Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, vpvelev написа:

А имаше и още по-гадно - криеха се м/у цивилните и така ги обричаха на смърт.

А сега стана между, а преди твърдеше - зад. :yanim:Брех и ти като путлер си мениш твърденията.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, БаалБек написа:

Много ми хареса тази дума. Дай по-подробно как се нарушават, ама косвено. 

Ти да не си в, как наричаха господарите тая възраст... toddler. Та си любопитка, която не може сама да си намери нужните логически връзки?

преди 31 минути, BANKATA написа:

Това не е нарушаване на договор, а санкция на спонсор на тероризъм.

Абе, маймуняк- папагал, дали поне ви разясниха какво и кои терористи поддържа Русия, та да ме осведомиш? Или, щото опорката е от седмица, са ви оставили да съчинявате свободно по картинка?

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Всичко, което съм искал съм си го купил или го имам

Всичко, което имаш... свършва в полунощ, щото нета ти е на лимит, а после няма как да се похвалиш какъв голям паралия си :D

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Та си любопитка, която не може сама да си намери нужните логически връзки?

Искам от теб да го разбера.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Искам от теб да го разбера.

Аз съм незадоволен. Ще трябва да направим някакъв бартер.  :)

преди 3 минути, parmobil написа:

Ама дай да видим този договор, пожалуйста! Защото така само се надприказваме и нищо като истина не излиза. 

Да не би нещо да съм пропуснал и съобщението за 300млрд запорирани руски пари да се е оказало фейк?

Ако е така, значи съм в грешка.

Абе не мога да разбера русофилите. Все с недомлъвки говорят или пишат. Все някакви логически връзки да следваме. Ама руски ли? Все с общи термини боравят. Ама така са ги инструктирали.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Обединеният Запад няма материални и технологични средства да се бори с Русия , без да загуби катастрофално.

Оказа се, че западните оръжия не са нищо повече от търговски артикули, които не са предназначени за водене на съвременна война, плюс-никоя западна икономика, включително Съединените щати, така или иначе няма способността да ги произвежда в необходимите количества
И така, колкото по-дълго продължава SMO сега, толкова по-дълбок и по-отчаян става комбинираният Запад поради реалностите на до голяма степен измислената си икономика.

Да не говорим за факта, че нито една западна оръжейна система не може да направи нищо, за да промени резултата от SMO, което е очевидно за всеки с половин мозък.

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Айде, пак забрави, че вчера пак лъга. 

Айде пак твърдения че съм лъжец... без да подкрепиш думите си с пример. Пак ли ще стигаме до 15?

преди 1 минута, glen написа:

Обединеният Запад няма материални и технологични средства да се бори с Русия , без да загуби катастрофално.

Оказа се, че западните оръжия не са нищо повече от търговски артикули, които не са предназначени за водене на съвременна война, плюс-никоя западна икономика, включително Съединените щати, така или иначе няма способността да ги произвежда в необходимите количества
И така, колкото по-дълго продължава SMO сега, толкова по-дълбок и по-отчаян става комбинираният Запад поради реалностите на до голяма степен измислената си икономика.

Да не говорим за факта, че нито една западна оръжейна система не може да направи нищо, за да промени резултата от SMO, което е очевидно за всеки с половин мозък.

Браво! Случайно да чу, че расия вече не призвежда нищо?

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Да,чух!Тео главата ми каза

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Няма как. Там където е затворен няма достъп до външна информация. Само това, което му заповядат. И то безплатно.

преди 6 минути, БаалБек написа:

Абе не мога да разбера русофилите. Все с недомлъвки говорят или пишат. Все някакви логически връзки да следваме. Ама руски ли? Все с общи термини боравят. Ама така са ги инструктирали.

Не, бе, бълбукаща простотии. Само не ти достига капацитета да схванеш, затова ти е мъгла. download.gif.cb26f8411b869686659e266deef9edf2.gif

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Аз съм незадоволен. Ще трябва да направим някакъв бартер.  :)

Ето отново. Същия си като @vpvelev И ти ли си имал задни мисли към твоя роднина? :angry:

преди 8 минути, БаалБек написа:

Щото са просто тролове. Така работят троловете, общи приказки, разводняване на темата, никаква конкретика, никакви доказателства, ако има един факт, овъртат го с 3 лъжи, вадят грешно заключение и ти викат "Ама ето го факта". За щастие са елементарни. 

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Да не би нещо да съм пропуснал и съобщението за 300млрд запорирани руски пари да се е оказало фейк?

Ако е така, значи съм в грешка.

Искам да прочета къде е нарушен договор спрямо РФ. Както искам да прочета, кога страна в договора има право да променя валутата, в която се плаща.

преди 4 минути, glen написа:

Да,чух!Тео главата ми каза

Щом ти е казал - какво се мъчиш да разсъждаваш? Изпълнявай! Това ви рзписано на тия като тебе - да се трудите, да работите и да градите живота на Тео Главата

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Айде пак твърдения че съм лъжец... без да подкрепиш думите си с пример. Пак ли ще стигаме до 15?

Аа, не, спокойно, отдавна ми е омръзнало да те гледам как се въртиш в кръг и да говориш за 10 теми, без тази, за която съм те питал. 

преди 4 минути, parmobil написа:

Искам да прочета къде е нарушен договор спрямо РФ. Както искам да прочета, кога страна в договора има право да променя валутата, в която се плаща.

Еее, прекаляваш вече с тези подробности. Дай нещо по-лесно, по-общо. Така ще има какво да пишат, че да си заслужат копейките. :lol6:

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Аа, не, спокойно, отдавна ми е омръзнало да те гледам как се въртиш в кръг и да говориш за 10 теми, без тази, за която съм те питал. 

Не е само той. Има още няколко. Ще ги познаеш лесно. 

преди 7 минути, parmobil написа:

Искам да прочета къде е нарушен договор спрямо РФ. Както искам да прочета кога страна в договора има право да променя валутата, в която се плаща.

Ако ЕС не беше заповядала на банките си да запорират валутата на Русия, още щеше да се плаща във валута.

Ти би ли приел за стоката си пари, които могат да ти откраднат?

току-що, ivottoshev написа:

Ако ЕС не беше заповядала на банките си да запорират валутата на Русия, още щеше да се плаща във валута.

Ти би ли приел за стоката си пари, които могат да ти откраднат?

Whataboutism

Къде и кога България не спази ДОГОВОРЕНОТО с матушка?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.