Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, andiay написа:

Да, и един мармот...

Желаното срещу реалното...

Жалко, че и иначе интелигентни хора се поддават на тази тенденция...

"Бедуини" с чакане няма да се появят, "бедуините" се създават с поколения...

Никой не може да те направи богат, ако по натюрел си бедняк...

Както и никой не може да те направи свободен, ако по натюрел си роб, без значение богат или беден роб...

А в Катар всъщност богати ли са?

Свободни ли са?

А за Китай си толкова заблуден, че нямам ддуми просто...

Това, което си чел за Китай и това, което е Китай, няма нищо общо...

Китай е най-заинтересован Русия да не се разпадне...

Но... имаш пълното право да си внушаваш обратното и сляпо да вярваш в него...

Интерпретации на посредствен "философ", който прави неистови опити да разчупи чугуна и да влее свежа мисъл. Все още не ти се отдава. Разказвай си теориите пред котето на терасата, че и на жена ти и е писнало от теб. В блока сигурно те наричат "мъдрецът".

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, andiay написа:

Мхм, щом приемаш само материалното благополучие за богатство...

Кой е по-богат - Илон Мъск или Далай Лама?

Жена в Куба или жена в Катар?

Айде пак го удари на празно философстване от кенефа :lol6:

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Все едно е по-различно от вашето...

току-що, БаалБек написа:

Интерпретации на посредствен "философ", който прави неистови опити да разчупи чугуна и да влее свежа мисъл. Все още не ти се отдава. Разказвай си теориите пред котето на терасата, че и на жена ти и е писнало от теб. В блока сигурно те наричат "мъдрецът".

Интерпретации на тенекиено човече, на което никаква мисъл няма как да му се отдаде...

Просто не е създадено, за да мисли...

Рупора винаги ще си остане рупор...

Давай, пробвай се да обориш "теориите" ми, но се постарай повече, за да не станеш пак за смях като с "висшия дипломатически пилотаж"....

Между другото, отправям към теб същата оферта като към Мимето...

Лична среща, всеки вади документи, какво образование е завършил, директен диспут по темата без нет, всичко това се записва и после пускаме клипа тук...

Навита?

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Празно-пълно ще си покаже кое е...

Отговор на въпросите?

Или смяташ, че богатство означава задължително пари?

Ето как "човек" става "беден", като разменя най-големият капитал, който притежава, а именно свободната си воля,  за пари, мислейки, че това го прави богат...

Нищо чудно, че се въргаляш от смях...

Тъпио създаден, Тъпио си оставаш...

преди 6 минути, ncl написа:

Все едно е по-различно от вашето...

А не е ли?

Че малко ми става неловко да ме сравняваш с тях...

Майтапя се, всеки има право да възприема другите, както си иска...

преди 26 минути, andiay написа:

Давай, пробвай се да обориш "теориите" ми, но се постарай повече, за да не станеш пак за смях като с "висшия дипломатически пилотаж"....

Между другото, отправям към теб същата оферта като към Мимето...

Лична среща, всеки вади документи, какво образование е завършил, директен диспут по темата без нет, всичко това се записва и после пускаме клипа тук...

Навита?

Скъпи Анди, ти сериозно ли си мислиш, че на някого тук във форума му пука за това, което си пишем и дискутираме? Аз мисля -НЕ. До сега се забавлявах с теб. Беше готино, че си подмятаме по-груби думи. Но, моля недей да навлизаш толкова сериозно в темата. Сигурна съм, че ще се видим някой ден на по бира. Да на по бира. Аз пия понякога бира през лятото и малко вино през зимата. Каквото било, било. Стана ми жал за теб и обещавам да не ползвам груби думи. И ще се постарая да не се заяждам с теб. Желая ти лека вечер и хубави моменти със съпругата ти.

преди 1 час, attj написа:

Сам си отговаряй.  До Майдана е имало някакво единство  бандеровци-казаци.  Следва да си наясно - Украйна вече е невъзможна в граници като Губерния Ленинская.  НАТО напразно рискува.

Аз искам ти да ми отговориш, ама все не го правиш след като се насмете с казаците.

преди 5 минути, БаалБек написа:

Сигурна съм, че ще се видим някой ден на по бира. Да на по бира. Аз пия понякога бира през лятото и малко вино през зимата. Каквото било, било.

А ще може ли и с мен? Вярно е, че за някои неща имаме  различни виждания, но не е ли така с всички хора?  :)

преди 1 час, andiay написа:

Мхм, щом приемаш само материалното благополучие за богатство...

Кой е по-богат - Илон Мъск или Далай Лама?

Жена в Куба или жена в Катар

Баси тъпите сравнения :giggle1: беееееееееееееее асланчик 

10168207_1494046237483352_1188235133_n.jpg

Оказва се, че спътникът, който беше закупен за украинското разузнаване с парите, събрани от Фондацията на Сергей Притула е бил много ефективен. Благодарение на „народния спътник“ са открити и потвърдени около 2600 единици вражеска военна техника, по-специално танкове, самоходни оръдия, бойни бронирани машини, хеликоптери, ОТРК „Искандер“, системи за противовъздушна отбрана С-300 , ПВО "Панцир-С1", радари. Сателитът също е помогнал да се идентифицират понтонни мостове, катери и палатки на окупаторите. А в Херсон започват да излизат нелицеприятни новини за руската армия. Жителите на Херсон съобщават, че по време на окупацията руснаците са изхвърляли телата на убитите си войници на територията на сметището в покрайнините на града и вероятно са ги изгорили там. 

току-що, БаалБек написа:

Скъпи Анди, ти сериозно ли си мислиш, че на някого тук във форума му пука за това, което си пишем и дискутираме? Аз мисля -НЕ. До сега се забавлявах с теб. Беше готино, че си подмятаме по-груби думи. Но, моля недей да навлизаш толкова сериозно в темата. Сигурна съм, че ще се видим някой ден на по бира. Да на по бира. Аз пия понякога бира през лятото и малко вино през зимата. Каквото било, било. Стана ми жал за теб и обещавам да не ползвам груби думи. И ще се постарая да не се заяждам с теб. Желая ти лека вечер и хубави моменти със съпругата ти.

Скъпа тенекиена душко...

Ако смяташ, че някога съм "навлизал" сериозно в тази тема, то значи нямаш и представа, какво означава да се говори сериозно по нея...

Което изобщо не ме учудва...

Но дори и кокато човек дискутира недотам сериозно сериозни теми, трябва да внимава, защото се четат от най-различни хора...

Изобщо не ми пука, какви думи използваш, защото те винаги се обръщат към теб...

Казах ти аз още преди месеци, че си падаш мазохистче, мхм...

Заяждай се колкото искаш, с каквито думи искаш, това по никакъв начин няма да промени сутрините ми, дните, вечерите и нощите ми...

Те зависят само от мен...

Всеки миг със съпругата ми е прекрасен, дори когато се караме...

Бира пия още по-рядко дори и от вино...

Едва ли някога с теб ще се видим, освен ако не приемеш офертата ми...

Казах ти го на няколко пъти вече, средата ни е различна, манталитета ни е различен, образованието ни е различно, нямаме нищо общо с теб...

Аз не изпитвам жал към теб, защото сама си избрала да си това, което си...

преди 15 минути, ncl написа:

А ще може ли и с мен? Вярно е, че за някои неща имаме  различни виждания, но не е ли така с всички хора?  :)

Внимавай, какво си пожелаваш...

Може и да се сбъдне...

преди 6 минути, andiay написа:

Ако смяташ, че някога съм "навлизал" сериозно в тази тема, то значи нямаш и представа, какво означава да се говори сериозно по нея...

Което изобщо не ме учудва...

Но дори и кокато човек дискутира недотам сериозно сериозни теми, трябва да внимава, защото се четат от най-различни хора...

Изобщо не ми пука, какви думи използваш, защото те винаги се обръщат към теб...

Казах ти аз още преди месеци, че си падаш мазохистче, мхм...

Заяждай се колкото искаш, с каквито думи искаш, това по никакъв начин няма да промени сутрините ми, дните, вечерите и нощите ми...

Те зависят само от мен...

Всеки миг със съпругата ми е прекрасен, дори когато се караме...

Бира пия още по-рядко дори и от вино...

Едва ли някога с теб ще се видим, освен ако не приемеш офертата ми...

Казах ти го на няколко пъти вече, средата ни е различна, манталитета ни е различен, образованието ни е различно, нямаме нищо общо с теб...

Аз не изпитвам жал към теб, защото сама си избрала да си това, което си...

Жалко, че нямаш деца за да им дадеш такова хубаво възпитание, което демонстрираш тук. 

току-що, ncl написа:

Мамка му, прав си...

Съдба, ко да правя...

"Бих предпочел да съм щастлив, отколкото прав" - Дъглас Адамс...

Е, аз се старая да съм щастлив, нищо че съдбата е отредила най-често да съм прав...

току-що, БаалБек написа:

Жалко, че нямаш деца за да им дадеш такова хубаво възпитание, което демонстрираш тук. 

Имам бре...

Но за възпитанието му, слава Богу, се погрижи майка му...

Но... колкото повече расте, толкова повече заприличва на мен...

По-добрият ми вариант...

А по темата: Путин нанесе такива щети на Русия, че не е ясно колко дълго ще бъдат изолирани от света. Достъпът до свежи технологии няма да бъде същия. Всички украинци го намразиха, без разлика дали говорят руски или украински. Международната общност обяви РФ за спонсор на тероризма. Засили се възможността руското мече да бъде икономически погълнато от китайския дракон. Изтичане на капитали, замразяване на авоари. РФ гасне, гасне ....

току-що, ncl написа:

Вярно е. Аз също бих предпочел да съм щастлив.

Сега, ако се замислиш, ще разбереш, че отново трябва да внимаваш, какво си пожелаваш, мхм...

преди 2 минути, andiay написа:

Сега, ако се замислиш, ще разбереш, че отново трябва да внимаваш, какво си пожелаваш, мхм...

Три желания - Shodi (БГ текст) - YouTube

току-що, БаалБек написа:

А по темата: Путин нанесе такива щети на Русия, че не е ясно колко дълго ще бъдат изолирани от света. Достъпът до свежи технологии няма да бъде същия. Всички украинци го намразиха, без разлика дали говорят руски или украински. Международната общност обяви РФ за спонсор на тероризма. Засили се възможността руското мече да бъде икономически погълнато от китайския дракон. Изтичане на капитали, замразяване на авоари. РФ гасне, гасне ....

Това е само един от възможните варианти...

При това определено не е най-вероятния...

Пак ще се повторя, държавата, която е най-заинтересована РФ да остане това, което е в момента е Китай...

Не бързай да ми отговаряш първосигнално...

Напрегни "пуканките" и се опитай да разбереш, защо съм толкова категоричен в това си твърдение...

Но... знаеш, не те карам насила, само ако ти самата искаш...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.