Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Кой нахлу ?

Щом някой е започнал война, значи е фашист?

Сигурен?

Нимой са запреш, Иванушка, нимойш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 77,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6266

• miro20

3545

• Coco1

3333

• ivottoshev

3030

преди 39 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти ще ми пратиш 50 кинта, и много добре го знаеш.

Освен ако не се отметнеш, както днес амнайсе пъти отрече, че лъжеш

Много добре знаеш че няма да се отметна. Също както много добре знаеш че не съм излъгал. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ivottoshev написа:

Също както много добре знаеш че не съм излъгал. 

Излъга, че 90% от мъжете биха клецали онова лайно Елизавета.

Ти как си изчислил тия процент? Никак. Значи лъжеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Реджеп Иведик написа:

Какво общо има Тибет ?

Ти излъга, че ти е обещано извинение, ако посочиш поне едно нещо, за което в Русия е по добре.

Излъга ли ?

Дори и той призна че има такова "нещо". Е, после поиска да му покажа още такива 299 неща, но това е друга бира

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, andiay написа:

Ех, душице, душице, и теб ли те хвана деменция?

Попита ме за МЕН, кой свят е по-добър...

За Путин естествено, че неговият свят е по-добър, но това пък няма никакво отношение към мен...

Така, че да, посоката в която си поела е правилна, но както казваш, трябва да разчоплиш малко "храсталака" и да потърсиш "пътеките", водещи на верния път...

От мен да знаеш, никога не е само една единствена пътека, но накрая всички се събират на едно място, коя по-стръмно, но по-пряко, коя по-полегато, но по-заобиколно...

Стига да не объркаш посоката де...

Хайде да чуем версията ти за "света на Путин" и как точно е от причините за войната, може би най-голямата...

Давай, чопли...

За Путин е по добър, значи от това , че свят който при оценяване, по ясни критерии е очевадно много по лош. Щом за управляващият го е добър , става добър. Ако ти не си най гнусен уатабаутист в темата, викайте ми вече анди*ей.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Реджеп Иведик написа:

Лъжеца се фана на бас, че Русия ще устиска Крим.

Знаеш ли колко пъти го играем това театро.

Първо лъже най нагло. После цитира нещо, от което ясно се вижда, че лъже.

Обаче продължава да цитира същия компрометиращ го материал с цел да докаже правотата си.

Какво стана с превода? Ще превеждаме ли "покажи ми едно нещо" или да го оставим за друг път?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Ти заведе ли твоите в Карвария. Ей така за да им удължиш живота с тези прословути 12 години? А що не ги пратиш направо в Тибет? Там можеш да им го удължиш и с повече?

Ами спрямо България, не са 12 мамин сладък, а и в ЕС има с още по добър и дълъг. Само спрямо Блатната кочина е толкова голяма разликата, та ако някога ги заведа навън, няма да е там. Ти също тролчо, тя Ватата обича Раша от далече.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Реджеп Иведик написа:

Няма по нагъл лъжец във форума, и в реалния свят не съм виждал такова ЧУДО

Какво стана с "пиндоси"?

Нали уж бях излъгал че не ползвам този израз? Цитатче за да докажеш тезата си че аз лъжа?

Какво стана с твърдението ти че съм изкарал инфаркт?

Цитатче за да докажеш тезата си че съм казвал такова нещо?

Няма ли? Е, кой тогава е лъжецът?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Няма по близо и далече, няма добро и лошо, няма черно и бяло. Материалното благополучие не е добро за Х човека, от което следва, че не е общочовешка ценност. Абе смешко, ти усещаш ли колко си жалък, в опитите си да се изкараш умен. Ти ползваш категорични твърдения, които са абсурдни. Русия има несменяем диктатор, култ към мъртвите, народ с ген в повече тоест свръх народ, славно минало, външни врагове и подтиснати сънародници които трябва да освобождава. Това ли не са наченки на фашизъм бе *ей. Свастиката ли прави една държава фашистка и вдигнатата ръка. Не че и това го нямат. Смехуркото ми той.

Латентен Митко, вътрешно Димитричке...

Фашистката идеология няма нищо общо със "свръх народ", култ към мъртвите, нито пък подтиснати сънародници...

Казах ти, преди да тръгнеш да оспорваш нещо, поне научи, какво означава фашизъм...

Несменяеми диктатори има в маса държави и никой не ги нарича фашистки...

А и "диктатура" не е точно за режима на Путин...

Но там още повече ще се оплетеш...

Свастиката също не е фашистки символ...

Бъркаш термините...

Но... от неграмотник ко да очакваш...

Освен да те забавлява с глупостта си...

Казах ти, че само себе си прайш смешен, ма не верваш...

Неграмотничкото ми то..

Глава пълна с лозунги, вместо с мозък...

Ето и нов термин да изкова - "лозунгар/ка"...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако си признаеш, че викаш за Расссияяя, и досега си лъгал, че не викаш за Расссияяя, обещавам да ти отговоря честно какво мисля по този въпрос.

Викам против Кравария и двойните стандарти. А главно по Кравария, щото главно те се възползват от тези двойни стандарти. 

преди 26 минути, Реджеп Иведик написа:

Толкова е просто. Какво ти пречи да си признаеш, че излъга, че Митко ти дължи извинение.

Той изтъква предимство на Кравария - децата му не са там

Аз изтъквам предимство на Русия - децата ми не са там

Толкова е просто...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, petie1 написа:

А кой ти каза как да ги оправиш?

Ти го каза... но това не променя факта, че другите настройки, за които твърдиш, че ги има, реално ги няма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Mediterranean написа:

Излъга, че 90% от мъжете биха клецали онова лайно Елизавета.

Ти как си изчислил тия процент? Никак. Значи лъжеш.

Млада, здрава, права, руса...

Ти даде тази снимка...

1476389.jpg?v=1607000469000&w=1200&h=675

... и аз ти казах че 90% от мъжете в "трудоспособна" възраст биха я уважили.

Ако искаш пусни анкета и сама виж дали моето предположение се доближава до истината.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, andiay написа:

Ех, душице, душице, и теб ли те хвана деменция?

Попита ме за МЕН, кой свят е по-добър...

За Путин естествено, че неговият свят е по-добър, но това пък няма никакво отношение към мен...

Така, че да, посоката в която си поела е правилна, но както казваш, трябва да разчоплиш малко "храсталака" и да потърсиш "пътеките", водещи на верния път...

От мен да знаеш, никога не е само една единствена пътека, но накрая всички се събират на едно място, коя по-стръмно, но по-пряко, коя по-полегато, но по-заобиколно...

Стига да не объркаш посоката де...

Хайде да чуем версията ти за "света на Путин" и как точно е от причините за войната, може би най-голямата...

Давай, чопли...

Жалко за “прочетените” книги с които парадираш. Щом “светът на Путин” няма отношение към СВО, то е ясно, че ти си част от неговия свят, а толкова се опитваш да ни внушиш, че не те касае.

Оправдания, оправдания….

Защо те е срам ? Нормално на твоята възраст да си бил подложен още от малък на съветска пропаганда. Харесало ти е…

Увлякъл си се и си потънал за постоянно в “руския свят”, а после и в неговото продължение - “света на Путин”

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, kosyo написа:

Ти ходил ли си там или си чел за нея? Пак ти казвам - една неизмазана къща аз не видях.. явно е от бедност

Дори и всички къщи да са измазани, благодарение на фондове тип "региони в растеж", от които също се перат и пари, това не е индикатор, че икономиката е наред.

Виж това: https://greekreporter.com/2022/10/18/poverty-rising-greece/

Отделно, можеш да напишеш "dilapidated buildings Greece" в Гугъл и да видиш изображеията.

Както вече казах, във всяка страна има бедност и бедни райони.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Митко Вълчев написа:

Ами спрямо България, не са 12 мамин сладък, а и в ЕС има с още по добър и дълъг. Само спрямо Блатната кочина е толкова голяма разликата, та ако някога ги заведа навън, няма да е там. Ти също тролчо, тя Ватата обича Раша от далече.

Мамин сладък, ти обяви че моята причина не е причина... щото моите деца не са там. До тук така ли е? Прав ли съм?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Млада, здрава, права, руса...

Ти даде тази снимка...

/cdn-cgi/mirage/febc18ecb2f3b9a5ca92b0c61785238b525d6ea6ab01553761ea80a082dc1121/1440/https://24tv.ua/resources/photos/news/202012/1476389.jpg?v=1607000469000&w=1200&h=675&fit=cover

... и аз ти казах че 90% от мъжете в "трудоспособна" възраст биха я уважили.

Ако искаш пусни анкета и сама виж дали моето предположение се доближава до истината.

Тва да искаш да пиздиш някоя само защото е млада и руса, какво общо има с красотата? 

Много мъже се възбуждат от грозновати.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

За Путин е по добър, значи от това , че свят който при оценяване, по ясни критерии е очевадно много по лош. Щом за управляващият го е добър , става добър. Ако ти не си най гнусен уатабаутист в темата, викайте ми вече анди*ей.

Щом държиш, ще ти викам и анди*ей, Димитричке., латентно Митко...

Е, поне научи, че е УОТАБАУТИЗЪМ, а не АУТОБАТИЗЪМ....

За твоите дадености, си положил чутовни усилия явно...

За значението на думата не се напъвай, че далеч по-умни от теб прегряха някога... ти направо ще се подпалиш, къвто си лозунгар...

Сега като за анди*ей, Димитричке., латентно Митко...

Имаме Путин...

Имаме държава, където управник е Путин....

Той смята тази държава за "по-добър" свят от останалия свят...

Останалият свят казва - Не, по ето тези и тези критерии нашият свят е по-добър...

Това Путин не го грее, той няма да си промени мнението...

Което пък останалия свят не го грее и също няма да си промени мнението...

Сега почва ли нещо в главата ти да зацепва?

Лично аз се съмнявам, вече мина Коледа, а до другата остават още почти 11 месеца...

Търпелив съм...

Искам и аз веднъж да стана свидетел на чудо...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Митко Вълчев написа:

Ахахаха, ти още ли повтаряш едни и същи неща? Ти трол ли си. Защо повтаряш едни и същи неща отново, и отново, и отново и отново? Колко пъти да ти обясня, че всичко си е наред с продължителността на живота в Русия? Просто защото е имало лека стагнация и упадък по времето на раздорите, след разлагането на Съветския Съюз, това не означава, че вината е на Путин или на когото и да е.

Кой е виновен, според теб? Я, ми кажи конкретно име, да видим дали имаш нещо конкретно за казване или просто повтаряш заучени фрази и приказки.

Тук съм дал обяснение по този въпрос:

screenshot-381.png

Източник: https://www.statista.com/statistics/1041395/life-expectancy-russia-all-time/

Както виждаш, имало е експоненциален растеж по времето на социализма, но после е имало стагнация, заради дестабилизацията и инфилтрацията на САЩ срещу Съветския Съюз. После имаше и спад, заради разлагането на Съветския Съюз. Въпреки всичко това, продължителността на живота пак е започнала да расте, след като нещата са се нормализирали.

Сега видя ли каква е причината за лекото изоставане в продължителността на живота в Русия?

Е, какво толкова го повтаряш? Не виждаш ли че вината не е на Путин или на когото и да е в Русия...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, БаалБек написа:

Жалко за “прочетените” книги с които парадираш. Щом “светът на Путин” няма отношение към СВО, то е ясно, че ти си част от неговия свят, а толкова се опитваш да ни внушиш, че не те касае.

Оправдания, оправдания….

Защо те е срам ? Нормално на твоята възраст да си бил подложен още от малък на съветска пропаганда. Харесало ти е…

Увлякъл си се и си потънал за постоянно в “руския свят”, а после и в неговото продължение - “света на Путин”

Душице, душице...

Наистина ми липсваше....

И как стигна до заключението, че според мен "светът на Путин” няма отношение към СВО?

Че нали казах, че си в правилната посока?

Даже завърших, че е от най-важните причини...

Да се самоцитирам ли?

Или ще провериш сама?

Но... причината никога не е само една...

Винаги е корелации от множество малки, средни и големи причини...

А съветската пропаганда и да съм й се бил поддал, то другарите комунисти направиха всичко възможно да ми я избият от главата... и в буквалния смисъл...

Така че, размислите за мен ги мани, не върви точно ти, точно на мен да ми обясняваш по каква пропаганда съм се бил увлякъл и потънал...

От нищо не ме е срам....

Сега доразвий теорията си за "света на Путин" и връзката му с войната...

И за да не завъртим пак латернатаДа, има такава връзка...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Мога, не са били, ако издават такъв документ, ще го извадя. Ти ще платиш след което, щото на друг не мисля да доказвам. Е аз латентен, ти вече разкрит. Как беше, няма по опасно от разярен травестит. Мъжка сила с женска злоба, плашиш ме вече. Днес писа как пиесата завършвала с убийство, почвам да се замислям, що си дадох данните.

ОК, имам сделка, но искам да извадиш копие от досието им, доказващо, че са били водени на отчет и че не са съдействали по никакъв начин на властта...

Като казвам комунист, нямам предвид членове на партията, да уточним това...

Или иначе казано, че по онова време са били обявени за антикомунисти, че днес е лесно да бъдеш такъв, но тогава това си вървеше с нежелани "бонуси"...

И за самия теб, и за близките ти...

" Как беше, няма по опасно от разярен травестит. Мъжка сила с женска злоба, плашиш ме вече" - да ти покажа поредната ти хомофобска изцепка

Разкрит, разкрит, колко да съм разкрит, при положение, че всичко е в твоята глава....

Аз ти посочих с примери, кои са признаците, говорещи че си латентен...

А ти просто ме набеди, че съм те свалял аз (баси извратения вкус дет съм имал, глупостта винаги ме отвращава), и то при условие, че ти на няколко пъти ми подхвърляш покани за среща, телефон даваш, по вайбър искаш да са гледаме (брррр, пу, пу), кафе да пием, па ме успокояваш, че си кротък човек и т.н.

И накрая кво, извъртя, че аз искам да те свалям.... тцъ, тцъ, тцъ....

Ма то така става, когато си свикнал, желаното да приемаш за реално....

Пробвай с Иванушка/Реджеп, той е на същия принцип, стар морски "вълк"(или бе свинче), може и опит да е натрупал по корабите, знам ли...

Тъй и тъй сте дружки, харесали сте се дет са вика, тъй и тъй си разменяте сърчица, палчета и т.н., то направо на любоф замирисва...

А народа е казал - Където има любоф, кекса е неизбежен...

Написах резюме на пиесата, щот съм убеден, че не си я гледал, нито чел....

Да разбереш, до какво води глупостта, съчетана с претенции, като при теб...

А аз определено не съм толкова глупав, че да си съсипя живота, заради един глупак...

Тъй че, бъди споко, никакви желания не изпитвам към теб, нито бленуваните от теб сексуални, нито стряскащите те убийствени...

Казах ти, но то пък требе постоянно да ти се напомня, абсолютен противник съм на насилието...

А и защо ми е да те убивам, после с кой тук да се кодоша и да се забавлявам с глупостта му?

Подобните на теб са "национално богатство" в тези трудни и мрачни времена...

Би трябвало да си чувал за принципа - "Хляб и зрелища", е може и да не си, ма нищо...

Аз се грижа да си осигурявам хляба, а ти безплатно ми предоставяш зрелището....

Напрао нацелих прИмоцията, ударих джакпота, бингото, при това без да съм търкал билетчета...

Ти си плащаш нета, за да ме забавлявап, а аз да тръгна да та убивам?

Абсурдъ!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, ivottoshev написа:
преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

И какво общо има Бойко Борисов с Октомврийската революция ?

Ми щом изтъква "Свободна европа" като достоверен сайт и настоява че инфо от него е истина, значи би трябвало да приеме и онова за Боко за меродавно. Той обаче парадира избирателно с името "Свободна европа" само когато му изнася.

Пак зацикли . :)

Този диалог сме го водили вече. И пак накрая бе насран заради спекулациите ти с ББ и т.н. :) 

Очевидно мноооого ти бърка в здравето сайта Свободна Европа за да коментираш не съдържанието а да се опитваш да спекулираш .

Отново да се погърчиш :

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR01AU6DYQ-KME36fYZXdXJ1Y2ad2vLyX5zCXw_oQ0W3KjDmqgQi5Giog7k

Войната и инвазията са подготвяни от рашистите мнооого по отдавна и никакви хАмериканци нямат пръст в това . Чети и реви :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...