Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 11 минути, _sirena_ написа:

Лягай да спиш ! Не си в кондиция да разговаряш с мен ! 

Като искаш да ми се правиш на отворен - намираш всички аргументи , показваш  и казваш разликата ! 

Не да ми подхвърляш тук глупости !!! 

Гермаците са искали ПОД НАЕМ НА ЧАС - 100000 Е 

Чакам да ми дадеш "разликата " !

Ами ти не разбра ли , бре ?????????????????

НАЦИСТИТЕ АЗОВЦИ СТРЕЛЯТ ПО ЦИВИЛНИТЕ И СЕ КРИЯТ ЗАД ТЯХ !!!

ТИ ТАКА ЛИ НЕ РАЗБРА , БРЕ ???????????

зАТОВА КАТО ВИ БИЯ ШЕ МЪЛЧИТЕ !

Вечно не Разбралите и пискат и квакат !

И с пландемията бяхте така ! Същата работа ! пффффффффффффф

Небъдници ! 

275196303_138152718707418_2241272357835269556_n.jpg

Все едно слушам берковската принцеса, да не би да сте сестри.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, insec написа:

ами не, не разбрах - хем азовците стреляли по цивилните, хем азовците се криели зад тях. Излиза, че азовците воюват срещу азовците.  Прочее през това време, какво правят руZнаците там?

Документират престъпленията на азовците, ама не знам кои по-точно.

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Лягай да спиш ! Не си в кондиция да разговаряш с мен ! 

Като искаш да ми се правиш на отворен - намираш всички аргументи , показваш  и казваш разликата ! 

Не да ми подхвърляш тук глупости !!! 

Гермаците са искали ПОД НАЕМ НА ЧАС - 100000 Е 

Чакам да ми дадеш "разликата " !

Лягай да спиш ти и си сложи някакъв учебник под възглавницата. Дано научиш нещо. Разликата е скромна. Към 110 000 долара струва един час полет на Ил 76 с пълен товар при екстремни условия.

Нека те светна защо тогава беше предпочетена помощтта на Русия и обявена за безвъзмездна. Тези пожари бяха умишлени с цел изсичане на горите. Германците щяха да разберат, че това не е естествен горски пожар, причинен от фас. И за Емел Етем щеше да стане много сложно. Руснаците си взеха парите под масата, направиха се на спасители, а Етем и компания си изсякоха дървения материал и станаха милионери. И всички бяха щастливи. Дори и ти с 15 годишно закъснение. :D

преди 1 минута, Лудар написа:

Нека те светна защо тогава беше предпочетена помощтта на Русия и обявена за безвъзмездна. Тези пожари бяха умишлени с цел изсичане на горите. Германците щяха да разберат, че това не е естествен горски пожар, причинен от фас. И за Емел Етем щеше да стане много сложно. Руснаците си взеха парите под масата, направиха се на спасители, а Етем и компания си изсякоха дървения материал и станаха милионери. И всички бяха щастливи. Дори и ти с 15 годишно закъснение. :D

прочее, мерси за инфото, че кой знае откъде ще ми изскочат с тия опорчици, па по ония времена бях зает със съвсем други неща и, като цяло нямам спомен за тия пожари.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Всеки наратив, който противоречи на една от горните точки, е чугун и петолъчка на челото.

Каза човекът, собственоръчно подал молба да бъде приет за чугун с петолъчка на челото.

Аслане, Аслане, що ли си все назраний.

преди 18 минути, BANKATA написа:

колко млн. роби са избили ?

Ако не ме лъже паметта робите не са ги имали за Американци 

Ванка, Ванка, все си мисля, че още е много рано да те лъже паметта, ама явно греша.

Или просто не знаеш от кога е отменено официално робството в щатите, а докога на черните не са гледали не само като на американци, ами изобщо не са ги признавали за хора?

преди 1 минута, insec написа:

прочее, мерси за инфото, че кой знае откъде ще ми изскочат с тия опорчици, па по ония времена бях зает със съвсем други неща и, като цяло нямам спомен за тия пожари.

То няма нужда от много инфо. Големи горски пожари, ако не са причинени от метеорит, са умишлени с цел изсичане. И намесата е винаги преди масивната дървесина да изгори. Това е момента, в който пожара е най- страховит- горят клони и листа с огромни пламъци, които реално са излишнни за бизнеса. Като се изгаси с народни пари, остава свободен материал за сеч. Изгоряла гора официално.

преди 3 минути, insec написа:

ами не, не разбрах - хем азовците стреляли по цивилните, хем азовците се криели зад тях. Излиза, че азовците воюват срещу азовците.  Прочее през това време, какво правят руZнаците там?

Азовците /Бандеровци  правят атаки и Рушат цивилни сгради  , след това обвиняват Руснаците , че са ги разрушили и стреляли ! 

Отделно от това , ходят да се крият по обществени сгради ,  защото знаят , че Руснаците там няма да стрелят ! 

Е да , ама руското разузнаване не спи !  И така им нанесе няколко удара в изоставени училища градини , които те бяха превърнали в техни убежища !   Накуп ги изби !  Оцелелите хукнаха да тръбят - "ама вижте бе , те какво разрушиха " !!!  Е как няма да го разрушат , като вътре се криете само вие бе , овце прости , нацисти " !   

И така е цялата военна операция ! Лъжат , Мажат и създават "филми и фейкове " и реват , че Руснаците били злите !  

Нета е пълен с украинци , които разказват Истината ! 

Иначе в Русия знаят много добре народа с кого е ! Гледайте

https://www.facebook.com/100036909174299/videos/2159752674175257/

преди 17 минути, Лудар написа:

Лягай да спиш ти и си сложи някакъв учебник под възглавницата. Дано научиш нещо. Разликата е скромна. Към 110 000 долара струва един час полет на Ил 76 с пълен товар при екстремни условия.

че те дадем на прокурор 

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Азовците /Бандеровци  правят атаки и Рушат цивилни сгради  , след това обвиняват Руснаците , че са ги разрушили и стреляли ! 

Отделно от това , ходят да се крият по обществени сгради ,  защото знаят , че Руснаците там няма да стрелят ! 

Това ми кънти на чугун и петолъчка на челото

преди 2 минути, andiay написа:

Ванка, Ванка, все си мисля, че още е много рано да те лъже паметта, ама явно греша.

Или просто не знаеш от кога е отменено официално робството в щатите, а докога на черните не са гледали не само като на американци, ами изобщо не са ги признавали за хора?

Добре де, колко млн. са избити че да го сравняваме с геноцида на Сталин и тези след него?

преди 4 минути, _sirena_ написа:

....

че те тия азовци баси нинджите - хем Украйна рушат, хем стапят лагерите на руската армия. Само се чудя за какъв чеп ще им е после на азовците, тая държава, дето разрушават.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Добре де, колко млн. са избити че да го сравняваме с геноцида на Сталин и тези след него?

само не го питай, кога в русия отпада крепосничеството, че хептем ще му увисне поялника и ще падне едно писане на фермани, дето цела нощ замина.

преди 1 минута, insec написа:

че те тия азовци баси нинджите - хем Украйна рушат, хем стапят лагерите на руската армия. Само се чудя за какъв чеп ще им е после на азовците, тая държава, дето разрушават.

2202_tn_3.jpg

преди 11 минути, BANKATA написа:

Отвори и прочети. Не боли и няма опасност някоя буква да скочи и да те прасне по челото.

От мен да мине, ето ти сдъвкано:

https://www.dw.com/bg/когато-америка-се-сбогуваше-с-робството/a-16271634

https://www.actualno.com/america/pochina-amerikankata-polojila-osnovata-na-zabranata-za-segregacija-v-uchilishtata-news_666601.html

Ако продължиш, ще стигнеш до 1965. 

А, ако прочетеш за Ку-Клукс-клан, ще разбереш как са ги трепели- безотчетно.

преди 13 минути, Лудар написа:

То няма нужда от много инфо. Големи горски пожари, ако не са причинени от метеорит, са умишлени с цел изсичане. И намесата е винаги преди масивната дървесина да изгори. Това е момента, в който пожара е най- страховит- горят клони и листа с огромни пламъци, които реално са излишнни за бизнеса. Като се изгаси с народни пари, остава свободен материал за сеч. Изгоряла гора официално.

тъкмо щях да напиша, че царя ги правеше тия схеми и при бърз сърч да си припомня коя беше Емел Етем 😂 а това че е покровителствала Пеевски вече наистина нямам спомен.

преди 18 минути, Лудар написа:

Теа простотии ги разказвай на бръмбарите си в главата !!!! 

Значи официално ще молят за помощ ЕС и НАТО и ще треперят да не би някой да се отзове , че да ги хване в крачка !!!!!!

"ЛОГИКА И ЧУДО " ! ЗАСТРЕЛЯЙ СЕ , НЕ СЕ МЪЧИ ! 

И това твърдение за "разликата " искам официален източник , не твоите скороговорки !!!

Изобщо не знам кой те чете теб и кой ти вярва на умопомрачителните ти измишльотини !  

И най-циничното е , че винаги се опитваш да ги представиш като "последна инстанция " все едно ти си създателят на същественото действие !    А тва са просто твои Бълбукания на масата ! 

Друго смахнато е , как умопомрачени като теб те лайкват за налудните , параноични излияния ! 

И в някакъв Тържествен Тон маршируваш из собствената си глупост и невежество , в манията си да се изживееш на "авторитет" или да постигнеш емоция на УЛЕГНАЛ И ДОСТОЛЕПЕН  , все Състояния , които искаш да си докараш ИЗКУСТВЕНО !!!

Само не знам за пред кого , защото тоа театър може да си го играеш и пред огледалото , докато си свиркаш "наздраве" !

Общо взето - спри да ме занимаваш със себе си ! Знаеш отлично мнението ми , шамарите ми , маниера ми.

Не искам да ме цитираш с малоумщините си !   Седи си играй със саунда , той ше ти пляска на речите , шот и на него толкова му акъла и чакайте Анди , да дойде да ви "Оправи "! :biggrin:

преди 10 минути, BANKATA написа:

Ми знам ли, ама за два века доста са били, а ако включиш и коренното население може и милиони да са били.

И геноцида си е геноцид, без значение броя на жертвите му.

Не може да се прави степенуване на геноцид.

преди 15 минути, insec написа:

само не го питай, кога в русия отпада крепосничеството, че хептем ще му увисне поялника и ще падне едно писане на фермани, дето цела нощ замина.

https://www.facebook.com/rumiana.prokopenko.1/videos/1288034608351760/

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:

Това ми кънти на чугун и петолъчка на челото

https://www.facebook.com/svetla.mateva.1/posts/10159043822057880

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.