Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, bigiadri написа:

Оказало се ,че тази среща е с присъстващи майки -чиновнички, депутатки .

Още колко ще се нареждате да го казвате това белким излезе истина?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, andiay написа:

И кво предлагаш?

Да останат само мнения като твоето?

Както каза видния "евроатлантик" Паси - "Монетата има само една страна"....

Ето това сте днешните "антикомунисти" - комунистическото е неразделна част от същността ви...

Една партийна линия, една идеология, една истина...

Престъпление и защита на престъпници не е "друга гледна точка" .

Както след ВСВ  "хитлеристка гледната точка" не е "алтернативна позиция" . Това е престъпление. Няма как нормален човек да заема позицията на престъпника и да я представя като "друго мнение" .

Точно тук ви куца рашистката пропаганда.

Беше дадена достатъчно свобода на рашисткия режим да покаже същността си или да я опровергае.

Уви, оказа се много по зле.

А и ми е мн смешно промити комунета като вас да ми защитават диктаторски античовешки режими, да ми говорят как други налагали "една партия  , един модел' , ползвайки се обаче изцяло от достиженията на демокрацията, и реевейки и размахвайки демократични закони и принципи. И са слепи за "принципите " и драстичните нарушения в режима който защитават.

Не ви отива, не ви е същостта.

:giggle1:

преди 21 минути, bigiadri написа:

Оказало се ,че тази среща е с присъстващи майки -чиновнички, депутатки . Нагласена работа/фейк среща/. Ама за диктаторът това е нормално.

Ами то всеки път е така.

Защитниците на путлюризма забравиха смешното фейк видео със стюардесите :)  Дето бе   некадърно смонтирано видео на отделно заснети кадри на стюардеси и отделно на страхливото бункерно джудже :)  

А срещите с 'местни жители " в тайгата с риболовци , работници  и ловци ? Дето се оказаха преоблечени ФСБ служители .

Които всеки път се преобличат в зависимост от симулираните "срещи" на Путлю "с народа"

:giggle1:

Нещо има и с маската на главата и врата на Путлю ... не са я опънали достатъчно.... :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 минути, bigiadri написа:

Оказало се ,че тази среща е с присъстващи майки -чиновнички, депутатки . Нагласена работа/фейк среща/. Ама за диктаторът това е нормално. Ако това ,че 30 хиляди е някакво  ориентировъчно  число за загинали във войната , като се вземе статистиката ,че на 1 убит се падат 3,5 тежко ранени ,значи 130 хиляди са аут от войната. Като се знае ,че около 700 хиляди са избягалите ,това е реалното от войната,поне по руски източници.Този глупак ,грандоман е причината. А русия можеше да е притегателен център като култура,като природа  за целия свят. Например  ако в Ермитажа посетител гледа 5 минути всеки артифакт ще му трябва 7 година за да го разгледа,какво богатство. Кой например от Запад ще отиде турист в русия, та те могат да му спретнат всякаква постановка,това много го могат.Тези глупаци -руснаци просто НИКОГА няма да дочакат своя " бедуин" да ги направи богати като Катар! Разпада се тяхната Евразия ,разпада се и тяхната организация за сигурност ,войната намалява силата на русия в тях ,а това цели и Китай и Турция за да привлече държавите в тези сфери на влияние към себе си!

Да, и един мармот...

Желаното срещу реалното...

Жалко, че и иначе интелигентни хора се поддават на тази тенденция...

"Бедуини" с чакане няма да се появят, "бедуините" се създават с поколения...

Никой не може да те направи богат, ако по натюрел си бедняк...

Както и никой не може да те направи свободен, ако по натюрел си роб, без значение богат или беден роб...

А в Катар всъщност богати ли са?

Свободни ли са?

А за Китай си толкова заблуден, че нямам ддуми просто...

Това, което си чел за Китай и това, което е Китай, няма нищо общо...

Китай е най-заинтересован Русия да не се разпадне...

Но... имаш пълното право да си внушаваш обратното и сляпо да вярваш в него...

преди 4 часа, kosyo написа:

"Пригожинското ноу-хау. Русия е единствената страна в света, в която на убийците се предлага да убият още хора, за да излязат от затвора." -копирано от едно друго място

Грешиш (за пореден път). Ноу-хауто е на Наркоман Еленски, който още февруари-март пусна затворниците и ги въоръжи с калашници. Разликата е, докато руските затворници (ако наистина има такива в редиците на армията) са под контрол на военачалниците си, укрите пуснаха техните затворници да дерибействат с подарените им калашници по улиците и да издевателстват над собственото си население. На, чети:

След безразборното раздаване на оръжие: Мародери нападнаха големите градове в Украйна

Цитат

В отчаяните си опити да се защити, Украйна пусна от затворите престъпници и националисти, някои от които имат военно обучение. Освен в Киев, подобни проблеми има и в Николаев и Мелитопол. Кметът на Николаевската областна държавна администрация Виталий Ким съобщи, че специално за целта ще бъдат създадени местни отряди, който да противодействат на въоръжените мародери.

преди 30 минути, maxthon написа:

Още колко ще се нареждате да го казвате това белким излезе истина?

матросовците пак на амбразурата а ? :)  :)  

преди 3 часа, BANKATA написа:

За пореден път отклоняваш темата и не отговаряш.

Анексията на Крим и всичко останало е следствие на цветната революция и изядените сникерсчета, а не причина за тях. 

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Грешиш (за пореден път). Ноу-хауто е на Наркоман Еленски, който още февруари-март пусна затворниците и ги въоръжи с калашници. Разликата е, докато руските затворници (ако наистина има такива в редиците на армията) са под контрол на военачалниците си, укрите пуснаха техните затворници да дерибействат с подарените им калашници по улиците и да издевателстват над собственото си население. На, чети:

След безразборното раздаване на оръжие: Мародери нападнаха големите градове в Украйна

фейкомет, заповядай нещо по актуално и далеч по вярно , и то според статистиката на рукото МВР

преди 1 час, attj написа:

Стремежът на бандеровците към НАТО създава стремеж на казаците към РФ.     Вече е невъзможно единство. 

Пак не отговори на въпроса.

матросовците пак на амбразурата а ? [emoji4]  [emoji4]  

Освен ако имаш друго мнение освен "Срещата е фалшива, защото е фалшива." може да се пробваш и защо е фалшива? Светил ли си на срещата за да знаеш? Потърси някой друг да повярва на преразказа с елементи на фантастика, който се разпространява за случая.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

току-що, miro20 написа:

Престъпление и защита на престъпници не е "друга гледна точка" .

Както след ВСВ  "хитлеристка гледната точка" не е "алтернативна позиция" . Това е престъпление. Няма как нормален човек да заема позицията на престъпника и да я представя като "друго мнение" .

Точно тук ви куца рашистката пропаганда.

Беше дадена достатъчно свобода на рашисткия режим да покаже същността си или да я опровергае.

Уви, оказа се много по зле.

А и ми е мн смешно промити комунета като вас да ми защитават диктаторски античовешки режими, да ми говорят как други налагали "една партия  , един модел' , ползвайки се обаче изцяло от достиженията на демокрацията, и реевейки и размахвайки демократични закони и принципи. И са слепи за "принципите " и драстичните нарушения в режима който защитават.

Не ви отива, не ви е същостта.

Миме, друга гледна точка е термин непознатжза теб бре...

Според гледната точка на мюсюлманите, САЩ и християнския свят са терористи и престъпници...

Сега остава да ми посочиш кога точно съм защищавал "диктаторски античовешки режими", ще можеш ли или ще продължиш да повтаряш една голословна лъжа с надеждата и други освен тебеподобните да я възприемат за истина...

Предложих ти вече, дай да сравним кой с какви документи разполага за миналото си, кой е бил тогава антикомунист и кой само се прави сега на такъв...

Както е казал един велик човек - "Не съм съгласен с това, което казваш, но бих дал живота си, за да продължиш да го казваш"...

Това е истински свободен и демократичен човек, а не "неокомунета" като теб и подобните ти...

Дори и на престъпниците рецидивисти не им е отнето правото да имат адвокат, който да защитава интересите им...

Но... за такива като теб, тези неща са непонятни...

Едно време сляпо сте вярвали в светлото комунистическо бъдеще и сте скандирали "Слава КПСС-БКП", и сте осъждали всеки с различно мнение...

Сега сляпо вярвате в светлото евроатлантическо бъдеще и скандирате "Слава на антикомунизма", и осъждате всеки с различно мнение...

Монетата винаги има две страни, без значение дали я гледаш само от едната страна и си вярваш, че друга няма...

преди 4 минути, andiay написа:

Сега остава да ми посочиш кога точно съм защищавал "диктаторски античовешки режими"

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяя

преди 28 минути, andiay написа:

Да, и един мармот...

Желаното срещу реалното...

Жалко, че и иначе интелигентни хора се поддават на тази тенденция...

"Бедуини" с чакане няма да се появят, "бедуините" се създават с поколения...

Никой не може да те направи богат, ако по натюрел си бедняк...

Както и никой не може да те направи свободен, ако по натюрел си роб, без значение богат или беден роб...

А в Катар всъщност богати ли са?

Свободни ли са?

А за Китай си толкова заблуден, че нямам ддуми просто...

Това, което си чел за Китай и това, което е Китай, няма нищо общо...

Китай е най-заинтересован Русия да не се разпадне...

Но... имаш пълното право да си внушаваш обратното и сляпо да вярваш в него...

4000 долара средна заплата. Ти кажи богати ли са в Катар :giggle1:

преди 9 минути, andiay написа:

Сега сляпо вярвате в светлото евроатлантическо бъдеще и скандирате "Слава на антикомунизма", и осъждате всеки с различно мнение...

Монетата винаги има две страни, без значение дали я гледаш само от едната страна и си вярваш, че друга няма...

Хайде като ме цитираш, прочети какво цитираш че ме караш да повтарям едно и също за "престъпление" и "гледна точка" .

Айде бегай по баира... За пореден път се убеждавам че си някакъв аватар на оня 20 годишен девственик  фатман9  с неговите глупости дето повтаряте до несвяст едно и също и странно в еднакъв стил

:) 

преди 30 минути, miro20 написа:

фейкомет, заповядай нещо по актуално и далеч по вярно , и то според статистиката на рукото МВР

Това какво общо има с дискусията ни с Пирончо? Той твърдеше, че пускането на затворници е руско ноу-хау и аз му показах че греши :hit:

Нещо излъгах ли? Не беше ли първо Наркоман този, който пусна и въоръжи затворници?

преди 41 минути, ivottoshev написа:

Нещо ми се е случило на този Twitter account дето са споменали в статията... Пак казвам всяко стадо си има мърша , ама масовостта в тия случаи ме притеснява..

преди 35 минути, BANKATA написа:

Пак не отговори на въпроса.

Сам си отговаряй.  До Майдана е имало някакво единство  бандеровци-казаци.  Следва да си наясно - Украйна вече е невъзможна в граници като Губерния Ленинская.  НАТО напразно рискува.

преди 20 минути, N1K17Y написа:

4000 долара средна заплата. Ти кажи богати ли са в Катар :giggle1:

Мхм, щом приемаш само материалното благополучие за богатство...

Кой е по-богат - Илон Мъск или Далай Лама?

Жена в Куба или жена в Катар?

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

Ромчето пусна ли бомбите ?

Асланчик, недей "мисли", че другите са като теб бре...

Идиотизма не е присъщ на всички ни...

Знам, че се гордееш с него, но... за нас не е повод за гордост...

преди 15 минути, miro20 написа:

Хайде като ме цитираш, прочети какво цитираш че ме караш да повтарям едно и също за "престъпление" и "гледна точка" .

Айде бегай по баира... За пореден път се убеждавам че си някакъв аватар на оня 20 годишен девственик  фатман9  с неговите глупости дето повтаряте до несвяст едно и също и странно в еднакъв стил

:) 

Хайде послушай съвета си и прочети целият ми пост...

Повтарянето на една и съща глупост от твоя страна, не я прави вярна...

Сега пък ме клеветиш, че съм "фатман", остава да покажеш и къде двамата с него твърдим едно и също, и да посочиш приликите в стила...

Миме, Миме, с лъжи, клевети и избягване на всеки неудобен въпрос нищо не доказваш, освен жалката си същност...

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Ромчето е с АОНСУ

Пак се хвалиш, че си идиот?

Хайде обясни как си стигнал до заключението, че съм завършил АОНСУ?

Ти да видиш, трима президенти на САЩ, също били завършили АОНСУ....

Ма идиота си е идиот...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.