Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 8 минути, kosyo написа:

То на твоя да тръгне виртуалка трябва да си издрайва червата. най - много контейнер да запали

Виртуалните машини тръгват без проблеми, че и операционни системи, инсталирани в тези виртуални машини, също работят безпроблемно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 76,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6186

• miro20

3515

• Coco1

3273

• ivottoshev

3010

преди 17 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Каква е алтернативата? Какво е трябвало да направи Путин, след като е станало ясно, че САЩ ще извършат опити за разширяване на нео-колониалния строй към Русия? Дай конкретен отговор, без да увърташ и говориш празни приказки.

Да си пререже вените че не се е сетил да го направи пръв?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Митко Вълчев написа:

Я каква красива дума, оксиморон. Това някакво Бижу ли е? Няма да мога Анди*ей, казах ти когато аз преценя и пожелая. И всичко е мое лично мнение, с конкретика и факти. Както невероятно по голямото материално благополучие, което си е факт отвсякъде . Лозунг е да твърдиш, как не било важно,  комунистите така твърдяхте и на времето пък хванахте властта и избихте успелите, да им откраднете добитото.

Димитричке, ти дори не знаеш, що е туй конкретика и факт...

И ти казах, аз мога да докажа, че не съм бил комунист....

Ти можеш ли да докажеш по същия начин за себе си или поне за родителите си?

Има само празни лозунги в главата ти, които си назубрил и повтаряш до откат...

Е, щом материалното благополучие е най-важно за теб, ако ти осигурят такова в Русия, примерно правят те собственик на мина, ще се изнесеш ли там със семейството си?

И ако не защо?

Ти си на ход, латентен Митко, отвътре копнеещ да е Димитричка...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Остави сърцето.

Дори като те хванах, че лъжеш, ти три пъти цитира един и същ пост, който доказва, че наистина лъжеш.

Обаче не падаш по гръб

Понякога се чуди човек толкова ли са тъпи наистина, друг път приема очевадното. Са!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, kosyo написа:

Ми ето, нали тръгна да го прави.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Наистина ли си мислиш, че Русия е права и Путлер не е гхз ?

Карварите са по-големи гхзове. Затриха повече държави, отколкото Путин може да си помисли да затрие. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Митко Вълчев написа:

Комуноид русофил да дава, шегаджия си.

Лъжеца се фана на бас, че Русия ще устиска Крим.

Знаеш ли колко пъти го играем това театро.

Първо лъже най нагло. После цитира нещо, от което ясно се вижда, че лъже.

Обаче продължава да цитира същия компрометиращ го материал с цел да докаже правотата си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, kosyo написа:

Да, не го направи пръв... Специалната военна операция трябваше да започне още през 2014г, а не чак сега, след като Колективния запад извърши милитаризация в Украйна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, kosyo написа:

Аз тебе питам че ти викаш че нямало такива работи че се чудя от къде ги знаеш... Да си сравним данните - като с видеото ако ме разбираш

Ми вече видяхме че заводите уж за дронове са невзривени,ти сам потвърди,видял си снимките на покривните...

Та аз какво да доказвам, че нещо не е взривено,след като това са твои голословни твърдения,а фактите снимките показват други.. 

За съжаление снимки отвътре иранците не дават по съвсем ясни причини ,но затова дават снимки на свалените коптери опитали да атакуват различни цели в Иран...😏

Айде да не изпадаме до нивото на мирчата твърдящ че сестра ми е Еди каква си, а аз да се окаже че нямам дори сестра.... И да се налага да го доказвам.. както сега че няма взривени ниакви бункери... Мдаам..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, andiay написа:

Не лъжецо, ти каза, че можеш да докажеш с документ, че никога си нямал петолъчка на челото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Да, не го направи пръв... Специалната военна операция трябваше да започне още през 2014г, а не чак сега, след като Колективния запад извърши милитаризация в Украйна.

Кажи ти за Боко. Що така не го превратоха тия долни измекяри ами го оставиха

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Mediterranean написа:

Той щял да "уважава" незаконната дъщеря на Путин, щото е влюбен в баща й.

Да се докосне един вид до него. 

Няма по нагъл лъжец във форума, и в реалния свят не съм виждал такова ЧУДО

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Moriati написа:

Ми вече видяхме че заводите уж за дронове са невзривени,ти сам потвърди,видял си снимките на покривните...

Та аз какво да доказвам, че нещо не е взривено,след като това са твои голословни твърдения,а фактите снимките показват други.. 

За съжаление снимки отвътре иранците не дават по съвсем ясни причини ,но затова дават снимки на свалените коптери опитали да атакуват различни цели в Иран...😏

Айде да не изпадаме до нивото на мирчата твърдящ че сестра ми е Еди каква си, а аз да се окаже че нямам дори сестра.... И да се налага да го доказвам.. както сега че няма взривени ниакви бункери... Мдаам..

Сиреч имаш силното вярване че няма такова нещо? Тия пламъци от рафинерията монтаж ли са били или са от Украйна и те?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, andiay написа:

Димитричке, ти дори не знаеш, що е туй конкретика и факт...

Ти можеш ли да докажеш по същия начин за себе си или поне за родителите си?

Има само празни лозунги в главата ти, които си назубрил и повтаряш до откат...

Е, щом материалното благополучие е най-важно за теб, ако ти осигурят такова в Русия, примерно правят те собственик на мина, ще се изнесеш ли там със семейството си?

И ако не защо?

Ти си на ход, латентен Митко, отвътре копнеещ да е Димитричка...

Мога, не са били, ако издават такъв документ, ще го извадя. Ти ще платиш след което, щото на друг не мисля да доказвам. Е аз латентен, ти вече разкрит. Как беше, няма по опасно от разярен травестит. Мъжка сила с женска злоба, плашиш ме вече. Днес писа как пиесата завършвала с убийство, почвам да се замислям, що си дадох данните.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, andiay написа:

Добър свят - лош свят не са обяснение за начало на война, няма такова нещо като добър свят - лош свят...

Айде бе…

Само толкова ли можеш?

Я опитай малко да поразсъждаваш…

Но да излезеш от черупката в която се намираш….

”светът на Путин” не е най-големия и важен аргумент за започване на неговата СВО?

Я пак го разчопли…

В момента се излагаш….

И “анализаторските” ти качества потънаха някъде…

Да не би във фирмата, където работиш и взимаш “важни” решения редовно да ти тестват лоялността?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Дай адекватно обяснение. Нали вече ти показа, че моя БИОС няма настройките, за които твърдиш, че ги има. Щом ги няма, какво повече може да се направи, че да се оправят тези ACPI грешки?

Пак ще ги кача и в темата ти казах че нямам такова лапти за да ти кажа какво не е в ред... А що не каза че грешките ти бяха 3 а кат ме послуша ти остана само 1 а?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Реджеп Иведик написа:

Няма по нагъл лъжец във форума, и в реалния свят не съм виждал такова ЧУДО

Алоо, цацаджиев,ние те знаем че си такъв,споко

Взехте ли Крим а 😅😏 

До кога ще чакаме да си платиш баса, че вече година мина почти, ба си... 😎

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Днес писа как пиесата завършвала с убийство

Мен ме убива от началото на войната.

Куче, което лае не хапе

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, M.Николов написа:

Е, що?

Щото там живеели с 12 години по-малко.

:)

Това не доказва нищо. На няколкото форумни русофоба няколко пъти им обясних фактите и ги затапих; обясних им, че това, че "там живеят 12 години по-малко" не означава нищо, не доказва нищо. Ето тук съм дал обяснение (после направих ново, по-подробно обяснение, но сега не мога да го намеря):

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, M.Николов написа:

Е, що?

Щото там живеели с 12 години по-малко.

:)

Е теб ако не те бъркат 12 години по малко, консултирай се с лекар.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, kosyo написа:

Сиреч имаш силното вярване че няма такова нещо? Тия пламъци от рафинерията монтаж ли са били или са от Украйна и те?

Я дай рафинерията,че да я видим айде... Тя ли е избухнала с 3 Хирошими сила,  😏😅😅 

Значи осра се с завода за дрони и сега минаваме на рафинерия, молодец.... 😏😎😅😅

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Е теб ако не те бъркат 12 години по малко, консултирай се с лекар.

То неговото живот ли е - да попива от RT, вместо да посети запада да ви какво е +12 години живот

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...