Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, vpvelev написа:

И ти вярваш на тая опорка? Че Русия е в каменната ера. 

Аз съм ходил в Русия. Не е опорка, истина е.

Айдааа рашистите се обосраха и на запорожкия фронт

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 13 минути, glen написа:

Защото САЩ,ЕС бързат  да стигнат там преди Русия!

ззначи и ти искаш в каменната ера:D защото се натискаш да живееш в ЕС:D

преди 11 минути, glen написа:

Защото САЩ,ЕС бързат  да стигнат там преди Русия!

Толкова им е акъла.   САЩ предизвикаха с милиарди долари украинската трагедия -за да затвърждават лидерството си в НАТО.   И засега успяват -при  състоянието на нещата в ЕС.  Вярно са ни преценили колко сме глупави.

преди 15 минути, vpvelev написа:

И ти вярваш на тая опорка? Че Русия е в каменната ера. 

ами да - племенницата ти тогав що е не в Русия

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Асланчик, май ще се окаже, че никъде не си ходил, мхм...

Е да има паритет украинците са обявили нова вълна на мобилизация. Четвърта или пета вече. Та да не се чудите после на данните за загубите.

Sent from my Ericsson R320s via WAP browser.

преди 18 минути, maxthon написа:

Е да има паритет украинците са обявили нова вълна на мобилизация. Четвърта или пета вече. Та да не се чудите после на данните за загубите.

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

img_20221024_104206_739.jpg

преди 3 минути, Piffacota1885 написа:

Тошев,наздраве.Знам,че си на кило водка поне

наздраве тошев

Е, сега кой тва?

Ти или Тошев?

преди 7 минути, andiay написа:

Е, сега кой тва?

Ти или Тошев?

Баш тошев е.нека да отрече като типичен русофил.я да го видим сега

преди 51 минути, Без умствен капацитет написа:

ами да - племенницата ти тогав що е не в Русия

Защото сега се променят нещата. Хубавия запад вече не е хубав. Като си дойдат ще разправят, че може и да ги следят какво пишат и говорят. 

Нали видя че в Швейцария ги заплашва затвор до 3 години ако вдигнат температурата в дома си най 19 градуса. И по-лошото е че приканват съвестните граждани да ги издават и да сигнализират в полицията.

Така че вече отива на там че в Русия май ще стане по-добре да се живее.

преди 1 минута, Piffacota1885 написа:

Че за ко му е да отрича?

Ма ти кът си курназ - дай и твоя снимка...

Ей ма на, на аватара ми съм аз...

А да знаеш случайно, че да публикуваш снимка на човек, без съгласието му е подсъдно?

Моли се Тошев да не се амбицира да те съди, че "анонимността" в нета няма да те спаси...

Осъзнаваш ли изобщо, колко глупав си всъщност?

Не че не си личеше и по останалите ти постове де....

Типичния форумен плъшок...

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Айдааа рашистите се обосраха и на запорожкия фронт

Русия не е в "каменната ера". Можеш да прочетеш относно руската икономика във фалшивата Wikipedia.

Също така, има и Google Maps - ако нямаш пари за билет, така можеш да посетиш Русия.

Трябва да имаш доверие на Google Maps, защото Google е американска компания; и всичко американско е божествено, съвършено и перфектно, нали така.

преди 15 минути, vpvelev написа:

Защото сега се променят нещата. Хубавия запад вече не е хубав. Като си дойдат ще разправят, че може и да ги следят какво пишат и говорят. 

Нали видя че в Швейцария ги заплашва затвор до 3 години ако вдигнат температурата в дома си най 19 градуса. И по-лошото е че приканват съвестните граждани да ги издават и да сигнализират в полицията.

Така че вече отива на там че в Русия май ще стане по-добре да се живее.

Както ще има и глоби, не само затвор.

Твърдението, че западния свят е утопичен и там всичко е уредено, е 40+ годишна пропагандна кампания, която се използваше за дестабилизация на Съветския Съюз.

Никой в днешно време не вярва, че САЩ, примерно, е добре. Аз съм обяснил това в детайли в една от големите си публикации.

Никой, който живее в САЩ, няма да ти каже, че икономиката е добра, че живота е уреден, или нещо от този сорт.

Единствените хора, които вярват в това, са хората, които все още са под ефекта от про-Западната пропаганда през 1989г, и фалшивото твърдение относно това колко добре ще сме, ако приемем капитализма и пазарната икономика.

100% фалшива информация и измама - видяно, потвърдено, доказано.

преди 1 час, maxthon написа:

Това не се споменава по медиите за фалшиви новини. Там говорят само за Русия. Русия това, Русия онова... Русия, Русия, Русия...

Не споменават военните престъпления на Украйна, нито загубите и провалите на Украйна. Това се прави с пропагандна цел.

Накратко:

1. "Украинските военни за безсмъртни; не могат да бъдат убити."

2. "Украинските ракети никога не падат върху цивилни елементи."

3. "Руските военни са неспособни да извършват военни престъпления."

преди 1 час, andiay написа:

Асланчик, май ще се окаже, че никъде не си ходил, мхм...

Забележи колко са еднакви @Реджеп Иведик и @miro20 . 

И двамата имат едни и същи мнения, едно и също изразяване, едни и същи фалшиви твърдения, едни и същи невалидни аргументи, едни и същи мнения, по почти едно и също време им е регистрацията, ВИП, говорят само по едни и същи теми.

Обаче, трябва да се знае, че те не са един и същ човек зад два профила, нали. Ако са различни хора, не са платени пропагандисти. Те са обективни truth tellers, нали.

преди 2 часа, andiay написа:

Тцъ, не зрението му е проблемно...

Офталмолог нема да мое помогне...

Всъщност, едва ли некой ще може, мхм...

Може, може...

124029287_4088540624506377_1424377870798422632_n.jpg.3c8fd4bf3e8d8fc4e4082c24d14e06cc.jpg

преди 1 час, Piffacota1885 написа:

Тошев,наздраве.Знам,че си на кило водка поне

наздраве тошев

1939722_705383696169099_694830972_n.jpg

Знаеш ти... с две ръце лай*а да ядеш :D

Т'ва на снимката беше спасение за един от турнирите по  BEERPONG, щото много отбори се събраха и всичко предвидено за турнира се изпи да го ева. 

преди 41 минути, andiay написа:

Че за ко му е да отрича?

Ма ти кът си курназ - дай и твоя снимка...

Ей ма на, на аватара ми съм аз...

А да знаеш случайно, че да публикуваш снимка на човек, без съгласието му е подсъдно?

Моли се Тошев да не се амбицира да те съди, че "анонимността" в нета няма да те спаси...

Осъзнаваш ли изобщо, колко глупав си всъщност?

Не че не си личеше и по останалите ти постове де....

Типичния форумен плъшок...

да действа тогава и да съди/айде чакам.след колко време да пиша за резултати от делото?

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Може, може...

124029287_4088540624506377_1424377870798422632_n.jpg.3c8fd4bf3e8d8fc4e4082c24d14e06cc.jpg

Знаеш ти... с две ръце лай*а да ядеш :D

Т'ва на снимката беше спасение за един от турнирите по  BEERPONG, щото много отбори се събраха и всичко предвидено за турнира се изпи да го ева. 

оправдания слушам пиленцееееееее.кажи за водката.ракия не пиеш знам.ама водка?

преди 1 час, Piffacota1885 написа:

Що да отричам? Нещо срамно ли видя там?

преди 7 минути, Piffacota1885 написа:

да действа тогава и да съди/айде чакам.след колко време да пиша за резултати от делото?

Теб живота вече те е осъдил на мизерия. Що и аз да допълвам трагедията в животеца ти?

Нищо не знаеш... Нали си много осведомен? Обади се на някой, който наистина ме познава и питай по колко пия.

ПП: Като закъсаш пак с таксито - най напред една снимка на колене пред мен как ми се молиш и я постваш тук, чааааак след това мога да ти обърна внимание. Ииии забравяш за цените на които ти правех до сега колата, неблагодарнико. Вече с теб ще работя само по ценоразпис :cool:

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Що да отричам? Нещо срамно ли видя там?

Теб живота вече те е осъдил на мизерия. Що и аз да допълвам трагедията в животеца ти?

Нищо не знаеш... Нали си много осведомен? Обади се на някой, който наистина ме познава и питай по колко пия.

ПП: Като закъсаш пак с таксито - най напред една снимка на колене пред мен как ми се молиш и я постваш тук, чааааак след това мога да ти обърна внимание. Ииии забравяш за цените на които ти правех до сега колата, неблагодарнико. Вече с теб ще работя само по ценоразпис :cool:

Драги ми смехурко в опита да си да отвърнеш и да покажеш,че знаеш кой съм,ще ти кажа,че никога не съм карал такси и никога нема да стана бакшиш мойто момче хахахахха .Продължавай да се чудиш кой съм.Нали нета бил публичен ай да те видим.Аз те разбрах веднага кой си я да видим форумните гуру-та ще се правят ли?

току-що, Piffacota1885 написа:

Драги ми смехурко в опита да си да отвърнеш и да покажеш,че знаеш кой съм,ще ти кажа,че никога не съм карал такси и никога нема да стана бакшиш мойто момче хахахахха .Продължавай да се чудиш кой съм.Нали нета бил публичен ай да те видим.Аз те разбрах веднага кой си я да видим форумните гуру-та ще се правят ли?

Знам те кой си - един мишок, който от нямане какво да прави докато седи на стоянката в очакване на клиент... сам си сра у гащи*е и вече няма да ползва отстъпки в сервиза ми. 

Не мисля повече да обръщам внимание на постовете ти.

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Знам те кой си - един мишок, който от нямане какво да прави докато седи на стоянката в очакване на клиент... сам си сра у гащи*е и вече няма да ползва отстъпки в сервиза ми. 

Не мисля повече да обръщам внимание на постовете ти.

Дедоооо дедоооо много сА бъркаш мой човек хахахаахаххахаха.Чакам да ме разкриеш така както аз теб.е тва са доказателства.

преди 40 минути, Piffacota1885 написа:

Наистина, осъзнаваш ли какъв идиот си?

Да се правиш на мъж анонимно е лесно...

Самият факт, че не смееш да кажеш кой си е показателен...

Плъшок...

преди 6 минути, andiay написа:

Наистина, осъзнаваш ли какъв идиот си?

Да се правиш на мъж анонимно е лесно...

Самият факт, че не смееш да кажеш кой си е показателен...

Плъшок...

ми нали има капацитети.разкривайте

@Без умствен капацитет отново ми се смее на пост, който написах. Почти винаги ми се смее, незнайно защо.

Някой от вас намирали нещо смешно в този ми пост относно Русия и войната в украинското прокси на САЩ:

Питам, защото отново получих тази реакция:

IMG_20221024_222908.thumb.jpg.268359d3e9b7c040ad073bf1b1e1fa1f.jpg

Не знам дали въпросния човек е под въздействието на някакви фармацевтични препарати, но винаги реагира с "Ха-Ха" на неща, които не са смешни.

Хаха на това, хаха на онова. Голям смях, големи емоции...

преди 3 минути, Piffacota1885 написа:

За какво мрънкаш? Кое не ти харесва и защо недоволстваш? Кажи какъв е проблема, да го разрешим разумно, като големи хора.

току-що, Piffacota1885 написа:

Човека каза, че не смята за нужно да се занимава...

Благодари му...

А мен невзрачно жалко същество като теб, няма как да ме заинтересува, след като не съм засегната страна...

И се радвай, че е така, защото подобни мизерюги като теб винаги ги мачкам...

Дори и на края да не съм на кяр от цялата работа...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.