Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

На братчеда бившата жена я знаех рускиня, пък то украинка. Ама преди над 10 години немаше значение.... А мене мъж не може да ме прати където и да е, даже няколко, камо ли некви тъпи блядки. Все тая рускини или украинки...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 часа, БаалБек написа:

Само за 100 часа Русия загуби край Харков почти 100 танка. Те са половината от наличностите на 4-та гвардейска танкова дивизия, влизаща в състава на “елитната” 1-ва гвардейска танкова армия на Русия, която е предназначена да защитава Москва от НАТО. “Поредната "елитна" Четвърта танкова армия, предназначена да защитава Москва директно от "атаката на НАТО", беше наполовина унищожена. Контранастъплението на украинските войски в района на Харков се превърна в катастрофална загуба за елитното руско танково подразделение. Между 6 и 10 септември 4-та гвардейска танкова армия, разположена близо до Изюм, е загубила около половината от техниката си или почти 100 танка.

4-та гвардейска танкова Кантемировская ордена Ленина, Червенознаменната дивизия на името на Ю. В. Андропов е част от 1-ва гвардейска танкова Червенознаменна армия. Последната беше една от най-престижните армии на Русия, предназначена да защитава Москва и да води контраатаки в случай на "война с НАТО", според брифинг на британското разузнаване от 13 септември. (Забележително е, че за думата "беше" британците използваха Past Perfect временна конструкция - "беше", тоест "беше в миналото").

Беше..........защото е разформирована още 2009г.

Да не говорим, че тази бригада беше дислоцирана близо до Москва.

:giggle1:

https://old.segabg.com/article.php?sid=2009051600040000803

Откъде ги намираш тези фейкове бре, моме?

Между-другото явно си нямаш и на идея колко танкове има Русия.

преди 32 минути, maxthon написа:

Тъкмо нещо, което много американски политици даже и не се стараят да го скрият и директно си го казват - прокси война. След като има кой да се бие за нашите интереси. Идеалният сценарий. Правим пари, отслабваме чужди икономики и не проливаме нито една капка кръв.

В грешна посока стреляш. Путин е най-големия спонсор за оръжие на Украйна!

boya.png

преди 6 минути, БаалБек написа:

Това е шокиращо. Целия свят говори за това...

П.С.

Но някои хора пък са снимали руски войници дегизирани в женски дрехи.. Ама никого не го интересува.

troops.png

Явно ти е да трудно да смелиш тънката мисъл. Като си плямпат на един и същи език, нема начин да познаеш руснак ли е, украинец ли е, татарин ли е или какъв то ще е от всичките им републики, освен ония с дръпнатите очи. Имат и такива китайчета, пък плямпат перфектен руски. Пък ти ми бълбукаш некви глупости.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ще ги претопим, колкото и да са все ще използваме поне материала

преди 1 минута, БаалБек написа:

Путин е най-големия спонсор за оръжие на Украйна!

Пишем те туитърка.... Чети си там материалите и се самонавивай, че са истина...

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Ще ги претопим, колкото и да са все ще използваме поне материала

Ти единствено ще си претопиш старата таратайка, лумпен.

преди 38 минути, maxthon написа:

Тъкмо нещо, което много американски политици даже и не се стараят да го скрият и директно си го казват - прокси война. След като има кой да се бие за нашите интереси. Идеалният сценарий. Правим пари, отслабваме чужди икономики и не проливаме нито една капка кръв.

явно никой неиска да се бие за "велика" Русия:laughing4:

преди 6 минути, M.Николов написа:

Беше..........защото е разформирована още 2009г.

Да не говорим, че тази бригада беше дислоцирана близо до Москва.

:giggle1:

https://old.segabg.com/article.php?sid=2009051600040000803

Откъде ги намираш тези фейкове бре, моме?

Тоест с горенаписаното опровергаваш това:

"Контранастъплението на украинските войски в района на Харков се превърна в катастрофална загуба за елитното руско танково подразделение. Между 6 и 10 септември 4-та гвардейска танкова армия, разположена близо до Изюм, е загубила около половината от техниката си или почти 100 танка."

Така ли?

преди 10 минути, Toto2 написа:

А мене мъж не може да ме прати където и да е, даже няколко....

даже си и повярва - като за украинките, дето си бил познавал. 😄

преди 7 минути, maxthon написа:

Пишем те туитърка.... Чети си там материалите и се самонавивай, че са истина...

Абе друго си е ДААРКНЕТАААА

преди 6 минути, Toto2 написа:

Ти единствено ще си претопиш старата таратайка, лумпен.

Joq ot trite da pretopqwam, be [ebek - naj starata e 2015-ta, купена от чси почти без пари. Е, имам и патрул 2000 та, ама него не го броя

преди 2 минути, insec написа:

даже си и повярва - като за украинките, дето си бил познавал. 😄

е, който ме познава, знае. Аз няма какво да си повярвам или доказвам...Пък ти кво си мислиш, ми дреме на ...

преди 3 минути, БаалБек написа:

"Контранастъплението на украинските войски в района на Харков се превърна в катастрофална загуба за елитното руско танково подразделение. Между 6 и 10 септември 4-та гвардейска танкова армия, разположена близо до Изюм, е загубила около половината от техниката си или почти 100 танка."

Така ли?

Точно така.

току-що, NewRedDragon написа:

Joq ot trite da pretopqwam, be [ebek - naj starata e 2015-ta, купена от чси почти без пари. Е, имам и патрул 2000 та, ама него не го броя

Топи сичко, не стават за нищо...Смотан си и даже кат се опитваш да се похвалиш...Умре ти циганката, смотан...

преди 6 минути, БаалБек написа:

Така ли?

Ето ти още малко информация за да разбереш, че от 2009г. в руските въоръжени сили няма 4-та гвардейска танкова армия!

https://upwikibg.top/wiki/Russian_Ground_Forces

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ето ти още малко информация за да разбереш, че от 2009г. в руските въоръжени сили няма 4-та гвардейска танкова армия!

Ок. После да не се отметнеш.

преди 3 минути, Toto2 написа:

Топи сичко, не стават за нищо...Смотан си и даже кат се опитваш да се похвалиш...Умре ти циганката, смотан...

Добре! Аз не се хваля, пред плебеи - хваля се моята лига. С какво да се хвля, на шебек, дето възпява музеен плъх

преди 4 минути, M.Николов написа:

То и в Донецк и Луганск нямаше руски войски, а само "зелени човечета", пък после друго се оказа.

преди 37 минути, БаалБек написа:

Това е шокиращо. Целия свят говори за това...

П.С.

Но някои хора пък са снимали руски войници дегизирани в женски дрехи.. Ама никого не го интересува.

troops.png

И как разбра първо, че са мъже, второ, че са руснаци и трето, че са войници?

:)

преди 2 часа, insec написа:

🙄 добре, че те срещнах да ме осведомиш - до този ти коментар въобще знаех. 

Тогава що се възмущаваш, че Русия нахлу в Укарйна без резолюция на ООН? За Кравария нямаш нищо против, ама за Русия ревеш. Аз кат' ти казвах че си лицемер и двуличник, ти не ми вярваше...

преди 2 часа, insec написа:

мда - и държава Косово вече не съществува. 🙄

Според половината държави в света (барабар с пет страни-членки на ЕС), Косово не съществува и никога не е съществувало.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Тогава що се възмущаваш, че Русия нахлу в Укарйна без резолюция на ООН?

нещо яко си се объркал мой!!!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.