Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 14 минути, maxthon написа:

Пробвай да напишеш документа на Word. Ще се получи същия ефект.

Е винаги сме знаели, че си зле с географията. Ама виж пак картата де може пък Севастопол да се окаже до Изюм. Изюм все още има начини за снабдяване.

Де такъв късмет да имаха като косовските албанци....

Ама имат късмета на каталунците и чеченците.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Изюмската групировка на рашистите е в пълно обкръжение. Котеллллллллллллллллллллллллллллллллллл.

Аз казах ли ви а ?

Въпрос на време е украинския флаг да се развее над Севастопол !!!

Ти гледай сега как руснаците набързо ще превземат Киев.

преди 1 час, vpvelev написа:

Само после да не кажеш пак, че и това било за заблуда на врага :D 

Разумна версия на Фейгин, в отгпвор на въпроса защо рашистите позволяват на кучето Гиркин да лае !!!

преди 1 час, NEVADA написа:

А Зеленски още не е започнал.

Рашистите на края на Днепър се давят

Днес баят добри новини гледам.

китайците са се заели с клизмата на путя

европейците тоже - направо на "влакче" са го подкарали

Украинците вече посрещат реалните си освободители:

И за десерт - всичко в руZлямистката армия се развива по план:laughing5:

Плуват плуват плуват плуват плуваааааааааааааааааааааааааттттттттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голи, както ги е майка родила !

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

Плуват плуват плуват плуват плуваааааааааааааааааааааааааттттттттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голи, както ги е майка родила !

Тоз език нали ти беше като майчин? От другата бригада да показвам ли?

photo_2022-09-09_18-16-30.jpg

преди 6 часа, vpvelev написа:

Ваша, ама друг път. Радвайте се още малко, че ако знаете какъв капан ви е приготвил Путин... :)

е ти нали прати племенницата далеч от Русия:laughing4:

преди 4 часа, vpvelev написа:

:Dта те вече боксуват с превземането

преди 16 минути, Без умствен капацитет написа:

е ти нали прати племенницата далеч от Русия:laughing4:

Нали ти казах, че сега отива в Русия да завърши 2-ро висше там. Хем е по-евтино от Европа, хем ще е по-топло зимата :)

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Само после да не кажеш пак, че и това било за заблуда на врага :D 

Сега пак е заблуда за врага. Руснаците отпуснаха малко в Харков и  всичкото украинци юруш там. Повярваха си че могат да направят нещо. И в Киев няма никой. Руснаците само това и чакат :)

Предполагам сте видели клипчетата от освободените селища. И как никой от ВСУ не е сривал със земята подред къщи и блокове.

Докато рашистите в отговор друго не знаят освен да пуцат по де що видят цивилни квартали :

преди 7 часа, vpvelev написа:

Ваша, ама друг път. Радвайте се още малко, че ако знаете какъв капан ви е приготвил Путин... :)

преди 7 часа, glen написа:

Украинското ръководство като че ли започна да изтрезнява и му стана ясно, че няма полза от фалшиви похвали за успехите на южния фронт, защото накрая хората ще разберат истинската истина.

Повтаряте рашистката пропаганда. Когато се вееше украински флаг, ТАСС и др рашистки официози продължаваха да отричат , продълбаваха да повтарят на сляпо че всико е по план, никой не е превземал нищо :)

само че не украинските , а вашите рашистки тлеграм и туитър канали  ореваха света паникьосани за загубите и колосалното поражение . Четете си тях и изтрезнявайте  :) 

току-що, vpvelev написа:

И в Киев няма никой. Руснаците само това и чакат

Последно ?

Искат ли да превземат руснаците Киев, или не искат ?

преди 1 минута, miro20 написа:

само че не украинските , а вашите рашистки тлеграм и туитър канали  ореваха света паникьосани за загубите и колосалното поражение . Четете си тях и изтрезнявайте  :) 

Те са част от заблудата и отвличане на вниманието. Знаят си работата, не се притеснявай. Радвайте се още малко.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Последно ?

Какво последно? Преди ти казах че не искаха и тогава беше заблуда че го нападат.

Кое по-точно не разбра. 

Сега правят обратното, за да завладеят Киев. Толкова е просто да се разбере.

преди 1 минута, vpvelev написа:

Сега пак е заблуда за врага. Руснаците отпуснаха малко в Харков и  всичкото украинци юруш там. Повярваха си че могат да направят нещо. И в Киев няма никой. Руснаците само това и чакат :)

Олеле Шойгу ще ти прати Петров и Боширов за разгласяване на топ секрет тайните на безаналоговата втора нерушимая армия !

:giggle1:

току-що, Реджеп Иведик написа:

Галкинго е казал най илюстративно :

FcBxjAdX0AA7Bev?format=jpg&name=900x900

За русоробите путинисти тук дето бъкел руски не разбират, превеждам :

Путинската спецоперация  е като секс при запой - отначало не можеш да започнеш, после пък не можеш да свършиш ...  И когато се осъзнаеш че няма да можеш да свършиш, казваш че още нищо не си и започвал

:giggle1:

преди 2 минути, vpvelev написа:

Те са част от заблудата и отвличане на вниманието. Знаят си работата, не се притеснявай. Радвайте се още малко.

Един път искате Киев, друг път не го искате.

Май гледате да върви измамата до 2 ри октомври

преди 2 минути, miro20 написа:

Олеле Шойгу ще ти прати Петров и Боширов за разгласяване на топ секрет тайните на безаналоговата втора нерушимая армия !

Ама това го написах само за теб, защото си неориентиран. Те украинците не четат тоя форум и няма да разберат, ако не им кажеш де. :)

на 8.09.2022 г. в 18:45, attj написа:

Около 100 000 убити и около 300 000 ранени славяни.    Отделно разрушенията.  Тези факти не променят трагичнага драма за последните 8 години.

Сега може и толкова да са жертвите. Само че има малъкпроблем със статистиката за "последните 8 години"

Цитирал съм ти всякакви, включително и руски източници, показващи как жертвите за последните години са намалявали драстично, и от няколко десетки , последната 2021г има само СЕДЕМ цивилни жертви , и то само по линията на фронта на терористичните ЛДНР .

Та, тези СЕДЕМ цивилни жертви оправдание ли са за тоталния геноцид и хиляди жертви вмомента и сринати със земята градове и села от рашистката армия военопрестъпници ??

преди 22 часа, БаалБек написа:

Първите страни без pycнаци : Естония , Латвия , Литва и Полша закриват от 19 септември границите си за граждани на Pycия , в това число и с шенгенски визи от други държави. Скоро и в други страни!

pakt.png

Заловен подполковник, се оказва генерал Сьiчевой, командващ западната групировка. Армията на Путин продължава да унижава Русия. Срам и падение невиждано след втората световна война.

gen1.png

gen.png

Абе фейкове, ама верни! :lol6:

Руските пропагандисти предричаха,че путиновите войски ще бъдат посрещани от украинското население с цветя. И...почти познаха, защото цветята за всеки един от тези агресори са ЧЕТЕН брой. Значи тъй кат станИ, два месеца да събираш подкрепления на плацдарм, който и с тях без тях е обречен да го загубиш, а пък да вземат да те ошамарят в диаметрално противоположна точка и то така, че работата отива на паническо бягство .

Срам и падение невиждано 

Това е наистина огромен военен провал и унижение за рашистката армия.

Затова и Путлер вече е реално обезпокоен / не че му пука за жертвите, а за това че няма резултати и напредък  геноцидната му война/  и свиква съвета по безопасност  :

Путин созвал Совбез после угрозы окружения армии под Харьковом

Цитат

Президент России Владимир Путин собирает Совет безопасности после того, как российская армия начала сдавать позиции под натиском контрнаступления Украины, а 10-тысячная группировка в Харьковской области оказалась под угрозой окружения.

На совещание к Путину в пятницу были вызваны постоянные члены Совбеза — 12 высших чиновников, среди которых руководители всех силовых структур (Минобороны, МВД, ФСБ, Служба внешней разведки), главы обеих палат парламента, а также министр иностранных дел Сергей Лавров, бывший президент Дмитрий Медведев и секретарь Николай Патрушев.

Оперативное совещание с Совбезом состоится в середине дня, сообщил на брифинге пресс-секретарь президента Дмитрий Песков. Он добавил, что Кремль не будет комментировать ход военных действий, в результате которых, по заявлениям Киева, российская армия потеряла Балаклею - город с населением около 30 тысяч человек, расположенный в 90 км от областного центра.

Успехи украинской армии на харьковско-изюмском направлении привели к потере доверия к командованию в масштабах, которых не было с мая, когда российские силы потерпели фиаско при переправе через реку Северный Донец, пишут эксперты американского Института изучения войны (ISW)

:offtopic_s:

Знаех си аз, другарки и другари, че съм безчувствено тъпо животно.Не плаках като нормалните интелигентни хора задето Елизабет Втора умря...Не зейна дълбока празнота в сърцето ми...И съдбата на Дайяна, признавам, не ме покърти...Ми на 96 години беше жената(кралицата)...какво друго да ѝ се случи?!...А, да...и осиротял не се чувствам...Абе...срамота някаква....Не помислювам за братския английски народ...и негоните проблеми...Ама, на...Сигурно ако ми плащаха в лири (човек свиква с портрета, нали?!) щеше да е различно...нищо, че не живея там, в Англия...Ама, на... не ми...плащаха в лири...То и доста пъти въобще не ми плащаха...ако трябва да бъда откровен...Ще си призная, че и за Горбачов не пророних сълза...Щото и той беше над 90...Какво да очаква човекът?!

Абсолютно съм сигурен, че и на моето погребение (ако има пари за такова) пак няма да пророня сълза...Абе...не съм по сълзите аз...Един-единствен път съм плакал...не, излъгах...четири пъти...ама не последователно...когато на една каса (от двете възможни и сериозни по това време) ми казаха, че не съм във ведомостта...в смисъл "Вий пък кой сти?!"...истинска, разтърсваща цялото същество тъга ме обхвана...по-млад бях, още не познавах живота в цялата му... прелест...

Е, не мога да кажа възторжено и "Да живее кралят" защото всъщност ми е през оная работа...Това установих...без даже и да се замислям...От раз, значи...Абе...очевидно ми липсва животът като малък сред две бавачки с по три езика и татко -фабрикант...Не усещам дълбочината (мащаба) на събитието...

преди 6 минути, miro20 написа:

Сега може и толкова да са жертвите.

Това е наистина огромен военен провал и унижение за рашистката армия.

Очаквали са с минимум усилия да помогнат на казаците.   Сгрешили са.    Ще са необходими още усилия.     Чудя се къде им е акъла на тези в Киев - няма как вечно да просят пари от САЩ и ЕС.

преди 7 минути, vpvelev написа:

Ама това го написах само за теб, защото си неориентиран. Те украинците не четат тоя форум и няма да разберат, ако не им кажеш де. :)

Айде бе , не четат ?  Нали затова се наплодиха една камара рашистки тролове с едни странни регистрации и ИП-та  , че чак Карабойчев се наложи да взема мерки

:)

Никой не си прави илюзии че инфромационния фронт е по малко важен от военната армия в Украйна. Даже бих казал там наливат много по големи усилия. И у нас, и най вече в "залия Запад" .

преди 5 минути, Hristo52 написа:

:offtopic_s:

Знаех си аз, другарки и другари, че съм безчувствено тъпо животно.Не плаках като нормалните интелигентни хора задето Елизабет Втора умря...Не зейна дълбока празнота в сърцето ми...И съдбата на Дайяна, признавам, не ме покърти...Ми на 96 години беше жената(кралицата)...какво друго да ѝ се случи?!...А, да...и осиротял не се чувствам...Абе...срамота някаква....Не помислювам за братския английски народ...и негоните проблеми...Ама, на...Сигурно ако ми плащаха в лири (човек свиква с портрета, нали?!) щеше да е различно...нищо, че не живея там, в Англия...Ама, на... не ми...плащаха в лири...То и доста пъти въобще не ми плащаха...ако трябва да бъда откровен...Ще си призная, че и за Горбачов не пророних сълза...Щото и той беше над 90...Какво да очаква човекът?!

Абсолютно съм сигурен, че и на моето погребение (ако има пари за такова) пак няма да пророня сълза...Абе...не съм по сълзите аз...Един-единствен път съм плакал...не, излъгах...четири пъти...ама не последователно...когато на една каса (от двете възможни и сериозни по това време) ми казаха, че не съм във ведомостта...в смисъл "Вий пък кой сти?!"...истинска, разтърсваща цялото същество тъга ме обхвана...по-млад бях, още не познавах живота в цялата му... прелест...

Е, не мога да кажа възторжено и "Да живее кралят" защото всъщност ми е през оная работа...Това установих...без даже и да се замислям...От раз, значи...Абе...очевидно ми липсва животът като малък сред две бавачки с по три езика и татко -фабрикант...Не усещам дълбочината (мащаба) на събитието...

Що ни занимаваш със старческата си деменция и бръщолевения ? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.