъпи краварският ботуш (Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Йемен, Судан и тн.) има вълна от емигранти. За  Крим не съм чул да има такова нещо.

Пак питам: Кое е причина и кое е следствие? Първо ти като част от ЕС ли заповяда на банките да нарушат договорите си с Русия, или Русия първо наруши договорите си с теб?

Русия започна ВОЙНА в Европа! Всичко друго е СЛЕДСТВИЕ! Това е истината , колко и да я извъртваш !

преди 9 часа, Sliderum2 написа:

Балбук, напиши некой лаф от тебе си де.

"Специальная операция замедлилась"

Сергей Шойгу

Ся ватенките остава да кажат, че Шойгу не е официален източник.

Ко са замедлилась ве, четири месеца след като се обосраха тотално, се сетиха да кажат, че са се замедлили

преди 16 минути, bigiadri написа:

Това е истината , колко и да я извъртваш !

Прикидивается дурачком. Ся щи каже, че не знае кой е Шойгу. Яяя чакай да го питам, да не сме голословни.

Тошев, я кажи ся, че спорим, знаеш ли кой е Сергей Кожодерович Шойгу ?

преди 7 часа, M.Николов написа:

руските войски заедно със милициите на ДНР и ЛНР са максимум 200 000, а срещу себе си имаха 700 000 украинска армия.

Николчо, ми аз още на 24 ти февруари ви казах, че Украйна ще победи и ще си върне Крим.

Ватата е сиво вещество, но не може да се мисли с него. Не всяко сиво вещество е сиво вещество...

преди 8 часа, BANKATA написа:

Да викат направо националната гвардия на Иран. Що се мъчат с тази война като не могат.

Днес са превзели поредното село.

Ко село ве, Маймун ?

Шойгу си призна, че са се обосрали !

преди 15 часа, БаалБек написа:

Ако се случи някаква авария в АЕЦ "Козлодуй" да не се чудите защо!

Служебният кабинет вкара руснак в борда на АЕЦ "Козлодуй"

Андрей Красночаров досега е бил главен механик в АЕЦ "Козлодуй". През 2016 г. е участвал в мисия на руската АО "Атомэнергоремонт" за техническа поддръжка на Московския център на ВАО АЭС (WANO). Има черен колан по тайкуондо. 

През 2012 г. Андрей Красночаров, главен механик по изпълнение на ремонтите в АЕЦ "Козлодуй", бе избран за Енергетик на година. Наградата му бе връчена от тогавашния министър на икономиката Делян Добрев. 

Пита се, колко тъпа трябва да си, за да напишеш болднатото, след като даваш линк към характеристиката на назначения? 

И колко трябва да квичиш от тъпота, за да определяш всеки руснак като враг? 

Тъпомерът блокира и така ще си останеш неизмерена.

преди 49 минути, bigiadri написа:

Русия започна ВОЙНА в Европа! Всичко друго е СЛЕДСТВИЕ! Това е истината , колко и да я извъртваш !

Хи,хи! Човекът те пита, като в Азърбайджан е диктатура, може ли да си затворим очите и да купуваме нефт, ти пак си навиваш латерната и отговаряш според записа. Малко ум поне, не можеш ли да вкараш? Не боли, повярвай!download.gif.e65a6312b8ddb9f22394eda6806f9c2c.gif

преди 2 минути, absurt написа:

И колко трябва да квичиш от тъпота, за да определяш всеки руснак като враг? 

Назначихте човек от вражеска държава на ключов обект от национално значение.

Квиченето, тъпотата и назначаването на руски свини иде от вазе.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Назначихте човек от вражеска държава на ключов обект от национално значение.

Кои "ние", бе турчаляк? Този човек, имаш ли идея от колко години работи в Козлодуй? Да знаеш нещо от биографията му- къде е роден, какво е учил? 

Вие, подложите, съвсем изтерясахте, бе, турчаляк!

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Виж какво,да сложиш всички руснаци под един знаменател и да ги наричаш "свини" си е доста жалко и глупаво...Путин ,че е касапин си е истина,но да категоризираш всички руски граждани по този начин ,е грозно и абсурдно...Ти,нали се сещаш,че има много руснаци,които мразят диктатора ,който ги управлява,но възможността да бъдат арестувани те и семействата им е твърде реална...Ти си застанал зад клавиатурата и вършиш словесни геройства,но опасността за тях ако се опитат да го свалят,е твърде голяма...

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Ватенките.

Турчаляк ши викаш на твоя Синдбад ма !!!

А, ти си се написал- рязан турчин, черно на бяло. С две имена и снимка.

Та, турчаляк си по свое доброволно волеизявление. И сега, чудя се да почвам ли да те мразя заради турското робство? Щото, значи, като се сетя за кланетата, всички турчаля сте ми черни!?

Да ти река ли "турска свиня", че да съм ти в подложния тон?276727470_download(3).gif.ba8c67003184d66bb5407df1df97ed58.gif

преди 20 минути, Лудият Учен написа:

но опасността за тях ако се опитат да го свалят,е твърде голяма...

Тя и за украинците е голяма, ама се бият срещу ордите Му.

Трябва някой да го спре, руснаците като са страхливи и не могат.

Като му натриват носа украинците, казваме дякуе и Слава Украини !

преди 18 минути, absurt написа:

А, ти си се написал- рязан турчин, черно на бяло. С две имена и снимка.

Та, турчаляк си по свое доброволно волеизявление. И сега, чудя се да почвам ли да те мразя заради турското робство? Щото, значи, като се сетя за кланетата, всички турчаля сте ми черни!?

Да ти река ли "турска свиня", че да съм ти в подложния тон?276727470_download(3).gif.ba8c67003184d66bb5407df1df97ed58.gif

Аз като ти казах, че си ксенофобка, ти подскочи два метра на височина, от място...

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз като ти казах, че си ксенофобка, ти подскочи два метра на височина, от място...

А, няма да минеш по тъча, турчаляк! Сам си го просиш куп време с истериите си и безпросветна злоба и жажда за кръв. 

Лично ти си ми проблема, турчаляк, не всички турци. Но, за да съм в тон с теб,пак те питам- да почна ли да ти викам "турска свиня" и да те мразя заради турското робство?

Ако пак не си разбрал въпроса, ще потретя- аз съм търпелива в обясненията.

То Реджеп Иведик е турски актьор.

Я иш къ добре говори български...

Поправка: Не актьор, а герой от турски сериал. Пак добре говори български.

преди 14 минути, absurt написа:

А, няма да минеш по тъча, турчаляк! Сам си го просиш куп време с истериите си и безпросветна злоба и жажда за кръв. 

Лично ти си ми проблема, турчаляк, не всички турци. Но, за да съм в тон с теб,пак те питам- да почна ли да ти викам "турска свиня" и да те мразя заради турското робство?

Ако пак не си разбрал въпроса, ще потретя- аз съм търпелива в обясненията.

Аз хем ти казах, Реджеп Ага психологията като я измисли, ти още си ходела права под масата.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.