Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, shishmanovp861 написа:

Една Сарматка и нищо нема остане от Провазия до Варна.Ще замине и канала и парахода на Реджепа.:lol6:

Василе, Василеее, кефиш ли се, когато те заплашват ?

Аз се зъбя, или се бия. Мисля, че така е редно.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Реджеп Иведик написа:

Аз се зъбя, или се бия. Мисля, че така е редно.

Е иди се зъби на някой на запад от теб, че само те директно говорят за реална употреба на такова нещо. Ей последно главният клоун на Укрорайха го употреби. Не е на запад от нас, но това не пречи да използваш малко зъбене и там.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

За този мой пост ли става дума?

Не само, но и този върши работа.

Поне разбра ли каква ми е идеята ?

Не си, остави, свободно, почеши коня.

И за бъзик не ставаш. Ще ти напомня Украйна като превземе Крим за 50 те кинта. Поне веднъж да си платиш за лъжите.

Ей, ма какви сте ентелегенти ватенките, като погледнете в Гугъл.

Отгоре писа Насеки километър, после като ти казах откъде е цитата, вместо благодаря, ми каза, че аз съм прост, дето те ограмотявам.

Асланчик, не е нужно да доказваш, че си идиот...

Ти го знаеш, ний го знаем...

Митко Бомбата ти го посочи като автор на цитата си...

Митко Бомбата е героя на Григор Вачков от сериала На всеки километър...

Не ми е нужен Гугъл, за да знам, че няма Митко Бомбата в Мъжки времена , и че това е произведение на Хайтов...

Жива да не бях, доживея ли времето, когато такива като теб ще трябва да ме "ограмотяват", по-добре евтаназия....

Брррр....

А че си прост прост си, но чак пък да очакваш някой да ти благодари, че го доказваш...

Хайде, от мен да мине...

Благодаря ти, че за пореден път доказа, че си идиот...

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми глупава постъпка си беше. Загубиха Украйна.

Крим няма кой знае каква стойност с враждебно настроена Украйна. Освен ако не превземат цяла Украйна.

Ще го върнат пак. Както връщат в момента Херсон.

Ся още по глупаво постъпиха, като започнаха невъзможна за спечелване война, и ще загубят и Крим.

Украйна я загубиха още когато на укрите им се усладиха едни сникерсчета раздавани на един площад. Веднага след случката руснаците си подсигуриха главната база на черноморският им флот.

Тази база никога няма да мине в краварски ръце.

току-що, andiay написа:

Благодаря ти, че за пореден път доказа, че си идиот...

Кой е идиот и кой ще пише секиден, че е идиот и се гордее с това, ще разберем накрая на войната.

преди 36 минути, FatMan9 написа:

За кое "Ромче" говориш?

Нека сме наясно: който плаща, той поръчва музиката.

Даренията за Украйна всъщност са кредити, не дарения, които представляват сметки и цифри, които ще трябва да се обслужват (задлъжняване към САЩ).

От официалните изявления на подривник Зеленски знаем, че украинската армия е на издръжката на САЩ:

uk-is-dependent-on-us.jpg

1665696985261.jpg

us-is-dragging-ukraine-toward-war-with-r

Знае се, че офанзивата на Украйна срещу Русия се финансира от САЩ, което означава, че става въпрос а прокси война на САЩ срещу Русия.

Хвърли един поглед на ето този анализ по темата: https://chinaworldleader.quora.com/The-US-said-its-goal-is-to-weaken-and-defeat-Russia-in-Ukraine-Is-China-the-next-target-after-defeating-Russia-1?ch=10&oid=358311341&share=ca7eb5da&srid=hOKQtn&target_type=answer

Както те съветвам и да видиш този анализ, обясняващ как и защо Украйна не е искала Запада, но Запада е започнал да се налага там след като извърши преврат през 2014г., с цел смяна н властта с прокси такава (Ukraine Punished For Rejecting US Values in 2010): https://mrgwydionmwilliams.quora.com/Ukraine-Punished-For-Rejecting-US-Values-in-2010

Обяснено е и некадърното ръководство на Зеленски, който е западна пешка, и невъзможността му да оправи проблема с вътрешния брутен продукт.

Виждам, че @Без умствен капацитет е реагирал с "Ха-Ха" на горния ми пост, който в момента цитирам. Същия субект непрестанно реагира с "Ха-Ха" на огромната част от моите изказвания по темата с прокси войната в Украйна.

Интересно ми е да разбера кое е смешното на това, което съм казал?

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Тази база никога няма да мине в краварски ръце.

Ти май си забравил, че тя беше де факто в руски ръце, и преди Путлер да аншлусне Крим.

Базата в Севастопол се ползваше от Русия и преди аншлуса. И имаше някакъв смисъл. Сега вече и Русия не може да я ползва.

А след войната, базата ще стане украинска.

Кой е идиот и кой ще пише секиден, че е идиот и се гордее с това, ще разберем накрая на войната.

На мен, евентуално, може да ми се наложи да го пиша тогава, заради сгрешен мой анализ...

Ти го пишеш ката ден и сега...

Последно - Митко Бомбата в Мъжки времена ли е?

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Значи си ял доста бой на дартс  :jeer:  Само не мога да разбера защо ме занимаваш с глупостите си  

повярвай немаш едн победа срещу мен.Но не това е важното.Важното е да разбереш,че знам кой си както и бая други тук.Пламен Пеев лека му пръст ще кажеш ли че е фейк бе палячо умрел?

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Идиот е този, който непрестанно приема "humanitarian aid" & "donations", което означава "loans", и се тласка към дългова криза - криза, състояща са от сметки и цифри, които ще трябва да се обслужат за сметка на стойността на валутата и пролетариата-данъкоплатец. Знаеш ли кой е този идиот? Знаеш ли името му?

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Не само, но и този върши работа.

Върши работа за какво? Кое мое мнение съм си бил променил? Че карварите са идиоти ли? Че още не са загубили войната, но плямпат как удовлетворяване на едно от главните руски искания нямало да бъде "отстъпка към Русия"?

преди 3 минути, FatMan9 написа:

Интересно ми е да разбера кое е смешното на това, което съм казал?

Е то кое не е смешно ?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Върши работа за какво?

Е, кат не си разбрал е безнадеждно...

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

уж за 3 дена ще превземат Украйна, но нещо немогат:D

Ти май не четеш това, което пиша.

Колкото и да е силна една държава, как може да се бори тя с държави от ЕС, които в комбина налагат санкции, и САЩ, които печатат долари и ги хвърлят в Украйна под формата на кредити и оборудване?

Ти си по-силен от един анорексик; но по-силен ли си от 10,000 анорексика взети заедно? Не, нали. Подобно е и положението между Колективния Запад, украинското прокси и Русия.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Е то кое не е смешно ?

Това, което съм написал и обяснил е истина и е вярно. Показал съм и източници от самите западни, анти-Руски медии. Показани има и два подробни анализа по-темата. Кое точно е смешното в тези неща?

преди 30 минути, Филипов написа:

Много задълбочен, логичен и качествен анализ на наистина кадърен анализатор.  С всяко издание се убеждавам в това отново и отново.

преди 35 минути, Реджеп Иведик написа:

Отричаш ли, че пиеш ракия ?

Тогава що ни лъжеш със снимката си ?

Не отричам че пия ракия. Отричам написаното в този твой пост, на който конкретно отговорих:

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Аз не го познавам на живо, но щом пие много ракия, предполагам, че пие и за изтрезняване. Макар, че знае ли човек.

Не пия "много" ракия, а още по-малко пък пия за изтрезняване. Както казах: това не е първото ти грешно предположение, няма да е и последното.

Нито пък ще е последното ти обвинение към мен че лъжа без да можеш да покажеш (както и в този случай) конкретно какво съм излъгал.

преди 9 минути, andiay написа:

Последно - Митко Бомбата в Мъжки времена ли е?

Ти не си чел разказа бе, момче. Ако го беше чел, нямаше да предположиш, че цитата е от Насеки Километър.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

а още по-малко пък пия за изтрезняване

Целия форум ме разбира, само ти не можеш. Като излезеш от контекста и пишеш пълни простотии.

За зелева чорба става въпрос.

Ма ся като се замислих, щом се оправдаваш, гузен негонен бяга...

Ти не си чел разказа бе, момче. Ако го беше чел, нямаше да предположиш, че цитата е от Насеки Километър.

Не съм предполагал нищо за цитата, бре Асланчик...

Визирах Митко Бомбата, който ти самия посочи като автор на цитата....

Казах ли, че постоянно доказваш, че си идиот?

Ако бе чел разказа, то нямаше да използваш Митко Бомбата, такъв герой в него няма...

Но ти си гледал само откъс от филма, в който героя на Григор Вачков казва тази реплика и хоп, поради простотията си пишеш - Митко Бомбата...

Мейджър Мейджър...

преди 23 минути, Piffacota1885 написа:

повярвай немаш едн победа срещу мен.

Не са много хората в България, които да кажат тези думи без да излъжат за да се направят на велики. Като се замисля - май няма такъв човек, който да няма загуба от мен.

преди 23 минути, Piffacota1885 написа:

Важното е да разбереш,че знам кой си както и бая други тук.Пламен Пеев лека му пръст ще кажеш ли че е фейк бе палячо умрел?

Ся се сещам коя точно анонимна мишка си.

Това "палячо умрел" току що постави телефона ти в игнор листата ми. Много добре знаеш, че аз от твоите услуги нямам нужда, докато на умрелото ти такси няма кой да му обръща толкова внимание. Ае със здраве.   

преди 1 минута, andiay написа:

Казах ли, че постоянно доказваш, че си идиот?

Кой от двама ни е идиот, ще се разбере накрая на войната.

Поне това трябва да ти е ясно, ако не си пълен идиот, който не може да се погледне отстрани и не вижда по далече от пъпа си.

То като си гледаш пъпа няма как да стане, Ромче, трябва да погледнеш напред.

Кой от двама ни е идиот, ще се разбере накрая на войната.

Поне това трябва да ти е ясно, ако не си пълен идиот, който не може да се погледне отстрани и не вижда по далече от пъпа си.

То като си гледаш пъпа няма как да стане, Ромче, трябва да погледнеш напред.

Това вече го коментирах...

Кой, какво и докъде вижда, ще се разбере след време...

Ти сега се върни в реалността...

Митко Бомбата ли е казал онази реплика в Мъжки времена?

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Е, кат не си разбрал е безнадеждно...

Е, кат не можеш да обясниш какво искаш да кажеш и никой не може да те разбере, или спри пиенето, или спри писането. Ако продължаваш практикуваш двете неща едновременно проблемът ти само ще се задълбочава и хептен несвързани работи ще почнеш да бълваш.

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Целия форум ме разбира, само ти не можеш. Като излезеш от контекста и пишеш пълни простотии.

За зелева чорба става въпрос.

А-а-а-а сега пък за зелева чорба ставало дума. Че къде това в твоят пост бре? Трябва да те знам кога излизаш от контекста и по кой път хващаш след като излезеш ли :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.