Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Аз се подиграх с некадърният укропски режисьор, не видял при монтирането на заснетото театро, че статистите му мърдат.

Избрана на редовни избори...

И Тиквата е избрана на редовни избори, ама искаше да го сваляш от власт. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Я, мухлясалите сирена дошли?

Кога е писал ?   Не бягай от въпроса !  Лесен , прост въпрос за 5 лв . 

Отговори !

преди 12 минути, _sirena_ написа:

Отговори !

Рептил , 12.43 е , чакам вече 13 мин. да ми отговориш на прост въпрос за 5 лв. !

Не ми губи времето !

преди 24 минути, Митко Вълчев написа:

Ако САЩ, не вземаха присърце спазването на световен ред и правила. Раша, щеше да е разделена на няколко провинции с главна столица Берлин.

Ако краварите спазваха международният ред и правила, нямаше да нападнат под фалшив предлог Ирак, нямаше да нападнат на своя глава Сърбия... 

А ако спазваха собствените си принципи от времето на Кубинската криза, нямаше да искат да разполагат ракети в непосредствена близост до Русия, опитвайки се да разширяват НАТО и в Украйна

преди 49 минути, Митко Вълчев написа:

Ти колко пъти написа за изгореният "българин" Иван Милев,

12:50 !!!   Да не ти излезе спешна работа ? 

Чакам Отговор ! 

преди 26 минути, Митко Вълчев написа:

Предимство, тип козината на сибирска мечка е по добра от тази в Аляска, не се брои. Както би ти писал Анди ей, щом за сто човека не е предимство, значи не е.

Не се брои, защото не ти изнася да се окажеш паднал по гръб. Сам каза, че на всеки две хиляди човека един намира такова предимство. Това означава че причина все пак съществува, а ти ми дължиш извинение.

преди 22 минути, _sirena_ написа:

Отговори !

Рептил , 12.43 е , чакам вече 13 мин. да ми отговориш на прост въпрос за 5 лв. !

Не ми губи времето !

Взаимно е губенето, кодирано сирене. Чакай си.

преди 25 минути, vpvelev написа:

Дай линк.

Пиши в Гугъл. Ако не се справиш, ще дам.

преди 1 час, attj написа:

Лъжеш.  То и в профсъюзния дом на Одеса нищо необичайно не се е случвало - според такива като теб.   Там през 2014 година бандеровците убиха с особена жестокост  повече от 40 души.

Приятелю , разгледай си хронологията и виж кога се обсъждаше въпросът с убитият българин.   Този Факт е важен. 

преди 23 минути, N1K17Y написа:

И Тиквата е избрана на редовни избори, ама искаше да го сваляш от власт. 

Обаче беше мое решение. Не съм ял чужди сникерсчета, напротив, по това време от Брюксел подкрепяха Боко Ненаялсе. 

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Не се брои, защото не ти изнася да се окажеш паднал по гръб. Сам каза, че на всеки две хиляди човека един намира такова предимство. Това означава че причина все пак съществува, а ти ми дължиш извинение.

Как да падна по гръб, когато няма предимство. Това е като да изкараш предимство, по малък абсолютен брой болни от СПИН в Русия, при положение, че населението и е два пъти по малко и очевадно има по голямо ниво на зараза. Тоест, зле по зле , най зле, Русия, БГ ватник.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Взаимно е губенето, кодирано сирене. Чакай си.

Слушай сега , рептил галфонски  , бягаш от въпроса защото точно тази Изпусната реплика те Уличава в Лъжа , а имено , че изобщо не си Прописал на 23.01 , както е написано в рега ти !!!  

Аз казах ли , че месеци наред си ме чел и тренирал да изпълзиш от дупката и да се паркираш в темата ?!

КАЗАХ ! 

Пролича ли , че знаеш за спорове , които тук са се водили много преди датата на включването ти ? 

ПРОЛИЧА ! 

Хванах ли те в Лъжа ? 

Хванах те ! 

Хайде сега пей кои са ти старите профили , да видим къде съм мелила от бой .

Дай си и профила във фейса . Нали гърмеше , че ще ме намериш във фейса ? 

Давай го този профил аз да те намеря.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Обаче беше мое решение. Не съм ял чужди сникерсчета, напротив, по това време от Брюксел подкрепяха Боко Ненаялсе. 

А ние от къде знаеме, че не си ял точно ти чужди сникерсчета, щом ще караме по този начин. И аз бях да го махат, за протокола.

току-що, _sirena_ написа:

Слушай сега , рептил галфонски  , бягаш от въпроса защото точно тази Изпусната реплика те Уличава в Лъжа , а имено , че изобщо не си Прописал на 23.01 , както е написано в рега ти !!!  

Аз казах ли , че месеци наред си ме чел и тренирал да изпълзиш от дупката и да се паркираш в темата ?!

КАЗАХ ! 

Пролича ли , че знаеш за спорове , които тук са се водили много преди датата на включването ти ? 

ПРОЛИЧА ! 

Хванах ли те в Лъжа ? 

Хванах те ! 

Хайде сега пей кои са ти старите профили , да видим къде съм мелила от бой .

Дай си и профила във фейса . Нали гърмеше , че ще ме намериш във фейса ? 

Давай го този профил аз да те намеря.

Чуй сега, миризливо сирене, опорките ви са едни и същи, на цялата малоумна БГ вата. Шанса да не сте писали този грозен фейк, точно вие, мурзилките от този форум е нула. Димитър Вълчев на български. Снимката я виждаш. Търси, но нямаш шанс. Повръща ми се от миризмата, дори виртуалната.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

А ние от къде знаеме, че не си ял точно ти чужди сникерсчета, щом ще караме по този начин. И аз бях да го махат, за протокола.

Мишок , не се офлянквай !  Въпросите са ти Неудобни вече , след като преди това си Твърдял , че никога не си крил , ако си имал стари профили !    

преди 4 минути, Coco1 написа:

A zнае ли че го е казал

Май да. Тоя е по боклук от нашият.

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Мишок , не се офлянквай !  Въпросите са ти Неудобни вече , след като преди това си Твърдял , че никога не си крил , ако си имал стари профили !    

Не съм. Няма да те квалифицирам ментално. Но логика, да си напиша телефон и месторабота, а да си крия стария профил. Аре, у лево. Гади ми се.

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Как да падна по гръб, когато няма предимство. Това е като да изкараш предимство, по малък абсолютен брой болни от СПИН в Русия, при положение, че населението и е два пъти по малко и очевадно има по голямо ниво на зараза. Тоест, зле по зле , най зле, Русия, БГ ватник.

Гъъъъъъъърч, Тролололо.

Искаше едно предимство. Сам каза че на 2000 човека, един намира такова предимство. ТОЧКА. Дължиш ми извинение, или си оставаш поредният лъжец във форума.

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Ти май още не си се научил да четеш с разбиране. От къде да дойдат тези чужди сникерсчета, след като ясно съм написал и всички знаят, че Брюксел тогава поддържаше Боко Ненаялсе?

преди 49 минути, Митко Вълчев написа:

И да не забравяме, легитимните референдуми, проведени под дулата на автоматите.

Къде го видя това дуло.... Или като йети само си чувал за него....

преди 22 минути, _sirena_ написа:

12:50 !!!   Да не ти излезе спешна работа ? 

Чакам Отговор ! 

О богиньо моя, снощи колко време те чакахме , вестника остаря, розите увяхнаха от чакане.... Онзи анимационен герой 5 пъти ме би че пускам фалшиви новини и видеа.... трагедия просто.

По темата - едно рекламно клипче, че ме кефят Cranberries:

https://twitter.com/PaulJawi

n/status/1620365753571762178?s=20

току-що, Митко Вълчев написа:

Чуй сега, миризливо сирене, опорките ви са едни и същи, на цялата малоумна БГ вата.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Шанса да не сте писали този грозен фейк, точно вие, мурзилките от този форум е нула.

Димитър Вълчев на български. Снимката я виждаш. Търси, но нямаш шанс. Повръща ми се от миризмата, дори виртуалната.

Ще Повръщаш !  Най-добрата съм !   Бия точно в целта !!!   

Не ми се измъквай със "шанса " !!! 

Смешник , няма да те оставя да дишаш докато не си признаеш ! 

Газ ще повръщаш и в канавката ще залягаш !   

Да съм го търсила по снимка ???!!!

Мишко рептилска , знаеш , че няма да намеря защото по тази снимка и това име в комбинация няма да те открия !   

Защото си ПЪЛЕН ФЕЙК !  Търсила съм те !!!  Включително по снимката на корицата ти ! И по "Бяла Слатина " ! 

Всичко ти е ФЕЙК - ТРОЛ профилчета , правени , за да бълваш омразната си пропаганда ! 

За 3 дни разкрих ли те ? 

РАЗКРИХ ТЕ ! 

Знаеш ли как Детронират  профили админите в този сайт ?  

Знаеш , стара кримко , знаеш !   Приготви ли ново устройство и ип ? 

Приготви си ще ти трябва !   На мен лично не ми трябва , за да те разпозная по маниер , вибрация и миризмата в думичките , които редиш !  

Надявам се следващият път като дойда този ти Тролски профил да го няма !

Бягай през глава , Достатъчно злоба изля в тази платформа ! 

преди 9 минути, maxthon написа:

Къде го видя това дуло....

Радвай се, че не си го видял. Можеше да е последното, което виждаш, а не цените на петрола сега...:lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.