Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Запорирането на 300млрд нарушение ли е?

Не е! путин да даде от личните си, ако иска! ама то май и личните му са под запор

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, N1K17Y написа:

Американците ли нападнаха и убиват украинците или руснаците ги убиват ?

Е къде потънаха 40-те милиарда долара гласувани преди няколко месеца? Изобщо прочете ли тогава разбивка къде и за кого отиват парите? 40 милиарда за Украйна? Пробвай по-скоро с максимум 5-6. Останалото всичко потъна по институциите в Сащ.

току-що, ivottoshev написа:

И ако утре ЕС реши да запорира и нея?

Искаш всичко да си е по старо му и да има възможност да се крадат още пари от Русия?

Ако искаш газ- плащаш по начин, който Русия смята за сигурен.  

Ако искаш хляб плащаш с валута каквато магазинера е решил. 

преди 1 минута, maxthon написа:

Е къде потънаха 40-те милиарда долара гласувани преди няколко месеца? Изобщо прочете ли тогава разбивка къде и за кого отиват парите? 40 милиарда за Украйна? Пробвай по-скоро с максимум 5-6. Останалото всичко потъна по институциите в Сащ.

Иска ви се да са потънали. Това да не Шойгу.

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Не е! путин да даде от личните си, ако иска! ама то май и личните му са под запор

Нали оставете си парите при нас (Сащ). Ние пък гарантираме, че няма да ви ги откраднем. Е то това с гаранцията работи само един път. След това никой няма да иска да си остави парите там.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Иска ви се да са потънали. Това да не Шойгу.

Още един, който не е чел законопроекта?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Е хляба се прави и с газ. Значи плащаш хляба с долари, газа няма проблем с рубли.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

На Путин, Шутин, Мяутин и Говнутин поне има какво да им запорират, докато теб не могат да те пипнат, щото мечтите са безплатни и на запор не подлежат. Най-много да ти вземат вмирисаната копърка, ама то и с нея и без нея все тая. Вие бакшишите винаги сте си били мизерници :getout:

преди 4 минути, BANKATA написа:

Че нали и аз това казвам? Само че ти ревеш че магазинера бил сменил валутата.

Лягай си че съвсем се омота.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

И ако утре ЕС реши да запорира и нея?

Искаш всичко да си е по старо му и да има възможност да се крадат още пари от Русия?

Ако искаш газ- плащаш по начин, който Русия смята за сигурен.  

Аз го питам що лъга месеци наред, той говори за ЕС.

преди 1 час, N1K17Y написа:

Аа, не, спокойно, отдавна ми е омръзнало да те гледам как се въртиш в кръг и да говориш за 10 теми, без тази, за която съм те питал. 

Елементарен си и толкова. 

преди 7 минути, maxthon написа:

Ей го и другия, питам го кой убива украинците, той ми обяснява, че някой крадял пари. 

FOXCEV2WYAIeOjg.jpg:large

преди 7 минути, ivottoshev написа:

На Путин, Шутин, Мяутин и Говнутин поне има какво да им запорират, докато теб не могат да те пипнат, щото мечтите са безплатни и на запор не подлежат. Най-много да ти вземат вмирисаната копърка, ама то и с нея и без нея все тая. Вие бакшишите винаги сте си били мизерници :getout:

Че нали и аз това казвам? Само че ти ревеш че магазинера бил сменил валутата.

Лягай си че съвсем се омота.

Четенето с разбиране ти куца много.

Като платиш с левове а ти върнат ресто в рупии ще зацепиш.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Аз го питам що лъга месеци наред, той говори за ЕС.

Елементарен си и толкова. 

Ми нали ЕС наруши договорите за които говорим.

Ако смяташ че извънземни са заповядали на банките да запорират парите - тогава вече не мога да се включа в дискусията  :no-no:

преди 1 минута, BANKATA написа:

Четенето с разбиране ти куца много.

Като платиш с левове а ти върнат ресто в рупии ще зацепиш.

Ами когато искаш с едната ръка да  плащаш с левове, а с другата да си прибираш същите тези левове, магазинерът има право да ти иска рупии, които да не можеш да откраднеш.

Ако не ти изнася - пак купуваш хляб, но или по скъп от другаде, или същият но през посредници, който пак излиза по-скъп. Щом си ербап да краднеш, трябва да си ербап и да си понесеш последствията, а не да квичиш като прасе на заколение че са ти поискали рупии за хляба.

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Ми нали ЕС наруши договорите за които говорим.

Ако смяташ че извънземни са заповядали на банките да запорират парите - тогава вече не мога да се включа в дискусията  :no-no:

Ами когато искаш с едната ръка да  плащаш с левове, а с другата да си прибираш същите тези левове, магазинерът има право да ти иска рупии, които да не можеш да откраднеш.

Ако не ти изнася - пак купуваш хляб, но или по скъп от другаде, или същият но през посредници, който пак излиза по-скъп. Щом си ербап да краднеш, трябва да си ербап и да си понесеш последствията, а не да квичиш като прасе на заколение че са ти поискали рупии за хляба.

Кои договори ? Договорът на България с Газпром ли ? Не, не са. Айде питай ме 15 пъти, за кое лъжеш пак. 

току-що, N1K17Y написа:

Кои договори ? Договорът на България с Газпром ли ? Не, не са. Айде питай ме 15 пъти, за кое лъжеш пак. 

Добре. Има ли Газпром достъп до парите които сме им платили за газ, или тези пари са запорирани?

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Има ли Газпром достъп до парите които сме им платили за газ

Ако говориш за последните не нямат достъп. Банката отказа превода и не сме платили на практика. Няма плащане, няма газ.

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Добре. Има ли Газпром достъп до парите които сме им платили за газ, или тези пари са запорирани?

Има.

Газпромбанк няма запори, санкции и т.н.

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Отново. 

Кой договор е нарушен спрямо РФ от България в качеството и на член на ЕС?

преди 28 минути, N1K17Y написа:

Ей го и другия, питам го кой убива украинците, той ми обяснява, че някой крадял пари. 

Когато се говори на една тема не е учтиво да се променя в коренно различна посока. Когато те питат дали си прочел/а един законопроект за това как се разпределят едни 40 млрд. долара не е учтиво да се отговаря с въпрос какво става в Украйна и кой кого убива. След това също така не е учтиво като все пак те подканят отново да дадеш отговор за закона ти пак си на мнение, че темата реално е друга.

На всичкото отгоре именно от такова нещо се оплакваш преди да те питам дали все пак не е и Американска война.

преди 58 минути, N1K17Y написа:

Та, така, идеално се описваш, аз те питам за едно, ти ми отговаряш за друго и си вярваш, че на всичко отговаряш.

Излиза, че ти можеш да го правиш, но другите не? В крайна сметка кой съм аз да казвам, че Сащ не  участва във войната след като официални лица от там (сенатори, конгресмени) директно си казват, че водят прокси война.

преди 10 минути, parmobil написа:

Отново. 

Кой договор е нарушен спрямо РФ от България в качеството и на член на ЕС?

Отново.

Запорирането на 300млрд по заповед на ЕС нарушение на договор ли е?

преди 6 минути, maxthon написа:

Ако говориш за последните не нямат достъп. Банката отказа превода и не сме платили на практика. Няма плащане, няма газ.

Aбе, като сключваш договор за регулярни доставки (НЯМА ЗНАЧЕНИЕ НА КАКВО) се записва и банкова сметка в съответната банка, както и съорветната валута. Кой р виновен, че някоя ватенка е дала сметка в банка, която не иска д работи с рашистки фирми? Ами да бяга дали сметка в тяхната си гъзпром банка. То не че има значение - доста години ЕС ще има ссуровините на територията на бившата расия без пари, но това няма особено значение в момента. В момента е най важно да се ликвидира расия, като правен субект. Територията ще се ползва, разбира се

преди 14 минути, maxthon написа:

Не. Говоря за тези, които сме им плащали до месец април. 

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

доста години ЕС ще има ссуровините на територията на бившата расия без пари

Е много бързо ги погреба. Русия ще я има доста и след твоето погребение. Да не разбереш, че желая да стане скоро. Даже напротив именно няма да е скоро. След като ще получаваме без пари къде да се наредя? Досега не е имало такъв случай в човешката история. Банката не е обслужила превода поради форсмажор указа на Путин за плащане в рубли. Което удивително ми прилича на един друг случай на друго място. Пак по заповед на държавен глава банки отказаха да изпълняват плащания по външен дълг на една страна. Коя ли беше тя, а да Русия... Да усещам ли нотка на двоен стандарт? Или в един случай може в друг не може..... Интересно до преди малко плющеше как нямало такова нещо като руска държава парите били еди какви си, а сега изведнъж ги призна за правен субект.

току-що, maxthon написа:

Е много бързо ги погреба. Русия ще я има доста и след твоето погребение. Да не разбереш, че желая да стане скоро. Даже напротив именно няма да е скоро. След като ще получаваме без пари къде да се наредя? Досега не е имало такъв случай в човешката история. Банката не е обслужила превода поради форсмажор указа на Путин за плащане в рубли. Което удивително ми прилича на един друг случай на друго място. Пак по заповед на държавен глава банки отказаха да изпълняват плащания по външен дълг на една страна. Коя ли беше тя, а да Русия... Да усещам ли нотка на двоен стандарт? Или в един случай може в друг не може..... Интересно до преди малко плющеше как нямало такова нещо като руска държава парите били еди какви си, а сега изведнъж ги призна за правен субект.

За тебе не знам къде да се наредиш! Аз съм си решил "проблемите" за доста гидини напред. Пък ако изкарам късмет на кметските избори (на знам как им викате тука)за 3 месеца ше си реша тотално нещата до девето коляно

преди 58 минути, maxthon написа:

Когато се говори на една тема не е учтиво да се променя в коренно различна посока. Когато те питат дали си прочел/а един законопроект за това как се разпределят едни 40 млрд. долара не е учтиво да се отговаря с въпрос какво става в Украйна и кой кого убива. След това също така не е учтиво като все пак те подканят отново да дадеш отговор за закона ти пак си на мнение, че темата реално е друга.

На всичкото отгоре именно от такова нещо се оплакваш преди да те питам дали все пак не е и Американска война.

Излиза, че ти можеш да го правиш, но другите не? В крайна сметка кой съм аз да казвам, че Сащ не  участва във войната след като официални лица от там (сенатори, конгресмени) директно си казват, че водят прокси война.

Именно, говореше се за войната, която Русия започна в Украйна, а ти ме пращаш да търся какви милиарди крадат в САЩ :giggle1:

Каквото и да въртите и сучете, Русия нападна Украйна. Каква далавера въртят американците, какво тестват, какво крадат, какво еди-какво си, няма как да извъртите реалността, колкото и да ви се иска. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.