Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, kosyo написа:

Къде са загуби бре човек - тук скука без тебе...  Остави това проxy че аз го знам и ползвам по друг начин . Ти намери ли инфо за Будапещенският меморандум най-накрая? Това с Х също нещо не ми стана ясно. Търсим Х ли сега ,,  а защо не Y? Би било интересно и дали има не-колективен запад че тук едни хора упорито говорят че те не били колективни - всеки си гледал бизнес интереса и изведнъж ти му викаш колективен - малко е объркващо е не мислиш ли? И после аз пращам пари за подкрепа на Украйна , а ти пращаш ли?

Не съм се изгубил. В последно време спрях да пиша в тази тема, тъй като тя е безсмислена и представлява спам-чат, използват предимно от политически неграмотните хора от евроатлантическия и анти-Руския echo chamber.

"Х" служи просто за пример и даване на по-ясна представа.

"Колективен Запад" се отнася до САЩ, американската хегемония, както и прокси държавите, които играят ролята и на клиентски държави на САЩ (client states).

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, PigMan9 написа:

пазарна манипулация в полза на долара и продажбите на хидрокарбони от САЩ към Европа.

Айде сега и хидрокарбони :) Още една думичка, дето не ѝ знаеш значението!

току-що, PigMan9 написа:

Не съм се изгубил. В последно време спрях да пиша в тази тема, тъй като тя е безсмислена и представлява спам-чат, използват предимно от политически неграмотните хора от евроатлантическия и анти-Руския echo chamber.

"Х" служи просто за пример и даване на по-ясна представа.

"Колективен Запад" се отнася до САЩ, американската хегемония, както и прокси държавите, които играят ролята и на клиентски държави на САЩ (client states).

Както каза " безсмислена и представлява спам-чат"

Ще си вадим думите с ченгел пак... X е неизвестно и става още по-неизвестно след "разяснението" ти

Будапещенския меморандум пак го пропусна ама не ти е за пръв път  - няма и да е последен..

"Колективен Запад"  - пак бози някакви си забъркал - как така всеки си гледа бизнес интереса , джафкат се едни други , ритат се по кокалчетата и катро опрат до РуZия всичко се забравя и се надпреварват в момента кой да даде повече .Тук нещо логиката ви нещо сериозно куца

Страшна е просто тази операция възмездие

Трупове навсякъде, ама прозорците цели... Много бързо са почистили и са построили наново тия сгради

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Айде сега и хидрокарбони :) Още една думичка, дето не ѝ знаеш значението!

E хайде тогава начетения (тук се чудя каква дума да употребя в словосъчетанието) да обясни какво значи. И започни с обяснението на словосъчетанието прокси война?

преди 3 минути, maxthon написа:

E хайде тогава начетения (тук се чудя каква дума да употребя в словосъчетанието) да обясни какво значи. И започни с обяснението на словосъчетанието прокси война?

Ще те изключа за подсказване -  аз чакам @PigMan9 да ме светне на кюфтетата..

преди 11 минути, kosyo написа:

Будапещенския меморандум пак го пропусна ама не ти е за пръв път  - няма и да е последен..

Е всичко се пропуска, Минск също. Само къде там вече всички подписали го от западна страна си признаха, че идеята е била съвсем друга.

току-що, maxthon написа:

Е всичко се пропуска, Минск също. Само къде там вече всички подписали го от западна страна си признаха, че идеята е била съвсем друга.

Да караме хромологично викам а ?

току-що, kosyo написа:

Ще те изключа за подсказване -  аз чакам @PigMan9 да ме светне на кюфтетата..

Ти ли си начетения или просто обичаш да си на всяка манджа мерудийка? Все пак и от теб може да получим една дефициния за прокси война и да сравним дали си стигнал нивото на оня начетения......

Да караме хромологично викам а ?

Много добро решение. Започваме с Минск като най-скорошно.

Ти ли си начетения или просто обичаш да си на всяка манджа мерудийка? Все пак и от теб може да получим една дефициния за прокси война и да сравним дали си стигнал нивото на оня начетения......

Много добро решение. Започваме с Минск като най-скорошно.

Не аз съм клоуна както каза някои от шоуграпата ви и си чакам прасешкото аз .  Скрий се там на терасата и гледай обстановката

Не аз съм клоуна както каза някои от шоуграпата ви и си чакам прасешкото аз .  Скрий се там на терасата и гледай обстановката

Аз шоупрограма нямам. Като чакаш отговор от друг се крий на терасата и си чакай. По чужди тераси работа нямаш. Освен ако си решил да се правиш на цирков артист с червен нос.

Успешен лов на дронаджи, обяснен от чичака с пръчката:

Ранения пукна 2 предни гуми (+21)

Този трябва да си прибира stralink-a след като е забил от мощното електромагнитно безаналогово руско оръжие както писа днес някой:

преди 53 минути, PigMan9 написа:

Не, инфлацията не е заради бомбите. Инфлацията е заради действията на фалшивите лидери на ЕС,

бе бомбите са безплатни:)

преди 41 минути, maxthon написа:

На простолюдието (нисшата класа), нямам намерени да обяснявам каквото и да е!

ПС: Термина //словосъчетанието// "прокси война" го измислихте вие, кухите червени кратуни!

ПС2: Кога и къде, официално рассия е обявила война на Украйна? Ние просто помагаме с каквото можем за ликвидирането на втенките,като държава - нищо повече

преди 2 минути, Coco1 написа:

Защо си се загубил

„Черен гологан не се губи.“ :) Очаквай включване - само да попие малко от RT и гледай като се разпаше.

https://offnews.bg/medii/hristo-grozev-za-150-evro-balgarski-medii-sa-publikuvali-propagadni-s-792998.html

Незначителни суми водят до значително влияние върху общественото съзнание в България, което не бива да се случва. Статия, написана от ГРУ да речем, е публикувана и в български медии - срещу 150 евро, съобщи пред Нова телевизия разследващият журналист Христо Грозев.

Македонският дописник Дарко Тодоровски получава задачи от Русия и чрез своя мрежа в България успява да публикува тези статии срещу заплащане. Заплащането варира от 150 евро за статия, която е дезинформационна, до 300 евро. Тоест най-скъпата е 600 лева, уточни Грозев.

Пиша го тука за господата червеноармейци - да си сверите часовника :) @PigMan9 активизирай се моля те

преди 8 минути, kosyo написа:

„Черен гологан не се губи.“ :) Очаквай включване - само да попие малко от RT и гледай като се разпаше.

Редовно се губи той из коридорите на интерната.

преди 26 минути, NewRedDragon написа:

ПС: Термина //словосъчетанието// "прокси война" го измислихте вие, кухите червени кратуни!

А без използване на чуждици ако кажеш опосредствена война пак ли този термин го е измислила някоя "червена кратуна"? А дали опосредствена война и прокси война не са синоними? Ако прокси война го е измислила някоя "червена кратуна" защо тогава се използва дума от западен език?

А без използване на чуждици ако кажеш опосредствена война пак ли този термин го е измислила някоя "червена кратуна"? А дали опосредствена война и прокси война не са синоними?

ДА естествено - само вие, изчезващия вид НЕхора го употребявате това "прокси война"

Войната си война и тя е Цивилиризования Свят срещу рассия

Алтернативната вселена в рекламите:

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1611790736218898433/pu/vid/1280x704/lj8JAOoFGK5kz2Fa.mp4?tag=12

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1611953185605779457/pu/vid/720x1280/hZI6GZeWKyd9arq8.mp4?tag=12

Всичко е k.рви

Нищо не се е променило от 90-те :(не както пишат 70-те)

Fl41CGQXgAUVzWr?format=jpg&name=medium

Намерете разликите ...

преди 12 минути, NewRedDragon написа:

ДА естествено - само вие, изчезващия вид НЕхора го употребявате това "прокси война"

Значи този го включваме и него в групата на НЕхората? Надявам се знаеш кой е?

Видео пред и след на руска база ударена преди няколко дена (+21)

преди 1 час, kosyo написа:

https://offnews.bg/medii/hristo-grozev-za-150-evro-balgarski-medii-sa-publikuvali-propagadni-s-792998.html

Незначителни суми водят до значително влияние върху общественото съзнание в България, което не бива да се случва. Статия, написана от ГРУ да речем, е публикувана и в български медии - срещу 150 евро, съобщи пред Нова телевизия разследващият журналист Христо Грозев.

Македонският дописник Дарко Тодоровски получава задачи от Русия и чрез своя мрежа в България успява да публикува тези статии срещу заплащане. Заплащането варира от 150 евро за статия, която е дезинформационна, до 300 евро. Тоест най-скъпата е 600 лева, уточни Грозев.

Пиша го тука за господата червеноармейци - да си сверите часовника :) @PigMan9 активизирай се моля те

Израза 'продават се за копейки' и "копейкаджии" си е напълно резонен.

Не вярвах че е буквално но....

преди 1 час, maxthon написа:
преди 2 часа, kosyo написа:

Пак ще спекулираш с лъжите си ли ?

Минските споразумения бяха просто поредния рашистки цирк.

Украинците направиха камара отстъпки, рашистите нито една.

Сега това няма никакво значение разбира се. след февруари теса в кошчето.

преди 2 часа, Богатир написа:

Операция Възмездие!

В резултат на масиран ракетен удар по пункт за временан дислокация на укропитеци, са били унищожени повече от 600 фашисти!

фейкомет, това го минахме вече.

:)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.