Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, vpvelev написа:

А, така папагалче. Слушай ме и може да стане нещо от теб :) Пускай само картинки. Да не се излъжеш пак да пишеш някакви глупости?

Кога ще ти сменят жълтата книжка, че срока и май е изтекъл :)

това важи и за

преди 1 час, Филипов написа:

преди 1 час, vpvelev написа:

Джон Атанасов.

ай на бас че е китайски

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Русначичитата дет превземали Украйна с военния оркестър за три дни:bye1: болните фантазии на комунделите от Мосейково  :lol6:

Украйна: Руските части се изтеглят от първи градове в Луганска област

"Днес в град Кременная няма никого - няма полиция, кабинетите на коменданта и прокурора са празни, всички са избягали", заяви украинският губернатор на Луганска област Сергий Гайдай

https://www.vesti.bg/sviat/ukrajna-v-kremennaia-niama-nikogo-vsichki-rusnacisa-izbiagali-6151225

преди 36 минути, vpvelev написа:

Не ти се отдава писането и мисленето. Не се напъвай да не се изпуснеш :)

Дай някоя картинка...

преди 1 час, Филипов написа:

преди 25 минути, attj написа:

Като им ползваш езиците си като у дома си.   Навремето там бях стажант в техни строителни университети.   Ходи ми се също  и в Испания и в Италия - ама не им зная езиците.  Ще ми е некомфортно. А в Украйна бандеровци и казаци невероятно много ме разочароват.

Аз езици не ползвам - раскините ги ползват езиците ! До 25, че после ставата крави! Далеч си робе, далеч си!

преди 2 часа, vpvelev написа:

А, така папагалче. Слушай ме и може да стане нещо от теб :) Пускай само картинки. Да не се излъжеш пак да пишеш някакви глупости?

Кога ще ти сменят жълтата книжка, че срока и май е изтекъл :)

този явно е от по малките папагали:D

преди 4 минути, Филипов написа:

преди 1 час, Toto2 написа:
Путин се бие в Ук райна с една ръка. Разбираемо е, не му се трепят Руснаците от Ук райна. Сега обаче Нато се намеси.
Пак ли с едната ръка ? Не е ли време малко да живне Мечката ? Май разтягане във времето е лоша стратегия - ония лудите демонократи имат време да измислят всякакви подлости. Така ще се стигне и до ядрен взрив, за който да се обвиняват взаимно както за АЕЦа в момента. Малко поназнайвам как се води бой... убийствено е всяко мотаене.
Защо бе Братушки ?
За едното изтощаване на Запада е май цялата работа. Значи целта е много по-различна от официално обявената ... или по-скоро се ТЪЛКУВА по-общо. Денацификация на СВЕТА; Демилитаризация на НАТО. И се получава засега. Производството на Запада се срива заради цени и липса на енергоресурси. Военно-промишленият им комплекс ще има поръчки, но няма да може да ги постига.
Така ако погледнем по пътя на логиката, Тази война не е заради Ук раинските нацита. Победата ще е сринат долар, паунд, евро. Европа в тъмните векове е само началото.
Аз в Шахмата не съм добър, но май виждам кой е гросмайстор в световният ШахМат.

Да си оставиш оръжията, защото трябва да бягаш от украинската армия, коя стъпка в плана за демилитаризация се пада ? Много са възвишени руските планове, а в централата на Сорос не казват. 

преди 28 минути, Без умствен капацитет написа:

ай на бас че е китайски

Ай на бас, че си без умствен капацитет. И то с главно "Б".

преди 4 минути, vpvelev написа:

Ай на бас, че си без умствен капацитет. И то с главно "Б".

ай на бас че не е от страната на този който казваш

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Много са възвишени руските планове, а в централата на Сорос не казват. 

Така е. Не са за прости глави тия планове. Трябвало е да си учила като малка. Сега е вече късно.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

ай на бас че не е от страната на този който казваш

Той е признат официално и глобално, че го е направил пръв.

преди 5 минути, vpvelev написа:

Така е. Не са за прости глави тия планове. Трябвало е да си учила като малка. Сега е вече късно.

Ти можеш ли да кажеш, коя точка от плана е, да подариш куп оръжия на вражеската армия ? 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Ти можеш ли да кажеш, коя точка от плана е, да подариш куп оръжия на вражеската армия ? 

То да беше само това... Голям рев в мрежата от колаборантите които никой не ги е уведомил за великтие рашистки планове по отстпление :)

Сега са панически на опашки по границата да питат какво стана с лозунга" Русия е тук завинаги" , като обаче от РФ не е ясно дали ги искат :)

Още по позорна е ситуацията с "командированите" учители-просветители , които трябваше да налагат рашистката система на обучение и да "изчегъртват"  казанопо нашенски всичко украинско.

Сега много от тях са арестувани и заплашени от реален затвор до 12 г.

"своих не бросаем" :giggle1:

преди 13 минути, vpvelev написа:

и кво като е пръв - ти очевидно, не го искаш

преди 1 минута, miro20 написа:

Сега са панически на опашки по границата да питат какво стана с лозунга" Русия е тук завинаги" , като обаче от РФ не е ясно дали ги искат 

пропуснал  си кавичките на "не е наясно" - макар, че на нашите комундели пак няма да им стане ясно, какво ще се случи с тях, ако серящия в куфарче бе изпълнил молбите им да нападне България.

В цялата световна история не е имало по- прости добитъци от болшевишката сган!!!

Малиии! Що промити мозъци пишат тук. Хора идете си купете по една модерна бяла риза с ръкави на гърба. Не сме 1970, осъзнайте се малко.

Нападнеш ли някой, обърнеш ли му гръб, не очаквай пощада, дори и да се "прегрупираш". С маймуни трици не се ловят.

преди 25 минути, N1K17Y написа:

Колко пъти да ти го обяснявам. Войната на Русия не е за Украйна. А и трябва да се плати някаква цена все пак, нищо че са милиони в техника (то пък каква техника, вместо да я носят на белканто я оставят на украинците да и берат гайлето). Важно е живата сила да се опази и така направиха. 

Руснаците не искат да воюват с Украинците! Това е повод, за който за съжаление пак трябва да се плати някаква цена, ама няма начин. Важно е постигането на глобалната цел.

Та мога да кажа, че основната точка по плана сега се изпълнява. ЕС и САЩ много помогнаха за това, като си направиха харакири. Ама то харакири е свещено нещо. Те всъщност просто настъпиха мотиката и се цапардосаха яко по главата. Сега просто Русия и Путин седят и гледат последствията. През зимата до пролетта.

Дали например на фройлайн, която трябва да се къпи само 5 минути веднъж месечно ще си остане оФца или ще и писне. Ако си остане оФца, работата е ясна...

А ти ако искаш чети и гледай всеки ден сводки от руско-украинския фронт и брой като Реджепа гилзите.

преди 11 минути, miro20 написа:

То да беше само това... Голям рев в мрежата от колаборантите които никой не ги е уведомил за великтие рашистки планове по отстпление :)

:giggle1:

Ама това не е отстъпление!!! Това са заблуждаващи маневри и пренасочване. 😆

преди 14 минути, Без умствен капацитет написа:

и кво като е пръв - ти очевидно, не го искаш

Как да не го искам? С баща му Иван сме родени в едно и също село.

преди 17 минути, vpvelev написа:

Колко пъти да ти го обяснявам.

И аз това се чудя, защо все на мен и всичките "русофоби" обясняваш, а не седна, да го обясниш, например на ivotoshev, absurt, Николов и куп други "неутрални", че те съвсем други неща твърдят. 

преди 1 час, attj написа:

Като им ползваш езиците си като у дома си.   Навремето там бях стажант в техни строителни университети.   Ходи ми се също  и в Испания и в Италия - ама не им зная езиците.  Ще ми е некомфортно. А в Украйна бандеровци и казаци невероятно много ме разочароват.

Като си ограничен си ходи само в Русия тогава.

преди 4 минути, N1K17Y написа:

И аз това се чудя, защо все на мен и всичките "русофоби" обясняваш, а не седна, да го обясниш, например на ivotoshev, absurt, Николов и куп други "неутрални", че те съвсем други неща твърдят. 

Всеки отговаря за него си.

А пък и докато чакаме пролетта и какво ще каже фройлайн, не е лошо тука да си мерим пешките кой отбор е по-силен. И да викаме "аййде, наш'те". "Бягаат, бягаат...".

преди 33 минути, vpvelev написа:

Руснаците не искат да воюват с Украинците!

е вече не искат наистина, ала малко къснично се сетили.

преди 10 минути, insec написа:

е вече не искат наистина, ала малко къснично се сетили.

Как да разговаряш сериозно с ей такъв като тоя например? Като изпраска такава тъпотия, за която си мисли, че е много умен. 

С такива само майтап до откат. Ето разбрах че бълбукащата харесва задни прашки и с нея вече само за това си пишем.

Инсектицид, ти като какъв се определяш, че не си написал?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.