Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Да се смееш на некадърната постановка с мърдащите трупове или с избухващото колело е гледна точка на всеки разумен човек, който погледне на нещата без да проявява пристрастност. Ако в подобни случаи гледната точка на такива хора съвпада с гледната точка на Кремъл - проблемът не е в гледните точки, а в слабото изпълнение на укропропагандата

Всички тези глупости за мърдащи трупове и постановки , се оказа рашистка мъгла да си замаскират военните престъпления.

Защо ги повтаряш тези отдавна опровергани опорки и фейкове, аз идея си нямам . Ама излагай се...

А те / военните престъпления/ се документират и допълват почти всеки ден, особенно след  постепенното освобождение на територии .

преди 1 минута, Banesc написа:

и как точно  украйна  избра независимост

след като 86та  цру взриви чернобил

и  стотици хиляди  сссрчани  се облъчиха с радиация за да ринат радиоактивни  отломки

и изпадна в банков фалит и  беше   прошепнато да  слушат и да се разпадат иначе няма продовалствия и няма всекиму  според нуждите

Чети си отвреме на време глупостите преди да постнеш че много често нямат никаква връзка със света :) 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, miro20 написа:

Чети си отвреме на време глупостите преди да постнеш че много често нямат никаква връзка със света :) 

твоите глупости обаче са 1 към 1

преди 3 минути, miro20 написа:

Защо ги повтаряш тези отдавна опровергани опорки и фейкове,

И аз повтарям за един фейк под формата на снимка, но реакция никаква. И тя може да е доказана, че си е реална, но така и не съм видял някой да го направи. Добре дошъл в групата на неуспелите....

преди 3 минути, miro20 написа:

Всички тези глупости за мърдащи трупове и постановки , се оказа

оказа се западна пропаганда

уж някакви чивули с трупове

и го вдигат двама човека все едно е 10 кила и  чувала се сплесква

не си и правят труда да го пълнят с 50-60 кила

преди 3 минути, Banesc написа:

и как точно  украйна  избра независимост

и  стотици хиляди  сссрчани  се облъчиха с радиация за да ринат радиоактивни  отломки

и изпадна в банков фалит и  беше   прошепнато да  слушат и да се разпадат иначе няма продовалствия и няма всекиму  според нуждите

Точно така беше. Между другото точно налучка повода(не причината). ЦРУ караше и братовчедка ми дето учеше в Киев тогава да ходи да бере гъби в гората наблизо- на бригада . И о изненада тогава другарите получиха първите откази от хората да ги слушат какво им казват - огромен шок за тях . Хората пък осъзнаха че са лъгани и познай . Ето ще го сложа отново този перфектен анализ на ситуацията: кажи ми кое не е вярно

Chernobil.jpg

преди 4 минути, Banesc написа:

оказа се западна пропаганда

уж някакви чивули с трупове

и го вдигат двама човека все едно е 10 кила и  чувала се сплесква

не си и правят труда да го пълнят с 50-60 кила

Още 63 трупа със следи от изтезания

А вие си пейте че Земята е плоска... :getout:

преди 1 минута, miro20 написа:

А вие си пейте че Земята е плоска...

Преди два дена друго официално лице каза: Който казва, че падналите ракети в Полша са украински е лъжец. Както много добре знаеш го опровергаха и реално се оказа, че целенасочено той е лъжеца. Сега как се предполага да повярваме и на това официално лице от Украинското правителство?

преди 16 минути, Banesc написа:

Джуджка бая те е хванала радиацията :giggle1:

преди 2 часа, glen написа:

Има и друга,пак интересна-да се върне САЩ отново в играта!

САЩ никога не са излизали...

преди 26 минути, kosyo написа:

Знам че си малко обиден по темата за терасата, но  ако искаш и ти да изкоментираш това дето питам ivottoshev и PigMan9. Сега е момента да ми го върнеш ..

Ти да си му чел смислен и стегнат коментар? Всичко, което пише @maxthon е "завоалирано", нещо като @andiay, ама по-кратко.

""""Русия е готова да снабди Полша с най - добрите противовъздушни системи, за да предотврати по нататъшни проблеми с ракети от Украйна""" - Дмитрий Медведев

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Няма такъв смях по целия свят!😄

преди 22 минути, miro20 написа:

Още 63 трупа със следи от изтезания

А вие си пейте че Земята е плоска... :getout:

дай да ги видим тия следи  от истезания

опс  

забравих показването на ухапване от комар е  цунзурирано в интернет има еврогейци със слаба психика 

ЧП на едно летище в Крим и този път в Панагюрище не са спали. НАТО работи в Панагюрище?

преди 8 минути, belefor написа:

""""Русия е готова да снабди Полша с най - добрите противовъздушни системи, за да предотврати по нататъшни проблеми с ракети от Украйна""" - Дмитрий Медведев

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Няма такъв смях по целия свят!😄

Работата на този човек е като на путинофилите във форума. Да дразни аудиторията.

преди 4 минути, belefor написа:

А твоята работа каква е?

Работиш ли русоробе

10168207_1494046237483352_1188235133_n.jpg

Още едно потвърждение от Днепър, че терористите искат мир

преди 32 минути, BANKATA написа:

Да дразни аудиторията.

Не се дразни, чети за една истина (да се чете пропаганда).

316106481_1318524025590386_6640260667311155285_n.jpg

П.С. Някой беше пуснал наскоро нещо от Факти. Е тук са включени на три пъти.

преди 2 часа, kosyo написа:

Интересно но пак ти казвам - адски слаба теза, май бягаш от темата  и минаваш на обиди (което според мен е признак за слабост) . Да приемем че са украинците са мачкани, "със спрени независими медии", "заглушени гласове", имат оружие (имаме ли разногласия по този въпрос или не не разбрах?) , "Половината от тези на които се предлагаха сникерсчета през 2014 не пожелаха да ги ядат. ". Ей на всичките тези угнетени хора  сега (2022 година) не 2014 година , имали са време да осмислят всичко станало, 8 години са търпели тази гад мръсна, изгледали са всичките филми по темата (предполагам от 2-те гледни точки) отиват и бия руснаците дето идват да им помагат да се освободят от наркомана?

Това е все едно ние по време на Руско-турската война да минем на страната на турците и да изгоним руснаците от Шипка заедно, нейде до Плевен примерно. Ето спокойно те изслушвам и очаквам от тебе да вникнеш внимателно както ми любопитно. Ако обърнеш внимание - аз не ти налагам мнение. Ето примерно приемам че си прав за всичко това дето си го казал ама действията украинците са нелогични. Да подчертая още веднъж украинците нямат проблем с хората - имат проблем с оръжията, при руснаците е обратното. Е защото е това разминаване  тогава?

Това им е стратегията на краварите и техните цветни революции по цял свят - да всяват смут и разделение сред хората. Що преди сникерсчетата всички в Украйна си живееха заедно? Едва след майдана се появи "алеята на ангелите", а там не руснаците са избивали украинските деца, нали?

Ако Путин и режимът му са толкова лоши, що нямаше бежанска вълна в Крим след 2014?

Нали не смяташ, че тези които се бият в момента са цялата руска армия. Защо не са включени и останалите руски войски не знам и не ми се гадае, но категорично руснаците проблем с хората нямат!

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Не гледай към мене, кажи го на другото си аз. Аз също твърдя, че нямаме други официални данни, освен на Украйна.

Полша, НАТО, САЩ и Русия казват че ракетата е изстреляна от Украйна. Само украинците (е, и Реджепчо Отвсичкоразбирачев)  не смятат че ракетата е тяхна. 

преди 1 час, miro20 написа:

По списъците и резултати от протоколи съставени в Москва :giggle1:

Истински демократичен референдум бе '91

2938779_original.jpg

Признато и отразено от москва също

2938950_original.jpg

2939198_original.jpg

точно :)  :giggle1:

Пак ти казвам - това го минахме.

Отговарял съм и на двете неща 1001 пъти .

Защо не 1002 пъти ? ами спрях да броя повторенията :) :) които пак не слушаш.

По точно щото си зле и с ТЕЛК, ти прощавам че през няколко страници зацикляш, и поради абсистенция, амнезия и не знам още какво, повтаряш като латерна едно и също :)

Не ми отговаряй на мен бре. Помогни на Общото събрание на ООН да отговори на Вучич, щото те отговор на въпроса нямат. Ти явно си по-умен от тях (или фантазията ти работи на друго - по-високо ниво)

По другият въпрос така и не отговори. След като Свободна Европа е най-най-най-меродавният и истински сайт, Бочко Тиквочко трябва ли да влезе в затвора заради корупционната схема разкрита в същият този сайт?

И 1003 пъти да напишеш "отговорил съм ти", този номер не минава. 

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Полша НАТО и САЩ не твърдят това.

Аферата с украинска ракета приключи,троловете се коригираха и извиниха!

Асошиейтед прес издаде официална корекция за своя не толкова несъществен репортаж във вторник, който лесно би могъл да предизвика верига от събития, водещи до сценарий за Трета световна война.

„Асошиейтед прес съобщи погрешно въз основа на информация от високопоставен служител на американското разузнаване, който говори при условие за анонимност“ ...

spacer.png

преди 1 час, miro20 написа:

Губернаторът обвини руските сили, че са извършили ракетен удар срещу хуманитарен конвой от цивилни

Ама разбира се че руснаците ще обстрелват тези които бягат от Еленски и искат да се присъединят към Русия. Че кой друг да обстрелва такива хора? :getout:

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Полша НАТО и САЩ не твърдят това.

Missile that hit Poland likely came from Ukraine defences, say Warsaw and Nato | Poland | The Guardian 

Не е лесно да се повярва???

CNN "Poland, NATO say missile that killed two likely fired by Ukraine"

The Sun """Despite originally feared to be a Russian rocket, it is now believed the weapon was a Ukrainian air defence missile that fell across the border"""

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.