Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, insec написа:

само, къде "всички останали" па си искат сникерсчетата и си пеят:

Ми не. Само в едната част от страната се поддадоха на сникерс утопията, докато в другата част сникерси не им се ядат. За това любителите на вафлички (понеже са повече), решиха да накарат насила всички да ядат този боклук и с избиваха в продължение на осем години несъгласните. 

В резултат вафлолюбителите вече нямат Крим, нямат Азовско море, нямат Луганск, скоро и Донецк няма да го имат...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 38 минути, N1K17Y написа:

Именно, че през половината време, признава, че и руската е лоша. "Същото е като в Ирак/Сърбия/еди какво си", докато твърди, какви грозни и зли войни са тези, плод на имперските амбиции на САЩ.

Всичко започна със едни сникерси на един площад. Нали не мислиш, че те се озоваха там случайно?

Ако сникерсите ги нямаше и "руската война" нямаше да я има.

преди 37 минути, insec написа:

а винкелите на психолевите ли са?

в европа един вилкел немогат да произведат ако не е русия

преди 41 минути, ivottoshev написа:

Аз си спомням за един случай наскоро. Един клоун успешно евакуира стадо нашарени с нацистки татуировки плъхове от едно подземие право в руски плен. Тази "евакуация" ни беше представена като много голяма победа от този клоун и всички тролопитеци ръкопляскаха... 

А -а-а-а, сега се сетих за тази смешка. Ти ли беше този, който се хвана за сламката че Кравария била завършила незнамсиколкогодишна война?

Е, хубаво, ма защо я завърши отцепвайки територия от суверенна държава? Сега и Русия иска да завърши по същият начин осемгодишна война. Ти каква точно разлика виждаш?

Не знам Косово да е американски щат, или да е анексиран от НАТО. 

Действията на НАТО доведоха до 20 годишен мир в Европа. 

Ако не бяха те кой знае колко още.щяха да вилнеят сърбите.

преди 14 минути, ivottoshev написа:

....

все по- жалка и все по- жалка пропаганда - в безсилието си вече се умопомрачавате до клинични нива. Естествено следствие, когато си се отказал от фундаменталната човешка способност да разсъждаваш, щото никой не ти е отговорен, че си станал такъв еФтин продажник. Радвам се, че наблюдаваме заедно разпада на утопичната ви, анти- човешка, ретроградна империйка - как е всичките ви мечти, всичките ви инфантилни илюзии, необратимо да се сгромолясват пред очите ви? 😏

преди 16 минути, Banesc написа:

в европа един вилкел немогат да произведат ако не е русия

е руZия тъй или инак не могат да произведат - думата "винкел" руZка ли ти звучи? 😉

преди 21 минути, ivottoshev написа:

Всичко започна със едни сникерси на един площад. Нали не мислиш, че те се озоваха там случайно?

Ако сникерсите ги нямаше и "руската война" нямаше да я има.

Добре, утре е на ред да кажеш, че руската война е лоша, точно като американската в Ирак. Айде лека нощ.

преди 50 минути, BANKATA написа:

Не знам Косово да е американски щат, или да е анексиран от НАТО. 

Действията на НАТО доведоха до 20 годишен мир в Европа. 

Ако не бяха те кой знае колко още.щяха да вилнеят сърбите.

И аз не знам. Чий тогава го диреха карварите там? Без резолюция на ООН, на своя глава решиха да се намесят. Откъде накъде?

Със същият успех можеше да не подпомагат терористите от АОК. Тогава мир пак щеше да има, само че нямаше да има  отцепена територия от суверенна държава.

Действията на Русия ще доведат до мир за жителите на ЛДНР. Те не заслужават ли място под слънцето?

Единствената разлика е, че докато руснаците защитават рускоговорящо население, които само допреди 30 години са си били чисти руснаци, краварите създадоха мюсюлманска държава в сърцето на християнска Европа. Мислиш ли че е случаен фактът, че половината свят, барабар с пет страни-членки на ЕС все още не са признали тази "държава"?

преди 46 минути, insec написа:

Радвам се, че наблюдаваме заедно разпада на утопичната ви, анти- човешка, ретроградна империйка - как е всичките ви мечти, всичките ви инфантилни илюзии, необратимо да се сгромолясват пред очите ви? 😏

Може би наистина е време тази империалистична държава, която разпали безброй войни по цялото земно кълбо да тръгне към небитието. Лошото е че отивайки си, наглите кравари ще повлекат със себе си и целият свят.

преди 41 минути, N1K17Y написа:

Добре, утре е на ред да кажеш, че руската война е лоша, точно като американската в Ирак. Айде лека нощ.

Лоша е разбира се. Без краварските сникерсчета обаче, тази война нямаше да я има!

преди 20 минути, ivottoshev написа:

И аз не знам. Чий тогава го диреха карварите там? Без резолюция на ООН, на своя глава решиха да се намесят. Откъде накъде?

Със същият успех можеше да не подпомагат терористите от АОК. Тогава мир пак щеше да има, само че нямаше да има  отцепена територия от суверенна държава.

Действията на Русия ще доведат до мир за жителите на ЛДНР. Те не заслужават ли място под слънцето?

Единствената разлика е, че докато руснаците защитават рускоговорящо население, които само допреди 30 години са си били чисти руснаци, краварите създадоха мюсюлманска държава в сърцето на християнска Европа. Мислиш ли че е случаен фактът, че половината свят, барабар с пет страни-членки на ЕС все още не са признали тази "държава"?

Може би наистина е време тази империалистична държава, която разпали безброй войни по цялото земно кълбо да тръгне към небитието. Лошото е че отивайки си, наглите кравари ще повлекат със себе си и целият свят.

Лоша е разбира се. Без краварските сникерсчета обаче, тази война нямаше да я има!

Колко пъти ще ме питаш едно и също нещо?

Днес е за втори път.

Аз предразсъдъци спрямо мюсюлмани нямам, само към иди**и. 

Единствената разлика е....

че сърбите избиваха косоварците много, много преди въобще да се намесят американците, етническото прочистване вече бе факт - а до окупацията на Крим няма и един пребит украинец, щото бил рускоговорящ, тъй че не е имало никакъв етнически конфликт: създаде го серящия в куфарче, а не някакви си сникерси и целите му са изцяло геополитически, докато на американците целите бяха само да спасят населението от геноцид. Та колко и да си повтаряш кухата пропаганда, тя няма да хване дикиш - свиквай.

преди 20 минути, insec написа:

на американците целите бяха само да спасят населението от геноцид.

И го спасиха с томахавки 😁 навсякъде спасяват с тамахавки. 

Изобщо усещате ли се какви ги дрънкате. 

преди 22 минути, insec написа:

целите му са изцяло геополитически,

А не са ли такива на американците ? 

преди 10 минути, nikssi написа:

и какво спечелиха американците да ми разкажеш?

п.п. а когато някой те нападне с нож, ти седни и почни да разсъждаваш как да постъпиш - не ли?

преди 19 минути, nikssi написа:

И го спасиха с томахавки 😁 навсякъде спасяват с тамахавки. 

Изобщо усещате ли се какви ги дрънкате. 

А ти усещаш ли се?

Къде изобщо ми сравняваш бомбардировките на НАТО с войната в Украйна.

И това че някой подкрепя позицията на САЩ за тази война не значи че подкрепя за всичко САЩ.

преди 4 часа, BANKATA написа:

И това че някой подкрепя позицията на САЩ за тази война не значи че подкрепя за всичко САЩ.

Някои си мразят САЩ заради времената когато са бИли негрите .

Сетих се един лаф по този повод :

Трансатлантическая работорговля прекратилась не потому, что черные отказались продавать своих рабов, а потому, что белые перестали их покупать. Но в Америке все должны стоять теперь на коленях и с детства чувствовать свою вину почему-то
преди 8 часа, insec написа:

победата ще я броим след като си върнат и Крим - за сега само панически бягат след руZлямистанската армия.😉

Как да стане това       https://dnes.dir.bg/svyat/medvedev-predupredi-za-treta-svetovna-voyna-ako-zapadat-prodalzhi-da-vaorazhava-ukrayna 

преди 5 часа, insec написа:

че сърбите избиваха косоварците много, много преди въобще да се намесят американците, етническото прочистване вече бе факт - а до окупацията на Крим няма и един пребит украинец, щото бил рускоговорящ, тъй че не е имало никакъв етнически конфликт: създаде го серящия в куфарче, а не някакви си сникерси и целите му са изцяло геополитически, докато на американците целите бяха само да спасят населението от геноцид. Та колко и да си повтаряш кухата пропаганда, тя няма да хване дикиш - свиквай.

Според Кравария в Сърбия имало геноцид - намесва се - отцепва територия от суверенна държава

Според Русия в Украйна има геноцид - намесва се - отцепва територия от суверенна държава

Колкото и да извърташ - това са фактите!

Според Кравария в Сърбия имало геноцид - намесва се - отцепва територия от суверенна държава

Според Русия в Украйна има геноцид - намесва се - отцепва територия от суверенна държава

Колкото и да извърташ - това са фактите!

Ще ти кажа за 5-ти път, нищо че пак няма да ме разбереш.

Твоите приятели от САЩ, не започнаха геноцида в Косово, докато педеру**лите от Ршистан оръжие пращаха, бойци пращаха, граждански самолети сваляха, абе с няколко думи пращаха, пращаха, пращаха и сега ми разправяш че Украйна е започнала  геноцид. 

По време на разговорите в Истанбул в края на март украинската делегация е направила предложения за споразумение, които са били подкрепени от Русия, но впоследствие Киев се е отказал от постигнатите договорености.  Заради указания от САЩ.    Как така ще изпуснат милиарди  долари -та нали заради тях започна Майдана!?    Пак заради щатски долари отказаха дори автономията на казаците.  А можеше да няма никакви военни операции...

Допълнителната помощ в размер на 3 млрд. долара “ще позволи на Украйна да  продължи да се защитава и занапред”. 

От встъпването в длъжност на Джо Байдън САЩ са предоставили около 10,6 млрд. долара за военна помощ на Украйна, припомня Ройтерс. Новата помощ е част от пакета на стойност 40 млрд. долара, одобрен от Конгреса през май 2022 година.    Бандеровците-щастливи, казаците-нещастни...  И докога така?

Пан Марко им обяснява, ма журналистите не могат да стоплят.

Първо са млади и имат жълто около устата и второ, нямат толкова обширни знания.

Русия неминуемо ще се разпадне, когато загуби войната. Няма кой да поеме властта. Касапина Путлер унищожи всякаква конкуренция, докато самия той се огради с венеца на отрицателната селекция.

Така завършва всяка една империя.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Русия неминуемо ще се разпадне

Заради безумията на бандеровците в Украйна, с подкрепата на САЩ и ЕС чрез  НАТО ,  може да се разпадне ЕС.    С последствия за България.     Мен това ме безпокои.    РФ е огромна и да се разпада - както си решат там.   А конфликтът бандеровци-казаци все някога някак трябва да приключи.   Украйна е име на държава на казаци от 17-ти  век, а бандеровците искат да я присвоят и национализират.    Как да стане подобна глупост!?

преди 8 часа, ivottoshev написа:

А, объркал съм се. Днес е ред, да кажеш, че войната не е лоша, Путин е чакал 8 години да спрат да избиват народа му и сега той ги спасява. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.