Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Филипов написа:

кога ще идеш в салон за красота, за да ти опънат бръчките като на идола ти Путин:D

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, shishmanovp861 написа:

Нас не ни ли дразни правителството в Македония?Както Путин го дразни украйнското.

Ние сме цивилизовани българи, докато Путлеристите са неблагодарни диваци и варвари, на които сме дали език, четмо и писмо.

преди 3 минути, Филипов написа:

източник

ето пакета с военна помощ, който ще получи Украйна

• одну батарею ПВО Patriot и боеприпасы к ней;
  • дополнительные боеприпасы для высокомобильных артиллерийских реактивных систем (HIMARS);
  • 500 высокоточных артиллерийских снарядов калибра 155 мм;
  • десять минометных систем калибра 120-мм и 10 000 мин к ним: на нехватку этих боеприпасов в последние дни особенно сильно жаловались украинские военные;
  • десять минометных систем калибра 82-мм;
  • лесять минометных систем калибра 60-мм;
  • 37 бронемашин Cougar с защитой от мин и засад (MRAP);
  • 120 высокомобильных многоцелевых колесных машин (HMMWV);
  • шесть бронированных легких грузовиков;
  • высокоскоростные противорадиолокационные ракеты (HARM);
  • высокоточные авиационные боеприпасы (JDAM);
  • более 2700 гранатометов и стрелкового оружия;
  • противопехотные боеприпасы Claymore;
  • подрывные боеприпасы и оборудование;
  • приборы ночного видения и оптика к ним;
  • тактические защищенные системы связи;
  • бронежилеты и другое полевое снаряжение
преди 1 час, ivottoshev написа:

Пирончо, успя ли да се разбереш сам със себе си кое твое "аз" е лъжец? Ходи ли при чичко доктор?

И 2-те дядо попе и 2-те. Щом те нервя  и има чревца от орки сутрин с кафето значи съм ОК. Лекаря каза да продължавам  - добре се развивам.

Абе днес защо "независимите" защо сте се развълнували толкова? То имам едни слухове ама то още не са потвърдени. Утре за речта ли е всичкото това?

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Ние сме цивилизовани българи, докато Путлеристите са неблагодарни диваци и варвари, на които сме дали език, четмо и писмо.

Путин е президент много отдавна.И защо чак тази година февруари месец?

Азербайджанци и те не обичат руските миротворци..

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ясно. Значи до три седмици е позволено, а в началото на четвъртата ставаш терорист. А къде викаш че го пише?

Когато с дронове избиваш невинни цивилни в Афганистан, защото беснееш че са ти гръмнали двете кули пак е тероризъм, нали? 

Ясно, ама нищо не ти стана ясно :giggle1: Баси, написах ти го подробно с думички и пак се хвана за 3-те седмици и ме питаш за някакви бройки :lol6:

Когато свърши "операцията" и се види, че Путьо е убил 10 пъти повече цивилни, отколкото уж тръгна да "спасява", може пък да почне да ти светва... нещо.  Понеже имаш проблеми с четенето и най-вече с разбирането, пак да го напиша, че пак да не схванеш, когато бомбиш инфраструктура, за да спечелиш войната не е тероризъм, когато бомбиш инфраструктура, щото са ти гръмнали моста е тероризъм. 

преди 1 час, gagodrago написа:

Слугите и подлогите на нато да гледат какво ги чака, ако направят фаталната грешка да посегнат на Руската федерация.

Това ще им е последната грешка в живота.

След 15 минути нато няма да го има!

Мина цял час - да чакаме ли още или да си лягаме вече? Може гравицап-а  да са загубили

преди 36 минути, shishmanovp861 написа:

Ми се едно ние да наднем Македония да си я върнем.Щото няма такава държава.

Ми айде отивай нападай бе. Аман от фашистечета, които си мечтаят да нахлуват другаде и да трепят хора. 

преди 1 час, attj написа:

Покажи ни къде намираш подобна пропаганда.  Защото фалит и капитулация на бандеровците са неизбежни - стои въпроса единствено кога ще е това.    Милиардите от  НАТО  могат да отложат събитията -при риск съюзниците да се изпокарат.    Защото последствията са за страните от ЕС и почти не касаят САЩ и Великобритания. 

От 7 месеца надеждата ви е не Русия да смаже Украйна, а някой друг да се провали. Украйна да фалира, ЕС да фалира, конгреса на САЩ да спре помощите за Украйна, съюзниците в НАТО да се изпокарат. И така вече 7 месеца.

Украйна ще бъде победена колкото и Виетнам го победиха.

преди 7 минути, kosyo написа:
Азербайджанци и те не обичат руските миротворци..

Припомнят им събития за  времената  на Наполеон и на  Хитлер - тогава руснаците са стигали до Париж и до Берлин.  После е имало репарации.   Сега Зеленски иска репарации от Русия, а в Кремъл не го броят за нищо  този американски папагал.

преди 1 минута, BANKATA написа:

От 7 месеца надеждата ви е не Русия да смаже Украйна, а някой друг да се провали. Украйна да фалира, ЕС да фалира, конгреса на САЩ да спре помощите за Украйна, съюзниците в НАТО да се изпокарат. И така вече 7 месеца.

Украйна ще бъде победена колкото и Виетнам го победиха.

Украйна е в миналото.  Казаците ще се обединят -те са с многовековни традиции.  Нещо много Ви лъжат за всичко.

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Ми айде отивай нападай бе. Аман от фашистечета, които си мечтаят да нахлуват другаде и да трепят хора. 

Знаеш ти какво е фашизъм.Путин ако беше такъв няма ви гали с перце.

преди 7 минути, attj написа:

Припомнят им събития за  времената  на Наполеон и на  Хитлер - тогава руснаците са стигали до Париж и до Берлин.  После е имало репарации.   Сега Зеленски иска репарации от Русия, а в Кремъл не го броят за нищо  този американски папагал.

Бе аз помня още в каменната епоха как тези земи са били законна Руска територия след голямата битка с динозаврите и извънземните:)

преди 10 минути, attj написа:

Украйна е в миналото.  Казаците ще се обединят -те са с многовековни традиции.  Нещо много Ви лъжат за всичко.

Затова ли гласуваха за Зеленски на последните избори

Смятам че групата ще хареса това - за мен е златно просто:

https://pbs.twimg.com/media/FkhDxFjXoAE_GjB?format=jpg&name=large

@filipov Кой е този - не си го поствал

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Руски научи ли ?

Защо задаваш едни и същи въпроси?

IMG-20221221-224124.jpg

преди 5 часа, kosyo написа:

Абе не беше ли ти дето задаваше едни въпроси (правилни) от по 5 реда? Или така ми се е привидяло..

Къде съм задавал "въпроси от по 5 реда"?

преди 1 час, kosyo написа:

Смятам че групата ще хареса това - за мен е златно просто:

https://pbs.twimg.com/media/FkhDxFjXoAE_GjB?format=jpg&name=large

@filipov Кой е този - не си го поствал

Можеш ли да обясниш какво ТОЧНО трябва да означава тази компилация от screenshots? Да не би да я показваш не защото има някакъв смисъл, а просто да опит да създадеш набързо някакво впечатление или мнение (confirmation bias)? Толкова са ви елементарни и предсказуеми писанията, лишени от всякакъв политически смисъл, че много от нещата, които пишете (говоря за случайно нахвърлени текстове и картинки, подредени по начин, по който създават илюзия за смисъл и последователност), могат да бъдат сведени до meme (виж картинката, която съм показал по-горе 🤣🤣🤣 ).

преди 8 минути, PigMan9 написа:

Защо задаваш едни и същи въпроси?

IMG-20221221-224124.jpg

Къде съм задавал "въпроси от по 5 реда"?

Можеш ли да обясниш какво ТОЧНО трябва да означава тази компилация от screenshots? Да не би да я показваш и затвърдиш просто в опит да създадеш набързо някакво впечатление или мнение (confirmation bias)?

Първо - и най-важно не си правиш проверка на входните данни в тази елементарна програма, и нямаш loop - ама хайде от мен да мине.

Не обръщаш и внимание на детайлите в screenshot-a. 4 месеца някой "анализатор" на руzнаците говори само и единствено за успеха на неговите хора в Бахмут и как аха да падне. 4 Месеца победи човек почти всеки ден а той още се държи. Я ти ми кажи как се нарича това confirmation bias или ..(тук си ти ) и как се лекува?

преди 10 минути, Филипов написа:

кой е павел иванов - един психолог ми каза че страда от тежко психично разтройство - намира се в психиатрията в Русия - и затова немогат да го мобилизират:D

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

кога ще идеш в салон за красота, за да ти опънат бръчките като на идола ти Путин:D

Какви доказателства можеш да предоставиш в подкрепа на твърдението, че Путин използва ботокс?

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Ти алтернативната история ли четеш?

И защо да са "диваци" и "варвари"? Можеш ли да дадеш точно и ясно обяснение, подкрепено с доказателства и смислени заключения?

преди 7 минути, PigMan9 написа:

Какви доказателства можеш да предоставиш в подкрепа на твърдението, че Путин използва ботокс?

https://frognews.bg/laif-stail/fabrika-kliuki/spetsialist-putin-dosta-predoziral-palnitelite-litseto-prilicha-kragla-pitka.html

puton_prez_godinite_btv.jpg

стой си в страната която мрази Русия и в червата си:D

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.