Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 33 минути, _sirena_ написа:

Приятелю , разгледай си хронологията и виж кога се обсъждаше въпросът с убитият българин.   Този Факт е важен. 

Това няма да съживи жертвите на бандеровските терористи      http://www.cross.bg/snimka-odesa-hora-1409289.html

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, БаалБек написа:

Радвай се, че не си го видял. Можеше да е последното, което виждаш, а не цените на петрола сега...:lol6:

Е то никой не е видял дуло по време на референдумите. Цената на петрола си е напълно нормална. Количествата продаден нефт от Русия бележи и рекордни стойности от година насам. Само на теб нещо ти е смешно и не знаеш защо.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ти искаше да ти покажа ЕДНА причина за Русия

Това е гнусна лъжа и долна клевета.

Искаше да му покажеш една причина заради която да поискаш да си пратиш децата в Русия.

Ма нагъл и упорит лъжец си ей.

Докога мислиш да я повтаряш тази долна и гнусна клевета, а ?

преди 2 минути, attj написа:

Това няма да съживи жертвите на бандеровските терористи      http://www.cross.bg/snimka-odesa-hora-1409289.html

Не бе , слънце , трябваше ми кога спорехте Тук за жертвата -  кой месец приблизително . 

Това е Факт , че рептилчето е било Тук и е чело / участвало в спора. 

Това е Факт , че изобщо не е "нов " , както и доказва , че лъже и за това и претенциите му , че винаги споделял , ако имал стари профили и ги назовавал . 

Тук не иска да го направи !  Защо ли ?  

Защото всичките напъни отиват в Коша !  

Случаят е Приключен за мен !  Надявам се който трябва да вземе мерки. 

От мен толкова . 🙂

Да помни кога се е заигравал със Сирена !  Казах му , че реша ли да се занимая ще го " трепя на почивки " . 

Отне ми 3 дни четене и беше до там !     И това всичкото с "вързани ръце " без да ползвам нищо !  Само четене ! 

Както казах - Пълен аматьор !   Стандартен палячо - трол !  При това никой не му дава и 1 ст. за "усилията " .

преди 10 минути, _sirena_ написа:

трябваше ми кога спорехте Тук за жертвата -  кой месец приблизително

С  Миро "Истината"  спорим още  от месец май 2014 година  - той твърди, че руснаците всичко  това са го инсценирали и са се самозапалили за да бъдат злепоставени украински националисти като терористи.  Извършителите са психопати с психични отклонения.  Такива хора са за разстрел.    

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Искаше да му покажеш една причина заради която да поискаш да си пратиш децата в Русия.

И аз това направих. После той призна че такава причина наистина съществува, но за да не падне по гръб, поиска да му покажа още 299. Накрая сам каза, че на всеки 2000 човека, един намира за себе си такава причина. Това е. Ако не ми се извини, както обеща, значи е гнусен лъжец. 

Обаче беше мое решение. Не съм ял чужди сникерсчета, напротив, по това време от Брюксел подкрепяха Боко Ненаялсе. 

Само се показваш какъв си идиот (за пореден път), да твърдиш, че половин милион протестиращи са протестиращи, защото имало сникерсчета, а не защото искаха да се махат мутрите, както искахме тук. 

току-що, ivottoshev написа:

И аз това направих.

Напротив.

Ти дори сам си призна, че не желаеш да пратиш децата с в Русия.

Защо лъжеш и клеветиш, а Лъжецо ?

И защо вместо да си признаеш, че лъжеш и клеветиш нагло, продължаваш да повтаряш лъжата си.

Не се брои, защото не ти изнася да се окажеш паднал по гръб. Сам каза, че на всеки две хиляди човека един намира такова предимство. Това означава че причина все пак съществува, а ти ми дължиш извинение.

Не ти. Анди ей, изкара, че понеже няколко хиляди човека не ценят материалното, щото е религиозно правилно. Материалното е лошо. Ми не е, това е изключение. Същото с тези един на две хиляди, огромната част, от тях са със смесена кръв от времената когато бяхме де факто 16 република. Съзнателен избор, без генетическа обвързаност или бизнес, което като привърши бизнеса ще се приберат, няма. Няма. Така, че докато искаш, но нямаш желание и не отидеш. Извинение няма.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

А ние от къде знаеме, че не си ял точно ти чужди сникерсчета, щом ще караме по този начин. И аз бях да го махат, за протокола.

Няма естествено. Че дори в този форум, има 2-ма, 3-ма, които твърдят, че именно американците свалиха Бойко. 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Само се показваш какъв си идиот (за пореден път)

Тошев показва единствено и само, че е патологичен лъжец. (за пореден път)

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Само се показваш какъв си идиот (за пореден път), да твърдиш, че половин милион протестиращи са протестиращи, защото имало сникерсчета, а не защото искаха да се махат мутрите, както искахме тук. 

Факт ли е, че там имаше сникерсчета? Те са били раздавани, защото?!?

Факт ли е, че у нас Брюксел подкрепяше Бочко?

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти дори сам си призна, че не желаеш да пратиш децата с в Русия.

Да, предпочитат да са в България. Той също не е изпратил децата си в Карвария.

преди 36 минути, maxthon написа:

Е то никой не е видял дуло по време на референдумите. Цената на петрола си е напълно нормална. Количествата продаден нефт от Русия бележи и рекордни стойности от година насам. Само на теб нещо ти е смешно и не знаеш защо.

Качваха си клипове, как обикалят апартаменти, с двама придружители с автомати. Но това е било за защита от бандеровците .

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Не ти. Анди ей, изкара, че понеже няколко хиляди човека не ценят материалното, щото е религиозно правилно. Материалното е лошо. Ми не е, това е изключение. Същото с тези един на две хиляди, огромната част, от тях са със смесена кръв от времената когато бяхме де факто 16 република. Съзнателен избор, без генетическа обвързаност или бизнес, което като привърши бизнеса ще се приберат, няма. Няма. Така, че докато искаш, но нямаш желание и не отидеш. Извинение няма.

Пак гърчове и алабализми...

Сам призна че причина има, но поиска още 299. Сам призна че на 2000 има един с причина. 

А уж искаше само една причина. 

За мен ти си гнусен лъжец, който не си държи на думата. Не мисля да се разправям повече с теб.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Той също не е изпратил децата си в Карвария.

Като му даваш наклон къде да си праща децата, Лъжецо, от това лъжата и клеветата ти по малко гнусни ли стават ?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Котка комунист, аз ви казах

Лъжеш. Никога не съм гласувал нито за комунисти, нито за социалисти.

Гъъъъъъъърч, Тролололо.

Искаше едно предимство. Сам каза че на 2000 човека, един намира такова предимство. ТОЧКА. Дължиш ми извинение, или си оставаш поредният лъжец във форума.

Ти май още не си се научил да четеш с разбиране. От къде да дойдат тези чужди сникерсчета, след като ясно съм написал и всички знаят, че Брюксел тогава поддържаше Боко Ненаялсе?

Сникерси всякакви.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Тошев показва единствено и само, че е патологичен лъжец. (за пореден път)

Колкото бях лъжец за "пиндос" и за инфаркта ли :wink12:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.