Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

На времето АОНСУ завършваха най големите малоумници, дето най нямат акъл и двете им ръце са в дирника.

Той си мисли, че е нормален, пък другите сме луди, задето го мислим за ненормален.

Тук получава достатъчно внимание. И се чувства значим. Виж как се включва в темата, като коментира други, особено тези, които са на страната на Украйна и на свободата. Страда си от липса на внимание в реалния живот, чичко Анди - чугунената логика

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, BANKATA написа:

С кой ще се обединяват. Нали са руснаци.

Украйна преди над три века е създадена като държава първо от казаците.  Ленин е взаимствал -заради страх те все да не подкрепят белогвардейците против болшевиките.  Явно няма те   казаците да са пак заедно с украинци - те   желаят в РФ.  При руска подкрепа не им е нужно никои да питат.    

току-що, БаалБек написа:

Защото е имала по-важна причина да признае записа и да се извини, отколкото да отрича и нямаше никога да се докаже дали е истински. Висш дипломатически пилотаж. Ама ти едва ли си стигнал до тези заключения. Чугунената ти  глава спира свободната мисъл. Не знам как си въобразяваш въобще, че си свободен дух. 

Висш пилотаж на пуканките в главата ти, душко тенекиена...

Дори и фантазия ти липсва...

За образование да не говорим...

За разум пък съвсем...

Това е най-големият гаф на американски дипломат за последните най-малко 20 години...

Ако имаше и най-малка възможност да се позоват на тезата за фалшификация, щяха да го направят...

Но знаейки, че е бил истински и осъзнавайки, кой е имал възможност да го направи, и че този който го е направил със сигурност може да докаже истинността му, просто са нямали друг по-добър избор...

Избрали са по-малкото зло...

Ограничаване на щетите - това е на дипломатически език...

Казвал съм ви, не е срамно човек да е прост, срамно е да парадира с това си качество...

Е, със сигурност имаш запазено място в Рая, ако го има...

Такива като теб не могат да извършат грях, не са в състояние...

Затова сте посочени в блаженствата...

преди 9 минути, attj написа:

Украйна преди над три века е създадена като държава първо от казаците.  Ленин е взаимствал -заради страх те все да не подкрепят белогвардейците против болшевиките.  Явно няма те   казаците да са пак заедно с украинци - те   желаят в РФ.  При руска подкрепа не им е нужно никои да питат.    

Това си го измисли.

Казаците никога не са търсили независимост и обединение с руснаците.

Още ли бистрите войната?

Не си губете времето. Русия отдавна е спечелила войната срещу Украйна. Сега остана да спечели войната срещу САЩ и човечеството да заживее мирно и спокойно. Без всичките войни провокирани и създавани от САЩ.

X1PdJfW.png

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

На времето АОНСУ завършваха най големите малоумници, дето най нямат акъл и двете им ръце са в дирника.

Той си мисли, че е нормален, пък другите сме луди, задето го мислим за ненормален.

Асланчик дорогой, идиота сам собой...

Разбирам, че за възможностите на твоята глава. "Политически науки" и АОНСУ е едно и също нещо...

Но това е така само за теб и подобните ти...

Поне ползвай гугъл и напиши Political Science, белким разбереш разликата...

АОНСУ не съществуваше вече, когато аз започнах да следвам в един от университетите, които са в десетката на най-добрите в тази дисциплина...

Но ти продължавай да го сравняваш с АОНСУ...

Няма как, трябва да се хвалиш, че си идиот...

преди 1 час, miro20 написа:

че си ....

toilet GIF

И от там бомбардира същия този Херсон откъдето избягагха позорно :

Рашистан ще влезе в историята по мащаби като най ярката терористична държава от всички подобни организации.

ИДИЛ и Бен Ладен ряпа да ядат.

Комсомолец , чети и реви :

https://www.lex.bg/mobile/ldoc/2134920192Being

:hit:

ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН

Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.

Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция.
(2) Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа.

Чл. 2. (1) Ръководствата и ръководните дейци на Българската комунистическа партия са отговорни за:
1. целенасоченото и преднамереното унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация;
2. съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи;
3. безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения "Народен съд";
4. моралния и икономическия упадък на държавата;
5. установяването на централизирано директивно управление на икономиката, довело я до разруха;
6. погазването и отмяната на традиционни принципи на правото на собственост;
7. рушенето на моралните ценности на народа и посегателството срещу религиозните му свободи;
8. провеждането на непрекъснат терор срещу несъгласните със системата на управление и срещу цели групи от населението;
9. злоупотребата с възпитанието, образованието, науката и културата за политически и идеологически цели, включително мотивиране и оправдаване на изброените по-горе действия;
10. безогледното унищожаване на природата.
(2) Комунистическият режим е отговорен за това, че:
1. отнемаше на гражданите всяка възможност за свободна изява на политическата воля, като ги принуждаваше да крият своята преценка за положението в страната и ги принуждаваше да изразяват публично съгласие за факти и обстоятелства с пълното съзнание за тяхната невярност и дори това, че те представляват престъпления; това то постигаше чрез преследване и заплахи от преследване към отделната личност, нейното семейство и близки;
2. системно нарушаваше основните човешки права, като потискаше и цели групи от населението, обособени по политически, социален, религиозен или етнически признак, въпреки че Народна република България още през 1970 г. се присъедини към международни актове по правата на човека;
3. нарушаваше основните принципи на демократичната и правова държава, международните договори и действащите закони, като с това поставяше интересите на комунистическата партия и нейните представители над закона;
4. при преследванията срещу гражданите използваше всички възможности на властта, като:
а) екзекуции, нечовешки затворнически режим, лагери за принудителен труд, мъчения, подлагане на жестоки насилия;
б) освидетелстване или настаняване в психиатрични заведения, като средство за политически репресии;
в) лишаване от право на собственост;
г) възпрепятстване и забрана за получаване на образование и упражняване на професия;
д) възпрепятстване на свободното движение във и извън страната;
е) лишаване от гражданство;
5. безнаказано се извършваха престъпления и се предоставяха незаконни предимства на лица, които вземаха участие в престъпления и преследвания на други лица;
6. подчиняваше интересите на страната на чужда държава до степен на обезличаване на националното достойнство и практическа загуба на държавен суверенитет.

Чл. 3. (1) Посочените в чл. 1 и 2 обстоятелства дават основание да се обяви комунистическият режим в България от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г. за престъпен.
(2) Българската комунистическа партия е била престъпна организация, подобно на други организации, основаващи се на нейната идеология, които в дейността си са били насочени към потъпкване на човешките права и демократичната система.

Чл. 4. Всички действия на лица, които през посочения период са били насочени към съпротива и отхвърляне на комунистическия режим и неговата идеология, са справедливи, морално оправдани и достойни за почит.
-------------------------
Законът е приет от ХХХVIII Народно събрание на 26 април 2000 г. и е подпечатан с официалния печат на Народното събрание.

Не е нужно да ми показваш някакви дефиниции на някаква хора. Просто защото някой казва нещо, не означава, че това нещо е вярно. Аз в момента мога да създам закони и прави дефиниция, според които пиенето на повече от 2 литра вода на ден е престъпление. Ако това нелепо виждане е закон се наложат сред хората, това ще измени моралната призма, през която те гледат пиенето на ПОВЕЧЕ от 2 литра вода на ден. За тях пиенето на повече от 2 литра вода на ден ще е нещо, което не е нормално.

Това се е случило с хората като теб, които си мислят че преследване не престъпници и удържане на закон и ред срещу дисиденти е престъпление.

преди 29 минути, andiay написа:

Това е най-големият гаф на американски дипломат за последните най-малко 20 години...

Ако имаше и най-малка възможност да се позоват на тезата за фалшификация, щяха да го направят...

Но знаейки, че е бил истински и осъзнавайки, кой е имал възможност да го направи, и че този който го е направил със сигурност може да докаже истинността му, просто са нямали друг по-добър избор...

Избрали са по-малкото зло...

Ограничаване на щетите - това е на дипломатически

Чугунена глава=желязна логика=Анди

И-и-и-и край. Твоето заключение е ЗАКОН. Моето е фалшиво. Разбирай - И да нямаш друг БОГ освен мен. Ти си И пътят И истината И животът. Слава.

преди 2 часа, BANKATA написа:

Ако имаше цензура щеше да си в кауша. Както правят руснаците с "блогъри" като теб.

Цензура имало !

Даваш ли си сметка че заради свободата която ти дава запада не спираш да ръсиш простотии тук.

Има цензура.

Хем ти ПОКАЗВАМ и ДОКАЗВАМ, че я има, хем продължаваш да го отричаш.

Както ПОКАЗАХ И ДОКАЗАХ, има СВОБОДНО ПОКАЗАНА цензура, която НЕ Е ПРИКРИТА. Ако беше прочел това, което написах ето тук:

щеше да разбереш, че се използва цензура срещу тези, чието мнение представлява заплаха за статуквото.

Не ме цензурират ли? Хахахаха. 😂😂😂 Имам доста ban-a и shadowban-a във основните социални мрежи. Добре че стана така, ме една от основните социални мрежи наскоро беше купена от човек, който въведе реформи, които допринасят за свободата на словото. Сега отново си върнах профила в тази мрежа. Е, медиите за фалшиви новини полудяха от стреса и в продължение на месец подклаждаха дезинформационна кампания срещу сайта и новия собственик, но в момента компанията започна да губи сила.

Както ти ПОКАЗАХ и ДОКАЗАХ, има списъци с имена на хора - анализатори - които не бива да се допускат в телевизиите. Това не е ли цензура в полза на статуквото?

През 2016-2021г. в САЩ огромна част от протекционистите загубиха профилите си в социалните мрежи заради цензура. Чак сега при новия собственик нещата започват малко да се оправят.

ПОКАЗАХ и ДОКАЗАХ, че има и цензура срещу Русия и в полза на американския режим в Украйна. Военните престъпления на украинското прокси не се докладват, а руските действия се докладват с двойни стандарти и фалшиви новини, представени като "предположения", което ги прави легални по дефиниция.

И това не беше всичко. Преди около два месеца, Русия спечели още едно подобно дело срещу Google и алгоритмичната цензура и блокирането по IP адреси.

Не ме преследват и цензурират, тъй като нямам влияние и публикациите ми недостигат до много хора. Ако бях известен, веднага ДАНС и ГДБОП щяха да влязат с вратата. Щяха да пуснат и фалшиви обвинения и съдебни преследвания. Така се прави с членовете на Републиканската партия в САЩ; бройката на фалшиви разследвания от 2016г насам е просто огромна, насочена срещу мишени на Демократите, ЦРУ и ФБР.

Липсата ми на известност е причината, поради която не ме преследват; няма смисъл да преследваш някого, който няма достатъчно последователи и не може да доведе до промяна срещу статуквото.

Примерно, я виж какво ставаше с Волен Сидеров през бурните му политически години. Беше арестуван, глобяван и преследван, както и беше извършен опит за убийство. Не отдавна му поискаха гаранция от 100,000лв, след като го арестуваха без причина, тъй като реши да се изправи срещу ГЕРБ на САЩ.

преди 27 минути, БаалБек написа:

Тук получава достатъчно внимание. И се чувства значим. Виж как се включва в темата, като коментира други, особено тези, които са на страната на Украйна и на свободата. Страда си от липса на внимание в реалния живот, чичко Анди - чугунената логика

Душко, ма то по твойта тенекиена "логика" това се отнася до всички, включително до теб...

Гледай колко поста изписа само с коментари за моето ментално състояние, просто защото не викам "слава украини", "рашисти", "путлер" и т.н., точно както не викам "кравари", "англосакси", "гейропа", "либерасти", "сороспии" и т.н...

Е, ти по себе си ли си стигнала до тези "тенекиени умозаключения"?

Липсва ли ти внимание в реалния живот?

Само тук ли се чувстваш значима?

Не бих се учудил...

преди 1 минута, БаалБек написа:

И-и-и-и край. Твоето заключение е ЗАКОН. Моето е фалшиво. Разбирай - И да нямаш друг БОГ освен мен. Ти си И пътят И животът. Слава.

Когато са научиш да доказваш твърденията си и мненията си, тогава мненията ти и твърденията ти ще бъдат разглеждани като достоверни от хората, които не мислят като теб.

преди 2 минути, PigMan9 написа:

Има цензура.

Както ПОКАЗАХ И ДОКАЗАХ, има СВОБОДНО ПОКАЗАНА цензура, която НЕ Е ПРИКРИТА. Ако беше прочел това, което написах ето тук:

Като порастеш още 10-на години може и да схванеш какво написах, ама може и да не схванеш.

преди 15 минути, PigMan9 написа:

Има цензура.

щеше да разбереш, че се използва цензура срещу тези, чието мнение представлява заплаха за статуквото.

Не ме цензурират ли? Хахахаха. 😂😂😂 Имам доста ban-a и shadowban-a във основните социални мрежи. Добре че стана така, ме една от основните социални мрежи наскоро беше купена от човек, който въведе реформи, които допринасят за свободата на словото. Сега отново си върнах профила в тази мрежа. Е, медиите за фалшиви новини полудяха от стреса и в продължение на месец подклаждаха дезинформационна кампания срещу сайта и новия собственик, но в момента компанията започна да губи сила.

Както ти ПОКАЗАХ и ДОКАЗАХ, има списъци с имена на хора - анализатори - които не бива да се допускат в телевизиите. Това не е ли цензура в полза на статуквото?

През 2016-2021г. в САЩ огромна част от протекционистите загубиха профилите си в социалните мрежи заради цензура. Чак сега при новия собственик нещата започват малко да се оправят.

ПОКАЗАХ и ДОКАЗАХ, че има и цензура срещу Русия и в полза на американския режим в Украйна. Военните престъпления на украинското прокси не се докладват, а руските действия се докладват с двойни стандарти и фалшиви новини, представени като "предположения", което ги прави легални по дефиниция.

И това не беше всичко. Преди около два месеца, Русия спечели още едно подобно дело срещу Google и алгоритмичната цензура и блокирането по IP адреси.

Не ме преследват и цензурират, тъй като нямам влияние и публикациите ми недостигат до много хора. Ако бях известен, веднага ДАНС и ГДБОП щяха да влязат с вратата. Щяха да пуснат и фалшиви обвинения и съдебни преследвания. Така се прави с членовете на Републиканската партия в САЩ; бройката на фалшиви разследвания от 2016г насам е просто огромна, насочена срещу мишени на Демократите, ЦРУ и ФБР.

Липсата ми на известност е причината, поради която не ме преследват; няма смисъл да преследваш някого, който няма достатъчно последователи и не може да доведе до промяна срещу статуквото.

Примерно, я виж какво ставаше с Волен Сидеров през бурните му политически години. Беше арестуван, глобяван и преследван, както и беше извършен опит за убийство. Не отдавна му поискаха гаранция от 100,000лв, след като го арестуваха без причина, тъй като реши да се изправи срещу ГЕРБ на САЩ.

Фейкомет :laughing4:

Живееш в някаква своя "Алиса в страната на чудесата"

преди 29 минути, PigMan9 написа:

Просто защото някой казва нещо, не означава, че това нещо е вярно.

Не е някой а българското НС. Висша дъжавна българска институция.

преди 29 минути, PigMan9 написа:

Аз в момента мога да създам закони и прави дефиниция, според които пиенето на повече от 2 литра вода на ден е престъпление. Ако това нелепо виждане е закон се наложат сред хората, това ще измени моралната призма, през която те гледат пиенето на ПОВЕЧЕ от 2 литра вода на ден. За тях пиенето на повече от 2 литра вода на ден ще е нещо, което не е нормално.

Това се е случило с хората като теб, които си мислят че преследване не престъпници и удържане на закон и ред срещу дисиденти е престъпление.

Ти си никой . 20 годишен неориентиран , неразбиращ, незапознат с политиката, девствен фейкомет.

...и комуне- комсомолец  който хал хабер си няма че религията му е обявена официално за престъпе нрежим.

Щото е необразован , незапознат фейкомет.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, БаалБек написа:

И-и-и-и край. Твоето заключение е ЗАКОН. Моето е фалшиво. Разбирай - И да нямаш друг БОГ освен мен. Ти си И пътят И И истината И животът. Слава.

Тцъ, заключението не е мое, то е на всички, включително и на американците...

И тцъ, твоето не е фалшиво, а глупаво...

Матросов пред амбразурата...

Поне да беше чугун, а не обикновено тенеке...

Опитваш се да коментираш неща, надхвърлящи многократно възможностите и знанията ти...

Аз коментирам неща, които съм учил, които съм наблюдавал отблизо...

Това е разликата между тежестта на мненията ни...

Имаш право на своето, не ми пречи и да си вярваш, но не очаквай да те аплодирам за глупостите, които пишеш...

Лично аз не бих тръгнал да споря с някой в техническа тема, при условие, че нямам необходимите знания за това...

преди 1 минута, andiay написа:

Матросов пред амбразурата...

Че хайде замисли се защо израза е нарицателен не за Джон на амбразурата, а "Матросов на амбразурата' .

преди 2 минути, andiay написа:

Аз коментирам неща, които съм учил, които съм наблюдавал отблизо...

Ти си аватар на комсомолеца "фатман9".

Едни и същи сте.

Диванни философи които никога не са помирисвали нещата за които говорят.

Личи ви бре. :) 

преди 1 час, Тoни написа:

Е какво сега, украинците на студено, вие тука банки, манки, реджепи, и останалите, идете им запалете печките. 

Какво им помагате, като понеже сте нолайфъри и пишете в някакъв си форум? 

Нахранихте ли ги?

Стоплихте ли ги? 

Какво правите по въпроса???

Забравих и , БаалБек. 

Общо взето тия хора в украйна са обречени. 

а ти как помагаш на руснаците - ние плащаме данъци на НАТО за бомби които трепат руснаци

преди 53 минути, attj написа:

Лъжа.

И откъде знаещ какво искат "казаците" ??

На неоспорвания от никого референдум цял донбас категорично показа с 80-90% вот, че иска да е отделно от РФ и заедно с Украйна.

Дори и Крим .

Така и не ми отговори защо си сляпа за това :

1638320077-279.jpg

преди 13 минути, miro20 написа:

Фейкомет :laughing4:

Живееш в някаква своя "Алиса в страната на чудесата"

Не е някой а българското НС. Висша дъжавна българска институция.

Ти си никой . 20 годишен неориентиран , неразбиращ, незапознат с политиката, девствен фейкомет.

...и комуне- комсомолец  който хал хабер си няма че религията му е обявена официално за престъпе нрежим.

Щото е необразован , незапознат фейкомет.

Сериозно? Това ли ти е отговора на всичко което обясних, ПОКАЗАХ и ДОКАЗАХ?

Нали ти казах, че не можеш да ме обориш. Нищо не можеш да направиш, освед да повтаряш едни и същи strawman-и.

преди 13 минути, miro20 написа:

Е кога си пръдна в гащите, кога започна да разбираш от природен газ? (описание на едно твоите изпълнения на философ)

преди 7 минути, miro20 написа:

На неоспорвания от никого референдум цял донбас категорично показа с 80-90% вот, че иска да е отделно от РФ и заедно с Украйна.

И държава като цяло или в части няма право на нови референдуми по каквито и да било теми? Колко ми е демократично и цивилизовано.

преди 4 минути, PigMan9 написа:

Това ли ти е отговора на всичко което обясних, ПОКАЗАХ и ДОКАЗАХ?

Е фейкомет е. Защо е такъв няма нужда да се каже.

току-що, miro20 написа:

Че хайде замисли се защо израза е нарицателен не за Джон на амбразурата, а "Матросов на амбразурата' .

Ти си аватар на комсомолеца "фатман9".

Едни и същи сте.

Личи ви бре. :) 

Миме, искаш ли следващия път като минавам през Руситу, да се срещнем и да ти покажа къде, какво и ккаква степен съм завършил, какво е било миналото ми по време на социализЪма и ти да ми покажеш същите неща?

Може да проведем един диспут на живо, без ползване на нет...

Да запишем всичко това и после да го качим да го видят всички...

Навит?

Що се отнася до Матросов, нарицателно е станало в източния блок, поради героизирането му някога...

На запад си имат техни такива примери, бъди спокоен, няма да те карам да се замисляш...

преди 16 минути, maxthon написа:
преди 20 минути, miro20 написа:

И държава като цяло или в части няма право на нови референдуми по каквито и да било теми? Колко ми е демократично и цивилизовано.

Под дулата на автомати и разписани предварително протоколи в Москва ли ???

ами не, това не е референдум, и затова никоя нормална държава не е принзала рашистките циркове.

:hush:

преди 17 минути, PigMan9 написа:

Сериозно? Това ли ти е отговора на всичко което обясних, ПОКАЗАХ и ДОКАЗАХ?

Нали ти казах, че не можеш да ме обориш. Нищо не можеш да направиш, освед да повтаряш едни и същи strawman-и.

комсомолец, така и не разбра че нищо не си доказал нито показал :hit:

преди 11 минути, andiay написа:

На запад си имат техни такива примери, бъди спокоен, няма да те карам да се замисляш...

Да, имат  варианти на  "dumb and dumber" . Радвам се че си се сетил :laughing4:

преди 11 минути, andiay написа:

Миме, искаш ли

защо трябва да обръщам внимание на всеки екзалтиран комплексиран малоумник ??

Нареди се на опашката. Цяла тема съм ви направил за комплексираните и наранени душици от мен :giggle1:

https://www.kaldata.com/forums/topic/267055-пристрастяване-и-обсебване-от-даден-казус-на-тема-политика/page/7/

преди 5 минути, miro20 написа:

Под дулата на автомати и разписани предварително протоколи в Москва ли ???

Спекулираш ли? Доста при това. Ще покажеш ли как се е случило това или ще пуснеш видеото, където охраната на хората събиращи вота застава на долния етаж и си гледа телефона, а вота се събира на горните етажи? Вместо да повтаряш една и съща лъжа, все пак биваше да кажеш дали имат в цялост или части от Украйна правото да проведат референдум по каквато и да е тема?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.