Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, vpvelev написа:

Как да разговаряш сериозно с ей такъв като тоя например?

например, защо не се пробваш да кажеш на украинците, че руZнаците не искали да воюват с тях? - на живо така да им го кажеш, в очите.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, insec написа:

например, защо не се пробваш да кажеш на украинците, че руZнаците не искали да воюват с тях? - на живо така да им го кажеш, в очите.

Казах ти, че всяко нещо си има цена. А крайната цел е мнооого голяма. И иска за съжаление голяма цена. Съжалявам!

От тук натам се сещай сам.

преди 2 минути, vpvelev написа:

....

изненадвам се, че отказваш да обясниш на украинците как руZнаците не искали да воюват с тях - що така, нещо те притеснява сякаш? 😏

преди 58 минути, vpvelev написа:

Та мога да кажа, че основната точка по плана сега се изпълнява. ЕС и САЩ много помогнаха за това, като си направиха харакири. Ама то харакири е свещено нещо. Те всъщност просто настъпиха мотиката и се цапардосаха яко по главата. Сега просто Русия и Путин седят и гледат последствията. През зимата до пролетта.

:lol6::lol6::lol6:

300365835_973453907388563_8357057432353613275_n.jpg

преди 8 минути, vpvelev написа:

А крайната цел е мнооого голяма.

305262317_5621592454538508_8070944475912714742_n.jpg

преди 5 минути, insec написа:

изненадвам се, че отказваш да обясниш на украинците как руZнаците не искали да воюват с тях - що така, нещо те притеснява сякаш? 😏

От 89г. насам Всичко за комунделите-русороби върви по-план, така им се обяснава :giggle1:

преди 9 часа, Реджеп Иведик написа:

ЗСУ настъпва към Херсон. Залужний се е заканил, че няма да има прошка ако не се предадат

Пак ли :lol6:Тоя същия ли беше дал мартенският ултиматум?

на 24.03.2022 г. в 8:11, Реджеп Иведик написа:

На руските части в Херсон е даден 24 часов ултиматум да напуснат града и да се прехвърлят на левия бряг. След изтичането на ултиматума Украинската армия влиза в Херсон и няма да взема пленници в града, ако все още има руски части там.

Тогава Путин си го премести в другият крачол. Сега какво да прави? Пак ли да си го мести :lol6:

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Тогава Путин си го премести в другият крачол. Сега какво да прави? Пак ли да си го мести :lol6:

очевидно се справяш добре, така че продължавай да му го местиш 😉

преди 2 минути, insec написа:

очевидно се справяш добре, така че продължавай да му го местиш 😉

Странна работа. Аз пия пък теб те хваща... :speak:

ЗСУ неумолимо настъпват към Херсон. Рашистите са в шаш беш и паника !!!

Пътят към Чорнобаивка и Херсон е открит !!!

Аз казах ли ви а ???

Путлер се е обосрал в Таджикистан. Касапина не отговаря на молбите на Таджикското правителство за помощ и руските войски си стоят страхливо в базите.

САЩ са предложили военна помощ на Таджикистан.

Аз казах ли ви а ???

Русия тотално се е обосрала. Налага се САЩ да се намесват пряко с военна сила за да защитават Таджикистан.

Руснаците не бягат! Просто са решили да минат през Америка първо от там през Канада, океана и чак тогава да ударят Европа по центровете за вземане на решения! Всичко върви по план, още дори не е започнало!

Изпратено от моят Lenovo TB-8505X с помощта на Tapatalk

преди 7 часа, insec написа:

Ти да не мислиш че ще ме притесниш с нещо като ме питаш дали нещо ме притеснява? :)

Казах ти някои неща, ти се подиграваш и се хилиш, тогава и аз започвам така. С глупака трябва да се държа като с глупак. Отпуснеш ли го малко и си показва простотията.

преди 7 часа, Coco1 написа:

От 89г. насам Всичко за комунделите-русороби върви по-план, така им се обяснава :giggle1:

На глупаци като коко папагала нищо не може да им се обясни. Те като папагали повтарят едно и също :)

Наистина не очаквах толкова глупав народ на има в България. Дано само в тоя форум да са се събрали подобните му папагали.

преди 7 минути, vpvelev написа:

Ти да не мислиш че ще ме притесниш с нещо като ме питаш дали нещо ме притеснява? :)

Казах ти някои неща, ти се подиграваш и се хилиш, тогава и аз започвам така. С глупака трябва да се държа като с глупак. Отпуснеш ли го малко и си показва простотията.

На глупаци като коко папагала нищо не може да им се обясни. Те като папагали повтарят едно и също :)

Наистина не очаквах толкова глупав народ на има в България. Дано само в тоя форум да са се събрали подобните му папагали.

Обяснявахте, обяснявахте и на края пак Реджепа се оказа прав.

Хайде обясни ми сега как Русия ще спечели войната? 

преди 16 минути, BANKATA написа:

Хайде обясни ми сега как Русия ще спечели войната? 

И после да възстановяват разрушенията!?    Дали имат желание?   Не могат и да я изгубят.   Нещата вървят към  многогодишен замразен конфликт-щом не преговарят.

преди 10 часа, insec написа:
преди 10 часа, miro20 написа:

Сега са панически на опашки по границата да питат какво стана с лозунга" Русия е тук завинаги" , като обаче от РФ не е ясно дали ги искат 

пропуснал  си кавичките на "не е наясно" - макар, че на нашите комундели пак няма да им стане ясно, какво ще се случи с тях, ако серящия в куфарче бе изпълнил молбите им да нападне България.

В цялата световна история не е имало по- прости добитъци от болшевишката сган!!!

Ами да поясня какво имах впредвид че 'обратно в РФ май не ги искат"

- четох споделяния че на границата тези на които им раздадоха в Украйна руски паспорти , за които толкова се гордееха и правиха репортажи за рашаТВ, се оказва че не гипускат с тезипаспорти на територията на РФ .

- Иоще един аспект, бих нарекал "по сталински" . Някаква учителка, пратена от РФ споделя че все пак успяла да се изнесе навреме заедно с рашистките войски , обаче след това я пратили във филтрционен лагер на разпити,проверки и т.н. А тя, върла путинистка, отишла да просвещава украинците в "русския свят"  и е силно възмутена от това отношение от своите  :) 

Та ... повтаря се сталинския принцип от ВСВ - Тези които са били в нацистки плен в лагерите, след освобождението им след края на ВСВ , нищо добро не ги е чакало в "матушката" .

Заради плена и лагерите, се е смятало че са "пречупени " , ненадежни , и че са вербувани и работят за немците.

Затова са пращани в познатите съветски лагери .

Принципа сега е един и същ.

преди 1 час, vpvelev написа:

Велке-бабке-папагалке пак ли те пуснаха на стълбите пред интерната за малко и те заболя главенката 

пп. "Всичко върви по-план" др. Путлер каза.

:giggle1:

Може да бъде изображение с 4 души и текст, който гласи 'румен радев: автомобили с означение z ще зареждат безплатно в бензиностанции лукойл 36631PH'

преди 22 минути, miro20 написа:

- четох споделяния че на границата тези на които им раздадоха в Украйна руски паспорти , за които толкова се гордееха и правиха репортажи за рашаТВ, се оказва че не гипускат с тезипаспорти на територията на РФ .

- Иоще един аспект, бих нарекал "по сталински" . Някаква учителка, пратена от РФ споделя че все пак успяла да се изнесе навреме заедно с рашистките войски , обаче след това я пратили във филтрционен лагер на разпити,проверки и т.н. А тя, върла путинистка, отишла да просвещава украинците в "русския свят"  и е силно възмутена от това отношение от своите  :) 

А аз четох споделяния, че от психиатрията в Русе се натъкнали на някакъв, който се мислел за инженер и твърдял че е изобретил самоебачка с педали, а всъщност обичал да кара велосипед с махната седалка.

Предполагам че споделянията, които аз съм чел са достоверни колкото и споделянията, които ти си чел 

преди 3 часа, attj написа:

И после да възстановяват разрушенията!?    Дали имат желание?   Не могат и да я изгубят.   Нещата вървят към  многогодишен замразен конфликт-щом не преговарят.

Имате напредък. От тотална победа на Русия, за 6 месеца вече говорите за патова ситуация. До другото лято ще ми обясняваш как Путин се е изтеглил за да спаси украинците.

преди 3 часа, attj написа:

Аз като зема едно дърво...

Путин твърдеше, че има за цел да се прекрати войната между бандеровците и казаците.   Сега Зеленски говори за милионна армия, а Путин не иска да обявява дори частична мобилизация.   При такива количествени съотношения събитията може пак да се концентрират само в Донецк-Луганск. И докога ще е все така?   

:lol6:

Русия възнамерява до 2030 година от нулата да създаде своя собствена електроника

https://www.kaldata.com/хардуер/русия-възнамерява-до-2030-година-от-нулат-391414.html

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.