Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, Piffacota1885 написа:

Защо да има ядрена?проблем ли ще е на РФ да остане конвенционална?

да, щот по друг начин немоган - слави са си

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Така ли смята да се оправдае Ромчето ?

За кое "Ромче" говориш?

Нека сме наясно: който плаща, той поръчва музиката.

Даренията за Украйна всъщност са кредити, не дарения, които представляват сметки и цифри, които ще трябва да се обслужват (задлъжняване към САЩ).

От официалните изявления на подривник Зеленски знаем, че украинската армия е на издръжката на САЩ:

uk-is-dependent-on-us.jpg

1665696985261.jpg

us-is-dragging-ukraine-toward-war-with-r

Знае се, че офанзивата на Украйна срещу Русия се финансира от САЩ, което означава, че става въпрос а прокси война на САЩ срещу Русия.

Хвърли един поглед на ето този анализ по темата: https://chinaworldleader.quora.com/The-US-said-its-goal-is-to-weaken-and-defeat-Russia-in-Ukraine-Is-China-the-next-target-after-defeating-Russia-1?ch=10&oid=358311341&share=ca7eb5da&srid=hOKQtn&target_type=answer

Както те съветвам и да видиш този анализ, обясняващ как и защо Украйна не е искала Запада, но Запада е започнал да се налага там след като извърши преврат през 2014г., с цел смяна н властта с прокси такава (Ukraine Punished For Rejecting US Values in 2010): https://mrgwydionmwilliams.quora.com/Ukraine-Punished-For-Rejecting-US-Values-in-2010

Обяснено е и некадърното ръководство на Зеленски, който е западна пешка, и невъзможността му да оправи проблема с вътрешния брутен продукт.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Че ти си русофил. Плюеш американците избирателно.

Нали ми се зъбеше марта, ко бил казал Блинкин ли млинкин ли.

И накрая ко, стана пак както аз ти казах.

От март си спомням за един ултиматум :wub:

А за Блинкен Млинкен - наистина не знам за какво става дума. Припомни ми та да видим какво е станало.

преди 3 минути, MZ/X написа:

Мислете, преди да й се поддадете!

Тото и мисъл.

А Филипов вече е подбил четири пъти повече украински танкове от сичките украински барабар с помощта от запада и трофейните от Расссия

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

"Едно е да искаш, друго е да можеш, а е трето и четвърто да го направиш"

Митко Бомбата

На всеки километър?

Емил Боев, Митко Бомбата?

Туй ли са идолите на "антикомуниста"?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Така ли смята да се оправдае Ромчето ?

Аз не съм ти, бре Асланчик...

Не се гърча като теб да изсмуквам от задника си оправдания като - "ама то просто много ми се искаше да е..", "ама аз само се бъзиках, никога не съм искал..." и т.н.

Дали ще напиша в този форум, че ссъм идиот, заради евентуално грешен мой анализ и предположение, това по никакъв начин няма да ми се отрази на самочувствието, на поведението или на реалния ми живот...

Защото знам кой съм, какво мога, как ме възприемат там, където това има някакво значение - реалността...

Ти също знаеш какво си, какво можеш и как те възприемат в реалността...

Затова ти е толкова важно, поне тук да те възприемат за нещо различно...

Затова и чака 7 месеца, за да приемеш облога, защото "криле" ти даде настъплението на украинците, а те "подпали" и детската еуфория от случилото се с Кримския мост...

Като не вярваш на себе си, тъй става...

Времето ще покаже кой крив, кой прав...

Но при теб вече е ясно, че нищо мъжко няма...

Мейджър Мейджър...

току-що, ivottoshev написа:

А за Блинкен Млинкен - наистина не знам за какво става дума.

Има си хас ти да не се отметнеш от думите си.

Истерично ме преследваше по целия форум, ко бил казал Блинкин, ся си забравил. Ай не на мене...

току-що, andiay написа:

Дали ще напиша в този форум, че ссъм идиот, заради евентуално грешен мой анализ и предположение

Не, неее, още от сега клинчиш.

Ти искаше да се фанем, че ако загубиш, всеки ден ще пишеш, че си идиот и се гордееш с това. Или забрави ?

преди 6 минути, MZ/X написа:

Сори, но е пропаганда.

Нали и винаги пропаганда означава фалшива информация? Около 100 хил. убити и около 300 хил ранени, което е кажи речи стандартно отношение при такива ситуации кое ти се струва невъзможно в цифрата?

преди 16 минути, Piffacota1885 написа:

Защо да има ядрена?проблем ли ще е на РФ да остане конвенционална?

Казах ли ти, че ти се губи контекста?

Играй си дартс и не се опитвай да мислиш по по-сложни теми...

Или чети всичко толкова пъти, колкото е нужно, за да схванеш, какво си прочел...

Е, бая време ще отнеме, но за всяко нещо се искат жертви...

преди 5 минути, maxthon написа:

Нали и винаги пропаганда означава фалшива информация? Около 100 хил. убити и около 300 хил ранени, което е кажи речи стандартно отношение при такива ситуации кое ти се струва невъзможно в цифрата?

Прегледай пак въпросния (пропаганден) клип. От позиция 7:27. Цитират се 387 000 загинали украински военни и 54 000 наемника. На това аз му казвам пропаганда.

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

да, щот по друг начин немоган - слави са си

Не са слаби.

Изглежда, че Русия е слабата страна, тъй като Русия е във война не с една, а с много държави. Русия е във война срещу Украйна, държавите, които налагат санкции, и тези, които дават кредити и военно оборудване на украинското прокси. С други думи, Русия изглежда слабата страна, тъй като се бие с много държави наведнъж, което създава затруднения, естествено.

Войната не е между Русия и Украйна, а между Русия, Украйна и целия западен блок. Войната не е между една държава и друга държава, а между една държава и много държави - Русия и целия Колективен Запад.

преди 18 минути, Piffacota1885 написа:

Оооо познавам те играли сме доста мой човек хахахахахахахха

Значи си ял доста бой на дартс  :jeer:  Само не мога да разбера защо ме занимаваш с глупостите си  

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Мъжки времена.

Ма де ши знайш. В Параграф22 не го пише...

Няма ли да коментираш това:

преди 11 минути, FatMan9 написа:

За кое "Ромче" говориш?

Нека сме наясно: който плаща, той поръчва музиката.

Даренията за Украйна всъщност са кредити, не дарения, които представляват сметки и цифри, които ще трябва да се обслужват (задлъжняване към САЩ).

От официалните изявления на подривник Зеленски знаем, че украинската армия е на издръжката на САЩ:

uk-is-dependent-on-us.jpg

1665696985261.jpg

us-is-dragging-ukraine-toward-war-with-r

Знае се, че офанзивата на Украйна срещу Русия се финансира от САЩ, което означава, че става въпрос а прокси война на САЩ срещу Русия.

Хвърли един поглед на ето този анализ по темата: https://chinaworldleader.quora.com/The-US-said-its-goal-is-to-weaken-and-defeat-Russia-in-Ukraine-Is-China-the-next-target-after-defeating-Russia-1?ch=10&oid=358311341&share=ca7eb5da&srid=hOKQtn&target_type=answer

Както те съветвам и да видиш този анализ, обясняващ как и защо Украйна не е искала Запада, но Запада е започнал да се налага там след като извърши преврат през 2014г., с цел смяна н властта с прокси такава (Ukraine Punished For Rejecting US Values in 2010): https://mrgwydionmwilliams.quora.com/Ukraine-Punished-For-Rejecting-US-Values-in-2010

Обяснено е и некадърното ръководство на Зеленски, който е западна пешка, и невъзможността му да оправи проблема с вътрешния брутен продукт.

преди 1 минута, FatMan9 написа:

Войната не е между Русия и Украйна, а между Русия, Украйна и целия западен блок. Войната не е между една държава и друга държава, а между една държава и много държави - Русия и целия Колективен Запад.

Ма не гледай към мене, кажи го на Ромчето, Тошев и Синдбад.

Пак да са доволни, че целта за сега е само границите от 1991

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Само не мога да разбера защо ме занимаваш с глупостите си  

Отричаш ли, че пиеш ракия ?

Тогава що ни лъжеш със снимката си ?

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти искаше да се фанем, че ако загубиш, всеки ден ще пишеш, че си идиот и се гордееш с това. Или забрави ?

Е, аз да не съм ти, бре Асланчик...

Нали аз седем месеца те навивам за това...

Не съм забравил, споко...

Надявам се, че не си забравил вече, че същото се отнася и за теб?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Мъжки времена.

Ма де ши знайш. В Параграф22 не го пише...

Митко Бомбата в Мъжки времена?

Туй не в Параграф 22, туй и в книгата на Хайтов не го пише...

Ма то при теб отдавна всичко е омешано...

преди 2 минути, shishmanovp861 написа:

Какво толкова дават като оръжие на Украйна? За 9 милиарда колко оръжие ще купиш?

Ми върнаха си 4 (четири) области, в момента си връщат още две, Херсонска и Луганска. И за десерт остава Крим и Донецк.

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Точно за тези думи ще си платиш.

Е, ако не си пълен мухъл, което ми се струва твърде вероятно. Поживем увидим.

И все пак, някаква аргументация ?

Ми според мен няма как да оставят главната база на черноморският си флот в краварски/укропски ръце. Мислиш ли че случайно  си взеха Крим през 2014г веднага след майдана?

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Не се е извъртял. Извъртя се ти на 180 градуса и си редактира поста.

Кой пост съм си редактирал?!? 

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Трезвеник да си тури такъв сурат ?

Кого лъжеш пак ?

Тук не те разбрах, честно. Какво пак съм "излъгал"?

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Ма не гледай към мене, кажи го на Ромчето, Тошев и Синдбад.

Пак да са доволни, че целта за сега е само границите от 1991

Кои са Ромчето, Тошев и Синбад?

преди 4 минути, andiay написа:

туй и в книгата на Хайтов не го пише...

Ей, ма какви сте ентелегенти ватенките, като погледнете в Гугъл.

Отгоре писа Насеки километър, после като ти казах откъде е цитата, вместо благодаря, ми каза, че аз съм прост, дето те ограмотявам.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Мислиш ли че случайно  си взеха Крим през 2014г веднага след майдана?

Ми глупава постъпка си беше. Загубиха Украйна.

Крим няма кой знае каква стойност с враждебно настроена Украйна. Освен ако не превземат цяла Украйна.

Ще го върнат пак. Както връщат в момента Херсон.

Ся още по глупаво постъпиха, като започнаха невъзможна за спечелване война, и ще загубят и Крим.

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Има си хас ти да не се отметнеш от думите си.

Истерично ме преследваше по целия форум, ко бил казал Блинкин, ся си забравил. Ай не на мене...

Ся заради теб специално ползвах търсачката. За този мой пост ли става дума?

на 18.03.2022 г. в 12:14, ivottoshev написа:

Държавният секретар на САЩ не мисли така:

Блинкен: Неприсъединяването на Украйна към НАТО не би било отстъпка към Русия

Ма от друга страна, кой ли е пък той в сравнение с теб - най-осведомения специалист, който от дивана в къщи има достъп до повече инфо отколкото всички служби на САЩ?!?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.