Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Според половината държави в света (барабар с пет страни-членки на ЕС), Косово не съществува и никога не е съществувало.

ъхъ - и щот "според", зарад туй държавата Косово ти е на два- три часа път.

преди 13 минути, M.Николов написа:

И как разбра първо, че са мъже, второ, че са руснаци и трето, че са войници?

:)

а ти как разбра, че не са:D

преди 9 минути, Филипов написа:

имаш ли мнение - или се оставяш друг да лисли вместо теб - кукла на конци

преди 10 минути, insec написа:

ъхъ - и щот "според", зарад туй държавата Косово ти е на два- три часа път.

Пак ти давам ФАКТИ, ама понеже те не ти изнасят ти пак спориш. Провери ли колко държави са признали Косово за държава и дали членките на ЕС - Кипър, Гърция, Румъния, Словакия и Испания са го направили?

Не разбра ли, че фактите не можеш да обориш, колкото и да опитваш да ги четеш както дявола чете евангелието?

преди 21 минути, ivottoshev написа:

Пак ти давам ФАКТИ....

факта е, че има държава Косово, пък ти си оспорвай колкото си искаш - изобщо пропагандичката на продажната ти душица, гледай до каква низост те е докарала: все факти да оспорваш. :hit:

преди 14 минути, insec написа:

факта е, че има държава Косово

Половината свят, барабар с пет страни-членки на ЕС не мислят така.

преди 2 часа, maxthon написа:

Тъкмо нещо, което много американски политици даже и не се стараят да го скрият и директно си го казват - прокси война. След като има кой да се бие за нашите интереси. Идеалният сценарий. Правим пари, отслабваме чужди икономики и не проливаме нито една капка кръв.

Путлер да не беше пращал военни и нямаше никой да ги бие ;) 

преди 2 часа, Toto2 написа:

Украинец преби сънароднички във Франция, объркал ги за рускини

Нападателят, който първоначално се смяташе за руснак, се оказа бивш украински войник

Източник: нещо завършващо на .ru

А, да, то е защото ЕСССР налага медийно затъмнение за ИСТИНАТА.

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Източник: нещо завършващо на .ru

Къде го видя тоя източник бре?  😁 Чиста партенка за шарани лапащи на гола кукичка!

И ти се върза ... налапа кукичката. 

преди 44 минути, Филипов написа:

Браво на Михаил Онуфриенко, точно това си мисля и аз от доста време. Дали многото жертви за кратък период или многото жертви за дълъг период не са едно и също, още повече, че наркомана го бяха скрили не знам къде си, а оръжието не се лееше като водопад. Но ми писна вече! Всички знаеха какво трябва да се направи и дори почнаха да го правят, после, както казва Онуфриенко смениха тактиката и това ме връща към второто изречение. 

И все пак мисля, че руснаците тръгнат ли един път вече няма да спрат, но не е възможно с три пъти по-малка армия (че и повече ... там където пробиха натоемниците са били многократно повече) да преминеш в настъпление. Другият вариант е позиционна война на изтощение и изтребване на живата сила на укрите, но до пълното и унищожение ще мине много време, ще загинат стотици хиляди и тогава нищо чудно еврогейската шизофрения да реши наистина да се включи във войната и ... конец фильма.

Засега светът се е разделил на Русия, демократурата на западния свят, заедно с неговите подчинени (в нашия случай - роби) и останалия свят, който иска да поддържа добри отношения и с Русия и с ония, но ония не дават.

Ако Русия не победи или постигне само частични успехи всички надежди на хората по целия свят за промяна ще останат излъгани и споменатата демократура ще довърши поробването на всички останали народи ... ние вече сме там.

преди 6 минути, nikssi написа:

Къде го видя тоя източник бре?  😁 Чиста партенка за шарани лапащи на гола кукичка!

И ти се върза ... налапа кукичката. 

Където го пише, след като потърсих новината в Гугъл. Интересно, как реши да кажеш, че аз съм лапнал кукичката, който отрича информацията, а не го каза на Изрожденеца, който я разпространява. Шокиращо, но правя елементарна проверка, преди да плещя глупости, за разлика от теб ;)

преди 1 час, ivottoshev написа:

Пак ти давам ФАКТИ, ама понеже те не ти изнасят ти пак спориш. Провери ли колко държави са признали Косово за държава и дали членките на ЕС - Кипър, Гърция, Румъния, Словакия и Испания са го направили?

Не разбра ли, че фактите не можеш да обориш, колкото и да опитваш да ги четеш както дявола чете евангелието?

Нека позная.

Много повече от държавите признали Крим за руски. 

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Където го пише, след като потърсих новината в Гугъл. Интересно, как реши да кажеш, че аз съм лапнал кукичката, който отрича информацията, а не го каза на Изрожденеца, който я разпространява. Шокиращо, но правя елементарна проверка, преди да плещя глупости, за разлика от теб ;)

Къде бе? Хайде не минавай пак ама аз само цитирах ... дай връзката да видим къде го пише.

Това не ми мяза на руски сайт Украинец преби сънароднички във Франция, объркал ги за рускини - Обективно (obektivno.bg)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Пробвай на английски ;) 

Аха ... ами защо ми е като го намерих в Bing не в Google? Та къде е това .ru дето го видя? Нещо в кристалната топка или някакви "жокери" ти пускат?

преди 11 минути, BANKATA написа:

Нека позная.

Много повече от държавите признали Крим за руски. 

е да, ама то туй демокрация - не става тъй: кот кай диктатора, това е. Роби сър!

преди 20 минути, crazy katon написа:

Ако Русия ....

руZия ще сменя фронта, нейде из Азия там, че да има с какво да се фука пред орките - тука у Европата вече не позволяваме касапници, щот на некое си диктаторче му залопали балансите.

преди 19 минути, nikssi написа:

Къде бе? Хайде не минавай пак ама аз само цитирах ... дай връзката да видим къде го пише.

Това не ми мяза на руски сайт Украинец преби сънароднички във Франция, объркал ги за рускини - Обективно (obektivno.bg)

преди 12 минути, nikssi написа:

Аха ... ами защо ми е като го намерих в Bing не в Google? Та къде е това .ru дето го видя? Нещо в кристалната топка или някакви "жокери" ти пускат?

А това мяза ли ти ? https://bloknot.ru/v-mire/vo-frantsii-ukrainets-izbil-ukrainok-a-vinu-svalili-na-russkih-985431.html

Цитат

However, the media, referring to CCTV footage, report that the blows were strong. The man also said that he regrets his reaction and is ready to pay compensation to women. The trial of the Ukrainian will take place on November 17. He faces three years in prison and a fine of 45 thousand euros under the article for “violence committed on the basis of race.” The case will be considered by the Nice Criminal Court, writes Notebook.ru.

А ти виждаш ли източник, от линка, който си дал ? Или сега ще трябва и да ти обяснявам, какво е източник ?

Иначе, евала, досега не ми се е налагало, някой да твърди, че е партенка и все пак да тръгне да спори за... нещо ? 

преди 4 часа, miro20 написа:

Не позна.

Не вярвам да не се досещаш кой ще плаща накрая масрафа за тази безумна война :) 

тези които си държат парите в евро и долари

защото ще се обезценят  

защото войната  в украйна няма КПД за европа и сащ

и забележи

едно време репарациите са се плащали в добитък

премерно

100 офце  1000 бика 300 магарета 

а пък сащ когато загуби войната във виетнам каза да ходят в сащ  да си вземат репарациите

така и русия може да каже елате в москва да си ги вземете 

но няма да стане защото русия ще  спечели военната операция 

преди 1 час, N1K17Y написа:

А ти виждаш ли източник, от линка, който си дал ? Или сега ще трябва и да ти обяснявам, какво е източник ?

Ами не. На български търся ... сега още малко и на китайски трябва да търся ... репликата ми беше към цитирания от тебе пост. Там няма източник ве.

Слагай таймера и утре рапон! 

националната предателка на ЕС урсула  отиде да си вземе медало

изхарчи парите  на европеецо

https://nova.bg/news/view/2022/09/15/382974/фон-дер-лайен-посети-киев-и-поздрави-украйна-за-военните-ѝ-успехи/

преди 2 минути, Mediterranean написа:

А ти защо не харесваш Урсула, като и тя е ниска също. Даже повече от Путкин.

защото е връзкарка и шуробаджаначка на меркел

в някакъв офис била чистачка а преди това генеколожка

и баба меркел я харесала и преценила че става да управлява ЕС и да ми харчи моите пари и да ги дава на украйна 

без да ме пита представяшли си

можеше един референдум да пуснат 

ама явен да се знае кой за какво е гласувал и да му дърпат пари директно от неговата сметка 

тука имаше една инициатива  за даряване на заплата от кирчо тъпото ама    не знам какво стана

някаква нигерийска банкова сметка се развъртя по едно време 

То и Путкин е спуснат парашутист. В КГБ е бил никой, една шушумига. После стана президент. Как става тая работа? 

И Урсула същата. Само Зеленски е истински, щото народът го е познавал от телевизията и е гласувал за него.

Е го, шушумига на шушумигите.

putin.jpg

Капризни устнички в стил Брижит Бардо. 

Тоя е президент на Русия вече 22 години. 

Толкова ли няма мъже там. 

Една жена им е най-великата владетелка.

преди 31 минути, Banesc написа:

....

ма нямаше против перекендето Меркел да ти дава парите на путкин - тъй че сега възстановяваме финансовия баланс.

преди 16 минути, Mediterranean написа:

То и Путкин е спуснат парашутист. В КГБ е бил никой, една шушумига. После стана президент. Как става тая работа? 

И Урсула същата. Само Зеленски е истински, щото народът го е познавал от телевизията и е гласувал за него.

Е го, шушумига на шушумигите.

putin.jpg

Капризни устнички в стил Брижит Бардо. 

Тоя е президент на Русия вече 22 години. 

Толкова ли няма мъже там. 

Една жена им е най-великата владетелка.

да и съжаляваха германците, че не са го убили когато е паднала берлинската стена,   само ако знаеха, ама то по тая логика да изтрепат всички, че не се знае кой ще е  следващия

то и слафчо чалгара няколко пъти го избираха изпея им една песничка патриотична и успа народо 

не е важно как излежда  а какво казва

затова жени не бива да се допускат до политиката  дори да гласуват защото са пристрастни  по външни белези

и си избират  широките рамене на бб и шкембака  и  търпчинките на  кирчо и песничките на слафчо . и тнт 

преди 5 минути, insec написа:

ма нямаше против перекендето Меркел да ти дава парите на путкин - тъй че сега възстановяваме финансовия баланс.

далече си  от истината

само инфлацията  ми удря финансовия баланс

но няма проблем

харча всички стари до дупка

и чакаме новите пари

железните петолевки и десетолевки 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.