Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

То само с бягане ако ставаше...

Трябва и да плуват

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, vpvelev написа:

В Расссия обосерат във външни кенефи, без никой да ги бомбардира.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

В Расссия обосерат във външни кенефи,

На чист въздух в по-добре.

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

ХА ХА ХА ХА ХА, и Тошев не лъже.

Пак ли нещо съм излъгал, без да можеш да посочиш каква е конкретната лъжа :wub:

на 8.10.2022 г. в 13:51, ivottoshev написа:

Ясно. Пак нищо конкретно. За да ме наричаш "лъжец", значи виждаш лъжа от моя страна. Ти обаче такава не посочваш никога.

Приятелю, от мен да знаеш, че не всичко което не ти изнася, или пък на което не можеш да отговориш без това да е в противоречие с разбиранията ти се нарича "лъжа". Понякога (а при теб доста често), проблемът се оказва в "собственият телевизор" 

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

В Расссия обосерат във външни кенефи, без никой да ги бомбардира.

То па ти кът имаш вътрешна тоалетна, кво...

Па се обосираш в гащите...

Тъй става, кът не помниш къде требе да са фърлят "бомбите", мхм...

П.С. Се са чудих що изпитваш нужда постоянно да пишеш "Бееееееееееееееееееееееееееегааааааааат"...

Веч не са чуда...

Сетих са, че требе да пробягаш 10км. по "клавиатурните баири"...

Да не губиш форма....

П.П.С.

Ко стана, Митко Бомбата герой от Мъжки времена ли е?

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:
преди 11 часа, miro20 написа:

Не трябваше ли всеки който те мачка като кече о дувар , да е "Миро с поредния си ник"  ??? :giggle1:

Не, аз го бия като маче у дирек !!!

Да де, ама за него всеки който го млати у дувара е "амнайстия ник на Миро" :giggle1:

преди 9 часа, ivottoshev написа:
преди 10 часа, miro20 написа:

оппаааа :) Сега почна да умуваш каква била барбунцелката.

Умувате ти и твоето друго "аз". Единият казва че е модераторка, другият казва че не е... Лекувайте ги тези неща. Не ни ги навирайте по форумите :hit:

преди 14 часа, ivottoshev написа:

Когато те е разкрила като лъжец е била модератор:   

Сам се питаш и си отговаряш

Кой казва трябва да се лекува ? Не си си пил хапченцата за ТЕЛКа ли пак ?

преди 9 часа, nikssi написа:

Вярно е. И дете неща са верни. Русенското прекалява с лъжите.

Ти сам се отказа да си модератор в админ форума. Причините ги знаем всички.

Ти защо лъжеш? Разпространяваш неверни неща. Не е ли малко некоректно като минаваш метър да си толкова нагъл и да лъжеш безсрамно?

Хайде ти като актуален модератор, кажи аз дали имам никове тук, различни от единствения ми.

Парирай лъжите де ? Защо си съучастник на троловете и фейкометите ?

:hush:

току-що, miro20 написа:

Да де, ама за него всеки който го млати у дувара е "амнайстия ник на Миро" :giggle1:

Това, че българската част от Турски поток е построена с наши пари ли е лъжа?

Прост отговор на прост въпрос...

Па после продължавайте да "биете мачето си у дувара" с Асланчик, като нема кво друго да правите с него...

преди 48 минути, vpvelev написа:

След 2 коментара, пак ще се чудиш, защо украинците мразят Русия и ще измислиш, че е заради американска пропаганда :lol6:

Нема такива дебили, ей 

току-що, andiay написа:

Това, че българската част от Турски поток е построена с наши пари ли е лъжа?

Прост отговор на прост въпрос...

Па после продължавайте да "биете мачето си у дувара" с Асланчик, като нема кво друго да правите с него...

Не знам колко пъти в последните дни съм казвал за финансирането на проекта. Всичко трябва да ти се сдъвче и изплюе в устата ли ?

По няколко пъти ? Нито лев от бюджета,а от Булартансгаз плюс няколкостотин млн от няколко банки .

Освен това съгласувано и с разрешение на КЕВР от 2018 г.

Още :

Митов :

Нито лев от бюджета.

https://www.168chasa.bg/article/11253973

Цитат

. Другата голяма лъжа е за финансирането на проекта. Ясно са казани в решение на КЕВР приходите на Булгартрансгаз какви трябва да бъдат - 309 331 млн. лева. Проектът реализира много по-големи приходи", уточни Теменужка Петкова.

https://darik.bg/darik.bg/temenuzka-petkova-nikoga-ne-sme-podpisvali-neizgodni-za-balgaria-dokumenti

https://news.bg/politics/gerb-za-proverkata-na-balkanski-potok-edna-prikazka-no-koya-a-i-tya-svarshi.html

току-що, miro20 написа:

Не знам колко пъти в последните дни съм казвал за финансирането на проекта. Всичко трябва да ти се сдъвче и изплюе в устата ли ?

По няколко пъти ? Нито лев от бюджета,а от Булартансгаз плюс няколкостотин млн от няколко банки .

Освен това съгласувано и с разрешение на КЕВР от 2018 г.

Още :

Митов :

Нито лев от бюджета.

https://www.168chasa.bg/article/11253973

https://darik.bg/darik.bg/temenuzka-petkova-nikoga-ne-sme-podpisvali-neizgodni-za-balgaria-dokumenti

https://news.bg/politics/gerb-za-proverkata-na-balkanski-potok-edna-prikazka-no-koya-a-i-tya-svarshi.html

Миме, нови въпроси...

Парите на държавна фирма чии са?

Кредите към банки с чии пари ще се връщат?

преди 51 минути, miro20 написа:

Лоботомиро само може да мечтае да млати който и да е.

Все се оказва че той е насрания и все на него му се налага да трие и променя стари свои постове, а когато вече е цитиран и не може да промени написаното, да изтърси "тези думи не са мои" за написано в негов пост :lol6:

преди 55 минути, miro20 написа:

Сам се питаш и си отговаряш

Кой казва трябва да се лекува ? Не си си пил хапченцата за ТЕЛКа ли пак ?

Не. Теб питах, ама другото ти "аз" каза че не е модераторка, пък ти казваш че е. Разберете се ти и ти помежду си, и чак тогава се изказвай по въпроса.

ПП: Всъщност сега с кой от двамата Лоботомировци си пиша? 

преди 1 час, miro20 написа:

Да де, ама за него всеки който го млати у дувара е "амнайстия ник на Миро"

Ромчето е същия.

Николов да гледа и да цалува ръка, че му отварям очите !!!

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Лоботомиро само може да мечтае да млати който и да е.

Все се оказва че той е насрания и все на него му се налага да трие и променя стари свои постове, а когато вече е цитиран и не може да промени написаното, да изтърси "тези думи не са мои" за написано в негов пост :lol6:

Не. Теб питах, ама другото ти "аз" каза че не е модераторка, пък ти казваш че е. Разберете се ти и ти помежду си, и чак тогава се изказвай по въпроса.

ПП: Всъщност сега с кой от двамата Лоботомировци си пиша? 

Зацикли. Всеки път като се осереш зацикляш и повтаряш до несвяст лъжите си . Никога не съмказвал "тези думи не са мои" .  А ти беснееш че спазвам правилата на форума, цитирайки коректно  източниците си и цитатите. :) 

За модераторка или не сам си си отговорил. За какво "друго аз"  говориш ?

дадох ти линк че не е модератор . Икоето е по важно - това няма никакво значение.

толквоа си се филмирал че сън не спиш да ровиш отпреди годиииииини някакви фантасмагории за мен, които освен всичко са и лъжа.

Помолих модератора никси, който е от вашата тролска групичка да каже какво може модератор, и да уточни кокло ника имам.

Защо си тролиш и се заяждаш като знаеш че пак ще си насран и бит о дувара заради лъжите си , идея си нямам.

Мазохизъм някакъв.... :getout:

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ромчето е същия.

Николов да гледа и да цалува ръка, че му отварям очите !!

Ти кажи Митко Бомбата ли е казал - "Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш"...

А ръката сам си я цункай, кога поне веднъж се сетиш, къде да хвърлиш "бомбите" и не се обосереш...

преди 2 минути, miro20 написа:

Зацикли. Всеки път като се осереш зацикляш и повтаряш до несвяст лъжите си . Никога не съмказвал "тези думи не са мои" .  А ти беснееш че спазвам правилата на форума, цитирайки коректно  източниците си и цитатите. :) 

За модераторка или не сам си си отговорил. За какво "друго аз"  говориш ?

дадох ти линк че не е модератор . Икоето е по важно - това няма никакво значение.

толквоа си се филмирал че сън не спиш да ровиш отпреди годиииииини някакви фантасмагории за мен, които освен всичко са и лъжа.

Помолих модератора никси, който е от вашата тролска групичка да каже какво може модератор, и да уточни кокло ника имам.

Защо си тролиш и се заяждаш като знаеш че пак ще си насран и бит о дувара заради лъжите си , идея си нямам.

Мазохизъм някакъв.... :getout:

Подсещане...

преди 30 минути, andiay написа:

Миме, нови въпроси...

Парите на държавна фирма чии са?

Кредите към банки с чии пари ще се връщат?

преди 6 минути, andiay написа:

Подсещане...

Какво още не ти е ясно ? Тролим си а ? :) 

Ако не ти е ясно какво е Булгартрансгаз и че  проекта и финансирането е с одобрение и по правилата на КЕВР и т.н. си е твой проблем.

От бюджета, както вече ти цитирах 1001 пъти, не е отделен нито лев.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, miro20 написа:

Тролим си а ?

Не просто продължават да те питат обикновени въпроси, на които имаш отговор, но не искаш да го дадеш.

П.с. Квалифицирането на цели групи хора във форума като "такива" и "онакива" на базата на това, че имаш различно мнение от тях не е добра идея. Осоебено ако включваш в тази груп и модератор на форума.

преди 1 минута, maxthon написа:

на базата на това, че имаш различно мнение от тях не е добра идея.

Ами не, не е зарди мнението, а заради това че говорят пълни лъжи за мен. И не само за мен. :hush:

току-що, miro20 написа:

Какво още не ти е ясно ? Тролим си а ? :) 

Тцъ, троленето е твоя специалност...

Иначе по въпроса на мен ми е ясно, дали обаче на теб ти е ясно, зависи от това дали ще отговориш на тези въпроси...

1. Капитала на държавна фирма, чии пари са?

2. Кредити от банки, отпуснати на държавна фирма или на държавата, с чии пари се връщат?

Не държа да ми посочваш чужди думи, предпочитам да отговориш със свои...

Стига да можеш де...

преди 8 минути, miro20 написа:

Ако не ти е ясно какво е Булгартрансгаз и че  проекта и финансирането е с одобрение и по правилата на КЕВР и т.н. си е твой проблем.

От бюджета, както вече ти цитирах 1001 пъти, не е отделен нито лев.

преди 16 минути, miro20 написа:

Ами не, не е зарди мнението, а заради това че говорят пълни лъжи за мен. И не само за мен.

Хванаха те в лъжа, че твърдиш нещо за бивш вече модератор и имаш наглостта да твърдиш, че говорят лъжи за теб?

преди 1 час, N1K17Y написа:

След 2 коментара, пак ще се чудиш, защо украинците мразят Русия и ще измислиш, че е заради американска пропаганда :lol6:

Нека да ги мразят. Какво лошо има? А и не всички ги мразят. Ти само така си мислиш.

Сърбите пък мразят американците. Иракчаните и сирийците също мразят американците. То кой ли не ги мрази.

Йорданци, палестинци, сирийци пък мразят израелците.

Каталунците мразят испанците.

Македонците мразят българите.

За други не се сещам дето да се мразят по света :)

преди 1 час, N1K17Y написа:

Нема такива дебили, ей 

За кои дебили става дума?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.