Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Аа, не, спокойно, отдавна ми е омръзнало да те гледам как се въртиш в кръг и да говориш за 10 теми, без тази, за която съм те питал. 

Ти обаче нищо не ме попита, а направо изтропа - "ти си лъжец"... както се вижда отново без да посочиш за какво точно съм излъгал.

току-що, parmobil написа:

Whataboutism

Къде и кога България не спази ДОГОВОРЕНОТО с матушка?

България е част от ЕС

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Ти би ли приел за стоката си пари, които могат да ти откраднат?

Отново похвата на Кремъл: "А какво ще кажеш за....?" Колко копейки заработи за този отговор или го направи безплатно?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ти обаче нищо не ме попита, а направо изтропа - "ти си лъжец"... както се вижда отново без да посочиш за какво точно съм излъгал.

България е част от ЕС

И? ДОГОВОР!!! 

преди 8 минути, БаалБек написа:

Отново похвата на Кремъл: "А какво ще кажеш за....?" Колко копейки заработи за този отговор или го направи безплатно?

То се знае кой публикува срещу заплащане. В темата "На тази дата" се видя прекрасно. Това прочете ли:

на 22.08.2022 г. в 21:33, ivottoshev написа:

Не можа да изчакаш до 23-ти и постна един ден предварително поредната "задача", спусната от тролската централа? Що? Страх те е да не би някой да я пусне тук преди теб и да вземе жълтите стотинчици, полагащи се за публикуването ѝ?  Толкова ли сте закъсали за пари, та почнахте да си правите сечено един на друг?

преди 6 минути, parmobil написа:

И? ДОГОВОР!!! 

Добре, но не мислех че и на теб трябва да пиша бавно та да можеш да разбереш.

Ти като част от ЕС си ЗАПОВЯДАЛ на западните банки да нарушат договорите си с Русия и да запорират валутата ѝ. 

При това положение няма как да очакваш Русия да продължава да взима срещу стоката си същата тази валута.

преди 28 минути, БаалБек написа:

Ето отново. Същия си като @vpvelev И ти ли си имал задни мисли към твоя роднина? :angry:

Ти ме определи като в някакво състояние. Няма да ти троша хатъра я. 

преди 10 минути, ivottoshev написа:

То се знае кой публикува срещу заплащане. В темата "На тази дата" се видя прекрасно. Това прочете ли:

Добре, но не мислех че и на теб трябва да пиша бавно та да можеш да разбереш.

Ти като част от ЕС си ЗАПОВЯДАЛ на западните банки да нарушат договорите си с Русия и да запорират валутата ѝ. 

При това положение няма как да очакваш Русия да продължава да взима срещу стоката си същата тази валута.

Ама за втори път те приканвам да покажеш кой договор сме нарушили.

P.S. Като част от EС.

Тайван предаде на Украйна 800 дрона Revolver 860. Такъв дрон може да носи до осем 60-милиметрови минометни снаряда. Той ги изстрелва благодарение на въртящ се барабан, като при револвери. При пълно натоварване дронът може да прелети до 20 километра за 40 минути.

dron.png

преди 23 минути, ivottoshev написа:

България е част от ЕС

Питах те, ама си толкова зает да тролиш, че даже не помниш :giggle1:

на 24.08.2022 г. в 15:03, N1K17Y написа:

Ти лъга ли месеци наред, че руските банки, които ползваме да плащаме газта са санкционирани и с блокирани сметки ? 
Какво квичене виждаш, каквото и друго виждаш в света на алтернативната истина на Кремъл. Месеци чувам само вашето квичене, как ще умрем без руска газ. Нямам проблем Русия да ни спре газта. 

преди 22 минути, ivottoshev написа:

А ти, като не част от ЕС естествено си мислиш, че е същото, като в руZлямистан - един путьо отгоре и си заповядва каквото му щукне в главата, не подлежи на обсъждане "аз казал хау".

преди 23 минути, parmobil написа:

Ама за втори път те приканвам да покажеш кой договор сме нарушили.

P.S. Като част от EС.

За втори път ще те питам дали нещо съм пропуснал и инфото за запорирани 300млрд от страна на западните банки по заповед на ЕС се е оказало фейк.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

За втори път ще те питам дали нещо съм пропуснал и инфото за запорирани 300млрд от страна на западните банки по заповед на ЕС се е оказало фейк.

За пореден път - тези пари не са запорирани! Ползват се по предназначение - примерно за оръжие за Украйна

току-що, NewRedDragon написа:

За пореден път - тези пари не са запорирани! Ползват се по предназначение - примерно за оръжие за Украйна

Дай един пример за покупка на оръжие с тези пари. Разбира се такова нещо е директна кражба, но пък това трудно ще стане на практика. Самата кражба реално може да стане лесно, но последствията от това няма да са толкова хубави за този, който реши да го направи.

преди 31 минути, N1K17Y написа:

Питах те, ама си толкова зает да тролиш, че даже не помниш :giggle1:

И аз ти отговорих

на 24.08.2022 г. в 15:29, ivottoshev написа:

Парите от газта и нефта запорирани ли са по твоя и на ЕС заповед?

След промененият от Русия договор, такова нещо може ли да се случи?

ПП: Ама как така все още има руски банки, с които ЕС да работи?!? Та нали най-важно и ценно нещо е животът на миличките укри? Що ЕС продължава да налива пари на Путин и по този начин да спомага за войната? Има нещо гнило тук. Май тези санкции не са точно за защита на украински живот, а?

Парите от нефт и газ са запорирани.

Ако продължават да се плащат по същата схема и новите постъпления също могат да бъдат запорирани. 

Та за кое съм излъгал? Че вече Путин не ще да работи с банки в които могат да му запорират сметките?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ако продължават да се плащат по същата схема и новите постъпления също могат да бъдат запорирани. 

Не са запорирани! Такива пари няма, защото расия не ги взема, а ги връща. Това, че расия не иска пари, не значи, че не трябва д а дава каквото се иска от САЩ и ЕС. Все пк това си е една територия просто

току-що, NewRedDragon написа:

Такива пари няма, защото расия не ги взема, а ги връща.

Правиш ли разлика между това Газпром да върне пари или банката обслужваща превода да откаже да го изпълни? Ако парите са връщани по начина, който ти казваш значи Германия и другите държави в такъв случай са получавали газ без пари. Как пък ние не се уредихме с такава далавера. Даже щяхме и да продаваме на пазарни цени. По-голяма небивалица не бях чувал.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Е, тогава и Русия не е нарушила договор, а е предприела мерки да защити парите си.

Те нямат, какво ще защитават.

преди 25 минути, ivottoshev написа:

Опять?

Кой договор България - като член на ЕС -  е нарушила спрямо РФ?

преди 4 минути, maxthon написа:

начи Германия и другите държави в такъв случай са получавали газ без пари

Не гледай Германия - гледай си собствената кочинка

преди 14 минути, ivottoshev написа:

И аз ти отговорих

Та за кое съм излъгал? Че вече Путин не ще да работи с банки в които могат да му запорират сметките?

Само дето нито съм те питал "парите", нито ти това (и цялата трупа лъжци) говорите месеци наред, ами се дрънкате глупостите, че точно банката на която плащаме за газта е със запорирани сметки. Та, така, идеално се описваш, аз те питам за едно, ти ми отговаряш за друго и си вярваш, че на всичко отговаряш. Питат те за войната на руснаците, ти отговаряш за войната на амерканците. 

преди 22 минути, ivottoshev написа:

И аз ти отговорих

Газпромбанк не е сред санкционираните. Измисли друго.

преди 9 минути, N1K17Y написа:

войната на амерканците

Нали те само се възползват от положението да харчат едни пари във ВПК-то си, но реално потъват в джобовете на някои хора.  И всичко това до последния украинец. А те умират от щастие да са пушечното месо в този конфликт. Е май не е от щастие....

преди 10 минути, NewRedDragon написа:

Не гледай Германия - гледай си собствената кочинка

Е затова питах и как ние не сме получили от безплатния газ? А чакай не е безплатен ония шваби си го плащат в рубли. Все пак безплатен обяд няма никъде.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Те нямат, какво ще защитават.

Точно за да стане пак "да нямат" (както стана с едни 300млрд), сега защитават бъдещите си постъпления.

преди 14 минути, parmobil написа:

Опять?

Кой договор България - като член на ЕС -  е нарушила спрямо РФ?

Запорирането на 300млрд нарушение ли е?

преди 3 минути, maxthon написа:

Нали те само се възползват от положението да харчат едни пари във ВПК-то си, но реално потъват в джобовете на някои хора.  И всичко това до последния украинец. А те умират от щастие да са пушечното месо в този конфликт. Е май не е от щастие....

Американците ли нападнаха и убиват украинците или руснаците ги убиват ? :giggle1:

Измислете нещо ново най-после бе, ама че скука. 

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Само дето нито съм те питал "парите", нито ти това (и цялата трупа лъжци) говорите месеци наред, ами се дрънкате глупостите, че точно банката на която плащаме за газта е със запорирани сметки. Та, така, идеално се описваш, аз те питам за едно, ти ми отговаряш за друго и си вярваш, че на всичко отговаряш. Питат те за войната на руснаците, ти отговаряш за войната на амерканците. 

И ако утре ЕС реши да запорира и нея?

Искаш всичко да си е по старо му и да има възможност да се крадат още пари от Русия?

Ако искаш газ- плащаш по начин, който Русия смята за сигурен.  

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.