Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, parmobil написа:

Сега ще ти се каже, че Twitter не се брои.

E то си пише какво може да се изпраща. Какво очакваш Iron Dome, Merkava? Всъщност купола и той ще е крайно непотребен там.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 35 минути, parmobil написа:

Зеленски е президент от 2019г. Стига сте му вменявали неща от 20 и кусур години!

Цялото ти писане по какъв начин трябва да ме убеди, че само Запад, а не Русия произвежда пропаганда?

Нещата от преди години имат ефект днес; както и нещата днес ще имат ефект в бъдеще. Наивно е да си мислим, че нещата, които правим днес, няма да ни застигне отговорността за тях в бъдеще.

Не съм казал, че няма пропаганда от Русия. Има различни видове пропаганда във всяка една държава, в която има телекомуникационни системи.

Работата е там, че руската страна е невинната страна в този случай.

Ако една пропаганда няма лош ефект, не съм против нея.

А, ти какво имаш предвид под "руска пропаганда"? Защото виждам, че този термин се използва за различни неща от различни хора. Кажи какво точно имаш предвид, за да ти кажа дали става въпрос за нещо лошо или не.

преди 4 минути, kosyo написа:

Европарламентът ще гласува резолюция, в която определя Русия за държава - спонсор на тероризма

https://offnews.bg/sviat/evroparlamentat-shte-glasuva-rezoliutcia-v-koiato-opredelia-rusia-za-789725.html

Колективния Запад ще обяви твойте хора за терористи... BTW - комунизма по който бленуваш   е обявен за престъпен дори и в България ама си го пропуснал в блога си.

Отделно да си  рекламираш блога тук като имаш милиони импресии е малко смешно - там те питах межу другото за една бира дето ставаше на парцали на 3-тия ден по спомен и за целите 2 антибиотика дето ги имаше по онова време . Странно защо не си го споменал в блога си. Този прословут блог има 1 абзац колко  било хубаво тук и останалото е колко е лошо в глинилия запад с градики. Липсат обаче графиките за хубавото тук... А аз много добре си спомням за този земен рай. Мен специално няма да излъжеш - да беше относително хубаво единствено за каймака на партийна вършушка, просто защото нямаше с какво да го сравниш освен с подобен свят от същия този блок към който принадлежахме тогава.

Зящо мислиш, ме ме интересува идеологически подкопавано международно право и манипулираните му термини, чрез които всичко, което не служи на Западната хегемония, е зло, фашистко, ненормално, нацистко, терористично, и други...? От 50ти години насам, САЩ правят преврати и убийства, както и изкуствени воини по света, под претекст спасяване на хора от опасни диктатори и режими.

Фалшивото международно право им позволява да правят така, без да бъдат критикувани и санкционирани.

преди 1 минута, PigMan9 написа:

Нещата от преди години имат ефект днес; както и нещата днес ще имат ефект в бъдеще. Наивно е да си мислим, че нещата, които правим днес, няма да ни застигне отговорността за тях в бъдеще.

Не съм казал, че няма пропаганда от Русия. Има различни видове пропаганда във всяка една държава, в която има телекомуникационни системи.

Работата е там, че руската страна е невинната страна в този случай.

Ако една пропаганда няма лош ефект, не съм против нея.

А, ти какво имаш предвид под "руска пропаганда"? Защото виждам, че този термин се използва за различни неща от различни хора. Кажи какво точно имаш предвид, за да ти кажа дали става въпрос за нещо лошо или не.

Да те питам и тебе че забрави да отговориш тия украинци защо ходят да бият руснаците (2-рата по сила армия е света) а не този фалшиф филмов актьор. Внимавай днес 2-ма изгоряха на този въпрос.

току-що, kosyo написа:

Да те питам и тебе че забрави да отговориш тия украинци защо ходят да бият руснаците (2-рата по сила армия е света) а не този фалшиф филмов актьор. Внимавай днес 2-ма изгоряха на този въпрос.

Кой въпрос ми зададе, че не видях? Я, ми го задай отново, за да отговоря.

преди 1 минута, PigMan9 написа:

Кой въпрос ми зададе, че не видях? Я, ми го задай отново, за да отговоря.

Ето това питам от 2 дена- copy/paste от друг разговор ама то ми омръзна да пиша едно и също и да извъртат само: В червено са думите на един с твоите възгледи които да кажем че са верни:

Да приемем че са украинците са мачкани, "със спрени независими медии", "заглушени гласове", имат оружие (имаме ли разногласия по този въпрос или не не разбрах?) , "Половината от тези на които се предлагаха сникерсчета през 2014 не пожелаха да ги ядат. ". Ей на всичките тези угнетени хора  сега (2022 година) не 2014 година , имали са време да осмислят всичко станало, 8 години са търпели тази гад мръсна, изгледали са всичките филми по темата (предполагам от 2-те гледни точки) отиват и бия руснаците дето идват да им помагат да се освободят от наркомана?

Това е все едно ние по време на Руско-турската война да минем на страната на турците и да изгоним руснаците от Шипка заедно, нейде до Плевен примерно. Ето спокойно те изслушвам и очаквам от тебе да вникнеш внимателно както ми любопитно. Ако обърнеш внимание - аз не ти налагам мнение. Ето примерно приемам че си прав за всичко това дето си го казал ама действията украинците са нелогични. Да подчертая още веднъж украинците нямат проблем с хората - имат проблем с оръжията, при руснаците е обратното. Е защото е това разминаване  тогава?

преди 7 часа, belefor написа:

Мога да пиша , чета и говоря перфектно на 6 езика. Единия от тях е руски другия английски. А твойте капаци наред ли са, да не вземеш да погледнеш на криво от където ти казват?

Всеки друг русороб знае по 12 езика в Мосейково 

преди 3 минути, PigMan9 написа:

Кой въпрос ми зададе, че не видях? 

Защо не го видя 

преди 9 минути, PigMan9 написа:

Работата е там, че руската страна е невинната страна

Защо работата е там

преди 23 минути, kosyo написа:

Кои украинци? Половината от украинците са против Наркоман Еленски и даже гласуваха на референдуми вече да са руснаци. Ти искаш всичките ли? Ами все пак там е имало цветна революция, която е взела своите жертви. 

Отговори ли си на въпросите:

- Защо не е имало бежанска вълна от Крим след 2014г?

и

- След като в Украйна всичко е "цветя и рози" и няма брожения срещу властта, от кого толкова го е страх наркоманът - еленски, та забрани 11 партии (дори и парламентарно представени такива) и обедини всички медии под една шапка за да няма хък-мък и да се предават само правилни новини? 

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Кои украинци? Половината от украинците са против Наркоман Еленски и даже гласуваха на референдуми вече да са руснаци. Ти искаш всичките ли? Ами все пак там е имало цветна революция, която е взела своите жертви.

е чакай де 99% гласуваха за Русия, а като украйна си върна харков, излезлите на площада не бяха 1% от останалите

преди 1 минута, ivottoshev написа:

и

- След като в Украйна всичко е "цветя и рози" и няма брожения срещу властта, от кого толкова го е страх наркоманът - еленски, та забрани 11 партии (дори и парламентарно представени такива) и обедини всички медии под една шапка? 

Каква процентна част от населението гласува в тези референдуми? Че се разхождаха с мегафони да ги приканват. И лелки с двама автоматчици обикаляха по етажите да чукат на вратите. Ясно ми е, че темата отдавна се превърна в Левски-ЦСКА, но съвсем да си затваряме очите е леко тъпо.

преди 59 минути, baitexpo написа:

Възползват се от слабостта на Русия през 90-те и колонизират почти цяла източна Европа. Инсталират си послушни правителства и партии, заливат с пропаганда населението. Съвсем естествено е Русия да отговори на това, защото в крайна сметка тя е целта.

В източно европейските държави несъществува разделение на властите. Има само правителства, които са "инсталирани" вече 30 години от гадния Запад и хората нямат избор. Също като едно време. На СИВ е пречел западът, а сега когато сме членки на този запад, пак ни пречат. И САЩ, чрез нашите, основно славянски ръце се домогва до несметните богатства на РФ. Ей съсипахте я тая държава.

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Защо не е имало бежанска вълна от Крим след 2014г?

По същата причина, когато не е имало бежанска вълна от България към загиващия запад за периода 1945-1990.

преди 1 час, nikssi написа:

Зеления наркозависим президент вече ... се оттича в канала...

Някаква причина, изведнъж да вярвате на "американски медии", освен, че ви се иска да е истина ? :giggle1:

преди 2 часа, nikssi написа:

Ти да видиш кви стават по света ....

Стокхолмският арбитраж: Указът на Путин за плащане на газа в рубли е законен, финландската Gasum да плати на "Газпром" 300 млн. евро | Glasove.com

Нещо като тия сънувания на Зеления се случват ... 

Ма Зеления най - добрия в цялата вселена. Тоя като се насере и тогава на разни "фенове" им се присира ... ама мълчат като посрани. 

Пропагандата няма цвят - пропагандата е начин да Ви мачка мисленето. Мислете и не се ... няма да повтарям ...

Залавие: "Стокхолмският арбитраж". В статията: "Газпром съобщи".

И в същия коментар ни говориш за пропаганда :lol6:

voin1940.png

Септември 1940г. Добрич - посрещане на войниците освободители на Добруджа.

И Ноември 2022г. Херсонска област - посрещане на войниците освободители на Херсон.

voin2022.png

преди 3 минути, БаалБек написа:

Има само правителства, които са "инсталирани" вече 30 години от гадния Запад и хората нямат избор.

Ами не, не са само такива които са инсталирани, има и такива които не слушат изцяло запада. Най-ярките примери са Виденов и Борисов, които се наложи да бъдат отстранени чрез цветни революции.

преди 6 минути, БаалБек написа:

На СИВ е пречел западът, а сега когато сме членки на този запад, пак ни пречат.

На СИВ е пречел западът, а на сегашния запад пречи Русия и тя е виновна за всичките им проблеми. 😉

преди 14 минути, parmobil написа:

Каква процентна част от населението гласува в тези референдуми? Че се разхождаха с мегафони да ги приканват. И лелки с двама автоматчици обикаляха по етажите да чукат на вратите. Ясно ми е, че темата отдавна се превърна в Левски-ЦСКА, но съвсем да си затваряме очите е леко тъпо.

Тъпо щеше да е, ако го прави от идиотия. Напълно съзнава какви небивалици говори, но... нали "неговите" ги вършат, няма как да не защитава всяка мизерия. Иначе е неутрален ей, да не се заблудиш. Тук е просто да ни покаже другата гледна точка, въпреки че джендърите в Брюксел са му забранили. Какво по-неутрално от това, да защитаваш военни на чужда държава, да ти идват до вратата и да гласуваш за присъединяване към същата държава ? 

@ivottoshev намери ли отговор вече ? Още чакаш от централата ?

преди 6 часа, N1K17Y написа:

Тук ме затрудняваш, понеже критериите ти за достоверен източник са доста размити. Тоест, вярваш на каквото ти изнася. Предполагам всеки западен източник не е достворен. От самите руснаци би трябвало да минава, но не ти изнася и сигурно и него ще отхвърлиш ? 

https://www.interfax.ru/world/846957

Тази пача достоверен източник ли е ?

преди 4 минути, baitexpo написа:

Най-ярките примери са Виденов и Борисов, които се наложи да бъдат отстранени чрез цветни революции.

А в другите източно европейски държави, членки на ЕС, кои са най-ярките примери за отстранени, чрез "цветни революции"?

преди 3 минути, N1K17Y написа:

@ivottoshev намери ли отговор вече ? Още чакаш от централата ?

Какво трябва да гледам в тази статия? Съобщава се че са евакуирани едиколкоси души, от които едиколкоси са деца? Нещо нередно ли има в нея?!?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Какво трябва да гледам в тази статия? Съобщава се че са евакуирани едиколкоси души, от които едиколкоси са деца? Нещо нередно ли има в нея?!?

Гледай интервюто от долу. 300 деца осиновени. Стигат ли или ? 

току-що, N1K17Y написа:

Гледай интервюто от долу. 300 деца осиновени. Стигат ли или ? 

Вижда ти се странно, че има триста деца, чиито родители вероятно са убити? На тези деца каква участ се полага според твоите разбирания? 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Вижда ти се странно, че има триста деца, чиито родители вероятно са убити? На тези деца каква участ се полага според твоите разбирания? 

Да бъдат мобилизирани и пратени в Украйна, щом навършат 18 разбира се :)

Гьонсурата си е гьонсурат. 

преди 40 минути, ivottoshev написа:

и

- След като в Украйна всичко е "цветя и рози" и няма брожения срещу властта, от кого толкова го е страх наркоманът - еленски, та забрани 11 партии (дори и парламентарно представени такива) и обедини всички медии под една шапка за да няма хък-мък и да се предават само правилни новини? 

Кои бре, къде ги видяхте тези.

преди 16 минути, БаалБек написа:

А в другите източно европейски държави, членки на ЕС, кои са най-ярките примери за отстранени, чрез "цветни революции"?

Ами поинтересувай се сам, ако не можеш да се справиш - попитай в тролската централа откъдето ти плащат хонорарите за да дежуриш тук ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.