Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

току-що, Митко Вълчев написа:

Писах, ПО БЛИЗО до фашистка троле, Раша, обвиняващата Украйна във фашизъм, отговаря на повече критерии . Пак не разбираш , а пиша като за рашистки тролове, елементарно. Знам, че осъзнавате на елементарен текст ви затруднява.

Няма по-близо, неграмотний троле...

Кой, кого и в какво обвинява, няма никакво значение...

И Украйна, и Русия са еднакво далече от фашизма...

А пишеш елементарно, защото си си елементарен неграмотник...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 89,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6700

• Coco1

4276

• miro20

4153

• maxthon

3820

преди 1 минута, petie1 написа:

Пак ще ги кача и в темата ти казах че нямам такова лапти за да ти кажа какво не е в ред... А що не каза че грешките ти бяха 3 а кат ме послуша ти остана само 1 а?

Дал съм подробна информация в други форуми, относно лаптопа. Заключението на разбиращите беше, че проблема идва от несъвместимост между ядро 5 и БИОС-а ми, който няма определени функции. Като няма тези определени настройки и функции, тогава нищо не може да се направи. Толкова ли е трудно да признаеш, че грешките идват от системни несъвместимости , а не от мен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, БаалБек написа:

Айде бе…

Само толкова ли можеш?

Я опитай малко да поразсъждаваш…

Но да излезеш от черупката в която се намираш….

”светът на Путин” не е най-големия и важен аргумент за започване на неговата СВО?

Я пак го разчопли…

В момента се излагаш….

И “анализаторските” ти качества потънаха някъде…

Да не би във фирмата, където работиш и взимаш “важни” решения редовно да ти тестват лоялността?

Тоя може само да прелива от пусто в празно, мисията ми тук ще е да го показвам. Чувствам се въодушевен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:
преди 6 минути, M.Николов написа:

Е, що?

Щото там живеели с 12 години по-малко.

:)

Това не доказва нищо. На няколкото форумни русофоба няколко пъти им обясних фактите и ги затапих; обясних им, че това, че "там живеят 12 години по-малко" не означава нищо, не доказва нищо.

Не виждаш ли емотикона?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Moriati написа:

До кога ще чакаме да си платиш баса, че вече година мина почти, ба си...

Като освободят Крим, ще ти гледам сеира, как ще търсиш от 10 кладенеца вода, за да не си платиш баса.

Още отсега почна да лъжеш за да се застраховаш, като видя дебелия.

Как само познавам колко дребна душица си.

Баса е до края на войната.

Ще си искам борча, ама като те знам как се отмяташ като чамова дъска, знам, че нищо няма да получа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има много лъжци и шушумиги в тоя форум, както и в реалния живот.

Например е този  SovietSoldier беше пуснал тема за предстоящата война цяла година преди тя да започне и когато войната започна, вече са му забранили да пише. И оттогава не пише нищо, иначе от военната организация, в която членува, ще го ликвидират сигурно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Moriati написа:

Я дай рафинерията,че да я видим айде... Тя ли е избухнала с 3 Хирошими сила 😏😅😅

Цяла вечер дай- дай. Не е сложно да ги намериш - има ги и в Z телеграмите дори. Кажи честно че и това си пропуснал..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, kosyo написа:

То неговото живот ли е - да попива от RT, вместо да посети запада да ви какво е +12 години живот

Два опита, и двата грешни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, kosyo написа:

То неговото живот ли е - да попива от RT, вместо да посети запада да ви какво е +12 години живот

Времето е 100% относително. Ако имаме двама човека, един от които живее в страна, където продължителността на живота е 100 години, а другия живее в страна, където продължителността на живота е 30 години, като достигнат края на живота се, всъщност, в тяхна и индивидуална перспектива, ще са живеели едно и също време, като никой няма да е живял повече или по-малко.

Не ли си запознат с относителността?

Относно продължителността на живота в Русия, дал съм много добро и смислено обяснение тук:

Както виждаш, лекото изоставане в продължителността на живота не е по вина на Путин.

Всъщност, вие кого обвиняване за това изоставане в продължителността на живота в Русия?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Не лъжецо, ти каза, че можеш да докажеш с документ, че никога си нямал петолъчка на челото.

И пак нимой са запреш, Иванушка...

Ма то тролченце с памперс, ка да се запре...

Ако всичко приемаш толкова буквално, не се чуди що винаги са ти са присмивали, че си Иванушка...

Ама от "логика" довела до заключението, че показват двойник на Кунчев, ко друго да очакваш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Тоя може само да прелива от пусто в празно, мисията ми тук ще е да го показвам. Чувствам се въодушевен.

Струва ми се, че мисията ти ще бъде кратка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Като освободят Крим, ще ти гледам сеира, как ще търсиш от 10 кладенеца вода, за да не си платиш баса.

Още отсега почна да лъжеш за да се застраховаш, като видя дебелия.

Как само познавам колко дребна душица си.

Баса е до края на войната.

Ще си искам борча, ама като те знам как се отмяташ като чамова дъска, знам, че нищо няма да получа.

Засега единствения извъртащ се като фурнаджийска лопата за да не плати за глупостта си тука си ти цацо...

Айде бегом на вахта да изкараш паричките за баса,който уж щеше да се реши до есента първо, а после стана до зимата,а сега с неизвестен краен срок....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, M.Николов написа:

Не виждаш ли емотикона?

Какво трябва да означава въпросната емотикона? Видях я, но не разбрах...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Времето е 100% относително. Ако имаме двама човека, един от които живее в страна, където продължителността на живота е 100 години, а другия живее в страна, където продължителността на живота е 30 години, като достигнат края на живота се, всъщност, в тяхна и индивидуална перспектива, ще са живеели едно и също време, като никой няма да е живял повече или по-малко.

Не ли си запознат с относителността?

Относно продължителността на живота в Русия, дал съм много добро и смислено обяснение тук:

Както виждаш, лекото изоставане в продължителността на живота не е по вина на Путин.

Всъщност, вие кого обвиняване за това изоставане в продължителността на живота в Русия?

Ако си виждал и 2-те страни в този свят дето си ги говорим ,така си ги пообиколил не само по туристическите дестинации - повярвай ми този разговор нямаше да го водим.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Реджеп Иведик написа:

Съгласно Руските и Украинските закони, както и съгласно международните правни норми, нахлуването в чужда държава се явява военно престъпление.

Касапина Путлер е престъпник и съгласно законите на собствената си държава Русия.

А нахлуването в Ирак под фалшив предлог? А нахлуването на своя глава в Сърбия? Те според международните правни норми какво са?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, andiay написа:

Ма то тролченце с памперс

Като свършат аргументите почват обидите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, kosyo написа:

Ако си виждал и 2-те страни в този свят дето си ги говорим ,така си ги пообиколил не само по туристическите дестинации - повярвай ми този разговор нямаше да го водим.

Имаш предвид, че в Русия има бедни райони? Има ли държава, в която да няма такива райони?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, kosyo написа:

Цяла вечер дай- дай. Не е сложно да ги намериш - има ги и в Z телеграмите дори. Кажи честно че и това си пропуснал..

Дорогой,за твое сведение повечето Z телеграми са на Ципсошници 😏 Малко са реално руски.  Така че айде не ме пращай да гоня михаля на твоите лъжи,като за завода за дрони.... Унищожен бил видите ли хахахахха, фейкомет...пффф 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, andiay написа:

Няма по-близо, неграмотний троле...

Кой, кого и в какво обвинява, няма никакво значение...

И Украйна, и Русия са еднакво далече от фашизма...

А пишеш елементарно, защото си си елементарен неграмотник...

Няма по близо и далече, няма добро и лошо, няма черно и бяло. Материалното благополучие не е добро за Х човека, от което следва, че не е общочовешка ценност. Абе смешко, ти усещаш ли колко си жалък, в опитите си да се изкараш умен. Ти ползваш категорични твърдения, които са абсурдни. Русия има несменяем диктатор, култ към мъртвите, народ с ген в повече тоест свръх народ, славно минало, външни врагове и подтиснати сънародници които трябва да освобождава. Това ли не са наченки на фашизъм бе *ей. Свастиката ли прави една държава фашистка и вдигнатата ръка. Не че и това го нямат. Смехуркото ми той.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Какво трябва да означава въпросната емотикона? Видях я, но не разбрах...

В случая, че написаното е ирония.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Moriati написа:

Дорогой,за твое сведение човечето Z телвграми са на Ципсошници 😏 Малко са реално руски.  Така че айде не ме пращай да гоня михаля на твоите лъжи,като за завода за дрони.... Унищожен бил видите ли хахахахха, фейкомет...пффф 

Е аз съм го видял там - ти не си го видял , ХАйде де то не става само с hate.. напрегни го това междоушие

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ivottoshev написа:

А нахлуването в Ирак под фалшив предлог? А нахлуването на своя глава в Сърбия? Те според международните правни норми какво са?

Не са само Ирак и Сърбия. В Югославия също имаше инвазия. Освен политическите убийства на ЦРУ, САЩ са извършвали много атаки над различни държави. Ето тук е показана повече информация:

screenshot-380.png

usbomb.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Реджеп Иведик написа:

Къде пише за Тибет, Лъжецо. Тибет ти си го измисли, след като видя, че ти разобличих наглата гнусна лъжа !!!

Пише да пожелаеш да си пратиш децата в Русия.

Е, ти пожела ли да си пратиш децата в Русия, а Лъжецо ?

Аз не, но това не означава че някой друг няма да го направи. Причината като такава съществува и дори той я призна (преди да поиска още 299 причини)

Неговите деца сигурно също не са там, където той казва че има причина да ги изпрати

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...