Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

И какво общо има Бойко Борисов с Октомврийската революция ?

Ми щом изтъква "Свободна европа" като достоверен сайт и настоява че инфо от него е истина, значи би трябвало да приеме и онова за Боко за меродавно. Той обаче парадира избирателно с името "Свободна европа" само когато му изнася.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 89,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6700

• Coco1

4277

• miro20

4153

• maxthon

3820

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Като имам свободно време, влизам във форума и опитвам да наливам здрав разум в главите на хората.

Добре ама пак си омотал нещата човек. Няма да питам за Азия и Африка от вчера ли беше - ше ти дам време ама това псоледното пак ме изважда от нерви като го чета

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Мисля че аз въвeдох тази реплика тук (може и да бъркам). Беше относно поредната мирковщина на Тролололо20, преди 4-5 години

По скоро беше Мирчата мисля,като го наричаха сороспят и центаджия.. а цацата подхвана и стана първа плачка тука , сега Уфсъта явно го конкурира обаче 😅😅

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Мисля че аз въвeдох

Освен лъжи, нищо друго не си въвел.

Че и да му се извиняват.

Днес най малко двайсе пъти излъга за едно и също нещо.

Колко пъти хем съм ти казал, че като цитираш за да се оправдаеш, сам се дискредитираш, че лъжеш.

Май ти е много болно, че не зехте Киев за три дняяя

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ми щом изтъква "Свободна европа" като достоверен сайт и настоява че инфо от него е истина, значи би трябвало да приеме и онова за Боко за меродавно. Той обаче парадира избирателно с името "Свободна европа" само когато му изнася.

Кой каза, че Радио Свободна Европа е достоверен източник? Радио Свободна Европа буквално е сред дезинформационните източници на ЦРУ, използван за инфилтрация и влияние в други държави:

radio-free-europe-is-us-disinfo.jpg

преди 1 минута, kosyo написа:

Добре ама пак си омотал нещата човек. Няма да питам за Азия и Африка от вчера ли беше - ше ти дам време ама това псоледното пак ме изважда от нерви като го чета

Кое е това последното?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

Ракията не прощава.

:offtopic_s:    Ако на някой му е дошла по-силничка ракията, имам рецепта от старите книги:

242296985_10158242063433344_7166221471402654244_n.thumb.jpg.77d5fe6aeed49eee8f605156c4d199f6.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ми щом изтъква "Свободна европа" като достоверен сайт

И защо да не го изтъква като достоверен сайт ?

Ти наистина ли не осъзнаваш, че тролиш ?

Наистина ли си мислиш, че Русия е права и Путлер не е гхз ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Митко Вълчев написа:

Анди*ей, благодаря ти за отделеното внимание на личността ми. Ще поддържаме връзка, може да си сигурен. Ще има достатъчно твои постове през годините, които ще анализирам . С колкото мозък имам, за анализиране на твойта гениалност разбира се.

Ти и анализ?

Оксиморон...

Сега, ще обърнеш ли внимание на въпроса по темата?

Кои са причините довели до започване на войната?

Лично мнение, без обичайните ти лозунги..

Ще можеш ли Димитричке?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Къде, лъжецо Николов. Покажи поне една обида.

Лъжец не се брои, защото Тошев сам си призна, че не иска да прати децата си в Русия.

Ето, доказан лъжецо Реджепов.

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Как е инфаркта ?

Или ще ни обясниш, че не си искал да го обидиш с тази реплика, а ей така между-другото си се сетил да го попиташ за здравето.

:hush:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Ето тук:

Ти си третия руски трол на който поставям етикета уникален. Малко се обезценява думата. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, kosyo написа:

Пигито сега ще го почна че пак е овапцал нещата. А от тебе искам не какво да е видео а:

1 . Руския оригинал на онези нещастници дето на едно и съшо място 3 пъти ги бомбиха

2. Натовски генерал залоен . Ако е черен вдигам цената.... Това опционално ама за първото понеже каза че било руско - много ще държа,,, Ако може и снмки от Иран че аз къде ли не ровя а не намирам а ми е интересно... Хайде лека нощ че работа че чака

Хахаха, значи нямаш инфо за Иран,но смело следваш опорките за разрушени заводи и дори подземни бункери сдетонирали със силата на 3 Хирошими а... Тц тц тц, е не очаквах да си толкова ниска летва честно..... Мдаам, макар че гледайки видеата които постваш това си беше очевидно 😏😎 

За натовски генерал заловен не съм и чувал, освен ако не е като приказката за  3 дена дето реално беше пусната от хамериканците, а някои руски пропагандони взеха да я повтарят ,но не и официални лица 😏 

П.С Та къде викаш и кой е говорил за натовски генерал,опят укропска партенка давана за руско инфо а,Ципсо пуска въдичките за да дава уж доводи на нексаджии и сороспята.... ..мдааам,няма да е учудв,те в това са добри,хващат се и руски медии на тях 😏

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Отново лъжеш.

Проблема не е в мен. Както вече ти казах многократно, БИОС-а няма настройките, за които ти твърдиш, че ги има.

Във форума на Линукс Мента ми казаха ето това:

"botnoob, don't worry about those ACPI error messages. Your system works fine! Those kernel developers are nitpicking too much. We didn't see any of those up until kernel 4.19 at least as I recall.

The truth is these messages can be intimidating to newcomers and make them feel insecure about their new OS. Perhaps Mint could tweak the grub defaults a bit to deal with that nuisance. Another similar example coming to mind (not Mint-related) is the annoying Ubuntu practice to prompt users with sending unwarranted system-crash reports to Canonical every second boot of their systems."

Източник: https://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=46&t=384829&p=2253000

Моя ли е грешката, или идва от страна на разработчиците, според отговора, който показах?

Пак покаазвам снимките хихи

gruhi1.png

gruhi .png

Ще ти ги показвам докат вденеш какво ти показвам

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Митко Вълчев написа:

Която би те накарала , да избереш децата ти да живеят там. Боже събери си вересиите.

Да, би ме накарала. Както би ме накарала и причината за Тибет. Както би ме накарала и причина за много други държави. Това означава ли че трябва наистина да пращам децата си някъде? Ти като изтъкна толкова причини за Кравария, децата ти там ли са? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, andiay написа:

Кои са причините довели до започване на войната?

Нахлуването на Касапина Путлер в Украйна.

Съгласно Руските и Украинските закони, както и съгласно международните правни норми, нахлуването в чужда държава се явява военно престъпление.

Касапина Путлер е престъпник и съгласно законите на собствената си държава Русия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

И защо да не го изтъква като достоверен сайт ?

Ти наистина ли не осъзнаваш, че тролиш ?

Наистина ли си мислиш, че Русия е права и Путлер не е гхз ?

Кое е достоверното на Радио Свободна Европа?

Радио Свободна Европа е сред основните инфилтрационни и дезинформационни източници на ЦРУ. Ако не ми вярваш, виж това:

radio-free-europe-is-us-disinfo.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, M.Николов написа:

ли ще ни обясниш, че не си искал да го обидиш с тази реплика

Нещо много насериозно се вземаш

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Освен лъжи, нищо друго не си въвел.

Че и да му се извиняват.

Днес най малко двайсе пъти излъга за едно и също нещо.

Колко пъти хем съм ти казал, че като цитираш за да се оправдаеш, сам се дискредитираш, че лъжеш.

Май ти е много болно, че не зехте Киев за три дняяя

Да, ама знаеш, че и украинците не могат да вземат Москва за три дни,без модерни западни оръжия. Значи всичко е по план. Русия е могъща.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Реджеп Иведик написа:

Съгласно Руските и Украинските закони, както и съгласно международните правни норми, нахлуването в чужда държава се явява военно престъпление.

Касапина Путлер е престъпник и съгласно законите на собствената си държава Русия.

Каква е алтернативата? Какво е трябвало да направи Путин, след като е станало ясно, че САЩ ще извършат опити за разширяване на нео-колониалния строй към Русия? Дай конкретен отговор, без да увърташ и говориш празни приказки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Днес се оплете като пате в коноп в лъжите си, и пак не падаш по гръб.

Добре, де не виждаш ли, че като цитираш, за да се оправдаеш, още повече се вижда, че лъжеш ?

Сега пък какво излъгах? Кога съм казвал че съм с инфаркт?!?

Пак няма да има линк с цитат на такива мои думи, нали  :wub:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, petie1 написа:

gruhi1.png

gruhi .png

Какво се опитваш да докажеш, показвайки тези снимки? Какво общо имат те с моя БИОС?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Както би ме накарала и причината за Тибет

Къде пише за Тибет, Лъжецо. Тибет ти си го измисли, след като видя, че ти разобличих наглата гнусна лъжа !!!

Пише да пожелаеш да си пратиш децата в Русия.

Е, ти пожела ли да си пратиш децата в Русия, а Лъжецо ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми тогава съгласно правото,започваме с хамериканците първо,а после следващите по списъка и годините след втората световна война... 😏

Любимите ти кравари са военни престъпници от до, следвани от мелкобритите,франсетата, Израел,и на последно място вече Русия...мдам...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, petie1 написа:

gruhi1.png

gruhi .png

преди 5 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не разбирам какво показваш и защо във вуртуалка дето минава през допълнителен layer?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Митко Вълчев написа:

Кремъл твърди, че Украйна е с такъв. Въпреки, че очевадно, Русия отговаря много повече на критериите за фашистка държава. Но тук идва ред на преливането от пусто в празно, как нищо не е черно и бяло, с малко повече думи, като за най претенциозният трол в темата.

А непретенциозния посредствен трол до кога ще прелива от пусто в празно и ще коментира личността ми, а не въпроса, който му бе зададен?

И отново личи неграмотност, по никакъв критерий, нито една държава не отговаря да бъде наречена фашистка...

Но... то човек трябва и да знае, що е то фашизъм...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...