Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, Piffacota1885 написа:

Тошев,наздраве.Знам,че си на кило водка поне

наздраве тошев

1939722_705383696169099_694830972_n.jpg

Каква е тази пикня, която си купил ? 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 часа, attj написа:

САЩ ли Ви учат сега  да не се спазва правото на самоопределение от Устава на ООН?   А бомбардираха Белград - вместо да изгонят албанците от Косово да си ходят в Албания, по твоята логика.

10 пъти ти писах че никой не им пречи да се самоопределят.

Пак то го пиша: 

На казаците никой ме им пречи да се самоопределят.

Следващият път като питаш.ще ти пратя специализирана помощ.

преди 9 часа, maxthon написа:
преди 10 часа, miro20 написа:

Ами не, не е зарди мнението, а заради това че говорят пълни лъжи за мен. И не само за мен.

Хванаха те в лъжа, че твърдиш нещо за бивш вече модератор и имаш наглостта да твърдиш, че говорят лъжи за теб?

Оппа... Я пак  ? ?

току-що, miro20 написа:

Оппа... Я пак  ? ?

Късно стана подминавай.....

преди 7 часа, vpvelev написа:

И да се надъхвате и да не се надъхвате с Украйна е приключено като с държава.

Трябваше да не ядосват западняците толкова Путин. С огромните санкции, с невероятната лъжлива медийна пропаганда, със сравняването му с Хитлер и хитлеризма, което въобще не е вярно и т.н. Украинците помагаха на хитлеристите през ВСВ, и вместо тях да ги сравняват с Хитлер, сравняват руснаците, които се бориха с него и го победиха. Връх на наглостта и журналистическата пропаганда.

Сега ще съжаляват, че толкова се изхвърлиха. Даже и вратичка за задно бягане не си оставиха.

Остана им малко време до зимата.

Хора които искат призовават да се давят украински деца с кого да ги сравняваме?

преди 3 минути, BANKATA написа:

С всеки друг като него уволнен при такава ситуация? И не са хора, а един човек. Нима няма нявсякъде и други подобни хора желаещи същото и за руски деца и дори и за български деца. От постъпката на един правиш кардинални изводи? Е пращиш от логика.

преди 17 минути, BANKATA написа:

например това прави в момента и Русия

преди 9 часа, andiay написа:
преди 10 часа, andiay написа:

1. Капитала на държавна фирма, чии пари са?

2. Кредити от банки, отпуснати на държавна фирма или на държавата, с чии пари се връщат?

П.С. Е, аз казах ли, че си променяш постовете през 10 мин?

Този път след по-малко дори...

Абе синдрома "осран тошефффф"  е наистина заразителен :)  

Голям кеф ви прави да се гърчите в измишльотините си :) 

Пак ти казвам - преди помпозно да се засилваш тамкъдето ще паднеш, преговори си за какво става дума.

преди 9 часа, andiay написа:

Щом ти е ясно, какво е Булгартрансгаз, то отговори на въпросите ми...

Никога не съм твърдял, че парите са от бюджета, не спекулирай с това и 10 000 пъти да го кажеш, то няма отношение към въпроса...

Казах, че българския участък е построен с наши пари...

Обвини ме в лъжа за това твърдение...

Сега се опитваме да установим, лъжеш ли всъщност ти обвинявайки мен или си просто неграмотен...

Цугцванг?

Взе да ти става навик май...

Сега  се гърчиш че "наши пари"  не било  "от държавния бюджет" .

Гърчове тошееееффф , пардон.... андю ... :laughing4:

Ама как си приличате не е истина.

Няма да кажа че сте един с няколко ник-а. Просто защото всеки път сиосирате никовете. :) 

преди 9 часа, Реджеп Иведик написа:
преди 9 часа, maxthon написа:

Хванаха те в лъжа

Тошев лъже. Барбунцела не е модератор.

Той затуй си изтри поста.

Няма лошо да си припомним колкопъти я хващах в лъжи и фейкове тази бивша "модераторка" .

Всичко си седи по назад. само че фейкометите "тошефффффци'  /слагам ги под един ник/  могат да изровят "сламка"  да спекулират с мои думи отпреди 2-3 години / един друг другар и пак модеЛатор "даркедмаил"  от тролската им групичка ми вадеше мисля отпреди 5 години мои думи и пак се осра /  ровят да търсят сламки, а не виждат гредите на всяка страница от фейкове и лъжи .

Какво се оказва ? Всичките червени комунета и прокремълски путинофили имат пълна подкрепа тук, а обвиняват мен че съм толериран или "пазен" от администрацията тук :) 

Затова мисля са прави хората от ЕС :

Брюксел цитира 13 случая на дезинформация за войната в България

Мисля някои тук спокойно могат да се разпознаят по това което цитират и пропагандират.

преди 8 часа, Реджеп Иведик написа:
преди 8 часа, ivottoshev написа:

Той вчера твърдеше че тя и Николов вече не са модератори

Ами те не са модератори. Миро казва истината.

А щом твърдиш, че казаната от Миро истина е лъжа, следователно ти лъжеш.

Да, така е . Малкко да поясня.

Никой официално не е казал че са наритани . Но странно защо и двамата не са модератори след  разобличаване на лъжи ифейкове и на барбунцелката и на николоффффф, които докато имаха възможност, триеха и редактираха мои постове.

Че и се възмущаваха когато ги повтарях, защото не нарушаваха никакви правила , а те самите редактираха  заради пристрастията си .

Жалки мижитурки. И си го получиха :)

преди 19 минути, maxthon написа:
преди 21 минути, miro20 написа:

Оппа... Я пак  ? ?

Късно стана подминавай.....

по принцип подминавам повечето лъжи за мен . Особенноме радват тези които като теббягат по тъча като се оакат :)

преди 12 минути, maxthon написа:
преди 20 минути, BANKATA написа:

С всеки друг като него уволнен при такава ситуация? И не са хора, а един човек. Нима няма нявсякъде и други подобни хора желаещи същото и за руски деца и дори и за български деца. От постъпката на един правиш кардинални изводи? Е пращиш от логика.

рашистката пропаганда  видя че прекали след като случая получи широк отзвук.

Само че забравяте че тези наративи иоплюване на украинците не е от сега. Това е от 2014 г  до сега.

Въпросния който се изпусна малко повече  с нищо не се различава от  Соловьов, Скобаева, че и Дугин дори ...

Забравихте ли " убивать убивать убивать " ... ???  А "радиоактивния пепел" в който ще се превърне САЩ и висчки гейроповци ??/ и т..н. и т.н..

Всекид ен се сипят такива нацистки простотии по рашаТВ.

Подозирам заради  неуспехите в Украйан, пропагандата леко смегчи тона.

Бобърката Симноян , която е и шефка на РТ , преди плямпаше как "Господи, та това е Украйна..... ще я смачкме  за два дена "...  сега видиш ли е "много възмутена" ????

И  изгонила тоя с репликтие за давене на украински деца ???

хехе...

Плъховете се преориентират...

преди 16 минути, miro20 написа:

Оппа... Я пак  ? ?

Да, я пак...

1. Капиталът на държавна фирма чий е?

2. Кредити взети от държавна фирма с чии пари се връщат?

Ти ме обвини в лъжа, заради твърдението, че българската част от Турски поток е построна с наши пари...

За оправдание каза, че парите не са от бюджета (нещо, което не съм твърдял), а че са на Булгартрансгаз и заеми от банки...

Сега отговори на тези два въпроса, за да изясним умишлено ли лъжеш, обвинявайки мен в лъжа или просто си неграмотен...

преди 5 минути, miro20 написа:

Абе синдрома "осран тошефффф"  е наистина заразителен :)  

Голям кеф ви прави да се гърчите в измишльотините си :) 

Пак ти казвам - преди помпозно да се засилваш тамкъдето ще паднеш, преговори си за какво става дума.

Сега  се гърчиш че "наши пари"  не било  "от държавния бюджет" .

Гърчове тошееееффф , пардон.... андю ... :laughing4:

Ама как си приличате не е истина.

Няма да кажа че сте един с няколко ник-а. Просто защото всеки път сиосирате никовете. :) 

Отговори на въпросите па то ще си покаже кой всъщност се гърчи...

току-що, andiay написа:

Няма смисъл ще трябва да се съгласи с теб, че това пак са пари на данъкоплатеца било то под друга форма. Е голяма работа като не били от бюджета. Той и от това не разбира явно.

преди 1 час, FatMan9 написа:

@Без умствен капацитет отново ми се смее на пост, който написах. Почти винаги ми се смее, незнайно защо.

Някой от вас намирали нещо смешно в този ми пост относно Русия и войната в украинското прокси на САЩ:

То се смее на всичко и всички, на смешно и тъжно, на грозно и красиво, съвсем ясно е, че е докоснато от Великия Маниту. Сигурен съм, че дори не чете по-дългите постове, за видеото да не говорим, натиска емотикона и няма представа защо го прави. Пълно шест!

преди 2 часа, FatMan9 написа:

Забележи колко са еднакви @Реджеп Иведик и @miro20 . 

И двамата имат едни и същи мнения, едно и също изразяване, едни и същи фалшиви твърдения, едни и същи невалидни аргументи, едни и същи мнения, по почти едно и също време им е регистрацията, ВИП, говорят само по едни и същи теми.

Обаче, трябва да се знае, че те не са един и същ човек зад два профила, нали. Ако са различни хора, не са платени пропагандисти. Те са обективни truth tellers, нали.

Не са един и същ. По времето на протестите с Реджепа бяхме заедно срещу мутрите, сега къде е, не знам, знаех, че е русофоб и знаех, че рано или късно ще се разделим, така че мога само да предполагам какво гледа и слуша сега, неща, които тогава презираше. А другия, е, при него нещата са ясни, той е насочен (или наведен) точно накъдето трябва, според техните правила.

преди 1 час, andiay написа:

Човека каза, че не смята за нужно да се занимава...

Благодари му...

А мен невзрачно жалко същество като теб, няма как да ме заинтересува, след като не съм засегната страна...

И се радвай, че е така, защото подобни мизерюги като теб винаги ги мачкам...

Дори и на края да не съм на кяр от цялата работа...

И тоя влезе по чехли, но после от пост на пост почна да се изхожда и накрая осмърдя темата заедно с другите подобни на него.

преди 6 часа, _nib_ написа:

Днес (все още е днес) цял ден гледам за грязная бомба. Съвсем ясно е, че наркоманите са толкова изтръпнали, че ще използват всичко без значение дали ще убият украинци или руснаци, просто в тях не е останало (мисля, че не го е и имало) нищо човешко. То не е останало и в тези, които ги ръководят. Точно затова Шойгу им се обади и по този начин им каза: Ние знаем! Сега дори да не поставят въпроса в о-о-нето вече се вдигна достатъчно шум и може и да не посмеят. А дано, ама надали. По-страшното е, че те трябва да взривят тази бомба на територия, която контролират, защото ако го направят примерно в Херсон, дори лудите ще разберат, че е тяхна работа, руснаците няма да си унищожат армията. Другото страшно е бента на Новая Каховка, той е по-реална угроза и ако го взривят, ще последват много жертви и тогава отговорът на Русия ще бъде окончателен.

Така е, когато светът се управлява от полезни идиоти в политиката, така ги наричат в доклад на RAND Corporation, като американските анализатори не споменават, че и те се ръководят от такива.

И това трябва да се промени.

преди 1 минута, andiay написа:

Да, я пак...

Ти ме обвини в лъжа, заради твърдението, че българската част от Турски поток е построна с наши пари...

За оправдание каза, че парите не са от бюджета (нещо, което не съм твърдял), а че са на Булгартрансгаз и заеми от банки...

Сега отговори на тези два въпроса, за да изясним умишлено ли лъжеш, обвинявайки мен в лъжа или просто си неграмотен...

имаш ли си представа как функционира една държавна фирма и защо тегли заеми от  всякакви големи банки за финансирането ?

За кредитите и аксе връщат парите те насочих към решението на КЕВР от 2018 г.  Нещо не го намираш или ти е слаб интелекта  да го разбереш ? :) 

И ти като всяко комуне си мислиш че "държавния джоб " е общ ? И че каквото се дава на теб, е това което се дава и на държавната фирма ???

и е от едно място ?

леле колко промити неграмотни комунета имало тука.  :) 

току-що, maxthon написа:

Няма смисъл ще трябва да се съгласи с теб, че това пак са пари на данъкоплатеца било то под друга форма. Е голяма работа като не били от бюджета. Той и от това не разбира явно.

Още едно неграмотно комуне

преди 12 минути, miro20 написа:

Всичко си седи по назад. само че фейкометите "тошефффффци'  /слагам ги под един ник/  могат да изровят "сламка"  да спекулират с мои думи отпреди 2-3 години

Амааааа, те тези думи нали уж не бяха твои :giggle1:

преди 2 минути, crazy katon написа:

Днес (все още е днес) цял ден гледам за грязная бомба. Съвсем ясно е, че наркоманите са толкова изтръпнали, че ще използват всичко без значение дали ще убият украинци или руснаци, просто в тях не е останало (мисля, че не го е и имало) нищо човешко. То не е останало и в тези, които ги ръководят. Точно затова Шойгу им се обади и по този начин им каза: Ние знаем! Сега дори да не поставят въпроса в о-о-нето вече се вдигна достатъчно шум и може и да не посмеят. А дано, ама надали. По-страшното е, че те трябва да взривят тази бомба на собствена територия, защото ако го направят примерно в Херсон, дори лудите ще разберат, че е тяхна работа, руснаците няма да си унищожат армията. Другото страшно е бента на Новая Каховка, той е по-реална угроза и ако го взривят, ще последват много жертви и тогава отговорът на Русия ще бъде окончателен.

Така е, когато светът се управлява от полезни идиоти в политиката, така ги наричат в доклад на RAND Corporation, като американските анализатори не споменават, че и те се ръководят от такива.

И това трябва да се промени.

ама разбира се... кой ако не уркаинците да си бомбят и то с ядрени бомби / които нямат/  собствената инфраструктура :)

Рашистите имат уникален шанс да парират и спасят света от украинската "агресия" - просто да се изтеглят  в Рф, да въстановят границите, и да видим колко бомби и колко градове ще сринат "злите укри " :) 

Подозирам че николко. :)

преди 2 минути, miro20 написа:

Още едно неграмотно комуне

Обяснявай тогава като ти си грамотен. Е колко да си грамотен? Колкото един объл камък. Много чел, много знае. Е като ти се присе.е, знаеш къде трябва да идеш.

преди 1 минута, miro20 написа:

ама разбира се... кой ако не уркаинците да си бомбят и то с ядрени бомби / които нямат/  собствената инфраструктура

Не им пречи да стрелят по централата и околностите. (оня снаряд за 180 градуса го опровергахме 1001 пъти)

преди 1 минута, miro20 написа:

имаш ли си представа как функционира една държавна фирма и защо тегли заеми от  всякакви големи банки за финансирането ?

За кредитите и аксе връщат парите те насочих към решението на КЕВР от 2018 г.  Нещо не го намираш или ти е слаб интелекта  да го разбереш ? :) 

И ти като всяко комуне си мислиш че "държавния джоб " е общ ? И че каквото се дава на теб, е това което се дава и на държавната фирма ???

и е от едно място ?

леле колко промити неграмотни комунета имало тука.  :) 

Аз имам представа как функционира една държавна фирма...

Ти имаш ли представа?

Ще отговориш ли на въпросите директно или ще продължиш с жалките си опити да замазваш или лъжата си, или неграмотността си...

1. Активите и пасивите на една държавна фирма чии са, кой е собственика?

2. Кредитите на една държавна фирма с чии пари се връщат?

преди 4 часа, dimy написа:

Руските ракети връщат Украйна в каменната ера

Украйна ще се въсанови с помощта на западните партньори, вече цитирах споразуменията им за поне 750 млрд $ за възстановяване.

Рашистан обаче нищо добро не я очаква. Независимо как ще приключи войната.

Дори да я превемат цялата Украйна , дори да бъдат наритани обратно в старите граници, санкциите едва ли ще бъдат премахнати , и което е по важно и категорично

- че енергийната независимост на Европа  вече е ФАКТ и е необратим  процес , а Рашистан ще се чуди къде да продава на безценица ресурсите си .

преди 1 минута, andiay написа:

Аз имам представа как функционира една държавна фирма...

Доказа че нямаш :) 

преди 10 минути, maxthon написа:

(оня снаряд за 180 градуса го опровергахме 1001 пъти)

Я пак ? Какво си опровегал ???

Цял свят се смя на тази  рашистка простотия от оня измислен "експерт" който бе пратен да лъже и маже пред западните инспектори :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 35 минути, maxthon написа:

Разбира се има на всякъде, познавам не малко, но са по кварталните кръчми, не в ефира на националната телевизия.

Това само доказва твърдението на много хора включително и тук че политиката която пропагандират от Кремъл си е фашистка, колкото и да не ти харесва.

преди 3 минути, miro20 написа:

- че енергийната независимост на Европа  вече е ФАКТ и е необратим  процес , а Рашистан ще се чуди къде да продава на безценица ресурсите си .

Е така де немските фирми една по една вече се изнасят в посока където има по-евтини енергийни източници. Пък тук ще останеш ти да броиш хлорни атоми.

току-що, miro20 написа:

Доказа че нямаш :)

Въпросът е ти да докажеш дали знаеш...

После ще се разбере и дали аз знам...

1. Активите и пасивите на една държавна фирма чия собственост са?

2. Кредити взети от държавна фирма с чии средства се връщат?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.