Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

очаква ги колапс в средносрочен план.

Това е дългосрочен колапс. Краткосрочното идва, когато няма храна. В момента не изглежда така. Поне аз не знам това. И така, как може да се организира раздаването на храна въпреки войната?

Отговорът е: руснаците.

Те умишлено действат меко от самото начало, за да избегнат хуманитарна катастрофа. Все още може да се организира разпределяне на храна, тъй като влаковете/камионите все още се движат и повечето мостове все още са там (AFU разрушиха повече мостове, отколкото руснаците). Електрическата мрежа е силно повредена, но все още е оставена да работи, за да не мръзнат или гладуват хората. Освен това Украйна все още изнася зърно.

•  
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 90,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6705

• Coco1

4315

• miro20

4208

• maxthon

3957

преди 7 минути, glen написа:

В момента западът, особено Европа, се преструва, че получава гориво от някъде извън Русия.

А всичко русо пропаганда се къса да го пише, но нещо Москва си трае, сигурно от милост към Запада да не мръзне?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, vpvelev написа:

Видя ли интервюто 2015. Каза че запада се готви за войната м/у Русия и Украйна. 2015 го казва.

Позна и за Плевнелиев и външното влияние тук в България. По-точно истинската власт, тия които реално ни управляват тук в България. Запада и САЩ.

П.П. Не ми отговаряй, че те са ти началници сега да не вземат да те изгонят.

Запада знае пламовете на Путин за тази война от 2014

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, glen написа:

Това е дългосрочен колапс. Краткосрочното идва, когато няма храна. В момента не изглежда така. Поне аз не знам това. И така, как може да се организира раздаването на храна въпреки войната?

Отговорът е: руснаците.

Те умишлено действат меко от самото начало, за да избегнат хуманитарна катастрофа. Все още може да се организира разпределяне на храна, тъй като влаковете/камионите все още се движат и повечето мостове все още са там (AFU разрушиха повече мостове, отколкото руснаците). Електрическата мрежа е силно повредена, но все още е оставена да работи, за да не мръзнат или гладуват хората. Освен това Украйна все още изнася зърно.

•  

Правят максималното да унищожат електросистемата на Украйна, но нарочно не ги? Ей гуеми сте, всеки ден ви го пиша.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Митко Вълчев написа:

Айдее и Китай, Турция и ОАЕ казаха на Раша ДГД. Ей тъй като стане https://www.moscowtimes.nl/2023/01/31/kitai-turtsiya-i-oae-prisoedinilis-k-sanktsiyam-protiv-rossiiskih-bankov-a32419

Чшш,плешив,какъв е тоя сайт москватайм с Нидерландски адрес, ба си фейкомета, Турция и Китай нямало да купуват нафта от от Русия хахахаххах 😄😄

Да не е случайно като това измислено правителство уж в изгнание на свободна нещо си  Русия,дето го събираха шляхтичите и наглосаксите от разни забегнали либерасти 😏😎✌️

Защо ли ми напомня ситуацията на Гайдо нещо си и оная беларуската коза 🐐 😄😄

П.С казах коза,и сега ще дофтаса тъпа Уфца 😇😎😅😅😅😁😁

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Telegram: Contact @olesya_ilashchuk

Цитат

Привіт, друзі та гості мого каналу!

Мені кажуть, що я начебто володію магією і навіть якоюсь так званою "чорною магією" (звісно, що все це вигадки)

Але для розрядки психіки сьогодні вночі зробила ляльку. Вибачте, голову була вимушена заблюрити бо там фотка одного нашого спільного ворога, що почав проти України війну. Всі ви й так прекрасно розумієте хто там!

Зараз от приходжу до ляльки й встромляю туди шпильку... Й на душі стає трохи легше, аби не зупинятися ні на секунду і максимально ефективно виконувати свою роботу!

Хай моїм друзям та знайомим стане трішки смішно, а ворогам дуже страшно!)

t.me/olesya_ilashchuk/251

Цитат

Новата посланичка на Украйна в България Олеся Илащук направи вуду кукла на руския президент Владимир Путин. Това съобщи самата тя в профила си в Telegram. Олеся Илащук сподели снимка на вуду кукла със забити карфици в главата, правейки му по този начин черна магия.

Според нея с тази публикация ”на приятелите ми ще стане малко смешно, а враговете на Украйна – ще се уплашат много.

Вече и вуду кукли са в репертоара.

original.jpg?_=1675331109

Борбата минава на друго ниво.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, parmobil написа:

Уж геноцида над арменците??? С цялата ми почит и уважение към жертвите в Сребреница, но как сравняваш 9000 души с над 1 000 000?

А ти какви 1 милион ти се провидяха, не бяха ли да 2 ,че дори 2 и половина арменчета уж 😅😅😁😁😄😄😎✌️

Да,уж, измисления от арменците геноцид, и подкрепян от разни комунистически правителства като уж факт, като уж факта за българите роби 😏😎😄😄✌️✌️

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Къде е грухи да ни обясни как Русия си е самодостатъчна.

https://www.rbc.ru/business/02/02/2023/63d68c1b9a79473f53d7403b

ПП: Населението на Русия е намаляло с половин милион за една година

https://www.rbc.ru/economics/01/02/2023/63da428b9a7947e741363c53

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Митко Вълчев написа:

Полуграмотен трол, точно това правя със свои думи, с линкове, с копи пейст. Само и единствено по темата. Когато влизам в безсмислени спорове, то е нарочно предизвикано от тролове на отбор Черешка, сред които ти си най наглия. Единственото което ме успокоява е, че губенето на времето е взаимно. Ти като знаеш, в своето въображение, само допускам де. Половината елит в БГ, няма начин Карабойчев да не е твой човек. Та да го питаме, кой троли явно активно и кой пише по същество в темата, ако я следи. Аре, пиши му. 

Няколко въпроса - нула отговори...

Пак за мен...

Аз мнението си по тези въпроси съм го написал отдавна...

Точка по точка, лично мое, без копи пейст, без линкове...

Само мои мнение, подкрепено със съответните аргументи...

Аргументите подлежат на оспорвене, естествено, но също с аргументи...

Пропагандни лозунги, добро / лошо и прочее тъпотии не са аргумент...

"Ние сме на страната на правдата, а всички останали сте русороби, рашисти и прочие", също не са аргумент...

Карабойчев не го познавам, нито пък съм казвал някога за който и да е било, че е мой човек (типичният изкааз на селяндура)...

Като ти е мерак го питай, но му покажи цялата хронология на "разговора" ни...

С това постоянно повтаряне на "отбор Черешка", в щастливите безмтежни дни, когато те поканиха при бате Енчо ли се връщаш?

Та... отговор на въпросите на Карабойчев ще дочакаме ли или ще продължаваш да опитваш да си вдигаш "самочувствието"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

И как пък винаги на Запад се живее по хубаво и спокойно. Винаги. Раша е тотал щета във всяко отношение, пълна тотал щета

Ами затова няма да ви позволим да вземете късче от Украйна, за да не посегнете към България след това. Изчезвачи.

Русия vs Запад

329002098_6222398307794349_8695234758413926554_n.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Moriati написа:

А ти какви 1 милион ти се провидяха, не бяха ли да 2 ,че дори 2 и половина арменчета уж 😅😅😁😁😄😄😎✌️

Да,уж, измисления от арменците геноцид, и подкрепян от разни комунистически правителства като уж факт, като уж факта за българите роби 😏😎😄😄✌️✌️

"В совместной Декларации от 24 мая 1915 года стран-союзниц (Великобритания, Франция и Россия) массовые убийства армян впервые в истории были признаны преступлением против человечности."

От руското wiki. Викаш, 1915 г. Русия е комунистическа?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След като НАТО започне истинска война с Русия, няма да има значение дали иска да нахлуе или не. Руснаците ще се мобилизират масово и ще дойдат отново към Берлин. Успех със спирането на това с наличните в момента войски, танкове, амуниции и бежанци, причиняващи хаос навсякъде.

Единствената военна категория, в която САЩ просто надминават руснаците, е броят на половете и свързаното с това обучение на войските. САЩ нямат съюзници, а само васали.

След като покаже слабост, те всички ще избягат, както току-що направиха саудитците.

Единствената страна от НАТО със значителни сили е Турция. Наистина ли мислите, че ще воюват срещу Русия?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, glen написа:

След като НАТО започне истинска война с Русия, няма да има значение дали иска да нахлуе или не. Руснаците ще се мобилизират масово и ще дойдат отново към Берлин. Успех със спирането на това с наличните в момента войски, танкове, амуниции и бежанци, причиняващи хаос навсякъде.

Единствената военна категория, в която САЩ просто надминават руснаците, е броят на половете и свързаното с това обучение на войските. САЩ нямат съюзници, а само васали.

След като покаже слабост, те всички ще избягат, както току-що направиха саудитците.

Единствената страна от НАТО със значителни сили е Турция. Наистина ли мислите, че ще воюват срещу Русия?

Ще започнат. Не могат с 30 млн. Украйна да се справят, с НАТО щели да воюват.

9 месеца не могат да стигнат до Бахмут, щяли да стигнат до Берлин :clown:

ПП: НАТО ще пусне само поляците и ще ги изметат до Москва без да се намесват САЩ.

Мислете ги за много велики тези руснаци.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Путин след като е детска играчка да унищожи танковете на НАТО - що се плюнче толкова на тази тема:D

https://www.interfax.ru/russia/884426

преди 14 минути, glen написа:

инк - или пак си витаем в нищото:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, BANKATA написа:

Ще започнат. Не могат с 30 млн. Украйна да се справят, с НАТО щели да воюват.

9 месеца не могат да стигнат до Бахмут, щяли да стигнат до Берлин :clown:

ПП: НАТО ще пусне само поляците и ще ги изметат до Москва без да се намесват САЩ.

Мислете ги за много велики тези руснаци.

И на тебе ти хлопа дъската - а си младо момче!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, attj написа:

сега пак ли ще играете на кой е по по най:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В този момент всеки, който види истината за тази прокси война – трябва да помисли каква е ТЯХНАТА ЛИЧНА стратегия за излизане.

С други думи – когато САЩ/НАТО загуби тази война (а те ще го направят скоро) и икономиката започне да се срива

(защото западът сега е отвън, гледайки навътре и целият свят ще започне да ги предизвиква и още по-лошо, ще им отвръща с обръщайки ни гръб за десетилетия на изнасилване)

– трилионите и трилионите безполезни хартиени долари, комбинирани с още трилиони дългове, които са там, ще станат болезнено очевидни.

САЩ вече не прави нищо и както чичко Владимир Владимирович отбеляза – не можете да ядете социални медии и не можете да ядете хартиени долари.

В комбинация с факта, че повечето американци са дебели, мързеливи и глупави, но имат очаквания за „светския живот“, сякаш са „избраните хора“, без да разбират, че всичко това се подхранва от някакъв роб на юг от границата или отвъд океана в Азия – и тези роби бързо ще разберат, че Америка вече не е интересна – чака ги майката на всички вечни многогодишни бунтове и по-лошо.

Едно нещо, което не играе в полза на Америка в това отношение, е комбинацията от глупав, гладен и въоръжени едновременно.

Тогава ще видите на какво наистина е способен „фарът на демокрацията“ по отношение на държавното потушаване на бунтове – е, поне ще опитат – Съветският съюз ще бъде като ЕС по отношение на „правата и свободите на човека“ в сравнение с това, което идва .

Много американци със средства започват да се събуждат за тази перспектива -Киргизстан изведнъж започва да изглежда страхотно...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, parmobil написа:

"В совместной Декларации от 24 мая 1915 года стран-союзниц (Великобритания, Франция и Россия) массовые убийства армян впервые в истории были признаны преступлением против человечности."

От руското wiki. Викаш, 1915 г. Русия е комунистическа?

Ахам, баш така ще да е, руската историография в която арменци пишат и настояват по време на комунизма че са били геноцидени,и си измислят милиони жертви...а от там идва и в нашата историография,от братски СССР.. за разни стихотворения не говоря а за историческо възприемане на тезата...

А самия термин е въведен след втората световна война

И отделно никой не желае освен Турция, да докаже с документи какво реално е било и колко жертви и заради какво имам и от двете страни...😏

Те руснаците и тяхната повлияна от арменски лобита и уж учени историци доскоро твърдяха и че Карабах е бил изконно арменски от хилядолетия, и че арменците са създали империите Шумер и Акад , Урарту че дори и Хетското царство  😏

Дет се вика най древните,най геноцидените, най невинните, ама да докажат с документи и архиви не щате, вервайтв им, нали има там писаници на  в хамерикански и английски вестници разни статии... Направо Дежа вю със сегашните времена и пропаганда...😏😎

Та последно колко арменци са живели,колко са избягали къде ли не, колко са останали, и колко са загинали и при депортацията и при взаимни резни основно с кюрдите...мдам 

Та такива ми и ти работи ...моми 

П.С В форума бойна Слава,на врмвто доста добре и обсобовано на база документи от онова време бяха обсъждали въпроса , а разните му признавания в конгреси,парламенти и сие среди политически си остана просто политика..

Историятан е предмет на изториците,иначе се превръща в фарс политически или в изгода на някого, а такива примери много..  Като Османското робство например, втълпяването че дедите ви са били роби,и са ги колели като агнета за кефа едва ли не...мдам ама не ..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, andiay написа:

Няколко въпроса - нула отговори...

Пак за мен...

Аз мнението си по тези въпроси съм го написал отдавна...

Точка по точка, лично мое, без копи пейст, без линкове...

Само мои мнение, подкрепено със съответните аргументи...

Аргументите подлежат на оспорвене, естествено, но също с аргументи...

Пропагандни лозунги, добро / лошо и прочее тъпотии не са аргумент...

"Ние сме на страната на правдата, а всички останали сте русороби, рашисти и прочие", също не са аргумент...

Карабойчев не го познавам, нито пък съм казвал някога за който и да е било, че е мой човек (типичният изкааз на селяндура)...

Като ти е мерак го питай, но му покажи цялата хронология на "разговора" ни...

С това постоянно повтаряне на "отбор Черешка", в щастливите безмтежни дни, когато те поканиха при бате Енчо ли се връщаш?

Та... отговор на въпросите на Карабойчев ще дочакаме ли или ще продължаваш да опитваш да си вдигаш "самочувствието"?

Моят въпрос, кой те поставя в позиция да ми задаваш въпроси, на които аз да дължа отговор? Спечелил си ми уважение? Спечелил си спор? Сега видях, имам над 600 публикации, поне 500 по същество, останалите отвръщане на заяждания тип плешо, новият трол и подобни. Да пиша рашисти, Черешка, путиноиди и путлерасти но винаги след коментар от сорта. "Той Сталин е бил малко източно православен радикалисти и убивал предимно мюсюлмани е и християни, но тези които са  си го заслужили." Като идеята е, че това е правилно. Нормално. Нормални хора са това? Хора? Да, така мисля, това пиша. Щом си задаваме въпроси, оспори поста който вчера писа, че съм взел от друг и пак обиди. Хайде давай, интелигентстващи нетроле. Точка по точка, какви глупости съм писал. За мен ти си трол, класически, без грам съмнение. Уотабауатстваш, правилно ли е , заради теб го научих. Изменяш посоката на спора, изкарваш частни случаи, които нямат трохичка общо със спора. Отричането на будистите от материалното, какво общо има с невъзможността на руснаците да го постигнат въпреки, че го желаят. Много и разнообразни обиди. Явно, единственото което наистина си усъвършенствал през годините. Аз реално не съм влизал и спорил във форумите. Активен съм от 24.02 без да имам какъвто и да е личен интерес, бил съм веднъж в компания с украинци и няколко пъти с руснаци. Моето мнение е, че от царска Русия, през СССР на болшевиките, до путинова Русия тя е нещо вредно за нас, за украинците и за самите руснаци. Не са лозунги а създадени с четене и на позициите на двете страни твърдо мнение. Публикувам факти, спокойно когато ми се покаже, че греша казвам, че съм сгрешил. Троленето да сравняваш проблема , че хората имат право да си сменяват пола веднъж годишно е съпоставимо по значение с 12 години повече живот, си е точно това тролеж и то явен. Кое би предпочел ти за сина или внучето си от двете опции, ясен отговор. Ако ти обсъдиш, моите мисли и твърдения в поста, посочиш неточностите може да пробваме някакво нормално общуване, макар че нямам желание някак си. Ако подходиш тролски продължаваме стил, плевенски феерас срещу Миткото(политкоректно). Избора е твой.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, attj написа:

На юен дъската ми хлопа, ама това което пиша в темата си е истина и факт.

Това което показват втенките на фронта само го доказва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

сега пак ли ще играете на кой е по по най:D

Нима си представяш подобни игри с поколението на внуците си?    Я не се излагай.   Те са недообучено поколение.  Наивни са и един ден ще схванат дали е безплатна американската демокрация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, gagodrago написа:

Русия vs Запад

329002098_6222398307794349_8695234758413926554_n.jpg

Предполагам караш колата у лево. Даже съм сигурен. А в Петербург и Москва не им стигали по няколко етажа на руските ЛГБТ.

преди 16 минути, attj написа:

Защото? Той се е обосновал. Айде от мене и прибалтийските и ще ги ритат до Сахалин.

преди 12 минути, glen написа:

В този момент всеки, който види истината за тази прокси война – трябва да помисли каква е ТЯХНАТА ЛИЧНА стратегия за излизане.

С други думи – когато САЩ/НАТО загуби тази война (а те ще го направят скоро) и икономиката започне да се срива

(защото западът сега е отвън, гледайки навътре и целият свят ще започне да ги предизвиква и още по-лошо, ще им отвръща с обръщайки ни гръб за десетилетия на изнасилване)

– трилионите и трилионите безполезни хартиени долари, комбинирани с още трилиони дългове, които са там, ще станат болезнено очевидни.

САЩ вече не прави нищо и както чичко Владимир Владимирович отбеляза – не можете да ядете социални медии и не можете да ядете хартиени долари.

В комбинация с факта, че повечето американци са дебели, мързеливи и глупави, но имат очаквания за „светския живот“, сякаш са „избраните хора“, без да разбират, че всичко това се подхранва от някакъв роб на юг от границата или отвъд океана в Азия – и тези роби бързо ще разберат, че Америка вече не е интересна – чака ги майката на всички вечни многогодишни бунтове и по-лошо.

Едно нещо, което не играе в полза на Америка в това отношение, е комбинацията от глупав, гладен и въоръжени едновременно.

Тогава ще видите на какво наистина е способен „фарът на демокрацията“ по отношение на държавното потушаване на бунтове – е, поне ще опитат – Съветският съюз ще бъде като ЕС по отношение на „правата и свободите на човека“ в сравнение с това, което идва .

Много американци със средства започват да се събуждат за тази перспектива -Киргизстан изведнъж започва да изглежда страхотно...

Другите глупости настрани, но САЩ само ще спечели, когато, ако долара се срине . Четете бе хора, четете.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Moriati написа:

Ахам, баш така ще да е, руската историография в която арменци пишат и настояват по време на комунизма че са били геноцидени,и си измислят милиони жертви...а от там идва и в нашата историография,от братски СССР.. за разни стихотворения не говоря а за историческо възприемане на тезата...

А самия термин е въведен след втората световна война

И отделно никой не желае освен Турция, да докаже с документи какво реално е било и колко жертви и заради какво имам и от двете страни...😏

Те руснаците и тяхната повлияна от арменски лобита и уж учени историци доскоро твърдяха и че Карабах е бил изконно арменски от хилядолетия, и че арменците са създали империите Шумер и Акад , Урарту че дори и Хетското царство  😏

Дет се вика най древните,най геноцидените, най невинните, ама да докажат с документи и архиви не щате, вервайтв им, нали има там писаници на  в хамерикански и английски вестници разни статии... Направо Дежа вю със сегашните времена и пропаганда...😏😎

Та последно колко арменци са живели,колко са избягали къде ли не, колко са останали, и колко са загинали и при депортацията и при взаимни резни основно с кюрдите...мдам 

Та такива ми и ти работи ...моми 

Верно ли ще мерим арменци със Сребреница?

Позицията ти в темата (Левски - ЦСКА) я приемам. Не ми харесва, но я приемам. Но да се правиш на ударен ми е скучно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, Moriati написа:

Пак не си в час Косе Босе, не мисли че не съм ти изгледал видеото с земетресение от уж взривав 😏😎

А това дето го разправяш за рапльокалия се уж по стълбите го мернах също споко,но не по укропските а в руските телеграм канали... Играл си някакъв с граната, а тя взела че геъмнала...

Извод,гранатите не са за игра ,особено ако си малоумен или едва стъпила на еволюционното развитие маймуна 😏😄😄😎✌️

Ще потърся да видя кой аджеба и къде така успешно се е размазал..

А дотогава малко хохлятина зрада и перемога 😎 

https://t.me/boris_rozhin/77055

А намерих игралия си с граната ,мдаам

https://t.me/c/1552544518/11335

П.С ето ти и как се лови хохлятско дронче с голи ръце,молодец ,измамие тъпите оператори салорейхаджи 😄😏

https://t.me/c/1552544518/11323 

И малкое смях,как хохлите сега се правят на инвалиди за да избегнат улов и повиквателната 😄😎 

https://t.me/boris_rozhin/77040

Наясно си предполагам че няма какво да говорим като не си го гледал видеото на Пацо. 2 от каналите са ти закрити -не мога да видя нищо от тях. Дай работещ линк че тия са слаби и не задоволяват нуждите ми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...