Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 24 минути, M.Николов написа:

И него ли ще биеш?

Не. На мен ще прати едно такова

images.jpg.77ec18bb523c33a689686a31d5f75f3a.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6359

• miro20

3589

• Coco1

3428

• ivottoshev

3075

преди 1 минута, kosyo написа:

Не разбирам какво показваш и защо във вуртуалка дето минава през допълнителен layer?

Виртуална машина ли използва? Ме то и при мен няма никакви ACPI грешки, като използвам VM.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Moriati написа:

Хахаха, значи нямаш инфо за Иран,но смело следваш опорките за разрушени заводи и дори подземни бункери сдетонирали със силата на 3 Хирошими а... Тц тц тц, е не очаквах да си толкова ниска летва честно..... Мдаам, макар че гледайки видеата които постваш това си беше очевидно 😏😎 

За натовски генерал заловен не съм и чувал, освен ако не е като приказката за  3 дена дето реално беше пусната от хамериканците, а някои руски пропагандони взеха да я повтарят ,но не и официални лица 😏 

П.С Та къде викаш и кой е говорил за натовски генерал,опят укропска партенка давана за руско инфо а,Ципсо пуска въдичките за да дава уж доводи на нексаджии и сороспята.... ..мдааам,няма да е учудв,те в това са добри,хващат се и руски медии на тях 😏

Аз тебе питам че ти викаш че нямало такива работи че се чудя от къде ги знаеш... Да си сравним данните - като с видеото ако ме разбираш

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Какво се опитваш да докажеш, показвайки тези снимки? Какво общо имат те с моя БИОС?

Ще ти ги показвам докат го разбреш

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Защо лъжеш ?

Ти нали наистина си с болно сърце.

Не винаги болно сърце означава "инфаркт". В моят случай до инфаркт не съм стигнал, щото са хванали навреме изтъняването на митралната ми клапа и са я сменили.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Сега пък какво излъгах?

Че Митко ти е обещал да ти се извини.

Къде е казал такова нещо, без да ти е поставил условие, да пожелаеш да си пратиш децата в Русия ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, andiay написа:

Ти и анализ?

Оксиморон...

Сега, ще обърнеш ли внимание на въпроса по темата?

Кои са причините довели до започване на войната?

Лично мнение, без обичайните ти лозунги..

Ще можеш ли Димитричке?

Я каква красива дума, оксиморон. Това някакво Бижу ли е? Няма да мога Анди*ей, казах ти когато аз преценя и пожелая. И всичко е мое лично мнение, с конкретика и факти. Както невероятно по голямото материално благополучие, което си е факт отвсякъде . Лозунг е да твърдиш, как не било важно,  комунистите така твърдяхте и на времето пък хванахте властта и избихте успелите, да им откраднете добитото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Виртуална машина ли използва? Ме то и при мен няма никакви ACPI грешки, като използвам VM.

Нямаш IQ да разбереш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

То на твоя да тръгне виртуалка трябва да си издрайва червата. най - много контейнер да запали

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ivottoshev написа:

Не винаги болно сърце означава "инфаркт". В моят случай до инфаркт не съм стигнал, щото са хванали навреме изтъняването на митралната ми клапа и са я сменили.

Остави сърцето.

Дори като те хванах, че лъжеш, ти три пъти цитира един и същ пост, който доказва, че наистина лъжеш.

Обаче не падаш по гръб

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Е да де, ти прати ли децата си в Русия ?

Не си.

Дори си призна по нагоре, че не искаш да пращаш децата си в Русия.

И в Тибет не искам. И в редица други държави не искам. Това не означава че причините не съществуват. Може за някой да са реални поводи за емиграция.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Реджеп Иведик написа:

Нахлуването на Касапина Путлер в Украйна.

Съгласно Руските и Украинските закони, както и съгласно международните правни норми, нахлуването в чужда държава се явява военно престъпление.

Касапина Путлер е престъпник и съгласно законите на собствената си държава Русия.

Иванушка, пак нимой са запреш да са похвалиш, а...

Да задам въпроса като за такива от твоят сой...

С това, което си написал, започва войната, въпросът е за причините довели това да се случи...

Причини - означава нещо предшестващо...

Е, по-елементарно, като за 70-ник от това не мога да го формулирам...

Дано успееш да го схванеш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Не. На мен ще прати едно такова

images.jpg.77ec18bb523c33a689686a31d5f75f3a.jpg

Не бих залагал на това, като му знам другите изяви.

Най-вероятно пак ще се отметне.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, parmobil написа:

'щото сме си близки - драги ми, не четеш ли руски форуми?

Верно ли ще ми опонираш, че "там" всичко е "цветя и кебапчета"???

Дорогой Фродо Небегинс

Ти се изпласка със статия за бензина, и твърдение че е по скъп от 17 развити европейски страни нали.... Е обясних ти..

И да,аз знам че в Русия не всичко е мед и масло,споко,но опитите ти да я изкараш едва ли не затънала са сороспятски желания и въжделения само... 

Мисля че вече сме си наясно нали, така че следващия път като твърдиш нещо поне гледай да е коректни и точно а не желания някакви.... За източниците няма да споменавам,Инвестор бг не се счита за източник, а новинарски сайт....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Къде пише за Тибет, Лъжецо. Тибет ти си го измисли, след като видя, че ти разобличих наглата гнусна лъжа !!!

Пише да пожелаеш да си пратиш децата в Русия.

Е, ти пожела ли да си пратиш децата в Русия, а Лъжецо ?

Той щял да "уважава" незаконната дъщеря на Путин, щото е влюбен в баща й.

Да се докосне един вид до него. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, andiay написа:

А непретенциозния посредствен трол до кога ще прелива от пусто в празно и ще коментира личността ми, а не въпроса, който му бе зададен?

И отново личи неграмотност, по никакъв критерий, нито една държава не отговаря да бъде наречена фашистка...

Но... то човек трябва и да знае, що е то фашизъм...

Не може да те оспори, затова използва нападки срещу теб, срещу личността ти, но не и срещу аргументите ти. Това се нарича "ad hominem".

"Argumentum ad hominem (аргумент към човека) или лична нападка се нарича аргумент в логиката, реториката и критичното мислене, който е насочен към личността на опонента, а не към неговия аргумент. Обичайно се класифицира като неформална логическа грешка и по-точно - като ирелевантност, която отклонява вниманието на опонента и аудиторията от темата на диспута, и ги насочва към личните качества на атакувания."

Източник: https://bg.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem

Щом напада теб, без да оспорва изказванията ти, това означава, че той не може да оспори изказванията ти, тоест, ти си прав.

Да, никоя държава не може да бъде наречена фашистка. В днешно време, "фашизъм" е дума, която просто се използва да дискредитиране на политически опоненти, но не и да се създаде конструктивна дискусия. Същото се отнася и до твърдението, че Путин е фашист. Русофобите наричат Путин, "Путлер", за да се направи фалшива асоциация между Путин и Хитлер.

Ето тук е обяснено по-добре:

"Reductio ad Hitlerum, also known as playing the Nazi card, is an attempt to invalidate someone else's position on the basis that the same view was held by Adolf Hitler or the Nazi Party. Arguments can be called reductio ad Hitlerum if they are fallacious (e.g., arguing that because Hitler abstained from eating meat or was against smoking, anyone else who does so is a Nazi). Contrarily, straightforward arguments critiquing fascist components of Nazism like Führerprinzip are not part of the association fallacy.

Coined by Leo Strauss in 1953, reductio ad Hitlerum takes its name from the term used in logic called reductio ad absurdum ("reduction to the absurd"). According to Strauss, reductio ad Hitlerum is a form of ad hominem, ad misericordiam, or a fallacy of irrelevance. The suggested rationale is one of guilt by association. It is a tactic often used to derail arguments because such comparisons tend to distract and anger the opponent."

Източник: https://en.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerum

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, ivottoshev написа:

А аз още чакам 100 евро май бяха 😅😅😅 

От цаца вълна да очакваш 😎😅😏

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Да, би ме накарала. Както би ме накарала и причината за Тибет. Както би ме накарала и причина за много други държави. Това означава ли че трябва наистина да пращам децата си някъде? Ти като изтъкна толкова причини за Кравария, децата ти там ли са? 

Ами ясно, искаш, но нямаш желание. Само малоумен трол, може да заяви, че знаейки, че водейки децата си в дадена държава, най вероятно скъсява живота им с 12 години. Но това се компенсира, че няма да се наложи да се разминават с мъже в женски дрехи, с които няма да имат други допирни точки ако не желаят и са им дразнещи. Смяташ ли, че е нормално? Да или не?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, ivottoshev написа:

На мен ще прати едно такова

Ти ще ми пратиш 50 кинта, и много добре го знаеш.

Освен ако не се отметнеш, както днес амнайсе пъти отрече, че лъжеш

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, petie1 написа:

Ще ти ги показвам докат го разбреш

Дай адекватно обяснение. Нали вече ти показа, че моя БИОС няма настройките, за които твърдиш, че ги има. Щом ги няма, какво повече може да се направи, че да се оправят тези ACPI грешки?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не може да те оспори, затова използва нападки срещу теб, срещу личността ти, но не и срещу аргументите ти. Това се нарича "ad hominem".

"Argumentum ad hominem (аргумент към човека) или лична нападка се нарича аргумент в логиката, реториката и критичното мислене, който е насочен към личността на опонента, а не към неговия аргумент. Обичайно се класифицира като неформална логическа грешка и по-точно - като ирелевантност, която отклонява вниманието на опонента и аудиторията от темата на диспута, и ги насочва към личните качества на атакувания."

Източник: https://bg.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem

Щом напада теб, без да оспорва изказванията ти, това означава, че той не може да оспори изказванията ти, тоест, ти си прав.

Да, никоя държава не може да бъде наречена фашистка. В днешно време, "фашизъм" е дума, която просто се използва да дискредитиране на политически опоненти, но не и да се създаде конструктивна дискусия. Същото се отнася и до твърдението, че Путин е фашист. Русофобите наричат Путин, "Путлер", за да се направи фалшива асоциация между Путин и Хитлер.

Ето тук е обяснено по-добре:

"Reductio ad Hitlerum, also known as playing the Nazi card, is an attempt to invalidate someone else's position on the basis that the same view was held by Adolf Hitler or the Nazi Party. Arguments can be called reductio ad Hitlerum if they are fallacious (e.g., arguing that because Hitler abstained from eating meat or was against smoking, anyone else who does so is a Nazi). Contrarily, straightforward arguments critiquing fascist components of Nazism like Führerprinzip are not part of the association fallacy.

Coined by Leo Strauss in 1953, reductio ad Hitlerum takes its name from the term used in logic called reductio ad absurdum ("reduction to the absurd"). According to Strauss, reductio ad Hitlerum is a form of ad hominem, ad misericordiam, or a fallacy of irrelevance. The suggested rationale is one of guilt by association. It is a tactic often used to derail arguments because such comparisons tend to distract and anger the opponent."

Източник: https://en.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerum

Абе я кажи как така Щатите са пропуснали да спретнат едно превартче на нашия тъп полицай? Нали са майстори в това пък да се минат сега ?Че го били спрели ли каза че не внимавам много днес (тестове решавам)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, andiay написа:

А непретенциозния посредствен трол до кога ще прелива от пусто в празно и ще коментира личността ми, а не въпроса, който му бе зададен?

И отново личи неграмотност, по никакъв критерий, нито една държава не отговаря да бъде наречена фашистка...

Но... то човек трябва и да знае, що е то фашизъм...

Писах, ПО БЛИЗО до фашистка троле, Раша, обвиняващата Украйна във фашизъм, отговаря на повече критерии . Пак не разбираш , а пиша като за рашистки тролове, елементарно. Знам, че осъзнавате на елементарен текст ви затруднява.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, ivottoshev написа:

И в Тибет не искам.

Какво общо има Тибет ?

Ти излъга, че ти е обещано извинение, ако посочиш поне едно нещо, за което в Русия е по добре.

Излъга ли ?

Излъга.

Е, що не си признаеш, че си излъгал ?

Никой не ти е обещавал такова нещо. Защо продължаваш да лъжеш ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:

Май ти е много болно, че не зехте Киев за три дняяя

Не знам към кои "ние" ме причисляваш, но за тези "три дни" ти обясних че му е болно на Наркоман, защото налапа тази гола кукичка и докато цялата му армия пазеше Киев... Азовско море почти без съпротива стана вътрешно руско море.

Не ти изнасят фактите, знам. Ти за т'ва на всяка страница го повтаряш по десетнайсе пъти, щото се надяваш някак си совите да не са това, което са. Ми дерзай. Успех ти пожелавам в борбата с пернатите :cool:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти ще ми пратиш 50 кинта, и много добре го знаеш.

Освен ако не се отметнеш, както днес амнайсе пъти отрече, че лъжеш

Комуноид русофил да дава, шегаджия си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...