Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, ivottoshev написа:

Факт ли е, че там имаше сникерсчета? Те са били раздавани, защото?!?

Факт ли е, че у нас Брюксел подкрепяше Бочко?

1.Защото американците ще имат по-голяма изгода, ако крадливата КГБ шайка я няма, а има истинска демокрация. Отдавна са се научили, че да върви търговията е по-добре, само Русия и русоробите сте застинали в 19-ти век. И тук има десетки фондации и медии, които са си баш финансирани директно (и открито) от краварите и работят против Бочко, по твоята логика се опитват и тук да правят преврати, но... това е твой интерес и не виждаш проблем.

2.Не е факт, предоплагам визираш целият ЕП, единствено една партия подкрепя Бочко, ЕНП, като ГЕРБ е част от нея. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Да, предпочитат да са в България.

Тогава, защо го клеветиш, че лъже, а Лъжецо ?

Ти лъжеш. Цитираш постове, които еднозначно те опровергават. Твърдиш обаче тъпо и упорито, че потвърждават гнусните ти и долни лъжи и клевети.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Като му даваш наклон къде да си праща децата, Лъжецо, от това лъжата и клеветата ти по малко гнусни ли стават ?

Не аз, а той се опитва да ми дава такъв наклон. Аз само попитах щом той иска децата ми да са при моята "причина" за да я приеме за меродавна, защо неговите не са спри неговата "причина". Нали уж това е решаващото условие? 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

2.Не е факт

Така е, Тошев лъже.

А и отделно няма нищо общо с въпроса с Майдана.

Този нагъл и гнусен лъжец Тошев твърди, че да раздаваш сникерсчета на големи хора на центъра на Киев, е по гадно, отколкото да убиваш и да изнасилваш деца в Буча.

Той е болен бре, болен човек, със сменена клапа, който живее в собствената си червена тиква и гледа света през рубинената петолъчка на челото си

преди 3 минути, N1K17Y написа:

1.Защото американците ще имат по-голяма изгода

А, именно!!! Нямам повече въпроси.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Така е, Тошев лъже.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Колкото бях лъжец за "пиндос" и за инфаркта ли :wink12:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Не аз, а той се опитва да ми дава такъв наклон.

Това е лъжа, никой не се е опитвал да ти дава наклон, къде да си пращаш децата.

Не те е карал да си пращаш децата никъде.

Ти голословно го клеветиш !!!

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Колкото бях лъжец

Колкото си гнусен лъжец, че да се раздават сникерсчета на площада е по безчовечно, отколкото да се убиват и изнасилват деца.

Как може да твърдиш, че да се убиват и изнасилват деца е по хубаво, отколкото да се раздават сникерси на гладни демонстранти.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ти голословно го клеветиш !!!

Не го клеветя, само цитирам неговите думи че иска още 299 причини, и за един с причина на всеки 2000 емигрирали.

Колкото и да дъвчеш тази дъвка, написаното от него си седи...

ПП: И на теб няма да отговарям повече по този въпрос. Ако имаш още питания, копни си болднатото в този мой пост и си го пействай вместо мен.

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Качваха си клипове, как обикалят апартаменти, с двама придружители с автомати. Но това е било за защита от бандеровците .

Някъде да видя вдигнато и насочено оръжие към някой? Аз видях охрана на човека отчитащ вота на хората и седяща на долния етаж в жилищните блокове.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Не го клеветя, само цитирам неговите думи че иска още 299 причини

Не си цитирал такива думи. Ти цитираш нещо произволно и си го тълкуваш както си искаш.

Нито ти е искал нещо различно от това да представиш поне едно условие, заради което би предпочел да пратиш децата си в Русия.

Целта на гнусната ти и долна лъжа е, да го наклеветиш и да го очерниш.

И колкото повече оправдаваш гнусотията си, толкова повече затъваш в калта на лъжите си.

преди 17 часа, maxthon написа:

Висша математика знаеш предполагам какво е? Един от клоновете и се казва теория на вероятностите. Та в тоз ред на мисли можеш ли да изчислиш вероятнността точно този генератор да е дарение? Задавам този въпрос с ясното съзнание, че съм прочел някъде призив да се даряват именно такива неща в Украйна.

Аз съм зле с математиката, но мога да изчисля, че 100% лъжеш :giggle1:

https://www.facebook.com/manol.peykov/posts/10160798387320152

Мога и да изчисля отговора на някакво невероятно и необяснимо феноменче, въпреки, че си "неутрален", изпреварваш баш гордите самопровъзгласили се русофили, по разпространяването на кремълските опорки и лъжи. 

преди 17 минути, N1K17Y написа:

И отговри нямаш, но не ти пречи :lol6:

Мани ме мен. Важното е, че ти най-накрая достигна до правилният отговор.

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Не си цитирал такива думи. Ти цитираш нещо произволно и си го тълкуваш както си искаш.

Нито ти е искал нещо различно от това да представиш поне едно условие, заради което би предпочел да пратиш децата си в Русия.

И колкото повече оправдаваш гнусотията си, толкова повече затъваш в калта на лъжите си.

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Не го клеветя, само цитирам неговите думи че иска още 299 причини, и за един с причина на всеки 2000 емигрирали.

Колкото и да дъвчеш тази дъвка, написаното от него си седи...

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Аз съм зле с математиката, но мога да изчисля, че 100% лъжеш :giggle1:

Е то едното изключва другото. Няма как да си добре с математиката и да може да сметнеш нещо правилно. Още повече, че вероятност не се изчислява в % Чичката от фейсбука може знае какво се случва с генераторите само до момента, в който напуснат нашата страна. Ама там как ги раздавали не е това, което наистина се случва с тях. Самите украинци показаха как складовете са отворени и празни. Някое длъжностно лице си е свършило много добре "работата". Ето ти и едно старо видео от миналата година как консерви предоставени като хуманитарна помощ също се продават в магазините. Че и намалени... Айде на прИмоцията.

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Точно така, битката при долината Бекаа близкия Изток зток. Свалени 80 руски самолета, срещу нула западни. Нито един срещу 80. Велики анимационни войски.

Точно така, преди 40 години! (1982) били свалени 80 руски самолета от израелски такива.

Тия руски самолети се управлявали от сирийци. Това е много важно да се подчертае. И най-доброто оръжие е безсилно, ако попадне в необучени добре военни. Справка - сегашната украинска армия.

"В крайна сметка след нанесения удар от повече от 100 самолета F-16 сирийската ПВО
е напълно унищожена. Успоредно с това над небето на Ливан се разгръща въздушно
сражение, което води до унищожението на сирийската бойна авиация. В него вземат участие около 350 самолета, като едновременно в различните дни участват по 100-120 
самолета. Както пише израелският военен историк О. Горановский, на 9 юни сирийците губят 29 самолета, на 10 юни – 30 самолета, а на 11 юни – губят още 19 самолета. 
За периода 7-11 юни сирийските ВВС губят 82 свои самолети – МиГ-21, МиГ-23 и Су-22. 
В това въздушно сражение израелските ВВС не губят нито един самолет – това е 

пълна и безусловна тяхна победа

Ливанецът Диаб Абу Джахия, очевидец на въздушното сражение разказва:
„Всички гледахме във въздуха – гледахме спиращо дъха зрелище. Над нашите глави се извършваше сражение със стотици изтребители. Израел беше унищожил сирийските ракети, разположени в долината Бекаа, а сега сирийските изтребители се мъчеха да спасят остатъците от сирийската ПВО. Пред очите ни се разкри трагична картина. Израелските изтребители разстрелваха сирийските самолети един след друг, като мухи, а поддръжката от земята беше безполезна. Сирийските пилоти излитаха, въпреки че може би знаеха, че няма да се върнат... Ционистките самолети методично унищожаваха ПВО-установки, радари и всичко, което можеше да представлява заплаха за въздушното им господство... “

Така че Митко, щом даваш сравнения отпеди 40 години, тогава се върни още 40 години назад и кажи колко кораба и самолета загубиха САЩ в Пърл Харбър. И то от японците.

преди 16 минути, Реджеп Иведик написа:

А защо трябва да си пращаш децата, където и да е?

току-що, RoG написа:

А защо трябва да си пращаш децата, където и да е?

За по-добър живот?

преди 4 минути, maxthon написа:

Чичката от фейсбука

Ти на колко години си? Ще ти е приятно ли след 10-15 години да те наричат така?!

преди 44 минути, ivottoshev написа:

Не аз, а той се опитва да ми дава такъв наклон. Аз само попитах щом той иска децата ми да са при моята "причина" за да я приеме за меродавна, защо неговите не са спри неговата "причина". Нали уж това е решаващото условие? 

Хайде по твоя начин. Ти лъжеш, че би искал да си пратиш децата там, единственото доказателство е, като ги пратиш. До тогава държа, че за пореден път лъжеш, както за "българина" Иван Милев си лъгал , дълго и упорито. Което четейки те ми беше ясно, без да съм бил тогава във форума. Просто всичката ватнишка гняс, ползвате един мозък и той не е дори български.Пращаш ги там, доказваш, аз се извинявам ако трябва на видеозапис в тубата.

преди 43 минути, Реджеп Иведик написа:

Така е, Тошев лъже.

А и отделно няма нищо общо с въпроса с Майдана.

Този нагъл и гнусен лъжец Тошев твърди, че да раздаваш сникерсчета на големи хора на центъра на Киев, е по гадно, отколкото да убиваш и да изнасилваш деца в Буча.

Той е болен бре, болен човек, със сменена клапа, който живее в собствената си червена тиква и гледа света през рубинената петолъчка на челото си

Явно, на някое раздаване са го пропущили. Затова реве.

преди 1 час, _sirena_ написа:

Не бе , слънце , трябваше ми кога спорехте Тук за жертвата -  кой месец приблизително . 

Това е Факт , че рептилчето е било Тук и е чело / участвало в спора. 

Това е Факт , че изобщо не е "нов " , както и доказва , че лъже и за това и претенциите му , че винаги споделял , ако имал стари профили и ги назовавал . 

Тук не иска да го направи !  Защо ли ?  

Защото всичките напъни отиват в Коша !  

Случаят е Приключен за мен !  Надявам се който трябва да вземе мерки. 

От мен толкова . 🙂

Да помни кога се е заигравал със Сирена !  Казах му , че реша ли да се занимая ще го " трепя на почивки " . 

Отне ми 3 дни четене и беше до там !     И това всичкото с "вързани ръце " без да ползвам нищо !  Само четене ! 

Както казах - Пълен аматьор !   Стандартен палячо - трол !  При това никой не му дава и 1 ст. за "усилията " .

Виж, ватенките споделяте един общ мозък и то не само форума, а за цялата страна. Няма нужда да съм бил тук, за да ми е ясно какви гнусни опорки сте писали, както и за Буча и за другите неща. И като се сетя, че с вас дишаме един и същи въздух. Повръща ми се.

преди 37 минути, maxthon написа:

Някъде да видя вдигнато и насочено оръжие към някой? Аз видях охрана на човека отчитащ вота на хората и седяща на долния етаж в жилищните блокове.

Ма разбира се. Точно по най високите международни стандарти за честни избори.

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Ма разбира се. Точно по най високите международни стандарти за честни избори.

Такъв начин на отразяване на вота беше главно на места близо до фронта. Примерно в Лиман. Кое му е ненормалното в случая да има охрана? Единственото ненормално е да се пише нещо без да има и грам доказателство, което да го потвърди.

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

Това твои думи ли са?

има една причина, ама искам още 299...

на 2000 души един е с причина...

преди 30 минути, ncl написа:

Ти на колко години си? Ще ти е приятно ли след 10-15 години да те наричат така?!

Прав си за това. Но по принцип тезата за генераторчета си остава в сила...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.