Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 44 минути, dimy написа:

Биги, то с просто око се виждаше, че пропадаш яко! Но ти копаеш дъното, бе!

Толкова ли си закъсал за кинти, че се налага да дълбаеш още надолу с простотиите, баси?!

Какво ли не прави човек за пари ... явно е готов и на физиономията си да се изс***е за некой шорошов цент! Отврат!

images.jpg.3e6da31942fa2180c5e734cbca3fefd6.jpg

Не се притеснявай за мен. От никой не съм зависим,ОТ НИКОЙ ,а още по-малко от пари. Дай боже всеки да е като мен в БГ.Вие сте тези,които защитавате един грандоман и диктатор ,който е на път да съсипе такава ВЕЛИКА страна! Който самодоволно причинява  НЕЩАСТИЕ на милиони ,както в русия и Украйна , така и по света, както и на вас облъчените от неговата пропаганда!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, bigiadri написа:

Въобще не си наясно! След ВСВ СССР създаде държавата Монголия като БУФЕР между тях . В Монголия се намира  изоставена НАЙ-ГОЛЯМАТА военна база  на СССР в чужбина. Именно заради отношенията между тези държави. Тази база след разпада на СССР е изоставена  ,след като Горбачов променя политиката на СССР. В тази база са вложени МИЛИАРДИ долари има над 100   подземни хангара за самолети и блокове за цял град. Направена е в равна монголска  степ и нейната поддръжка е станала непосилна за русия  . Отговори си защо е била необходима. Хитрите и лукави китайци си правят добре сметката знаейки какви са руснаците и че те трябва да са СЛАБИ и зависими по всякакъв начин  от Китай и това определя сегашната им политика.Същото е и с Турция те си изграждат османската яка с бившите  мюсюлмански съветски републики  и това  се дължи на зависимостта на русия от Турция.

Приятелю, изобщо, ама хич не си наясно....

Няма да коментирам "историческите" безсмислици, които си написал в този пост...

За пореден път ще ти кажа, че изобщо не познаваш Китай и китайците, не си наясно с манталитета им...

Не са "хитри и лукави", а са адски прагматични и безкрайно търпеливи....

Попитали един китаец, защо Китай не превземе Тайван, отговорът бил - Защо трябва да го превземаме, след като тъй или иначе острова се приближава до нас с милиметри всяка година, съдбата му е да стане част от нас. Ние просто трябва да изчакаме 10 000 години....

Това е отличителната черта на китайския манталитет - прагматично търпение...

Те са готови да се откажат от временни свръхпечалби в името на бъдещи устойчиви ползи...

След публикуването на новата "Стратегия за национална сигурност" на Байдън, Китай няма начин да желае разпад на Русия...

В интерес на Китай е да има относително силна Русия и то в днешния й вид...

Китайците не живеят с миналото, те го помнят, но живеят днес и сега с поглед насочен в бъдещето...

Може да мразят руснаците, може да има за какво да им връщат, може неистово да желаят руските ресурси да станат китайски, но знаят, че на всичко това не му е дошло времето и че Русия е техния "щит" в момента....

А те няма да тръгнат да разрушават този "щит", не защото харесват Русия, а защото към този момент тя им е полезна...

Разправят ли се САЩ с Русия, следващия по ред е Китай...

Ето това, Китай ще направи всичко възможно, за да не го допусне...

Китай е посочен в новата "Стратегия" като основната заплаха...

Това за Китай означава само едно - Гответе се, идва вашият ред...

А ти си фантазирай на база собствената си омраза, каквото си искаш...

Правдиви аналитични изводи няма как да се извлекат с участието на емоции...

Освен ментална интелигентност за тях е нужна и емоционална интелигентност...

Нещо, което ти очевидно е, че не притежаваш...

Да напомня на столтенберзи-оонейци-сиененци-нюйорктаймци и осталная лайненова сволач, де плачат за ударите на Русия по енергосистемата на Укр., че те самите ги вършеха съвсем същите в Югославия през 1999 год.

CNN:

http://edition.cnn.com/WORLD/europe/9905/23/kosovo.01/

Washington Post:

https://www.washingtonpost.com/wp-srv/inatl/longterm/balkans/stories/belgrade052599.htm

Както виждате, тогова доволно потриват ръце от ударите върху електроразпределителната мрежа на Югославия, радват се, че големи и малки градове са в пълен "блекаут".

Пък сега... било им нехуманно?...

:ohmy:

Само едно ми е чудно: може ли населението на Запада толкова да е деградирало, че масово да им лапа чудовищните лъжи... а и нещо друго им лапа?...

:cantbelieve:

преди 2 часа, bigiadri написа:

Турция би ни спретнала една провокация като в НАГОРНИ -КАРАБАХ

Да видя не вярвам. Адаша да не е малоумен.

Се едно ние да спретнем провокация на Македония.

Не може да стане.

Такъв е завета на Ататюрк. Турските власти отдавна са си научили урока. Българските отскоро, но добре.

Опасността е, и винаги е идвала от Расссия.

Рашистките фейкомети в България използват Турция за сплашване.

преди 9 минути, Аралампи написа:

Да напомня на столтенберзи-оонейци-сиененци-нюйорктаймци и осталная лайненова сволач, де плачат за ударите на Русия по енергосистемата на Укр., че те самите ги вършеха съвсем същите в Югославия през 1999 год.

CNN:

http://edition.cnn.com/WORLD/europe/9905/23/kosovo.01/

Washington Post:

https://www.washingtonpost.com/wp-srv/inatl/longterm/balkans/stories/belgrade052599.htm

Както виждате, тогова доволно потриват ръце от ударите върху електроразпределителната мрежа на Югославия, радват се, че големи и малки градове са в пълен "блекаут".

Пък сега... било им нехуманно?...

:ohmy:

Само едно ми е чудно: може ли населението на Запада толкова да е деградирало, че масово да им лапа чудовищните лъжи... а и нещо друго им лапа?...

:cantbelieve:

И колко милиона цивилни са останали без ток и отопление?

преди 12 часа, andiay написа:

Тъпио, защо упорстваш да коментираш неща, които не са по възможностите на осакатената ти програма?

Хм, не знаех, че Дъглас Адамс е защитавал Русия, ма щом ти го твърдиш...

Аз пиша защитаващите Русия са все нещастни, той чете всички нещастни хора защитават Русия  :lol6:

Защо упорстваш да философстваш, като сам, гордо показваш всеки път, че логическото ти мислене е на ниво начално училище ? Тъпио, а защо се описваш във всеки си коментар ? 

преди 1 час, glen написа:

Това, което е ясно, както винаги, е, че Русия обича Путин, защото той е тях, и Путин обича Русия по същата причина. Просто няма разстояние между двете страни. Наистина, той наистина я погледна в очите и това е подписът на Путин, разказвачът на истината.
Човек трябва да се запита колко късметлия е била Русия, че съдбата е успяла да осигури такъв перфектен руснак за времето си?
Гледах кратко видео от срещата, влизането на Путин и встъпителните му думи и само фактът, че Путин се среща с майки на войници на фронта, мъртви или живи, беше достатъчен, за да привлече вниманието ми.
Възхищението ми от Путин се повиши значително.

Първото нещо, което ми дойде на ум, беше кой президент/държавен глава в Колективния Запад би имал смирението да се срещне с майките на своите войници в открита обстановка и да ги остави да говорят свободно по телевизията за своите притеснения, болка, тревоги?
Никой, само Путин може да го направи.

Мирчо имаше една снимка в подписа си с орк гледащ Путин, ама идеална е да те опише 

преди 2 часа, PigMan9 написа:

Не е "гном".

И, 99.9% одобрение да има, пак има 0,1%, които не го харесват и вероятно има и радикали сред тях. Публичните срещи са опасно нещо и не трябва да се правят от хора на висок пост, които имат клеветници, омразници и фалшиви обвинители.

Дезинформационната кампания и инфилтрация на Колективния Запад срещу и в Русия води да радикализация срещу Путин. Ако Путин обяви публична среща, можеш да си почти сигурен, че ще има опит за убийство, ако не от ЦРУ, то от някой радикал... който сигурно е от групировка или движение, финансирано от САЩ.

Пример за това са радикални елементи като Миро и Реджеп. Мога да твърдя с високо ниво на сигурност, че ако индивиди като Миро и Реджеп (и други като тях) видят Путин да живо и са достатъчно близко до него, биха извършили опит за убийство. Не го гарантирам, но то твърдя с добро ниво на сигурност, основана на наблюденията върху субекти в психиатрията, в която работя - и психо-анализите ми, описващи личностни проблеми и девиантни поведенчески модели.

Опровергай ме че не е гном.

Има всички черти.

преди 1 час, glen написа:

Това, което е ясно, както винаги, е, че Русия обича Путин, защото той е тях, и Путин обича Русия по същата причина. Просто няма разстояние между двете страни. Наистина, той наистина я погледна в очите и това е подписът на Путин, разказвачът на истината.
Човек трябва да се запита колко късметлия е била Русия, че съдбата е успяла да осигури такъв перфектен руснак за времето си?
Гледах кратко видео от срещата, влизането на Путин и встъпителните му думи и само фактът, че Путин се среща с майки на войници на фронта, мъртви или живи, беше достатъчен, за да привлече вниманието ми.

Първото нещо, което ми дойде на ум, беше кой президент/държавен глава в Колективния Запад би имал смирението да се срещне с майките на своите войници в открита обстановка и да ги остави да говорят свободно по телевизията за своите притеснения, болка, тревоги?

Супер. Ама майките се оказа че не са баш майки

image.png.1c22e604646ae347cd9861165171fd47.png

Ок, Благо. Но все пак послушай ме - ходи се прегледай. Може нищо да ти няма.

преди 19 минути, N1K17Y написа:

Защо упорстваш да философстваш, като сам, гордо показваш всеки път, че логическото ти мислене е на ниво начално училище ? Тъпио, а защо се описваш във всеки си коментар ? 

АОНСУ

преди 13 минути, BANKATA написа:

Супер. Мама майките се оказа че не са баш майки

Ха, поповете да не би да са попове ?

А стюардесите стюардеси ли са ?

Питам аз и отговор не искам.

преди 15 минути, BANKATA написа:

Опровергай ме че не е гном.

Гном на токчета

преди 28 минути, andiay написа:

В интерес на Китай е да има относително силна Русия и то в днешния й вид...

Това ти го мислиш, а Си дали е на същото мнение.

преди 35 минути, andiay написа:

Може да мразят руснаците, може да има за какво да им връщат, може неистово да желаят руските ресурси да станат китайски, но знаят, че на всичко това не му е дошло времето и че Русия е техния "щит" в момента....

А те няма да тръгнат да разрушават този "щит", не защото харесват Русия, а защото към този момент тя им е полезна..

На китайците така е по изгодно. Тях ги интересуват евтините ресурси. РФ плаща на Китай да добива подземни блага от нейната територия. Така ефекта за Китай е двоен. Хем купуват евтина енергия, хем им се плаща да владеят ресурсите на РФ. 

преди 37 минути, andiay написа:

Разправят ли се САЩ с Русия, следващия по ред е Китай...

Да и да си унищожат евтиното производство. Достатъчно е да дойде друг китайски ръководител с про-западно и демократично мислене .

преди 2 часа, glen написа:

Грешиш. Има още един - Чък Норис.

преди 33 минути, BANKATA написа:

Супер. Ама майките се оказа че не са баш майки

Да,те са бамбашка майки!След като загубиха всичките си деца във войната, руските майки ще ви чакат въоръжени на границата. Русия при Путин е голямо семейство и всички са във война, децата в окопите, майките в тила.

Освен САЩ, целият НАТОстан ще бъде победен от жените, майките, съпругите, сестрите на Русия!

Чичко Путин е велик лидер. Не само Русия, но и целият свят има късмета да има лидер за тази епоха!

Русия имаше благословията Путин да се появи точно по времето, когато Русия се нуждаеше от човек с неговата величина.Лидерите растат от историческа нужда!

преди 21 минути, БаалБек написа:

Това ти го мислиш, а Си дали е на същото мнение.

АОНСУ вятър го вее на бял кон

преди 2 минути, glen написа:

Лидерите растат от историческа нужда!

Абе, не е порастнал много...

Историята, като имала нужда и го изходила по голяма нужда.

току-що, Реджеп Иведик написа:

АОНСУ вятър го вее на бял кон

Нека си пише, но защо смята, че неговите твърдения са най-правилни.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Абе, не е порастнал много...

Това са преди всичко хора, техните традиции, тяхната култура, тяхната история, която се предава от поколение на поколение и се поема от всички  с майчиното мляко

преди 3 минути, glen написа:

Да,те са бамбашка майки!След като загубиха всичките си деца във войната, руските майки ще ви чакат въоръжени на границата. Русия при Путин е голямо семейство и всички са във война, децата в окопите, майките в тила.

Освен САЩ, целият НАТОстан ще бъде победен от жените, майките, съпругите, сестрите на Русия!

Чичко Путин е велик лидер. Не само Русия, но и целият свят има късмета да има лидер за тази епоха!

Русия имаше благословията Путин да се появи точно по времето, когато Русия се нуждаеше от човек с неговата величина.Лидерите растат от историческа нужда!

Виждате ли се до къде стигнахте с пропагандата. Вече забравихте, че РФ нахлу в Украйна и смятате, че се води отечествена война на територията на РФ.

преди 24 минути, glen написа:

На срещата присъстваха "фалшиви" и проверени "майки" най вече от обкръжението на Путлю и партийните им организации.  Под прекия контрол разбира се, на ФСБ и преоблечени агент/ки/

А ако майките чакат на границата ще е супер.

Само че това трябваше да направят и рашистките войски - да си стоят ДО границата, а не да се правят на "заблудили се" и да нахлуват после с ясна заповед на престъпника Путлю  в чужда държава.

Осъзнаваш ли че всички щяха да са живи и здрави АКО стояха до границата, където сега казваш майките щели да чакат въоръжени  някаква измислена атака от Запада ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, N1K17Y написа:
преди 2 часа, glen написа:

Мирчо имаше една снимка в подписа си с орк гледащ Путин, ама идеална е да те опише 

Ето малко по голяма . Наистина като му чета простотиите дето плямпа сипредставям такъв образ който припиква при всяко споменаване на Путлю :)

275996569_691057622048251_26045572032325

преди 1 час, Аралампи написа:

Същото се чудя и за теб. Как лапаш рашистки лъжи и спекулации.

Можеш сам да се досетиш каква "света вода ненапита" е режима в Сърбия и Милошевич.

И защо бе изправенпред съда в ХАга.

Всъщност, това очаква и Путлю

преди 3 часа, PigMan9 написа:

Пример за това са радикални елементи като Миро и Реджеп. Мога да твърдя с високо ниво на сигурност, че ако индивиди като Миро и Реджеп (и други като тях) видят Путин да живо и са достатъчно близко до него, биха извършили опит за убийство. Не го гарантирам, но то твърдя с добро ниво на сигурност, основана на наблюденията върху субекти в психиатрията, в която работя - и психо-анализите ми, описващи личностни проблеми и девиантни поведенчески модели.

Имах подозрения, но сега ми ги потвърди . Може би един 20 годишен девственик работи в психиатрия като ... Наполеон ?

Ти си бил псих бре :giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.