Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 41 минути, FatMan9 написа:

Знаеш ли кой е този идиот? Знаеш ли името му?

ти ли:D

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, ivottoshev написа:

Украйна я загубиха още когато на укрите им се усладиха едни сникерсчета раздавани на един площад. Веднага след случката руснаците си подсигуриха главната база на черноморският им флот.

Тази база никога няма да мине в краварски ръце.

И защо им е ?

След като си имат РЕАЛНО на своя страна цяла Украйна като база ?

От кога говоря че никакво членство на Украйна в НАТО не им трябва. Путлю със своята война си го наби сам в максимална степен - увеличи границите на НАТО с хиляди километри, приближи военните им бази , въоръжи до зъби с натовско оръжие цяла Украйна, което преди февруари т.г. бе немислимо,  и то с повече оръжие от която и да е най близка официална база на НАТО.

:) 

Естествено, вече никой не говори за нацисти , бандеровци и т.н.  Всички , дори в рашистан им се изясни че става въпрос за класическа война , военна масирана агресия и геноцид срещу независима Украйна .

Това за сникерсчетата си знаеш че си е простотия, оборвана 1001 пъти . :) 

Ама да си тъп и упорит ти е запазена марка. Аз му виках "осран и въртящ се в собствените си фекалии" .

преди 1 час, ivottoshev написа:
преди 1 час, Piffacota1885 написа:

Важното е да разбереш,че знам кой си както и бая други тук.Пламен Пеев лека му пръст ще кажеш ли че е фейк бе палячо умрел?

Ся се сещам коя точно анонимна мишка си.

Това "палячо умрел" току що постави телефона ти в игнор листата ми. Много добре знаеш, че аз от твоите услуги нямам нужда, докато на умрелото ти такси няма кой да му обръща толкова внимание. Ае със здраве.   

Чакай ся... обиден съм ...  Не трябваше ли всеки който те мачка като кече о дувар , да е "Миро с поредния си ник"  ??? :giggle1:

преди 3 часа, andiay написа:

Разбрахме това, че виждаш само това, което ти изнася и манипулираш това, което не ти изнася...

Построихме с наши пари.....

Спрях да чета нататък :giggle1:

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Когато те е разкрила като лъжец е била модератор:   

на 14.01.2021 г. в 19:15, miro20 написа:

Кой модератор какво е разкрил ???  Ако визираш барбунцела като модератор,  та тя е още по боса в политиката и от теб .

Удавник... сламка... Лоботомиро20  :lol6:

преди 3 часа, miro20 написа:

Какво да признавам... пък и тя дори не е модератор 

И какво е разкрила бре трольо :)  Според теб какви "функции" има един модератор ? Знаеш ли ралзиката между модератор и администратор на сайт ? Май не :)  

Той и николофффф ме "разкриваше" ... накрая се осра като некадърник .

Сега и двамата са аут заради лъжите си .

Защо вЕрваш на лъжи ?

преди 2 часа, FatMan9 написа:

Това последното не е сигурно. Не знаем дали @Реджеп Иведик не ти е втори профил. Все пак, поведението и фалшивите ви мнения са почти идентични.

Кои сте "вие" бре дечко ? Събрали се крастави магарета да се правят на велики с фейковете си и простотиите си .

И разбира се че реджеп ага е мой  амнайсти профил . Всеки който ви мачка е "Миро" :) 

Виж и под кревата дали няма някой "Миро" :) 

преди 11 минути, miro20 написа:

То и да си чел все тая, както го доказа в предния си пост...

Ти винаги ще виждаш само това, което ти се иска...

Желано версъс реално...

Няма изненада тука...

Западната пропаганда от самото начало на войната тръби и вещае как на Русия ѝ свършили ракетите.

Ей ви тука гугълско търсене, показващо десетки такива заглавия от която дата и месец си искаш :) :

https://www.google.com/m?q=russia+running+out+of+precision+missiles

Някой знае ли, кога ще им свършат, фсе пак? :D

преди 14 минути, miro20 написа:

И защо им е ?

След като си имат РЕАЛНО на своя страна цяла Украйна като база ?

От кога говоря че никакво членство на Украйна в НАТО не им трябва. Путлю със своята война си го наби сам в максимална степен - увеличи границите на НАТО с хиляди километри, приближи военните им бази , въоръжи до зъби с натовско оръжие цяла Украйна, което преди февруари т.г. бе немислимо,  и то с повече оръжие от която и да е най близка официална база на НАТО.

Естествено, вече никой не говори за нацисти , бандеровци и т.н.  Всички , дори в рашистан им се изясни че става въпрос за класическа война , военна масирана агресия и геноцид срещу независима Украйна .

Нова доза повърхностни разсъждения.

Защо им е на Украйна да влиза в НАТО? Този въпрос относно кого го задаваш? НАТО е военен, геополитически съюз на САЩ. Колкото повече държави бъдат набутани в НАТО, толкова по-слаба ще е геополитическата заплаха за САЩ, тъй като армиите на НАТО-вските държави минават под контрола на САЩ.

НАТО се използва за потискане на военния суверен на държавите и подпомагане на инвазии от страна на САЩ. Малко ли примери има за това. Нашата армия, примерно, откакто влязохме в НАТО, беше скопена, а останалата част се употреби за подпомагане на инвазиите на САЩ. Ето ти пример, приятелче:

bg-pressured-by-nato-un-send-troops.jpg

Останалото, което написа, и то не е вярно.

Украйна е прокси държава, не суверенна държава. Вместо да питаш за какво й е на Украйна да влиза в НАТО, трябва да питаш за какво им е на САЩ Украйна да влиза в НАТО - тъй като Украйна е под контрола на САЩ от 2014г. насам. За какво им е на САЩ? Това вече ти го обясних - разрастването на военния съюз и налагането на военни окупационни бази по света. Това ти го обясних в една друга тема, дори и карта ти показах.

Цитат

Путлю със своята война си го наби сам в максимална степен - увеличи границите на НАТО с хиляди километри, приближи военните им бази , въоръжи до зъби с натовско оръжие цяла Украйна, което преди февруари т.г. бе немислимо,  и то с повече оръжие от която и да е най близка официална база на НАТО.

Не, отново не си разбрал правилно.

Когато една държава мине под контрола на САЩ, тенденцията е да влиза в НАТО и ЕС. Това е основната тенденция, без значение дали има война или не. В България имаше ли война? Не? Тогава защо сме в НАТО? Не е нужно да има война, че да се влезе в НАТО. НАТО е просто анти-суверенен елемент, чиято цел е събиране на бойна мощ и препратката й към САЩ. НАТО е екстензията на американската армия в Европа.

Ето я картата (не е актуална - новите карти вероятно имат повече точки):

image.png

Във всички тези държави ли има война? Не. Както ти казах, не е нужна война, че да се налагат такива бази. Тези бази са военни бази, чиято цел е окупиране. Те са военни окупационни бази, чиято цел е да се държат на мушка държавите и да се свалят при опит за бунт срещу хегемонията на Чичо Сам.

Примерно, ако България стане отново суверенна държава, ще бъдем изгонени от НАТО и ще има инвазия с цел дестабилизация и смяна на режима с неолиберален.

Цитат

Всички , дори в рашистан им се изясни че става въпрос за класическа война , военна масирана агресия и геноцид срещу независима Украйна .

Не е класическа война, а прокси война. Това е обяснено ето тук: chinahttps://chinaworldleader.quora.com/The-US-said-its-goal-is-to-weaken-and-defeat-Russia-in-Ukraine-Is-China-the-next-target-after-defeating-Russia-1?ch=10&oid=358311341&share=ca7eb5da&srid=hOKQtn&target_type=answer

И това не е всичко. Аз самия съм правил огромни обяснения и анализи по темата.

А ето тук, можеш да видиш Украйна как се бунтуваше срещу Запада преди САЩ да направят преврата и да наложат прокси правителството с подривник Зеленски: https://mrgwydionmwilliams.quora.com/Ukraine-Punished-For-Rejecting-US-Values-in-2010

преди 1 минута, Аралампи написа:

Някой знае ли, кога ще им свършат, фсе пак?

E западната пропаганда каза също, че много хладилници,печки и перални се преквалифицираха на ракети. Няма свършване скоро време.

преди 7 минути, maxthon написа:

E западната пропаганда каза също, че много хладилници,печки и перални се преквалифицираха на ракети. Няма свършване скоро време.

Бе сигурно ги правят ракетите от тоалетните чинии, дето руските войници били крадели...
Неква нова секретна технология ще да е.

А аз се чудех толкова ли си нямат друга работа руските войници, че да вземат да се мъкнат насам-натам по фронтовата линия с тоалетна чиния на гръб?...

Това ако слушаш западната пропаганда, де...

преди 55 минути, miro20 написа:

Кои сте "вие" бре дечко ? Събрали се крастави магарета да се правят на велики с фейковете си и простотиите си .

И разбира се че реджеп ага е мой  амнайсти профил . Всеки който ви мачка е "Миро" :) 

Виж и под кревата дали няма някой "Миро" :) 

Ние сме тези, които не мислим като теб.

Не съм дечко.

Не пускам "фейкове", а информативни писания - продукти на правилно работещия си мозък.

преди 1 час, miro20 написа:

Това за сникерсчетата си знаеш че си е простотия, оборвана 1001 пъти . :) 

1001 пъти си повтарял едни и същи глупости като горните, с надеждата да станат истина. Е, няма да ти се получи и на 1002рият път, но ти продължаваш, защото без жълтите стотинчици от Централата може да се окажеш в кашон на улицата.

Чакай ся... обиден съм ...  Не трябваше ли всеки който те мачка като кече о дувар , да е "Миро с поредния си ник"  ??? :giggle1:

Къде видя мачкане, че даже пък и намеси и себе си:lol6:

Мишока просто искаше да покаже че ме познава. Това е. По едно време обаче се помисли за много велик и прекали. Сигурен съм че сега съжалява.

И какво е разкрила бре трольо :)  Според теб какви "функции" има един модератор ? Знаеш ли ралзиката между модератор и администратор на сайт ? Май не :)  

Чакай малко. Нали не беше модераторка? :wub:

преди 4 часа, miro20 написа:

Какво да признавам... пък и тя дори не е модератор : https://www.kaldata.com/forums/profile/377496-barbuncela/content/

Пробвай пак троьо :) 

преди 43 минути, andiay написа:

То и да си чел все тая, както го доказа в предния си пост...

Ти винаги ще виждаш само това, което ти се иска...

Желано версъс реално...

Няма изненада тука...

Не бе, просто почваш с лъжа и твориш кухите си замъци нататък... ми няма как да стане :) 

преди 23 минути, Аралампи написа:

Бе сигурно ги правят ракетите от тоалетните чинии, дето руските войници били крадели...
Неква нова секретна технология ще да е.

А аз се чудех толкова ли си нямат друга работа руските войници, че да вземат да се мъкнат насам-натам по фронтовата линия с тоалетна чиния на гръб?...

Това ако слушаш западната пропаганда, де...

колко да е западна.. до май месец рашистите са измародерствали и изпратили по родните места 58 тона крадено

https://www.dw.com/ru/smi-voennye-rf-otpravili-58-tonn-posylok-iz-gorodov-na-granice-s-ukrainoj/a-61942151

това освен колетите пращани през Беларус

https://meduza.io/feature/2022/04/05/rossiyskih-soldat-na-protyazhenii-vsey-voyny-obvinyayut-v-maroderstve-oni-otpravlyayut-domoy-ogromnye-posylki-cherez-belarus

току-що, miro20 написа:

Не бе, просто почваш с лъжа и твориш кухите си замъци нататък... ми няма как да стане :) 

И лъжата е?

преди 8 минути, ivottoshev написа:

1001 пъти си повтарял едни и същи глупости като горните, с надеждата да станат истина. Е, няма да ти се получи и на 1002рият път, но ти продължаваш, защото без жълтите стотинчици от Централата може да се окажеш в кашон на улицата.

Къде видя мачкане, че даже пък и намеси и себе си:lol6:

Мишока просто искаше да покаже че ме познава. Това е. По едно време обаче се помисли за много велик и прекали. Сигурен съм че сега съжалява.

Чакай малко. Нали не беше модераторка? :wub:

Нещо ли каза или пак се оака ?

злобей си трольо ...  никове не ми трябват, и сам мн добре го знаеш. Отделно че аз много пъти съм призовавал да не се допуска това от администраторите.

модератор няма как да знае .

Ама си толкова "умен" че си изсмукваш някакви измишльотини на барбунцелката :) :)  

току-що, andiay написа:

И лъжата е?

Откъдето спрях да чета.

току-що, miro20 написа:

Откъдето спрях да чета.

Че часта от Турски поток минаваща през българска територия е построена с наши пари?

преди 9 минути, miro20 написа:

колко да е западна.. до май месец рашистите са измародерствали и изпратили по родните места 58 тона крадено

https://www.dw.com/ru/smi-voennye-rf-otpravili-58-tonn-posylok-iz-gorodov-na-granice-s-ukrainoj/a-61942151

това освен колетите пращани през Беларус

https://meduza.io/feature/2022/04/05/rossiyskih-soldat-na-protyazhenii-vsey-voyny-obvinyayut-v-maroderstve-oni-otpravlyayut-domoy-ogromnye-posylki-cherez-belarus

DW не е добър избор за медия, ако ще слушаш новини за Русия, Беларус, Китай, Средния Изток...

Иначе, не е проблем. Това "58 тона" не представлява нищо в сравнение с кражбите на Запада от Русия, Африка, Средния Изток. Колкото Запада краде, напада, убива, привитизира, разграбва, никой не е крал толкова. Не си ли наясно със Западните компании, които привитизират и грабят Африка в момента, докато изкуствено разпалват военни конфликти да банкрутират държавите там, за да може IMF и Световната Банка да дойдат и да приватизират и денационализират?

Иначе, защо пак подминаваш това, което написах:

преди 1 минута, miro20 написа:

Нещо ли каза или пак се оака ?

Истината боли, нали :giggle1:

преди 5 минути, miro20 написа:

Ама си толкова "умен" че си изсмукваш някакви измишльотини на барбунцелката :) :)  

Дай първо да уточним дали въпросната е модераторка, че другото ти "аз" говори едно, ти друго...

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Истината боли, нали :giggle1:

Дай първо да уточним дали въпросната е модераторка, че другото ти "аз" говори едно, ти друго...

оппаааа :) Сега почна да умуваш каква била барбунцелката.

Какво умуваш като вече ти казах - това няма никакво значение. Тя няма как да знае кой какви никове ползва .:hush:

Така че пак се оака. За кой ли път .

Пробвай пак :) 

преди 3 часа, shishmanovp861 написа:

Една Сарматка и нищо нема остане от Провазия до Варна.Ще замине и канала и парахода на Реджепа.:lol6:

Абе то и на Мазньо колибаата ще замине и тогаз язък му за хвалбите за Русия:biggrin:

Берковското княжество да оцелее ей затва ще стискам палци

току-що, miro20 написа:

Пробвай пак :) 

Това ли е лъжа според теб?

преди 8 минути, andiay написа:

Че часта от Турски поток минаваща през българска територия е построена с наши пари?

преди 32 минути, miro20 написа:

оппаааа :) Сега почна да умуваш каква била барбунцелката.

Умувате ти и твоето друго "аз". Единият казва че е модераторка, другият казва че не е... Лекувайте ги тези неща. Не ни ги навирайте по форумите :hit:

преди 2 часа, miro20 написа:

Алоу, насрания трол от Русе, прекаляваш с лъжите!

И друг път съм ти го казвал, никой не ме е отстранявал като модератор, още повече пък заради лъжи!

Може да попиташ модераторите.

Аз сам напуснах, след като видях, че имаме сериозни разминавания във възгледите с администратора.

Мислех да не ти обръщам внимание, но ти ставаш нагъл с лъжите си, вече за втори път тази нощ.

:hush:

преди 6 минути, M.Николов написа:

Алоу, насрания трол от Русе, прекаляваш с лъжите!

И друг път съм ти го казвал, никой не ме е отстранявал като модератор, още повече пък заради лъжи!

Може да попиташ модераторите.

Вярно е. И дете неща са верни. Русенското прекалява с лъжите.

Ти сам се отказа да си модератор в админ форума. Причините ги знаем всички.

преди 2 часа, miro20 написа:

Защо вЕрваш на лъжи ?

Ти защо лъжеш? Разпространяваш неверни неща. Не е ли малко некоректно като минаваш метър да си толкова нагъл и да лъжеш безсрамно?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 5 часа, FatMan9 написа:

Не пускам "фейкове"

ХА ХА ХА ХА ХА, и Тошев не лъже.

Бягат бягат бягат бягат бягаааааааааааааааааттттттттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 3 часа, M.Николов написа:

Алоу, насрания трол от Русе

Като свършат аргументите почват обидите.

Русия губи Херсон и без твоите нерви

Много се вживявате ей...

преди 6 часа, miro20 написа:

Не трябваше ли всеки който те мачка като кече о дувар , да е "Миро с поредния си ник"  ??? :giggle1:

Не, аз го бия като маче у дирек !!!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.