Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, vpvelev написа:

Кога съм казвал че САЩ са нападнали Украйна? Те нападат Русия чрез Украйна. Вземи си сега 2 часа почивка да осмислиш казаното.

Точно така. И САЩ през ВСВ са нападнали и победили нацистите ЧРЕЗ СССР, като последните са били само пушечното месо. САЩ винаги са победители. Вземи сега се прибирай в специализираното заведение за да осмислиш написаното.

docPsi.png

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ти буквално каза, че САЩ са нападнали Русия.

Какво искаше да кажеш, ако да речем аз не съм фанал нещо ?

Трябва повече да се пише за това. Като го напиша кратко и пак ще извадиш и цитираш нещо, което иска и то обяснение, но сега не е направено и ще се хилиш.

По-лесно е да разговарям с хора, които като кажа половината изречение и ме разбират какво има нататък. Освен това трябва да си чел и гледал и други неща, не само украински клипчета. Освен това ти взимаш всичко буквално. САЩ нападнаха Русия и си представяш американската армия с танкове, дивизии, самолети строена на Руската граница.

И кога САЩ все са победили?    Те и при кубинската криза са били като  полудели от страх.    Сега отмъщават на руснаците.

преди 3 минути, vpvelev написа:

САЩ нападнаха Русия и си представяш американската армия с танкове, дивизии, самолети строена на Руската граница.

Да, а ти какво си представяш ?

преди 20 минути, vpvelev написа:

Ти ептен се побърка. Кога съм казвал че САЩ са нападнали Украйна? Те нападат Русия чрез Украйна. Вземи си сега 2 часа почивка да осмислиш казаното.

тогава защо САШ са виновни за войната в Украйна

преди 3 минути, vpvelev написа:

Трябва повече да се пише за това. Като го напиша кратко и пак ще извадиш и цитираш нещо, което иска и то обяснение, но сега не е направено и ще се хилиш.

По-лесно е да разговарям с хора, които като кажа половината изречение и ме разбират какво има нататък. Освен това трябва да си чел и гледал и други неща, не само украински клипчета. Освен това ти взимаш всичко буквално. САЩ нападнаха Русия и си представяш американската армия с танкове, дивизии, самолети строена на Руската граница.

Ти колко години си живял в САЩ? Расия по един или друг начин, ще бъде ликвидирана в сегашния си вид. Тази територия трябва да се управлява от Запада! На ватенките толкова ресурси не им трябват - там парче сухар да могат да бачкат ими стига

преди 30 минути, miro20 написа:

Е те лъгаха Путлер как ще ги посрещат с хляб и сол, офицерите си носеха парадните униформи за парада след три дена когато превземат Киев... и т.н. и т.н.

Беше на срещата на разузнаването с Путин? Или пак го прочете в Туитър?

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Тази територия трябва да се управлява от Запада

Е добре, че тебе са те сложили такси да управляваш...

току-що, Без умствен капацитет написа:

тогава защо САШ са виновни за войната в Украйна

Нападнали са Русия през Украйна.

Бе ти къде беше последните 8 години ?

преди 23 минути, vpvelev написа:

Напоследък забелязвам много неадекватни реакции и неразбиране от твоя страна

а аз от теб - САЩ е виновна за войнатам, без да е стъпвала в Украйна

мразя запада - но само там изпращаш роднини

„Когато съществуването на обществото е под заплаха, всеки отделен човек трябва да приеме риск, за да се опита да предотврати разрухата. Дори опасността да загине при този опит вече няма да го спре. Защото тук няма избор между живот както преди и саможертва за родината, обществото или личните убеждения. По-скоро изборът е между сигурна смърт, робство или нетърпима бедност, от една страна, и шанс за победоносно завръщане след борбата, от друга. Войната, водена за дом и огнище, не изисква жертви от отделния човек. Защото той участва в нея не за да осигури облаги за другите, а за да защити собственото си съществуване"

Лудвиг фон Мизес, "Социализмът", 1922

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

а аз от теб - САЩ е виновна за войнатам, без да е стъпвала в Украйна

Тъкмо нещо, което много американски политици даже и не се стараят да го скрият и директно си го казват - прокси война. След като има кой да се бие за нашите интереси. Идеалният сценарий. Правим пари, отслабваме чужди икономики и не проливаме нито една капка кръв.

преди 4 минути, maxthon написа:

Тъкмо нещо, което много американски политици даже и не се стараят да го скрият и директно си го казват - прокси война. След като има кой да се бие за нашите интереси. Идеалният сценарий. Правим пари, отслабваме чужди икономики и не проливаме нито една капка кръв.

Тенекиините глави няма да те разберат какво им обясняваш. Има и такива от тях дето разбират, ама са на работа при сорос и не могат да изразят лично мнение по въпроса.

преди 4 минути, maxthon написа:

то се молете да не е прокси война, че тогава не знам откъде ще дирите куфарчета за акащото джудженце. 😉

преди 5 минути, maxthon написа:

Е, ти ще станеш ли в 10 да ходиш да си вземеш парите, дето ти се полагат, като съответния човек, ще ти ги доне само с една заплаха по телефона на ? Нали затова е САЩ, ан бг или расия

Украинец преби сънароднички във Франция, объркал ги за рускини

Нападателят, който първоначално се смяташе за руснак, се оказа бивш украински войник

преди 4 минути, insec написа:

то се молете да не е прокси война,

Е то си е и много добре си казаха един леко тъмничък чиновник и генерал какви са целите спрямо Русия. То не пречи да има и други такива. Без значение дали те броят за съюзник или не.

току-що, maxthon написа:

Е то си е ...

в такъв случай - моите съболезнования! но не изпадайте в депресия, дето е речено: диктатури мнооого, друга ще си харесате.

преди 1 минута, insec написа:

в такъв случай - моите съболезнования!

Е те тия приказки още март-април ги плющяха. Съболезнованията нещо май избързваш с тях?

преди 10 минути, Toto2 написа:

Украинец преби сънароднички във Франция, объркал ги за рускини

Нападателят, който първоначално се смяташе за руснак, се оказа бивш украински войник

цъ - с тоз дребния шрифт, не ти вярвам. 🤪

преди 1 минута, insec написа:

цъ - с тоз дребния шрифт, не ти вярвам. 🤪

Що, укрите по умни ли са от русите.... Или от българете? То по нормално от това ....Нема как да различиш украинец от руснак , освен украинеца не е тренирал години да говори "украински". Че аз колкото рускини познавам тука в България, то половината да се окажат украинки в последствие. Ти да видиш.

преди 12 минути, Toto2 написа:

Това е шокиращо. Целия свят говори за това...

П.С.

Но някои хора пък са снимали руски войници дегизирани в женски дрехи.. Ама никого не го интересува.

troops.png

преди 1 минута, Toto2 написа:

Че аз колкото рускини познавам тука в България, то половината да се окажат украинки в последствие. Ти да видиш.

познаваш - на джуджи куфарчетата: ти, ако се беше осмелил да кажеш на украинка, че е рускиня, до сега да си на оня свет бако. Аз едвам се разминах, тръгнал да ми разправя колко украинки бил познавал.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.