Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 2 минути, M.Николов написа:

В случая, че написаното е ирония.

Разбрах.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 89,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6700

• Coco1

4275

• miro20

4153

• maxthon

3820

преди 5 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Имаш предвид, че в Русия има бедни райони? Има ли държава, в която да няма такива райони?

Ама защо "беден" район в Амстелвил примерно (предрадие на Амстердам) не изглежда като беден район на богат на газ район на  Русия. Едва ли е от червените фенери и тревата дето я продават там.

Отиди и ги виж - това искам от тебе - не е някаква философия/. Ей Гърция е на един х,й място - аз не видях една неизмазана къща в произволно село.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, ivottoshev написа:

А нахлуването в Ирак под фалшив предлог? А нахлуването на своя глава в Сърбия? Те според международните правни норми какво са?

Ако си признаеш, че викаш за Расссияяя, и досега си лъгал, че не викаш за Расссияяя, обещавам да ти отговоря честно какво мисля по този въпрос.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, kosyo написа:

Е аз съм го видял там - ти не си го видял , ХАйде де то не става само с hate.. напрегни го това междоушие

Аз и без напрягане ти хванах лъжата,така че кой трябва да се напрегне,аз или ти 😅😏

Ба си наглеците,лъжат,хващаш ги, а после се опитват с болтавни да се измъкнат че те са прави...пффффф 

Смешко смешко,казах ти че не си дорасъл за краставичар, така че айде няма нужда да се петелчиш, виждам ти материалите, и на 90% са фейкови....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Дал съм подробна информация в други форуми, относно лаптопа. Заключението на разбиращите беше, че проблема идва от несъвместимост между ядро 5 и БИОС-а ми, който няма определени функции. Като няма тези определени настройки и функции, тогава нищо не може да се направи. Толкова ли е трудно да признаеш, че грешките идват от системни несъвместимости , а не от мен.

Айде тогава обясни ми как от 3 грешки след кат ме послуша да ръчкш БИОС-а ти остана само една а? Грухи Биоса :laughing4: Или какво пак ще ми донесеш десет дерета вода че магарето ти е мъжко?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, kosyo написа:

Ама защо "беден" район в Амстелвил примерно (предрадие на Амстердам) не изглежда като беден район на богат на газ район на  Русия. Едва ли е от червените фенери и тревата дето я продават там.

В различните държави бедните райони изглеждат по различен начин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Каза. Хау.

С тия сърчица, дето раздаваш на мъже, да не се чудиш после, защо подлагат мъжествеността ти под съмнение.

:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Реджеп Иведик написа:

Остави сърцето.

Дори като те хванах, че лъжеш, ти три пъти цитира един и същ пост, който доказва, че наистина лъжеш.

Обаче не падаш по гръб

Ма нали и за това съм бил излъгал? Като не можа да покажеш къде точно съм излъгал - каза да го оставим. Браво имаш напредък. 

Три пъти цитирах един пост и исках превод на едни думички от него. Е, още го няма този пусти превод...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Аз не

Значи, според поста, който ти цитираш, като доказателство, че уж не лъжеш, нямаш основание да искаш да ти се извини.

Толкова е просто. Какво ти пречи да си признаеш, че излъга, че Митко ти дължи извинение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, petie1 написа:

Айде тогава обясни ми как от 3 грешки след кат ме послуша да ръчкш БИОС-а ти остана само една а? Грухи Биоса :laughing4: Или какво пак ще ми донесеш десет дерета вода че магарето ти е мъжко?

Едните грешки идваха от факта, че липсва драйвер за интернет и виртуализацията беше изключена. След обновяване на драйверите и включване на виртуализацията, останаха само тези грешки, за които няма начин да се оправят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, M.Николов написа:

Не бих залагал на това, като му знам другите изяви.

Най-вероятно пак ще се отметне.

Той само се прави на лош. Може и да съм наивен, но мисля че ще си изпълни баса.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Неговите деца сигурно също не са там

Абе стана за смях на чайките.

Какво ти пречи да си признаеш, че излъга а ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Mediterranean написа:

Той щял да "уважава" незаконната дъщеря на Путин, щото е влюбен в баща й.

Да се докосне един вид до него. 

Ти си тази, която съди за красотата на даден човек само по това кои са роднините му. Казах ти че бих я уважил още преди да ни съобщиш коя е тя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Moriati написа:

Аз и без напрягане ти хванах лъжата,така че кой трябва да се напрегне,аз или ти 😅😏

На си наглеците,лъжат,хващаш ги, а после се опитват с болтавни да се измъкнат че те са прави...пффффф 

Смешко смешко,казах ти че не си дорасъл за краставичар, така че айде няма нужда да се петелчиш, виждам ти материалите, и на 90% са фейкови....

Хвана ти ме ти за това видео, сега и за 2-рото и за земетресението ме хвана. Браво... верно ли не знаеш как се търси? и само 90%... аз си мислех че са на 100%. Търси - то това с даване на овото ей като на пиги ще си останеш нивото. Някой му казал нещо ама той лично не го проверил..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, kosyo написа:

Отиди и ги виж - това искам от тебе - не е някаква философия/. Ей Гърция е на един х,й място - аз не видях една неизмазана къща в произволно село.

Опитваш се да кажеш, че в Гърция няма бедност? Тогава как ще коментираш казаното в тези статии:

https://financialtribune.com/articles/world-economy/63255/35-greeks-face-risk-of-poverty

https://www.aljazeera.com/news/2018/6/22/greeces-crisis-hit-poor-no-one-was-bailed-out-here

И наясно ли си, че Гърция се води банкрутирала страна, имаща дългово зъдлъжняване до поне 2060г?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Аз не, но това не означава че някой друг няма да го направи. Причината като такава съществува и дори той я призна (преди да поиска още 299 причини)

Неговите деца сигурно също не са там, където той казва че има причина да ги изпрати

Ще ти е трудно да схванеш, къде са, защо са. Не си претоварвай междуушието.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Три пъти цитирах един пост и исках превод на едни думички от него.

И три пъти сам доказа, че най нагло лъжеш.

Ти си тотал щета. Стига ти толкова бой за днес.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, БаалБек написа:

Айде бе…

Само толкова ли можеш?

Я опитай малко да поразсъждаваш…

Но да излезеш от черупката в която се намираш….

”светът на Путин” не е най-големия и важен аргумент за започване на неговата СВО?

Я пак го разчопли…

В момента се излагаш….

И “анализаторските” ти качества потънаха някъде…

Да не би във фирмата, където работиш и взимаш “важни” решения редовно да ти тестват лоялността?

Ех, душице, душице, и теб ли те хвана деменция?

Попита ме за МЕН, кой свят е по-добър...

За Путин естествено, че неговият свят е по-добър, но това пък няма никакво отношение към мен...

Така, че да, посоката в която си поела е правилна, но както казваш, трябва да разчоплиш малко "храсталака" и да потърсиш "пътеките", водещи на верния път...

От мен да знаеш, никога не е само една единствена пътека, но накрая всички се събират на едно място, коя по-стръмно, но по-пряко, коя по-полегато, но по-заобиколно...

Стига да не объркаш посоката де...

Хайде да чуем версията ти за "света на Путин" и как точно е от причините за войната, може би най-голямата...

Давай, чопли...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Moriati написа:

А аз още чакам 100 евро май бяха 😅😅😅 

От цаца вълна да очакваш 😎😅😏

Рано е още. Може пък да стане чудо и да се наложи аз да кихам педесе пари 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, M.Николов написа:

С тия сърчица, дето раздаваш на мъже, да не се чудиш после, защо подлагат мъжествеността ти под съмнение.

:)

Споко. Мой проблем. Дишай си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Опитваш се да кажеш, че в Гърция няма бедност? Тогава как ще коментираш казаното в тези статии:

https://financialtribune.com/articles/world-economy/63255/35-greeks-face-risk-of-poverty

https://www.aljazeera.com/news/2018/6/22/greeces-crisis-hit-poor-no-one-was-bailed-out-here

И наясно ли си, че Гърция се води банкрутирала страна, имаща дългово зъдлъжняване до поне 2060г?

Ти ходил ли си там или си чел за нея? Пак ти казвам - една неизмазана къща аз не видях.. явно е от бедност

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Едните грешки идваха от факта, че липсва драйвер за интернет и виртуализацията беше изключена. След обновяване на драйверите и включване на виртуализацията, останаха само тези грешки, за които няма начин да се оправят.

А кой ти каза как да ги оправиш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Митко Вълчев написа:

Ами ясно, искаш, но нямаш желание. Само малоумен трол, може да заяви, че знаейки, че водейки децата си в дадена държава, най вероятно скъсява живота им с 12 години. Но това се компенсира, че няма да се наложи да се разминават с мъже в женски дрехи, с които няма да имат други допирни точки ако не желаят и са им дразнещи. Смяташ ли, че е нормално? Да или не?

Ти заведе ли твоите в Карвария. Ей така за да им удължиш живота с тези прословути 12 години? А що не ги пратиш направо в Тибет? Там можеш да им го удължиш и с повече?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ти си тази, която съди за красотата на даден човек само по това кои са роднините му. Казах ти че бих я уважил още преди да ни съобщиш коя е тя.

Някъде да съм писала, че я смятам за грозна понеже е дъщеря на Путин? Не. Казах, че е такава защото Е дъщеря на Путин. Наследила е неговото лице.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...