Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ей тоз Анди ей...

Ех, тоз Иванушка, ех...

"Губя ти се между пръстите", нъл тъй?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6372

• miro20

3590

• Coco1

3439

• ivottoshev

3078

преди 6 минути, andiay написа:

Ех, тоз Иванушка, ех...

"Губя ти се между пръстите", нъл тъй?

А, къде е чаршафа с ругатни ?

Само два мизерни реда се процедили между стиснатите зъби.

Не ги скърцай много рони се емайла...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

А, къде е чаршафа с ругатни ?

Само два мизерни реда се процедили между стиснатите зъби.

Не ги скърцай много рони се емайла...

Да преговорим...

"Не съди за другите по себе си"...

Твоят характер, не е моят характер...

Не мисли моите зъби, грижи се за своите...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Американските военни командвания NORAD и NORTHCOM се оцапаха през последните 48 часа, защото китайски шпионски балон лети над континенталната част на Съединените щати. Американските военни първоначално препоръчаха свалянето и Джо Байдън даде зелена светлина. Но по-хладнокръвните глави надделяха, отчасти защото имаше изразена загриженост във военната командна верига, че падащите отломки могат да убият американци на земята, и САЩ избраха да ги оставят да летят.Медиите съобщават, че военните са пренебрегнали заповедта на Байдън.

spacer.png

Военните вече не приемат непременно заповеди. В някои отношения това е добре. Може да спре Педо Джо да изстреля ядрените оръжия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Стоимен написа:

Сега те, позовавайки се на завесата на секретноста, се съмняват в готовността на самата ракета.

Какво се знае за „Буревестник“ днес? Дори под доста мощна завеса на тайната, в публичното пространство от време на време се появява информация за характеристиките на руската перспективна разработка, превърнала се в „кошмара на Америка“.

Последно се знае единствено че имаше пожар на един северен полигон с няколко загинали, след което се повиши радиацията няколкопъти в региона. С което разтревожи съседните страни .

И че са имали още няколко теста, все неуспешни.

преди 48 минути, andiay написа:

Да преговорим...

човече, ще ми посочиш ли последното си мнение тук дето да е по темата ? :) 

преди 1 час, bigiadri написа:

Другото ,което пропагандата пише ,че шефът на ЦРУ бил ТАЙНО в москва и предложил срещу  прекратяване на войната 20% от Украйна , после бил пак тайно в Киев и същото предложил там . Не се съгласили и двете страни и за това било взето решение за танковете! Да се чуди човек какви ги измислят ,ей!

С такива фантазии лансират собствените си отчаяни  опити за преговори,които отдавна вече никой не иска :) 

Не и преди да изтеглят войските си извън Украйна.

То с това ще приключи и войната де. А преговори ще има само за репарации и за  съд в Хага на Путлю и на конкретни военопрестъпници за които ежедневно от ООН и експерти се събират многочислени доказателства.

преди 1 час, maxthon написа:

Какви фейкове те гонят? Поляците са най-голяма бройка в интернационалния контингент от наемници/доброволци. А повечето от тях са именно напуснали армията и отишли да се правят на рамбовци.

Дал съм препратка за кои фейкове говоря по назад. :hush:

преди 9 часа, Moriati написа:

Поредната група хохли загинали за бандеровски мераци западни 

Всеки един украински войник е герой , загинал за защита на Родината си и земята си  от рашистките орки .

:hush:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, miro20 написа:

човече, ще ми посочиш ли последното си мнение тук дето да е по темата ? :) 

човече, отговарям на това, което ми пишат към мен...

Както и в този случай...

А че ти описваш собствените си фантазии, не означава, че пишеш по темата...

А и то няма как да бъде другояче...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, bigiadri написа:

Другото ,което пропагандата пише ,че шефът на ЦРУ бил ТАЙНО в москва и предложил срещу  прекратяване на войната 20% от Украйна , после бил пак тайно в Киев и същото предложил там . Не се съгласили и двете страни и за това било взето решение за танковете! Да се чуди човек какви ги измислят ,ей!

Ей я пропагандата:

Байдън е предложил на Путин 1/5 от територията на Украйна

Ама се оказва, че била швейцарско-германска.

Да, да, знам......Путин им е платил.

:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, andiay написа:

човече, отговарям на това, което ми пишат към мен...

Както и в този случай...

А и то няма как да бъде другояче...

oh no ugh GIF by Heute-Show

преди 2 минути, M.Николов написа:

Ей я пропагандата:

Байдън е предложил на Путин 1/5 от територията на Украйна

Ама се оказва, че била швейцарско-германска.

Да, да, знам......Путин им е платил.

Цитат

Белият дом отрече информация, че директорът на ЦРУ Уилям Бърнс е предложил на руския президент Владимир Путин една пета от територията на Украйна, за да сложи край на продължаващата война като част от мирен план, изготвен от името на президента Джо Байдън, предаде БГНЕС.

Мерси .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, andiay написа:

Защо описваш собствените си фантазии. Въпроса е риторичен 

Рашка се развива :giggle1:

Бившият завод на Ford в Санкт Петербург ще бъде превърнат в дъскорезница

https://www.kaldata.com/автомобили/бившият-завод-на-ford-в-санкт-петербург-е-п-406992.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, miro20 написа:

човече, ще ми посочиш ли последното си мнение тук дето да е по темата ?

Престани да се заяждаш. Аз поне му помогнах да спре да ругае като арнаутин и да намали размера на чаршафите.

Много е лесно да му се зъбиш, като съм го направил котенце.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, M.Николов написа:

Реджепов

Путин: Ще победим!

Ти вярваш ли, че Байдън е предложил 20% от Украйна на Путин?

Николов, аз не разсъждавам като тебе в черно и бяло.

Възможно е. Не съм им светил.

Това, което се набива на пръв поглед е, че Байдън бави лендлийза, въпреки единодушието на републиканци и демократи в сената и конгреса.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А вярно ли Мили се съмнява във възможностите на украинската армия?

https://fakti.bg/world/752036-zelenski-se-razgnevi-na-amerikanski-general

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, M.Николов написа:

А вярно ли Мили се съмнява във възможностите на украинската армия?

https://fakti.bg/world/752036-zelenski-se-razgnevi-na-amerikanski-general

Не знам.

Ако наистина търсиш съвет, не се доверявай много много на "факти" и "поглед инфо" и разните там блицове млицове, дето ви лъжат.

Продължи да гледаш руските канали по добре, за които толкова тъжеше, че са ги забранили. Има начин, сичко е в тубата. Вече и на руските канали казват истината.

Не знам Мили на чия страна е. Аз лично съм завършил военно училище, ходил съм много пъти в Украйна и никак не се съмнявам в бойния дух на украинската армия.

Не знам дали си спомняш, аз ви казах, че Украйна ще победи в тази война и ще си върне Крим, още когато руските войски бяха стигнали до Киев.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Въоръжените сили на Украйна нанесоха артилерийски удар по 12 свои колеги, които искаха да се предадат. Всички те най-вероятно са загинали, каза  подполковникът от Народната милиция в оставка на ЛНР Андрей Марочко.
    Според него, вместо знаме близо до Креминна в крепостта на украинските бойци е била окачена бяла кърпа, а старшият пост е започнал да иска възможността да се предаде на 12 военнослужещи.
    Когато „практически всичко беше готово за евакуация“, украинските войски откриха „плътен огън с стрелково оръжие и артилерийски удари“ по своите колеги.

https://t.me/DonbassDevushka/43203

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако наистина търсиш съвет

Съвет!!!

От теб?!!

Бъзикам се с теб, ти си украинска ватенка, ядрена при това.

:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, BANKATA написа:

Запада знае пламовете на Путин за тази война от 2014

Как няма да ги знае, като точно Запада (по-точно САЩ) провокираха войната. И използваха глупавите украинци за пушечно месо. Като целта на САЩ беше да отслабят Русия, но всъщност я направиха по-силна. Защото сега се видяха слабите места в руската армия и се оправиха. САЩ сега трябва да се притесняват Украйна и Русия да не тръгнат да им търсят сметка за мръсотиите които вършат по света. Защото за момента няма по-подготвени и добри армии от руската и украинската. Даже израелците отдавна не са тренирали сериозно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, vpvelev написа:

Като целта на САЩ беше да отслабят Русия, но всъщност я направиха по-силна. Защото сега се видяха слабите места в руската армия и се оправиха

Бабо защо не си изпи кукумицина 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Coco1 написа:

Бабо защо не си изпи кукумицина 

Папагалчо, ти дядовото нищо не разбра от написаното. Нали? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...