Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, insec написа:

винаги можеш да си стегнеш куфарите за мацква. 😏

Това ли само знаете, когато няма какво да кажете.

И от други тролове и малоумници съм го чувал, та затова те питам.

Не съм видял да напишеш нещо умно. Да не си с друг ник, а пък да си стар трол?

Кажи поне с твои думи - Защо Русия нападна Украйна?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, glen написа:

ЕС дава на Украйна 5,5 милиона таблетки йод.

https://sofiaglobe.com/2022/08/30/eu-gives-ukraine-5-5m-potassium-iodide-tablets-against-potential-radiation-exposure/

Не, че има такова нещо, ама дори и да има дарение? Знаеш ли, с кило йдни таблетки (и още малко други неща) джипчето на курвата дето я грумнаха ще го изстрелям до МКС

преди 1 минута, vpvelev написа:

Ето пример за поредната тъпотия. Кой е нападал Киев 6 месеца? Само в началото за заблуда на врага и цялата украинска армия се събра там. Така руснаците спокойно си завзеха Донецк и Луганск. Сега пускат следващото мюре и всичкото украинец отива в Харковско направление :) И идва ред на Киев.

По вероятно руснаците да отидат в Херсон, а Украйна да ги удари някъде другаде

ПП: Киев е 3 млн.  такива градове не се превземат.

преди 10 минути, vpvelev написа:

Мариупол е най-близо до Русия, затова него ти го пиша,

Нимоа.

Това е лъжа бе. Щото няма как да е истина разбираш ли ???

Кой ти я каза тази дивотия ?

Обяснявам ти, че никоя държава в света няма ама никакво намерение да си прави военноморска база в Мариупол. Включително и Русия и Украйна.

Малко уважение не е зле да се научите да проявявате. Пишеш  безумни глупости в момента.

преди 3 минути, BANKATA написа:

ПП: Киев е 3 млн.  такива градове не се превземат.

Напротив! Големите градове по-лесно се превземат.

преди 36 минути, Реджеп Иведик написа:

Това е твоя задача бе, ти мене ме обвиняваш, че уж съм неграмотен. Ти тълкувай. Ясно се вижда на картинката, че лъжеш.

Моя задача било да обяснявам какво си казал ти :lol6:

Ми то ясно се вижда как твърдиш че си погледнал картата и обявяваш моето твърдение че Русия и Турция нямат обща граница за лъжа. Това е единственото, което пише там. Няма нищо изтрито, или добавено:

782487004_.png.d14c02db4a491c3f02085e8abc3fdb5b.png

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Нимоа.

В такъв случай изпълнявай заповедта на атаман Залужний и спри да спамиш форума с излишни глупости. Особено ако са дело на Жданов.

photo_2022-08-30_22-10-54.jpg.a9cb9ce0b4ff6a765a2183ecae74e8f1.jpg

Полтавската телевизия официално фалира.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Обяснявам ти, че никоя държава в света няма ама никакво намерение да си прави военноморска база в Мариупол. Включително и Русия и Украйна.

А пък аз ти обяснявам, че сега Русия ще си направи.

преди 29 минути, glen написа:

Малко допълнение-

Изглежда Газпром няма абсолютно никакво търпение за каквито и да било европейски глупости, тъй като спира доставките на газ за Франция заради несъгласие по договора. Газовата компания Engie казва, че е осигурила алтернативни доставки, но на каква цена?

Норвегия вече даде отговора „да върви по дяволите“ на европейците, които искат Норвегия да намали цените си на газ, изглежда Европа харесва свободните пазари само когато те са в тяхна полза.

Очаквайте Газпром да държи европейските крака неудобно далеч от огъня през цялата зима, отмъщението е най-сладко, когато се сервира студено.

-------------------------

Русия е задържала някои доставки на газ за азиатски клиенти (Япония, Южна Корея?), Което би било косвен начин за повишаване на глобалните цени на LNG и придържането му към ЕС с правдоподобно отричане.

Тези хитри руснаци!

https://www.politico.eu/article/gazprom-reducing-gas-deliveries-to-engie-starting-tuesday/

Жителите на евро-?ейския съюз могат да се радват - санкциите действат.

"Газпром" обяви чиста печалба от 2,5 трлн. рубли за първото полугодие

Ще бъде изплатен междинен дивидент от 51,03 рубли на акция или общо 1,208 трилиона рубли

https://business.dir.bg/kompanii/gazprom-obyavi-chista-pechalba-ot-2-5-trln-rubli-za-parvoto-polugodie

преди 2 минути, ivottoshev написа:

и обявяваш моето твърдение че Русия и Турция нямат обща граница за лъжа.

Я пак дай картинката, да видим дали е така ?

Сам се увътряш.

Признай си, че лъжеш и ще ти олекне.

преди 42 минути, insec написа:

тъй като гледам нямаш шанс някога да ти стане ясно, пък и не е нужно, така си такъв смешник, че и клоуните в цирка биха ти завидяли на таланта. 😁

Опсссс, и ти не можеш да кажеш как така шведи и финландци ги е страх от толкова "немощната" и "аналогова" руска армия, и тъй като нямаш аргументи срещу мнението ми - започна с обидите. Това не е признак на особено висока интелигентност.

Операция "Термостат".

Както казва Тъкър . И така, Русия "губи" ли войната ? Тъкър знае истинската история.   

Наслади се.

преди 4 минути, vpvelev написа:

Няма вече руия, бе dedo! Ти смяташ ли, че путкин ще седи само в там където и да е в момента. 

3 кила TNT са точно 200 евра в момента на черно

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

бе dedo!

Дедо е баба ти!

преди 15 минути, vpvelev написа:

Кажи поне с твои думи - Защо Русия нападна Украйна?

Че защо да е с мои думи - защо да не е с думите на нападателя?

преди 5 минути, ivottoshev написа:

....и тъй като нямаш аргументи срещу мнението ми ....

аргументи срещу кое твое мнение бе свирчо? - а че те обиждам: та аз не съм спирал.

преди 42 минути, insec написа:

Превзехте ли Киев?

Не. Докато цялата укропска армия пазеше Киев от 10 000 руснаци, Путин без проблем превзе стратегическото Азовско море без почти никаква съпротива :wub:

Те на т'ва му се вика "хванати укропски шаранчета на гола кукичка".  "Умният стратег" Зеленски със сигурност ще влезе в учебниците с този свой ход 

преди 5 минути, vpvelev написа:

Няма да си направи база в Мариупол.

Географското положение на Мариупол е адски неудобно за военноморска база. Аз за това съм учил.

Вие що за хора сте. Каква е тази войнстваща неграмотност ?

Помниш ли какво се случи на руските кораби в Бердянск ?

току-що, ivottoshev написа:

Не.

да не повярва човек - какво признание само :lol6:

преди 6 минути, insec написа:

Че защо да е с мои думи - защо да не е с думите на нападателя?

Защото нямаш свои думи. Нямаш собствено мнение. Не можеш да анализираш и да се ориентираш в обстановката.

Например - не можеш да докажеш дали е вярно всичко което говориш против Русия. За теб Русия нападна Украйна. Но не си задаваш въпроса - ЗАЩО?

Операция Z !

Руското МО актуализира загубите на украинските въоръжени сили след провала на контранастъплението им

Руското министерство на отбраната съобщи, че ВСУ са загубили повече от 1200 души при опит за атака

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), докато се опитваха да проведат офанзива в Николаев-Кривой Рог и други посоки, претърпяха големи загуби, повече от 1200 войници бяха унищожени . Това съобщиха пред журналисти от Министерството на отбраната на Русия.

По данни на министерството руските войски са унищожили 48 танка, 46 бойни машини на пехотата, 37 други бойни бронирани машини, 8 пикапа с тежки картечници.

Освен това, отблъсквайки настъплението на противника, руските военни разгромиха подразделенията на 128-ма отделна планинско-щурмова бригада от Въоръжените сили на Украйна , която беше прехвърлена за участие в специална операция от Западна Украйна. Петима военнослужещи от бригадата сложиха оръжие и се предадоха, допълниха от Министерството на отбраната.

По-рано стана известно, че през изминалото денонощие Въздушно-космическите сили на Русия (ВКС) са унищожили производствените цехове на завода "Интервзривпром", където се произвеждаха експлозиви и други продукти за украинските войски, в град Кривой Рог, Днепропетровска област.

преди 35 минути, Реджеп Иведик написа:

Вече 6 месеца пада за 72 часа.

Слидерум

Е, то и ултиматума на укрите за Херсон е още от март, така че са квит :cool:

преди 2 минути, vpvelev написа:

Защото нямаш свои думи. Нямаш собствено мнение.

Моето мнение е по- съществено от на путьо - ти да видиш, ти да видиш. 😄

преди 1 минута, vpvelev написа:

За теб Русия нападна Украйна.

За всички е така. Русия наистина нахлу в Украйна.

Сега, защо руските тролове вадят от десет кладенеца вода за да обясняват, че не е така не знам. Техен проблем си е. Да си изработват за което им се плаща и да изкарват черното бяло.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.