Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 5 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Дори и всички къщи да са измазани, благодарение на фондове тип "региони в растеж", от които също се перат и пари, това не е индикатор, че икономиката е наред.

Виж това: https://greekreporter.com/2022/10/18/poverty-rising-greece/

Отделно, можеш да напишеш "dilapidated buildings Greece" в Гугъл и да видиш изображеията.

Както вече казах, във всяка страна има бедност и бедни райони.

Аз ти казвам отиди и виж пък тогава ми давай статии  и снимки. Значи обикалял съм по не-туристически места - мога да направя разлика.. и преди да ме светнеш евентуално за арматурното желязо дето се вижда евентуално на някои места - не е това дето си мислиш.

И ако искаш кажи как вадят пари тия около Амстердам... фонфове ли са пак ?

Пак не схващаш - така е но защо изглеждат по различен начин е питането ми?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 89,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6700

• Coco1

4277

• miro20

4153

• maxthon

3820

преди 6 часа, andiay написа:

Латентен Митко, вътрешно Димитричке...

Фашистката идеология няма нищо общо със "свръх народ", култ към мъртвите, нито пък подтиснати сънародници...

Казах ти, преди да тръгнеш да оспорваш нещо, поне научи, какво означава фашизъм...

Несменяеми диктатори има в маса държави и никой не ги нарича фашистки...

А и "диктатура" не е точно за режима на Путин...

Но там още повече ще се оплетеш...

Свастиката също не е фашистки символ...

Бъркаш термините...

Но... от неграмотник ко да очакваш...

Освен да те забавлява с глупостта си...

Казах ти, че само себе си прайш смешен, ма не верваш...

Неграмотничкото ми то..

Глава пълна с лозунги, вместо с мозък...

Ето и нов термин да изкова - "лозунгар/ка"...

Анди*ей забавлявай се Анди*ей. Не е точно диктатура, а около диктатура. На тебе всичко ти е около, като почне от сексуалната принадлежност.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Анди*ей забавлявай се Анди*ей. Не е точно диктатура, а около диктатура. На тебе всичко ти е около, като почне от сексуалната принадлежност.

Мхм, както казах, всичко е само във фантазиите ти...

И също казах, че диктатура или около диктатура е без значение по въпроса за фашизма, и съвсем не е по възможностите ти да разискваш това, латентниа Димитричке/Митко...

Щом за белезите на фашизма нищо не знаеш, то този въпрос за диктатурата съвсем надхвърля "умствения" ти багаж, т.е. лозунгите в главата ти, неграмотний лозунгар/ке...

Култ към мъртви, "свръх народ", освобождаване на подтиснати сънародници - това било фашистки белези според теб...

Нема такъв смешен неграмотник сред всички в тая тема...

Другите поне усещат кога започват да се излагат и замълчават, дори и твойта дружка, макар и по-бавничко...

Но ти... отвътре нещо те напира, требе да се престориш на мъжъ....

И сам себе си правиш за смях...

Дерзай "мъжленце", забавата с теб ми е подсигурена...

Нема по-смешни индивиди от борещите се със своята латентност "мЪже"...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, andiay написа:

да ти покажа поредната ти хомофобска изцепка

Това е лъжа, и опит за клевета, като на Тошев.

До вчера се хвалеше, че харесваш жени и ти връзват, сега се хвалиш, че си гей.

Последно ?

Кое е вярно, Лъжльо.

Май ще се окажеш Телефонен Измамник, от не много умните.

преди 31 минути, Митко Вълчев написа:

На тебе всичко ти е около, като почне от сексуалната принадлежност.

Бе, не е около. Има все някакъв пол и сексуална принадлежност, ма се опитва да лъже, когато както му оттърва.

Никога не забравяй, че е ватен, а Любовта към Русия затъмнява всичко, дори и пола и сексуалната принадлежност.

Ватенките са тъй, с Расссияяя лягат, с Расссия стават. Расссия им е сексуалната принадлежност.

И Путлер. Е, Тошев, искаше да осъществи сексуален контакт с дъщерята на Путин. Сега отрича да е казал такова нещо.

Както винаги лъже, а като го хванеш, се отмята от думите си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, andiay написа:

И също казах, че диктатура или около диктатура е без значение по въпроса за фашизма, и съвсем не е по възможностите ти да разискваш това, латентниа Димитричке/Митко...

Щом за белезите на фашизма нищо не знаеш, то този въпрос за диктатурата съвсем надхвърля "умствения" ти багаж, т.е. лозунгите в главата ти, неграмотний лозунгар/ке...

Култ към мъртви, "свръх народ", освобождаване на подтиснати сънародници - това било фашистки белези според теб...

Другите поне усещат кога започват да се излагат и замълчават, дори и твойта дружка, макар и по-бавничко...

Значи е възможно да имаме фашизъм без диктатура и другите признаци . Прав си, че е по трудно да се научи думата уотабаутизъм, отколкото да разбере човек, че ти си прототипа и.

преди 30 минути, andiay написа:

Браво, браво. Усещам, че Жельо е откраднал труда ти. Освен как да лъжа безскрупулно, ще се уча как да обиждам без да получавам наказания. Висш курс по тролеж, щом е нужно на тия години да научавам как с много думи да казвам , че бялото е черно, а не с няколко, че си е очевадно бяло.

Момчета, гуеми сте. Една кола руски фенбойчета, успявате да намерите единственото "предимство" на Раша, че в нея Кончита трябва да се крие. Не, че са по малко на брой. За да ви притесняват тия Кончити толкова, явно се боите от вашата латентна същност, както би написал моят най голям приятел във форума и ваш учител в прикриването на същността ви, Анди ей.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добро Утро дами и господа, сега ставам и още не мога да проумея новината от тази сутрин,  ч НАТО вижда как Русия се готви за най-голямата офандзива за превземането на цялата Украйна! Не се спряха тези руски фашисти, и това ако направят ще паднат много ниско в очите на хората.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Добро Утро дами и господа, сега ставам и още не мога да проумея новината от тази сутрин,  ч НАТО вижда как Русия се готви за най-голямата офандзива за превземането на цялата Украйна! Не се спряха тези руски фашисти, и това ако направят ще паднат много ниско в очите на хората.

Пак Ви лъжат - като този дето иска да гаси пожар с бензин     https://www.investor.bg/a/516-politika/368467-yensstoltenberg-paradoksalno-no-dostavkata-na-orazhiya-shte-dovede-do-mir-v-ukrayna

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Мамин сладък, ти обяви че моята причина не е причина... щото моите деца не са там. До тук така ли е? Прав ли съм?

Защото няма шанс да ги посъветваш да отидат някога там. Вчера гледах статистика, от три милиона българи зад граница под 1000 в Раша, най вероятно по семейни причини. Над 100000 в САЩ дето е през океана.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, attj написа:

Пак Ви лъжат - като този дето иска да гаси пожар с бензин     https://www.investor.bg/a/516-politika/368467-yensstoltenberg-paradoksalno-no-dostavkata-na-orazhiya-shte-dovede-do-mir-v-ukrayna

Тази новина която показваш е ФЕЙК, Уенс Столтенберг никога не е казвал, че оръжията ще доведат до мир! Той каза, че Украйна се нуждае от повече оръжия за да защити територията си и своите граждани и да се защити от агресията, това че някой жълт сайт превежда като МИР , .... абе кой както иска да го разбира.

Както виждате, Украйна НЕ напада тя само се защитава!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Както виждате, Украйна НЕ напада тя само се защитава!

А ти във всички войни ли си на страната на защитаващите се или само в тази?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ncl написа:

А ти във всички войни ли си на страната на защитаващите се или само в тази?

А ти какво имаш предвид всички войни?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Митко Вълчев написа:

Значи е възможно да имаме фашизъм без диктатура и другите признаци . Прав си, че е по трудно да се научи думата уотабаутизъм, отколкото да разбере човек, че ти си прототипа и.

Браво, браво. Усещам, че Жельо е откраднал труда ти. Освен как да лъжа безскрупулно, ще се уча как да обиждам без да получавам наказания. Висш курс по тролеж, щом е нужно на тия години да научавам как с много думи да казвам , че бялото е черно, а не с няколко, че си е очевадно бяло.

Митко, човека @andiay се опитва да ни забавлява, но ако така "забавлява" и в реалния свят, то действително се нуждае от психотерапевт. А той учтиво отклони. Няма изплуване от неговото потъване. 

Тук е забавно, че ме развеселява, но ако околните с които контактува не са го изпратили за лечение, значи и те са на неговото "високо интелектуално" ниво.

Това осъзнат зрял човек няма как да го напише:

Винаги е корелации от множество малки, средни и големи причини...

Прекрасно, но не може да ги изброи и класифицира - лозунги сър

А съветската пропаганда и да съм й се бил поддал, то другарите комунисти направиха всичко възможно да ми я избият от главата... и в буквалния смисъл...

Така че, размислите за мен ги мани, не върви точно ти, точно на мен да ми обясняваш по каква пропаганда съм се бил увлякъл и потънал...

От нищо не ме е срам....

Това е без коментар.

преди 8 часа, andiay написа:

Добър свят - лош свят не са обяснение за начало на война, няма такова нещо като добър свят - лош свят...

висши "анализаторски" качества

И следва интересната част:

преди 8 часа, andiay написа:

Нито Русия представлява за МЕН "добър свят", нито Украйна съм си представял някога да стане за МЕН "добър свят"...

Апропо, "светът на Путин", никога не е заплашвал България, за да го сравнявам с нея, нито пък ЕС, за да правя и такова сравнение...

Нито пък войната е станала възможна, поради вероятността Украйна да е част от ЕС...

Ма тебе какво лично те касае...нито косвено, нито пряко 

Слава тебе @andiay...

Няма смисъл да ходиш на психотерапевт...

По-често пиши тук, че да ни е забавно....

Имаш още бисери, ма тези са достатъчни...

пускай на воля "мисълта" може пък да успееш да "родиш" някаква идея...

Хайде Анди...чао за сега...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Душице, душице...

Наистина ми липсваше....

И как стигна до заключението, че според мен "светът на Путин” няма отношение към СВО?

Че нали казах, че си в правилната посока?

Даже завърших, че е от най-важните причини...

Да се самоцитирам ли?

Или ще провериш сама?

Но... причината никога не е само една...

Винаги е корелации от множество малки, средни и големи причини...

А съветската пропаганда и да съм й се бил поддал, то другарите комунисти направиха всичко възможно да ми я избият от главата... и в буквалния смисъл...

Така че, размислите за мен ги мани, не върви точно ти, точно на мен да ми обясняваш по каква пропаганда съм се бил увлякъл и потънал...

От нищо не ме е срам....

Сега доразвий теорията си за "света на Путин" и връзката му с войната...

И за да не завъртим пак латернатаДа, има такава връзка...

"Си в правилната посока. Завърших, че е от най важните причини." Тоест без директна конфронтация, отричаща факта, че без великоруските амбиции на Путин война нямаше да има. Пак тролиш, ли тролиш в стил рубриката на "Дума" всички сме грешни, за да оправдаеш факта , че само и единствено руснаците са причина за тази война. Не няма такава връзка, има такава еднозначна зависимост .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, ncl написа:

Примерно Корейската, Виетнамската, в Персийския залив, в Ирак.

Тези не ги знам и не мога да взема страна в тях!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, attj написа:

Дядо-Коко как хубаво са те снимали пред интерната 

Може да бъде изображение с 4 души, изправени хора и на открито

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, attj написа:

@Moriati - виж кой цитира този гаден пропаднал сайт investor...Моля те харесай и това мнение..

Прясно - прясно, още парят- само за вас:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, ДзВяРа! написа:

Украйна НЕ напада тя само се защитава!

И въобще не са тероризирали руско население в Донбас - цели 8 години!?     Вместо военни операции можеха да са му предоставили автономия. Сами си докараха руската мечка при себе си - те просто сега ще си приберат сънародниците във федерацията  заедно с всичко тяхно.  Никакво НАТО не ги плаши, а последствията са за безумните бандеровци.   Останалата Украйна въобще не я виждам без руски суровини.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бронираните влакове отново са на мода в самая могучая:

От земята как изглеждат нещата от видеото от предния пост:

P.S  и 2-те видеа са стари. Снощи мернах коментар че руснаците вече не струпват оръдия на едно място от доста време, а са започнали като украинците да ги разхвърлят

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, attj написа:

И въобще не са тероризирали руско население в Донбас - цели 8 години!?     Вместо военни операции можеха да са му предоставили автономия. Сами си докараха руската мечка при себе си - те просто сега ще си приберат сънародниците във федерацията  заедно с всичко тяхно.  Никакво НАТО не ги плаши, а последствията са за безумните бандеровци.   Останалата Украйна въобще не я виждам без руски суровини.

:lol6:Руската мечка управлявана от руския Звяр!

putin-bear.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, miro20 написа:

Пак зацикли . :)

Този диалог сме го водили вече. И пак накрая бе насран заради спекулациите ти с ББ и т.н. :) 

Очевидно мноооого ти бърка в здравето сайта Свободна Европа за да коментираш не съдържанието а да се опитваш да спекулираш .

Отново да се погърчиш :

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR01AU6DYQ-KME36fYZXdXJ1Y2ad2vLyX5zCXw_oQ0W3KjDmqgQi5Giog7k

Точно така. Този диалог го водихме вече и се оказа че си насран от всякъде. Избираш кога да вярваш на "Свободна европа" според това дали написаното вътре ти изнася или не. За толкова време така и не можа да намериш това инфо от друго място. Трудно е, защото чак такива алабализми не е лесно някой да публикува. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Защото няма шанс да ги посъветваш да отидат някога там. Вчера гледах статистика, от три милиона българи зад граница под 1000 в Раша, най вероятно по семейни причини. Над 100000 в САЩ дето е през океана.

Така и не отговори на въпроса. Отново:  Моята причина не е никаква причина, защото децата ми не са в Русия. До тук така ли е? Правилно и съм разбрал?

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Е, Тошев, искаше да осъществи сексуален контакт с дъщерята на Путин. Сега отрича да е казал такова нещо.

Както винаги лъже, а като го хванеш, се отмята от думите си.

Пак няма да покажеш конкретният пост, нали?

Значи отново, за пореден път, again, пак, още веднъж лъжецът се оказваш ти :jeer:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...