Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, andiay написа:

Ама вие защо биете негрите?

В случая коментирам запада...

В Русия ще лежиш в кауша за нещо, което си казал свободно, но няма да лежиш за друго, което също си казал свободно...

На запад, и особено в някои щати в САЩ е точно обратното...

И на двете места е вид ограничаване на свободата...

И на двете места пропагандата твърди, че това се прави за "общото благо"...

Но хора като теб, които никога всъщност не са били, не са и няма да бъдат свободни, защото са слуги по дух, няма как да разберат това...

Свобода не се дава и не може да ти бъде отнета...

Ако си свободен, могат да се опитват да ти ограничат свободата, но не и да ти я отнемат...

Понякога четеш ли си глупостите преди да ги постнеш ?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, BANKATA написа:

Кой си ти че да казваш кое е нормално и кое не за запада?

Това е твое субективно мнение.

Питай г-н прасчо да видиш неговото нормално какво е

А ти кой си, че да ме караш да питам друг?

Колко години си живял на запад?

Колко твои роднини имаш на запад, които да са преки наблюдатели на развитието на обществените процеси там, през последния половин век?

Нормално и ненормално са адски субективни понятия по принцип...

Днешното нормално, преди може да е било ненормално и утре пак да стане такова...

Нормите в едно общество се менят, а с тях и критериите за "нормално" и "ненормално"...

току-що, miro20 написа:

Понякога четеш ли си глупостите преди да ги постнеш ?

Давай, казвай кое е глупост според фекализираната ти главица...

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Въри в Расссия, там е свабадата

Васи ядрената ватенка

Асланчик дорогой, идиота сам собой...

За мен няма значение къде съм, винаги и навсякъде съм бил, съм и ще бъда свободен...

Въпрос на светоусещане...

Така както ти си бил, си и ще продължиш да бъдеш горд, че си идиот...

Въпрос на природа...

преди 10 минути, BANKATA написа:

Дай пример.

За кое по-точно искаш пример?

преди 7 минути, andiay написа:

А ти кой си, че да ме караш да питам друг?

Колко години си живял на запад?

Колко твои роднини имаш на запад, които да са преки наблюдатели на развитието на обществените процеси там, през последния половин век?

Нормално и ненормално са адски субективни понятия по принцип...

Днешното нормално, преди може да е било ненормално и утре пак да стане такова...

Нормите в едно общество се менят, а с тях и критериите за "нормално" и "ненормално"...

Давай, казвай кое е глупост според фекализираната ти главица...

Ти ги критикуваш, а ми държиш сметка на мен.

току-що, BANKATA написа:

Ти ги критикуваш, а ми държиш сметка на мен.

А бре хора, вие май наистина ще се окажете функционално неграмотни...

Кои критикувам?

Е какво сега, украинците на студено, вие тука банки, манки, реджепи, и останалите, идете им запалете печките. 

Какво им помагате, като понеже сте нолайфъри и пишете в някакъв си форум? 

Нахранихте ли ги?

Стоплихте ли ги? 

Какво правите по въпроса???

Забравих и , БаалБек. 

Общо взето тия хора в украйна са обречени. 

преди 44 минути, andiay написа:

А ти даваш ли си сметка, за колко нормални неща вече можеш да влезеш в кауша на запад?

Свободата и на запад вече не е това, което беше...

преди 28 минути, andiay написа:

Ама вие защо биете негрите?

В случая коментирам запада...

В Русия ще лежиш в кауша за нещо, което си казал свободно, но няма да лежиш за друго, което също си казал свободно...

На запад, и особено в някои щати в САЩ е точно обратното...

И на двете места е вид ограничаване на свободата...

И на двете места пропагандата твърди, че това се прави за "общото благо"...

Чугун=желязна логика=Анди

Разбирай - всички са маскари, еле па ти Анди. 

преди 7 минути, Тoни написа:

Общо взето тия хора в украйна са обречени. 

Като коригират решенията на Ленин за границите, дълго ще страдат заради грешките си през 21-ви век!    Скоро никой няма да им подаряма милиарди в долари и в евро.   

Не мога да разбера Анди, защо постоянно си показва менталните проблеми. Но има обяснение. Като малък си унижаван. В казармата също. Нямаш истински приятели. Скарал си се с половината роднини, останалите не искат да те виждат. Съседите лицемерничат с теб само, защото са добре възпитани. И ти тук се чувстваш идеално. Може на воля да си развиваш теории и да ги защитаваш до полуда.

Според украинската инфоагитка   загиналите досега руснаци са над 86 хиляди, което означава, че общият брой на руските загуби, с тежко ранените и безследно изчезналите, е около три пъти по-голям.

Оценките на НАТО са значително по-консервативни, макар че са доста по-високи от обявеното от руското министерство на отбраната.

По-рано този месец председателят на Комитета на началник-щабовете в САЩ генерал Марк Мили оцени загубите на руската армия в Украйна на над 100 хиляди - убити и тежко ранени, като допълни, че вероятно същото важи и за украинските въоръжени сили.    Дали си заслужава тази касапница и дали най-много е виновен само Владимир Илич Ленин!?  

преди 6 минути, БаалБек написа:

Но има обяснение. Като малък си унижаван. В казармата също. Нямаш истински приятели. Скарал си се с половината роднини, останалите не искат да те виждат. Съседите лицемерничат с теб само, защото са добре възпитани.

Преди малко говореше за желязна логика. Сега обясни си логиката да стигнеш до този извод. Първа дружка ли си му, че да знаеш? На база логика ли го измисли или на база ментални проблеми?

преди 1 минута, attj написа:

Марк Мили оцени загубите

Не оцени, а преброи. Другите загуби с "вероятност" си е чиста проба подвеждаща информация.

току-що, БаалБек написа:

Чугун=желязна логика=Анди

Разбирай - всички са маскари, еле па ти Анди. 

Здравей, душко тенекиена...

Реши ли вече снощната дилема, как може един разговор да е фалшив, но участник в него да се извини за думите, които е казал в него?

Тенеке=тенекиена логика=тенекиен човек=на теб...

О, със сигурност за някои съм "маскара"...

Този факт не ме терзае изобщо...

И да, Щастливеца е бил прав, всички политици са маскари, повече или по-малко...

Освен "умозаключенията" си относно скромната ми особа, можеш ли да посочиш кое от постовете ми не е така и защо?

преди 11 минути, attj написа:

Като коригират решенията на Ленин за границите, дълго ще страдат заради грешките си през 21-ви век!    Скоро никой няма да им подаряма милиарди в долари и в евро.   

9 месеца вътря плочата с казаците. Оплете се онзи ден, и сега 9 месеца ще повтаряш Ленин

преди 25 минути, andiay написа:

А бре хора, вие май наистина ще се окажете функционално неграмотни...

Кои критикувам?

Заблудена история

преди 8 минути, attj написа:

По-рано този месец председателят на Комитета на началник-щабовете в САЩ генерал Марк Мили оцени загубите на руската армия в Украйна на над 100 хиляди - убити и тежко ранени, като допълни, че вероятно същото важи и за украинските въоръжени сили.    Дали си заслужава тази касапница и дали най-много е виновен само Владимир Илич Ленин!?  

Питай някой воетнамес дали си е заслужавало да загубят 600 хил. във войната със САЩ.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Не мога да разбера Анди, защо постоянно си показва менталните проблеми. Но има обяснение. Като малък си унижаван. В казармата също. Нямаш истински приятели. Скарал си се с половината роднини, останалите не искат да те виждат. Съседите лицемерничат с теб само, защото са добре възпитани. И ти тук се чувстваш идеално. Може на воля да си развиваш теории и да ги защитаваш до полуда.

Още навремето ти казах, че твоят патологичен интерес към моята личност, нито ме ласкае, нито ме тревожи...

Имаш пълното право да си създаваш, каквито си искаш теории за мен и живота ми...

Имаш пълното право и да си вярваш на тях...

Това няма отношение към мен...

А и може ли нормален човек да се засегне от тенекиен човек?

Да се засегна от рупор?

Абсурдъ...

Освен да се надсмивам, друг ефект не мойш постигна...

Кажи сега за дилемата със записа, мани ма мене...

преди 4 минути, BANKATA написа:

9 месеца вътря плочата с казаците. Оплете се онзи ден, и сега 9 месеца ще повтаряш Ленин

Оплели са се тези в Киев и скоро няма да могат нищо да правят.  А такива като теб ги лъжат безогледно.    Казаците пак ще са обединени.  Никой не Ви пита за това.   Това не зависи от преценки в НАТО.  

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Заблудена история

Е, сериозно бих се притеснил, ако точно един идиот ме бе разбрал...

преди 3 минути, BANKATA написа:

Питай някой воетнамес дали си е заслужавало да загубят 600 хил. във войната със САЩ.

САЩ да се замислят е време -  РФ съвсем не е Виетнам.

преди 9 минути, maxthon написа:

Преди малко говореше за желязна логика. Сега обясни си логиката да стигнеш до този извод. Първа дружка ли си му, че да знаеш? На база логика ли го измисли или на база ментални проблеми?

На база тенекиен човек..

Желаното трябва да го приеме за реално, иначе светът се разпада...

Забавни са...

преди 16 минути, БаалБек написа:

Не мога да разбера Анди, защо постоянно си показва менталните проблеми.

На времето АОНСУ завършваха най големите малоумници, дето най нямат акъл и двете им ръце са в дирника.

Той си мисли, че е нормален, пък другите сме луди, задето го мислим за ненормален.

преди 1 час, miro20 написа:

И от там бомбардира същия този Херсон откъдето избягагха позорно :

Холивуд нали знаеш какво е? Извинявай, че ти "сера" пак на фалшивите информция. Как ги беше определил - фейкомети.

преди 9 минути, andiay написа:

……..

участник в него да се извини за думите, които е казал в него?

Защото е имала по-важна причина да признае записа и да се извини, отколкото да отрича и нямаше никога да се докаже дали е истински. Висш дипломатически пилотаж. Ама ти едва ли си стигнал до тези заключения. Чугунената ти  глава спира свободната мисъл. Не знам как си въобразяваш въобще, че си свободен дух. 

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

На времето АОНСУ завършваха най големите малоумници, дето най нямат акъл и двете им ръце са в дирника.

Това е чудесно за тези, които са завършили това училище. Как стигна до извода, че някой е завършил там остава загадка. Ти си ли завършил там и разпозна колегата от випуска си?

преди 2 минути, БаалБек написа:

Защото е имала по-важна причина да признае записа и да се извини

Добре де тя като признава записа като участник в него, ти в качаството си на каква отричаш нещо като автентично? Тя госпожа Нюланд няма две мозъчни клетки на кръст, ти вече я направи най-големия дипломат в историята.

преди 12 минути, attj написа:

Оплели са се тези в Киев и скоро няма да могат нищо да правят.  А такива като теб ги лъжат безогледно.    Казаците пак ще са обединени.  Никой не Ви пита за това.   Това не зависи от преценки в НАТО.  

С кой ще се обединяват. Нали са руснаци.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.