Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, gagodrago написа:

----------------

глиганейрос, забрави да споменеш, че 99% от русофобите никога не сте стъпвали в САЩ, не можете да обелите две думи на английски, не можете да вържете дори едно изречение на английски...

Виждали сте любимия си САЩ само по филмите.

:giggle1:

Почнал си да забравяш елементарни неща. Това да не се дължи на свинската мас в главата ти, която заема място на мозъка?

и това го казва, тоя който нежелае руското гражданство, което му се предлага :giggle1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 17 минути, NewRedDragon написа:

това са мислите в кухата ти червена кратуна!

Разговора ми с теб приключи тук! Не използвам обидни думи дори и несъзнателно,но явно че за теб това е практика!

преди 5 минути, glen написа:

Разговора ми с теб приключи тук! Не използвам обидни думи дори и несъзнателно,но явно че за теб това е практика!

като нямаш аргументи - бягаш - давай спори, или освен да копираш, друго неможеш

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

324576698_687013069875280_34599399860808

Показваш културата на западняците ли?

Всеки се натяга да плюе сега по Русия за повече пари. Усетили са келепира. Както повечето политици в България и някои тук във форума.

преди 2 минути, vpvelev написа:

Всеки се натяга да плюе сега по Русия за повече пари. Усетили са келепира. Както повечето политици в България и някои тук във форума.

а ти като си фен на русия, защо отказваш офертата и

Русия дава гражданство на чужденци, ако се бият 1 година ...

преди 3 минути, vpvelev написа:

А не така - един друг тропаше с обувката по масата..

Руска Рамбо атака:

Много точно попадение от дрон (+21)

На руZки Рамбо с лопата му отвориха 3-то око (+21)

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

а ти като си фен на русия, защо отказваш офертата и

А ти като си фен на запада защо не идеш и да се бориш за Украйна като наемник?

7t3KB8X.png

NqH0XyI.png

9kvuaVU.png

преди 5 минути, vpvelev написа:

7t3KB8X.png

NqH0XyI.png

9kvuaVU.png

Ванга пак се е развихрила...

преди 4 часа, gagodrago написа:
преди 5 часа, miro20 написа:

към 70% от руснаците никога не са почивали в чужбина, а 30% въобще не са излизали от окръга си ....

За  европейците не знам каква е статистиката, но е смешно 

----------------

глиганейрос, забрави да споменеш, че 99% от русофобите никога не сте стъпвали в САЩ, не можете да обелите две думи на английски, не можете да вържете дори едно изречение на английски...

Виждали сте любимия си САЩ само по филмите.

:giggle1:

Почнал си да забравяш елементарни неща. Това да не се дължи на свинската мас в главата ти, която заема място на мозъка?

Идея си нямам защо се обръщаш към мен. Аз съм русоФИЛ за разлика от вас путлеристите дето бъкел руски не разбирате, ходили сте само по екскурзийка по предваритлено подбран туристически маршрут,  хал хабер си нямате за живота и бита на руснаците.

:) 

РусоФОБИ са феновете на Путлер който направи всичко възможно да съсипе РФ във вътрешен и външен план, което никой от 'злия запад"  дори не е очаквал .

Няма по голям агент на НАТО от Путлю :) 

преди 3 часа, glen написа:
преди 3 часа, NewRedDragon написа:

САЩ не са решили да прекратят съществуването на Украйна. САЩ решиха, че е крайно време да прекратят съществуването на рассия и да ликвидират ватенките. И ще го направят, независимо от средствата за това

Незнам как ще го направят с най-слабия президент назначен с откраднати избори,отчаян упадък, подхранван от титанична злоупотреба с наркотици, сексуални безчинства, които са абсурдни дори за стандартите на Холивуд през 60-те години, и саморазрушителност, облечена в езика на псевдодуховността.Америка изчерпа границите си за кражби за да съществува и след като ограби ЕС после откъде?Навлизат в епоха на разпад,но нека да изчакаме въпрос на време е!

Путлю е перфектния агент на Байдън :giggle1: И на НАТО . Направи немислими в полза на Запада, неща. ФАКТ.

преди 3 часа, kosyo написа:

Край пореден крах на украинците ... Операция Възмездие , в едното общежитие 700 в другото 600 ии в крайна сметка 600 човека загуби. Страшно е дори да се чете руската преса тия дни. Всеки наддава в бройките колкото може

https://lenta.ru/news/2023/01/08/otvet/

Реалността - https://censor.net/ua/photo_news/3391930/naslidky_nichnogo_raketnogo_udaru_po_kramatorsku_fotoreportaj

Вчера пак писаха за един дето с един изстрел на танка ударил 5 BMP-та - този път не се бил прибрал от отпуска ... Цирка е пълен просто

хаха :)  Да,така е. Дори ватенките не вЕрват на лъжите на своето командване :)  

Пропагандата неистово търси "реципрочни" ответки ,ама нещо все куца :) 

Това че полюциите им са за уж унищожени 600 украинци, ми говори че точно това са реалните РУСКИ жертви в Маккеевка.

преди 56 минути, vpvelev написа:

7t3KB8X.png

NqH0XyI.png

9kvuaVU.png

една година немогат да превземат някво си малко градче като бахмут - много велика армия:) - а и аз съм съгласен да даваме бомби за да се трепат руснаци - както и ТИ щом отказваш на Русия да отидеш там, съвсем законно, легално

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

една година немогат да превземат някво си малко градче като бахмут - много велика армия:) - а и аз съм съгласен да даваме бомби за да се трепат руснаци - както и ТИ щом отказваш на Русия да отидеш там, съвсем законно, легално

Ако искаш да си обективен, не трябва да прескачаш фактите.

За да си обективен, трябва да приемеш факта, че Русия е в прокси война срещу САЩ, както и целия Колективен Запад, като войната се разиграва на територията на Украйна.

Русия не се бие само с армията на украинското прокси, но и с "помощите" на множество други държави, както и с ЦРУ, което съм го обяснил, показал и доказал в една от публикациите си в "Русия Без Цензура", един от блоговете ми в този форум.

Още в началото на войната стана ясно, че украинското прокси не би издържало срещу Русия повече от 2 месеца, ако няма външна намеса, с която да се увеличи силата на армията на украинското прокси.

Като се има това предвид, не е смислено да се критикува Русия, че не може постигне Х, ако постигането на Х се възпрепятства от целия Колективен Запад.

Когато една държава е във война не с една друга държава, а с множество други държави, нормално и да има трудности.

Отговорът, който си написал, не отговоря на въпроса, който ти беше зададен: "Ако си фен на Колективния Запад, защо не отиваш да се биеш в полза на Украйна?"

преди 1 минута, PigMan9 написа:

За да си обективен, трябва да приемеш факта, че Русия е в прокси война срещу САЩ, както и целия Колективен Запад, като войната се разиграва на територията на Украйна.

Русия не се бие само с армията на украинското прокси, но и с "помощите" на множество други държави, както и с ЦРУ, което съм го обяснил, показал и доказал в една от публикациите си в "Русия Без Цензура", един от блоговете ми в този форум.

Още в началото на войната стана ясно, че украинското прокси не би издържало срещу Русия повече от 2 месеца, ако няма външна намеса, с която да се увеличи силата на армията на украинското прокси.

Като се има това предвид, не е смислено да се критикува Русия, че не може постигне Х, ако постигането на Х се възпрепятства от целия Колективен Запад.

Когато една държава е във война не с една друга държава, а с множество други държави, нормално и да има трудности.

Отговорът, който си написал, не отговоря на въпроса, който ти беше зададен: "Ако си фен на Колективния Запад, защо не отиваш да се биеш в полза на Украйна?"

Ех, от къде я научи тая думичка "прокси" :) Ак звирай си кухата червена кратуна в калта и не се обаждай!

преди 25 минути, miro20 написа:

Путлю е перфектния агент на Байдън :giggle1: И на НАТО . Направи немислими в полза на Запада, неща. ФАКТ.

джуджи е такъв резил, че подозирам, дори Сталин би му се смял от отвъдното - мръдна си на акъл тоз човек, не беше чак толкоз зле, от много власт, от що ли, ала изтрещя яко.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Ех, от къде я научи тая думичка "прокси" :) Ак звирай си кухата червена кратуна в калта и не се обаждай!

Какво против имаш срещу мен и това, че използвам думата "прокси"?

И защо се държиш толкова грубо и неуважително с мен?

Операция Възмездие!

В резултат на масиран ракетен удар по пункт за временан дислокация на укропитеци, са били унищожени повече от 600 фашисти!

Редактирано от Богатир (преглед на промените)

преди 9 минути, PigMan9 написа:

За да си обективен, трябва да приемеш факта, че Русия е в прокси война срещу СА

не ме интересива с кой е в война Русия - важното е че тази инфлация е заради бомбите, които трепат руснаци - и аз купувам, както и други хора

преди 6 минути, PigMan9 написа:

Какво против имаш срещу мен и това, че използвам думата "прокси"?

И защо се държиш толкова грубо и неуважително с мен?

и какво имаш в-предвид под прокси война

преди 4 минути, Богатир написа:

Операция Възмездие!

В резултат на масиран ракетен удар по пункт за временан дислокация на укропитеци, са били унищожени повече от 600 фашисти!

Това може са го напише само ОЛИГОФРЕН!

Диагноза - не отношение.

преди 20 минути, PigMan9 написа:

Къде са загуби бре човек - тук скука без тебе...  Остави това проxy че аз го знам и ползвам по друг начин . Ти намери ли инфо за Будапещенският меморандум най-накрая? Това с Х също нещо не ми стана ясно. Търсим Х ли сега ,,  а защо не Y? Би било интересно и дали има не-колективен запад че тук едни хора упорито говорят че те не били колективни - всеки си гледал бизнес интереса и изведнъж ти му викаш колективен - малко е объркващо е не мислиш ли? И после аз пращам пари за подкрепа на Украйна , а ти пращаш ли?

преди 13 минути, Без умствен капацитет написа:

не ме интересива с кой е в война Русия - важното е че тази инфлация е заради бомбите, които трепат руснаци - и аз купувам, както и други хора

и какво имаш в-предвид под прокси война

Не, инфлацията не е заради бомбите. Инфлацията е заради действията на фалшивите лидери на ЕС, поръчани от Вашингтон, като целта е пазарна манипулация в полза на долара и продажбите на хидрокарбони от САЩ към Европа. Целта на санкциите е намаляване на вноса на ресурси от Русия, за да се увеличи вноса на ресурси, които са продавани на по-скъпи цени, от САЩ.

Санкциите имат финансова и геополитическа стойност, а не морална такава, както си мислят русофобите и политически неграмотните хора, подкрепящи евроатлантическия политически строй. 😉

Колкото се отнася до това какво я "прокси война", можеш да го провериш в Гугъл, като напишеш "proxy war".

преди 19 минути, Богатир написа:

Операция Възмездие!

Край вече няма украинска армия, точно както избиха поляците преди време и един куп натовски генерали в Азовстал.. Сега с кой ще се бият руZнаците ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.