Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Няма да си направи база в Мариупол.

Географското положение на Мариупол е адски неудобно за военноморска база. Аз за това съм учил.

Вие що за хора сте. Каква е тази войнстваща неграмотност ?

Помниш ли какво се случи на руските кораби в Бердянск ?

Аз ти говоря когато Украйна няма да има излаз на Черно море. Ако въобще я има като държава де.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Сутринта ви дадох цялото предаване, сега само избрано за запознаване с евроГейските "ценности" на онова обиденото вурстче. Дето ни ги пробутват либерастите и другата сволочь.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

За всички е така. Русия наистина нахлу в Украйна.

Сега, защо руските тролове вадят от десет кладенеца вода за да обясняват, че не е така не знам. Техен проблем си е. Да си изработват за което им се плаща и да изкарват черното бяло.

Защо я нападна?

преди 14 минути, vpvelev написа:

А пък аз ти обяснявам, че сега Русия ще си направи.

С какво ще я напълни тази база?

Черноморският флот на СССР/Русия е строен в Украйна. Последните кораби ги поръчваха от Франция.

Крайцера Нахимов го модернизират от 1999г. 

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Адмирал_Нахимов_(атомен_крайцер,_1986)

преди 18 минути, gagodrago написа:

Жителите на евро-?ейския съюз могат да се радват - санкциите действат.

и най големия фен на този съюз е Путин - като първа крачка е лидера с най много ботокс по лицето

преди 2 минути, vpvelev написа:

Защо я нападна?

Не е въпрос към мен. Който защитава рашистките гадове, той да се обяснява.

Нахлуха внезапно, без да обявяват война, това е истината и тя не е в полза на Русия.

преди 3 минути, BANKATA написа:

С какво ще я напълни тази база?

Абе никой с нищо няма да я пълни. Не става Мариупол за военноморска база.

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Я пак дай картинката, да видим дали е така ?

Сам се увътряш.

Признай си, че лъжеш и ще ти олекне.

"Ся и добър ден да кажеш, ще гледаме дали на вън е светло" дали пък не е обвинение към мен че лъжа?

Ако не е обвинение, моля кажи какво точно си искал да кажеш с тези думи. 

Те за т'ва, ограденото с червено ме интересува какво точно означава:

2147172103_.png.9c2c584371d5d079327e5450b2153cc9.png

преди 12 минути, vpvelev написа:

Защото нямаш свои думи. Нямаш собствено мнение. Не можеш да анализираш и да се ориентираш в обстановката.

е важното е че племенницата ти има , и то е - мразя русия и руснаците

преди 11 минути, ivottoshev написа:

"Ся и добър ден да кажеш, ще гледаме дали на вън е светло"

Да, точно това казах.

А как ми извърташ думите ти, си е твой проблем. Не съм господар на лъжливата ти уста.

Извърташ ти нали. Или ще се отметнеш пак ?

Явно от картинката не казвам нищо от това, в което ме обвиняваш.

преди 5 часа, Филипов написа:

Разхожда се из бившите френски колони из Африка. Ама и там също толкова го "обичат".

Да, особено нелепо изглеждаше в Алжир, когато хората му викаха да върви "в жопу", а той поздравяваше невидимите си почитатели (явно не само бидона вижда призраци). Изобщо тия "демократичните" лидери са такава психодружинка, че даже и в лудница не биха ги приели. Затова се опитват да превърнат света в такава ... техния вече са успели.

преди 2 часа, vpvelev написа:

Медиите на Путин не са като западните. Те не всяват омраза в руснаците към другите народи. Не карат руснаците да мразят германците, французите, англичаните и т.н.

А вие фашистите се смеете само на хорското нещастие. Като малоумни. Или без "като"?

Да, в руските медии има мислещи хора, а не като горните или като ония с изцъклени погледи, които ни убеждават, че Русия обстрелва Запорожката АЕЦ ... с натовско оръжие ... и си вярват. А що се отнася до смеха, някой от тия идиоти се смееше дори на убийствата в сащ на 4-ти юли. Те са местната психодружинка, не толкова опасна като горната, но достойна за несъжаление.

А сега малко от мен. В споменатата АЕЦ пристига някаква мисия като пътьом ще разгледа забележителностите на киiв, показани им естествено от наркомански. Укросите спряха да обстрелват с натовско оръжие и  обърнаха само на руско, така че - сещай се. Помня, имаше мисия и в Сирия за уж използваното химическо оръжие от правителството и по подразбиране те го потвърдиха, без доказателства, без нищо, просто така им е наредено.

И малко хроника на абсурда. В англия предлагат да рециклират водата от тоалетната и да я приспособят за пиене. Предложение: С оглед спестяването на още повече енергия, водата да не се рециклира, а направо за пиене или къпане. Другият бисер е за тоалетна хартия за многократно ползване. Защо просто не минат на древния метод - вестници, те техните и без това за друго не стават.

И извън темата. Хванах го. Вируса, убиеца, пандемията, кошмара само дето нищо ми няма, ни температура, ни кашлица, нищо, само се разсополявих, но преди месеци бях много по-зле, а теста ми беше отрицателен ... нещо тук намирисва. Няма да се плашите, всичко е измама, измама, която Русия иска да ликвидира. Успех!

А, щях да забравя. Благодаря за стрелкичката при цитиране, направо се родих, вече изключвам всичко от укролите, гледам само какво пишат нормалните хора тук.

преди 19 минути, insec написа:

- а че те обиждам: та аз не съм спирал.

Ми то друго не ти остава. Нямаш акъл за смислена дискусия и първосигнално пишеш за другите това, което чуваш за себе си по цял ден. 

Не си виновен че не можеш да надскочиш блатото в което си се родил. Не ти се сърдя, приемам че просто не си имал шанс. 

преди 3 минути, crazy katon написа:

измама, която Русия иска да ликвидира

Ти телевизор нямаш ли ?

Не си ли скивал на Путлер дългата маса ?

Русия, Китай, Канада, Австралия и Нова Зеландия, бяха най зловонните Ковид Диктатури до оня ден, как забравяте толкова бързо бре ?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

.....смислена дискусия ....

смислена дискусия с руZлямисти - къде се е чуло и видяло такова чудо по света. 😏

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Нямаш акъл за смислена дискусия

Каква смислена дискусия може да се води с тебе ?

Елементарни познания за света нямаш.

Обръщение на Президента Зеленски

преди 1 минута, ivottoshev написа:

В сравнение с него....

Виж, сега робе! путкин ще не е проблем - той така или иначе ще излезе от пещерата - бум и толкова. Той и брадатия се кри 3 г, ама накраъа няма и пепел.

А защо разни коли с разни курви почнаха да ...имат проблеми?

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Да, точно това казах.

Аз виждам че това си казал:  "Ся и добър ден да кажеш, ще гледаме дали на вън е светло", и според мен думите ти са обвинение към мен че лъжа. Така ли е? 

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:
преди 32 минути, vpvelev написа:

Защото нямаш свои думи. Нямаш собствено мнение. Не можеш да анализираш и да се ориентираш в обстановката.

е важното е че племенницата ти има , и то е - мразя русия и руснаците

Това м/удругото се отнася и за теб. Едните малоумници питат защо не съм в Русия, а ти защо племеницата ми не е там.

Ами защото си обичаме България и сме Българи. Затова. Вие защо не отидете в САЩ. Червения гущер ще ви помогне да отидете там :)

А пък ти освен че си без умствен капацитет си писал че си жена, така че може и да изкара някой лев от тебе. Той обича далаверките. Виж му се обади на лични :)

преди 7 минути, insec написа:

смислена дискусия с руZлямисти - къде се е чуло и видяло такова чудо по света. 😏

За твое съжаление, ти не можеш да водиш дискусия с никого. Нямаш необходимият умствен багаж. 

преди 4 минути, insec написа:

Виж, свга...раснаците си имаха времето. Просто тоя дето го избраха за цар не одобрен оt Света (USA)

Дизическото ликвидиране на путкин .... не е решение! трябва да се суберат, там баранбар с Кабаеви и точка. 

Руснак - мъртъв! Дори и да не са е плаща за скалп

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Елементарни познания за света нямаш.

Може и така да е, обаче имам елементарни въпроси... на които нямате логични отговори

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Аз виждам че това си казал:  "Ся и добър ден да кажеш, ще гледаме дали на вън е светло", и според мен думите ти са обвинение към мен че лъжа. Така ли е? 

Че то на тебе и здрасти да ти кажа....ти си остваш музеен експонаъ

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Виж, сега робе! путкин ще не е проблем - той така или иначе ще излезе от пещерата - бум и толкова. Той и брадатия се кри 3 г, ама накраъа няма и пепел.

А защо разни коли с разни курви почнаха да ...имат проблеми?

Я, Комплексарчо. Здравей. Днес ще има ли за нет, или похарчи седмичната си печалба в "Мръвката"?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.