Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 46 минути, attj написа:

Разследвай кой го е направил-ако ти се занимава.

Виж, всеки си има вкус. Руски класически композитори - елате повече. На руски фолклорни многогласия може и да се трогна. Но другото е скръбно. Слушам им еднаквите песньовки, които не са помръднали. 

Момент, да си сложа дъждобран .... Окуджава и Висоцки са писали злободневни текстове. На музикално ниво - ничего. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, miro20 написа:

Тъпака пак е зациклил за "вътрешното азовско море"  :) :) :)

Пред фактите и боговете мълчат... но на вас - троловете  ви е заповядано да оспорвате дори и очевидното. 

Сам си си избрал тази професия. Не съм ти виновен аз, че си "шута на форума" и жънеш само подигравки и присмех  :D

преди 6 минути, parmobil написа:

Виж, всеки си има вкус. Руски класически композитори - елате повече. На руски фолклорни многоглсасия може и да се трогна.Но другото е скръбно. Слушам им еднаквите песньовки, които не са помръднали. 

Момент, да си сложа дъждобран .... Окудждава и Висоцки са писали злободневни тескстове. На музикално ниво - ничего. 

Бандеровците се надскочиха спрямо казаците и това може да коства цялата им държава   

току-що, Coco1 написа:

Туй баба Велка ли е или Андреа или някоя друга личност от Мосейково :giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и тухлена стена

Цоцко, или Анче и т.н., че вече ти узгубих дирите на самоличностите...

Ба и с тая твоя снимка се похвали вече бре...

Явно много се харесваш на нея, щом толкова често ни се показваш...

Красавчик си, спор нема....

преди 3 минути, miro20 написа:

Защо някой трябва да получава  ядрен отговор за това че иска да освободи превзети с война и насилие от чужд окупатор , територии   ??

Защото вие отказвате да се предадете, тормозите рускоезичното население на Украйна и проповядвате нацизъм, опитвате да наложите четвъртия райх. Тая няма да я бъде!

Ето, заради тези неща, които украинските нацисти извършиха, заради тези престъпления се води война и се прочиства Украйна:

И не, не ми казвайте, че това са нормални неща, защото не са!

току-що, andiay написа:

Цоцко, или Анче и т.н., че вече ти узгубих дирите на самоличностите...

Ба и с тая твоя снимка се похвали вече бре...

Явно много се харесваш на нея, щом толкова често ни се показваш...

Красавчик си, спор нема....

Веднага се разпозна. Не надскачай хардуера си.

Може да е илюстрация на един или повече хора и текстово съобщение

преди 3 минути, attj написа:

Бандеровците се надскочиха спрямо казаците и това може да коства цялата им държава   

Аранжименти да искаш. Преди години, при все рокаджийската ми същност, подскачах на това:

преди 2 минути, Anneliese написа:

ащото вие отказвате да се предадете, тормозите рускоезичното население на Украйна и проповядвате нацизъм, опитвате да наложите четвъртия райх. Тая няма да я бъде!

:giggle1:

314674455_5616758655037855_5845337020239338231_n.jpg

току-що, Coco1 написа:

Веднага се разпозна. Не надскачай хардуера си.

Може да е илюстрация на един или повече хора и текстово съобщение

Не мен бре, теб разпознах...

Туй ли ти е новата мечта сега?

Ма пък щом та влече...

Много ти е сбъркан хардуера, да не говорим за фърмуера, добре, че софтуера е базисен, иначе съвсем щеше да "изпушиш"....

току-що, andiay написа:

Не мен бре, теб разпознах...

Туй ли ти е новата мечта сега?

Ма пък щом та влече...

Много ти е сбъркан хардуера, да не говорим за фърмуера, добре, че софтуера е базисен, иначе съвсем щеше да "изпушиш"....

Леги да си почиваш че си премурена 

314653303_5616755698371484_6931329223350588989_n.jpg

Тази гад е смачкала самочувствието на децата с руски имена и руско самосъзнание!!!

току-що, Anneliese написа:

Тази гад е смачкала самочувствието на децата с руски имена и руско самосъзнание!!!

Поля защо си нацистка

Леле леле Поля Нацистка пак все да мята ядрени пиратки...

току-що, Coco1 написа:

Леги да си почиваш че си премурена 

314653303_5616755698371484_6931329223350588989_n.jpg

Ми кат си завираш главата на подобни места като в предната картинка, то не "премурена" ша бъдеш, ми напрао "изтощурена" ша си останеш, мхм...

Ма щом та влече...

Нацистите сте вие. Питате къде е дискриминацията срещу руснаците и руския език. Ето къде, в тези два клипа горе! Да поукраинчиш руски имена е престъпление! Децата вече си имат имена, дадени им от родителите!

Германските нацисти са правили същото. Крали са полски деца, съвсем мънички, и са им давали немски имена и са били осиновени от германски семейства. Научават истината за себе си много късно, едва като зрели хора................

Вие, ако имате проблем с разнообразните имена, аз нямам.

Е, куковци като Венета Райкова, която кръсти сина си Патрик, си е за смях и обсъждане и подиграване.

преди 1 минута, andiay написа:

Ми кат си завираш главата на подобни места като в предната картинка, то не "премурена" ша бъдеш, ми напрао "изтощурена" ша си останеш, мхм...

Ма щом та влече...

Премахват "Женските мозъци" при НДК

преди 3 минути, Anneliese написа:

В Мосейково няма как да нямаш разнообразни имена

преди 4 минути, Anneliese написа:

Нацистите сте вие. Питате къде е дискриминацията срещу руснаците и руския език. Ето къде, в тези два клипа горе! Да поукраинчиш руски имена е престъпление! Децата вече си имат имена, дадени им от родителите!

Германските нацисти са правили същото. Крали са полски деца, съвсем мънички, и са им давали немски имена и са били осиновени от германски семейства. Научават истината за себе си много късно, едва като зрели хора................

Е, куковци като Венета Райкова, която кръсти сина си Патрик, си е за смях и обсъждане и подиграване.

абе Путин направи ли ти асансьор:D  или още чакаш да ти плащат от европа пенсията и добавките

току-що, Coco1 написа:

В Мосейково няма как да нямаш разнообразни имена

И ко ша прайш сега без мозък?

Тамън да си вземеш един и те ги премахват...

Ма нищо бре, ша го караш като досега - без мозък...

Туй да не ти е пречило я....

Е, вярвам ти за Мосейково, съдейки по теб верно си е - то Цоцко, Анче, Николинка, Андрея, Велка и так дале, че веч им са изгуби края...

Важното е да си щастлив, па макар и без мозък....

Я да ви питам троловете дето ми пропагандирате онова наречие, дето и зеления наркоман не го знае защо тукашните му поданици - държавни служители с протестните писма не му изпълняват "законотворчеството" и не говорят на него, ами на руски? Днес нацистите там са опандизили поредната, която говорила руски.

преди 19 минути, Филипов написа:

Я да ви питам троловете дето ми пропагандирате онова наречие, дето и зеления наркоман не го знае защо тукашните му поданици - държавни служители с протестните писма не му изпълняват "законотворчеството" и не говорят на него, ами на руски? Днес нацистите там са опандизили поредната, която говорила руски.

??? Тульская область какво общо има с Украѝна?

edit

Странно и бързо изчезна видеото. Палавник.

Обаче Ането веднага скочи с голи гърди на амбразурата.

преди 1 час, miro20 написа:

И още за неориентираните панически лъжи на рашистофашистите :

Цитат

Шойгу 1 ноября: в зоне СВО находятся 87 тыс. мобилизованных.

Путин 4 ноября: в зоне СВО находятся 49 тыс. мобилизованных.

Путин 7 ноября: в зоне СВО находятся 80 тыс. мобилизованных.

Ну вот просто сразу видно, что Путин и Шойгу никогда не врут.

Покажи още  

Мирча пак хванат в лъжа!

Путин: 50 000 мобилизирани руснаци служат в състава на бойни части в Украйна

:hush:

преди 13 минути, Филипов написа:

руските военни се демотивират

преди 22 минути, Филипов написа:

Къде ти е клипа бе фейкомет неден :hit:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.