Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, miro20 написа:

Дори руснаците не вярват на тези измишльотини .

Христо Грозев в момента по Нова ТВ дава интервю и спомена че дори руските патриотични военни канали казват - не вярвайте на тези глупости , реално нашите дезертират и се оттеглят , при това без никаква въздушна подкрепа срещу украинската офанзива.

Предполагам ще излезе скоро видео и резюме на интервюто .

Е, това вече е "върха на сладоледа"

Някакъв си Христо Грозев бил гледал някакви си уж "руски патриотични канали" и там били казали "нещо си" :lol6:

Този Христо Грозев е толкова достоверен източник, а незнайните канали които бил гледал още повече и сега с нетърпение трябва да изчакаме видео резюме на интервюто му та да ахнем и да приемем всичко за чиста монета :lol6: 

Отделно че тези рекордни печалби на Газпром  заради спекулата на която толкова се въхищавате квадратните комунета, скоро ще им дойде края.

Спекула... от която на драго сърце се възползват краварите и дори норвежците, които отказаха на Немция да им продават газ на по ниски цени по дългосрочен договор а решиха да работят по цените на борсата. Е що бре? Що милите загрижени западняци не си помагат един на друг и не си продават газа на ниски цени, а продават на високите спекулативни руски цени, а?

Само за пример - Германия от най голям вносител и зависимост от руска газ сега са достигнали мижавите 9%  :)

Така че по  полека с подигравките за студ и апокалипсис.

Ами почна се с протестите, а още не е дошъл отоплителният сезон. Какво ли ще се случи след октомври?

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/valna-ot-protesti-zalja-velikobritanija-zaradi-skok-s-80-na-cenata-na-toka.html?fbclid=IwAR1C4LUuoEx5o8OMD2zlJbZl-u3knsbO_T948kWS2YQxlL7SLCdYcr7Xsh0

Сметките за ток на едно домакинство за година от 1 октомври ще нараснат от 1971 на 3549 паунда годишно. Очаква се от януари да се вдигнат още (според някои анализатори с нови 50%)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Кой е посредникът от третата страна, през който минава руският суров петрол, за да стигне до Европа? малоумници.
Газ от Русия за Германия по тръбопровод.
А сега-
Газ от Русия до някъде, компресиран в течност, натоварен на кораб, дизелиран из океана, натоварен някъде, транспортиран по някакъв начин до Германия на 10 пъти по-висока цена.
Леле...каква група идиоти.
Целият финансов и енергиен сектор се превърна в една голяма измама.

Не знам дали е за тази тема. Може да има и по-подходяща/и. горбачов, продателят на социализма, е заминал за вечните ловни полета.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Не е така.

Не са обвинение, а подигравка. Стандартна подигравка към патологичен лъжец.

Ти казваш "добър ден" и навън наистина е светло.

Иначе не е гавра с тебе ако кажа, "стреснах се и погледнах през прозореца"

Ако е тъмно, ще кажа,  "пак лъжеш, тъмно е". Но аз не казвам това. Значи не те обвинявам, а ти се подигравам.

Значи ти си знаел че Турция и Русия нямат обща граница, но когато аз го твърдя ти ме подиграваш щото съм бил лъжец?

Баси, не ти се пада по гръб, а :D

преди 2 минути, glen написа:

Кой е посредникът от третата страна, през който минава руският суров петрол, за да стигне до Европа? малоумници.
Газ от Русия за Германия по тръбопровод.
А сега-
Газ от Русия до някъде, компресиран в течност, натоварен на кораб, дизелиран из океана, натоварен някъде, транспортиран по някакъв начин до Германия на 10 пъти по-висока цена.
Леле...каква група идиоти.
Целият финансов и енергиен сектор се превърна в една голяма измама.

Сиурно не си прочел цифрите ипроцжентите които цитирах, ич е Германия внася вече едва 9%. С тенденция тотален отказ от Рашистан.

:)

Един коментар да цитирам  , пък после заопвядай да плямпаш кой бил идиот :)

Цитат

А помните, была такая путинская идиотская фантазия - оплата газа в рублях?

Результаты:

1. Европейский рынок для Газпрома потерян, его доля уже сократилась вдвое.

2. Общий экспорт Газпрома рухнул на 36%.

3. Доходы бюджета тоже падают.

Гениальный геополитик опять всех переиграл.

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Някакъв си Христо Грозев

много ме кефят тотални квадратни глави да коментират "някакви си" .... :giggle1:

Срещу Христо да бягаш, пак няма го стигнеш и след 100 години в интелектуалното си ниво бе бавен

След победата на Украйна, вариантите са 3

1. Колективния Путлер остава на власт. Украинската армия навлиза на територията на Русия и създава буферна зона, за да не могат орките да достигат територията на украйна с артилерия и РСЗВ.

2. Колективния Путлер остава на власт. Украинската армия навлиза на територията на Русия само в случаи на обстрел на украински погранични обекти от страна на орките, докато унищожи терористите.

3. Колективния Путлер пада от власт и Русия се очовечва и се научава да живее мирно със съседите си.

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Значи ти си знаел че Турция и Русия нямат обща граница

Разгеле

От 4 ти клас

преди 5 минути, miro20 написа:

:giggle1:

Срещу Христо да бягаш, пак няма го стигнеш и след 100 години в интелектуалното си ниво бе бавен

Може и така да е, но в случая акцента не е кой колко е "интелектуален" :cool:   

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Разгеле

От 4 ти клас

Обаче когато аз го кажа ми се подиграваш, щото съм бил лъжец :lol6:

току-що, ivottoshev написа:

Може и така да е, но в случая акцента не е кой колко е "интелектуален" :cool:   

Ако говориш за проруските телеграм и туитър канали които споменава, и сам можеш да провериш .

Какъв ти е проблема ?  Ах да.. по е лесно да си хейтиш и отричаш  в стил " ама к'ъф е тоя Гроев бе... некакъв си  там :giggle1:

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

След победата на Украйна, вариантите са 3

1. Колективния Путлер остава на власт. Украинската армия навлиза на територията на Русия и създава буферна зона, за да не могат орките да достигат територията на украйна с артилерия и РСЗВ.

2. Колективния Путлер остава на власт. Украинската армия навлиза на територията на Русия само в случаи на обстрел на украински погранични обекти от страна на орките, докато унищожи терористите.

3. Колективния Путлер пада от власт и Русия се очовечва и се научава да живее мирно със съседите си.

1 и 2 - санкцитие остават реално вовеки .

При 3 - зависи пак кой ще го смени и дали няма да е негов тдвойник/аватар :)

Все пак всичко се дирижира от екипа му и сивите кардинали от службите зад него .

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Може и така да е, но в случая акцента не е кой колко е "интелектуален"

Твърдиш, че си по информиран от Христо Грозев ли ?

Че даже вашия талибан Пламен Пасков си е признавал не веднъж, че Грозев е по информиран от него.

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Сетих се един лаф в тази връзка...

Канибалите свалили вожда си канибал и провели избори. И избрали пак канибал.

Сещ'ш се...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

При 3 - зависи пак кой ще го смени и дали няма да е негов тдвойник/аватар

Колективния Путлер съм писал...

Понякога можеш да изнервиш и камък, също като Николов.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Твърдиш, че си по информиран от Христо Грозев ли ?

Че даже вашия талибан Пламен Пасков си е признавал не веднъж, че Грозев е по информиран от него.

Бе мани го тошефффф бе.. троли си човека, пуска въдички за поредено завъртане на 2 страници спам и офтопици :) 

току-що, miro20 написа:

Сетих се един лаф в тази връзка...

Канибалите селили вожда си канибал и провели избори. И избрали пак канибал.

Сещ'ш се...

Абе вица е смешен, ама аз съм се изразил ясно. Проблема с неразбирането е в твоя телевизор.

преди 2 минути, miro20 написа:

Ако говориш за проруските телеграм и туитър канали които споменава, и сам можеш да провериш .

Не. Два пъти вече се вързвах на глупостите ти да гледам някакви канали и двата пъти се оказа че са тотален фейк. Не мисля пак да си губя времето.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Колективния Путлер съм писал...

А добре... съгласен съм. Ама "колективния' нивгаш власт няма да пусне.

За "ястребите" говореше и Грозев .

Опасността е да не издигнат някой по радикален , който като настъпана змия да хапе всичкис ъседи и да апочне някаква ядрена война.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Не. Два пъти вече се вързвах на глупостите ти да гледам някакви канали и двата пъти се оказа че са тотален фейк. Не мисля пак да си губя времето.

Смешното е че прорашистката ви групичка путлеристи само такива цитирате :) :) :)

Или копирана от подобни сайтове :) 

преди 7 минути, miro20 написа:

Е след като твърдиш (реално друг го прави , но това са подробности), че има такива канали следва и да ги покажеш. Като пишеш на руски не означава, че си проруски нали?

преди 23 минути, Sliderum2 написа:

Не знам дали е за тази тема. Може да има и по-подходяща/и. горбачов, продателят на социализма, е заминал за вечните ловни полета.

17124836.jpg

Без значение кой ще спечели в Украйна, САЩ вече загубиха

"Независимо кой ще спечели украинската война, САЩ ще бъдат стратегическият губещ. Русия ще изгради по-тесни отношения с Китай и други страни на евразийския континент, включително Индия, Иран, Саудитска Арабия и страните от Персийския залив. Тя ще се отвърне безвъзвратно от европейските демокрации и Вашингтон. Точно както президентът Ричард Никсън и Хенри Кисинджър изиграха „картата на Китай“, за да изолират Съветския съюз по време на Студената война, президентите Владимир Путин и Си Дзинпин ще изиграят картите си в опит да овладеят глобалното лидерство на САЩ."

преди 3 минути, vpvelev написа:

"Независимо кой ще спечели украинската война, САЩ ще бъдат стратегическият губещ. Русия ще изгради по-тесни отношения с Китай и други страни на евразийския континент, включително Индия, Иран, Саудитска Арабия и страните от Персийския залив. Тя ще се отвърне безвъзвратно от европейските демокрации и Вашингтон. Точно както президентът Ричард Никсън и Хенри Кисинджър изиграха „картата на Китай“, за да изолират Съветския съюз по време на Студената война, президентите Владимир Путин и Си Дзинпин ще изиграят картите си в опит да овладеят глобалното лидерство на САЩ."

Името ми да не е Реджеп Иведик, ако това не е подготвяне на простия руски народ да приеме по леко поражението в Украйна

преди 42 минути, vpvelev написа:

има един тънък момент...

скоро ще имат конгрес китайците...

комсомолците им са проамерикански ориентирани....

ама даже и да вземат власта не ми се вярва да направят рязък завой във външната си политика....

те и с индийците си имат дрязги за Тибет,ама търговията между тях си върви...

а и пляснаха и се прегърнаха за тройният съюз с Русия...

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Името ми да не е Реджеп Иведик, ако това не е подготвяне на простия руски народ да приеме по леко поражението в Украйна

Ами то не е. Сигурно не се казваш Сульо Пулев, ама едва ли си кръстен на филмов персонаж.

преди 2 минути, _nib_ написа:

а и пляснаха и се прегърнаха за трайният съюз с Русия...

Това е по добре за нас.

Пак ще има студена война и надпревара във въоръжаването и простия народ ще живее добре от правилнта страна на желязната завеса.

Без медицински фашизъм, Зелени сделки и Голямо затопляне.

Разликата с едно време е, че сега сме от правилната страна на желязната завеса.

преди 1 минута, _nib_ написа:

има един тънък момент...

скоро ще имат конгрес китайците...

комсомолците им са проамерикански ориентирани....

ама даже и да вземат власта не ми се вярва да направят рязък завой във външната си политика....

те и с индийците си имат дрязги за Тибет,ама търговията между тях си върви...

а и пляснаха и се прегърнаха за трайният съюз с Русия...

САЩ и по-точно глобалистите, които искат да управляват целия свят и да следят постоянно населението си, използват сега Китай като опитна площадка. Да видят как повсеместно разположените камери и точкуването на населението им ще работи. Та затова още не се насилват да бутнат китайските комунисти. Така че въобще не ми харесва това, което сега става в Китай. Само Али Експрес им харесвам, че си пазарувам от там :)

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти пак като кон с капаци - само Украйна гледаш. Кой ти гледа Украйна сега. Войната е кой ще командва занапред света. Въпреки че Путин даже не е и за това, а за многополюсно управление, а не един да казва какво да правят другите.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.