Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 13 минути, andiay написа:

Няма начин да ме изнервиш, а само ме разсмиваш...

Нали за това каза, че си в темата, да ни се присмиваш.

Аз като благороден човек, ти помагам да получиш по стойностно изживяване.

Човек за едната чест живее и за да прави добро.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 90,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6705

• Coco1

4315

• miro20

4207

• maxthon

3954

ето ти подобно заглавие

Руснаците все още имат ли шансове за успешно преместване?

преди 12 минути, novaki написа:

чеверме нещо линк или ти го казаха звездите

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 1.02.2023 г. в 23:56, andiay написа:

Нямам претенции за "голЕма личност"...

А защо тогава коментираш хората, а не се фокусираш върху причините за войната?

И много интересно, че правиш коментари основно на хора, които подкрепят Украйна...

Поне аз не съм видяла да направиш коментар на...

@Стоимен/Дими, че пуска само статии, които и ние може сами да си ги прочетем - рупор или тенекиен човек

@Moriati, който освен "хохли и сороспии" нещо "конкретно" (по твоя пример) не е написал

@Филипов освен видеа написал ли е нещо?

@PigMan9GolqmotoPrase освен графики и сглобени (срещу заплащане) пуликации нещо написал ли е със свои думи, така че да го разберат и на улицата, без да имат нужда от устройство и софтуер за презентации

И още други такива примери, но не ми се пишат чаршафи.

Това показва, че си съгласен с техния начин на изразяване, но не и с нашия (тези които сме на страната на Украйна)

преди 22 часа, andiay написа:

Ето, че днес дори да не сме на едно мнение, можем да спорим културно, като всеки вниква в аргументите на другия...

Но ти правиш същото. Нападки към личността, а не си излагаш аргументите по същество.

Всички са функционално неграмотни и не вдяват, но само тези, които подкрепят Украйна

Янакиев бе сред близките на Костов, част от ръководството на ДСБ, заклет русофоб, какво очакваш да напише?

Това не прави неговите твърдения автоматично невалидни.

Въпросът - "Кои са причините довели до тази война, според вас", не е мой...

Това е въпросът на автора на темата и е в основата на темата...

"Според вас" - означава лично мнение, а не материали от нета...

А ти кога и как отговори?

От теб съм прочела (може и да греша), че си против войната (и аз също) и че Путин е бил поставен в ъгла и нямал друг изход.

А нещо да развиеш аргумента? Защо да няма друг изход? Защо се е стигнало да бъде поставен в ъгъла? Той има ли вина като ръководител на тази държава?

А аз смятам, че Путин и съветниците му сами се докараха до това положение, но няма как да си признаят и обвиняват "външни сили" и "чужди агенти". Каква алтернатива предложи Русия и "светът на Путин" за останалите държави, така че хората да си кажат "брей там се живее по-добре" "има повече свобода, плурализъм" "зачитат другото мнение", "уважават различните", "как хубаво са си построили държавата с тези ресурси и хората навсякъде са газифицирани и с евтино гориво"...Нали са Федерация от много народности. Защо не се похвалят пред света как всички живеят задружно и се уважават по между си и са пример за света. Защо вместо да показват своите предимстава усмиват и се подиграват на либералния свят? (ти същата тактика имаш - подиграваш се на другите, а не изтъкваш предимствата си с аргументи по темата). Путин се опитва да разбие изградения с години функциониращ глобален ред, но каква алтернатива предлага? Войната не е неизбежна природна сила, тя е човешки избор. И макар този глобален ред да е далеч от съвършенството, той подобрява живота на хората.

И какво толкова ако НАТО е съсед на Русия? Какво се очаква да се случи и как точно ще стане?

Хайде сега да прочета и твоето мнение, но си спести личните квалификации.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@Moriati - Този предполагам е същия от онзи ден ама сниман в друг ракурс и са го викнали на бис ,нали? Добри са тия с бадънарката..

Само дето мястото е друго , този изгоря целия и о боже - антената му се върти, а дрона го снима.... това не може да бъде.. Ох опасявям се че останаха 10 вече налични.. (Rebela- каза че е нова загуба...sorry)

Обиди колко съм прост и нищо не разбирам след 3.2.1- ми нищо не мога да кажа в своя защита - такъв съм си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Реджеп Иведик написа:

През интернет кънекшъна смръднята не предскача.

Кога се къпа за последно ?

Ники, скива ли ве, прави самопризнания без да съм го бил.

Шубето е голям страх.

Хе-хе, кефи ме, когат са опитваш да ма имитираш...

Ма то ти цял живот си изимитирал, че си го живял, та...

Е, несполучливо, но пък се е опит...

Щом та интересува битието ми - преди час, първото нещо след като се прибера и последното, преди сутрин да изляза...

Сега да не ме обвиниш пак, че не те е интересувало?

Каза ти го вече няколко пъти, не съди за другите по себе си...

Това, че ти забравяш, че поне от време на време трябва да посещаваш санитарния възел, не означава, че всички са като теб...

Характера ти смърди, Иванушка, защото е нечистоплътен и тази "смрад", не се подушва, тя си личи в маниерите ти тук...

Страх, страх, колко да ме е страх, хич нимойш ма уплашиш...

Не го знам кой е Ники, ма едва ли мой да скива твоята "реалност", тя е само в главата ти...

Между другото - Ко стаа с Кунчев?

Казах ти, квото исках да докажа за теб, го доказах, помагайки ти сам да го потвърдиш...

Нема страх, Иванушка, просто загуба на интерес...

Па ти си вЕрвай, че си тупнал на земята, щот ти са губя между пръстите и си "великодушен"...

Не ме бърка...

Желано версъс реално...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, vpvelev написа:

Кои сте вие?

Цивилизованите и културни хора, които не харесват убийствата и изнасилванията на деца

преди 2 минути, andiay написа:

Характера ти смърди

Не смърди. Аз съм безхарактерен.

Виж провери дънцето на потурите. Оттам ще да е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, БаалБек написа:

Хайде сега да прочета и твоето мнение, но си спести личните квалификации.

Един руснак вървял пеша из Грузия.

Насреща какво да види, иде един грузинец с две дини под мишниците.

– Извинете - попитал руснака - накъде е Тбилиси ?

– Дръж дините !

Руснака взел дините, грузинеца разперил широко ръце и казал:

– Не знам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Направо ме изумяваш как намираш такива сайтове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Не смърди. Аз съм безхарактерен.

Виж провери дънцето на потурите. Оттам ще да е.

Тцъ, тцъ, тцъ...

Пак същия номер, Иванушка, пак...

По друг начин нимойш, нали?

Пак вадиш думи от контекста, пак преправяш думите (кавичките на "смърди", къде са?)...

Ето за това говорих, че доказва, че характера ти "смърди", точно както го описват планинците...

Е, може да се каже и че си прав, то това не е баш характер, а "характер"....

Потури не нося, в момента съм по боксерки, след баня винаги си взимам чисти (туй ти го казвам, за да знаеш как се прави, не че ще запомниш)...

Предполагам, че и ти не носиш потури...

Ако имаш подобно чувство, че си обул потури, значи е крайно време да смениш памперса...

Сега да не се оплачеш, че спамя, възпитан съм и ти отговарям само...

Иначе нямам интерес към разговор с теб...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, andiay написа:

Е, може да се каже и че си прав

Видя ли ?

А сега смени потурките с костюма от абитуриентската и ще спре да ти смърди.

Може да не ми благодариш, аз за едната чест живея, и да правя добро.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, ДзВяРа! написа:

Няма ли нови Фейсбук профили?:mad:

Стига рева. Ако искаш ще ти дам моя, ма не съм женско, пък и там няма нищо чак толкоз интересно, та не знам дали ще ти върши работа за колекцията :speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Цивилизованите и културни хора, които не харесват убийствата и изнасилванията на деца

Така ли? И защо тогава поддържаш хАмериканците?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, andiay написа:

Иначе нямам интерес към разговор с теб...

А дано, ама надали...

преди 1 минута, vpvelev написа:

И защо тогава поддържаш хАмериканците?

Бъркаш ме с някой.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Филипов написа:

жалко че грам руски незнаеш:D

преди 7 минути, vpvelev написа:

Така ли? И защо тогава поддържаш хАмериканците?

защото и ти одобряваш, приятеля на племенницата ти - чичо:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, glen написа:

Империи в краен упадък, като американската днес, преминават от едно обикновено военно бедствие към друго.

Империята на лъжата(авторски думи на чичко Путин)избра друг начин да умре,като се изправи срещу могъща суперсила!

След катастрофалните провали във Виетнам, Ирак и Афганистан, американската империя сега избра да заложи всичко на нечия друга страна в Европа. Това е голямата, не война срещу обути в сандали племена, а срещу Суперсила с професионална армия и най-добрата ракетна артилерия, дронове и хиперзвукови ракети в света. Това беше в югозападната гранична зона на Русия, наречена Украйна. След като загуби опита си да окупира военноморското пристанище Севастопол в Крим и така да контролира Черно море, държавата-агресор на САЩ превърна Украйна в още един неуспешен опит за налагане на своята глобална хегемония.

Какво за Ирак? Не свършиха ли за каквото бяха отишли?

И заради спор(т)а - какво направиха СССР в Афганистан?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, parmobil написа:

И заради спор(т)а - какво направиха СССР в Афганистан?

Те и 1905 загубиха войната с Япония.

Много слаба е руската армия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, andiay написа:

в момента съм по боксерки, след баня винаги си взимам чисти

Слава Украине !!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Чичко Путин и руските дипломати водиха добра битка, опитвайки се да избегнат тази война.
Сега оръжията ще говорят, лудите не оставиха на Русия друг избор!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, glen написа:

Чичко Путин и руските дипломати водиха добра битка, опитвайки се да избегнат тази война.
Сега оръжията ще говорят, лудите не оставиха на Русия друг избор!

Всяко зло за добро. Искаха да изкарат очите на Русия, но и изписаха веждите. В момента руската армия е най-добрата и тренирана в света. Обраха се всички луфтове, оправиха се грешките.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, glen написа:

Обаче Зеления Наркоман нахлу от четири страни

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Войната си е война ,но тя иска МНОГО средства! МНОГО! За пръв път русия за да финансира бюджета си обменя валута от резерва си натрупан от миналата година. Задава се тиха война вътре в русия между путинската администрация и енергийните фирми износителки. Путин иска да облага с данъци износителките на базата на  цената на БРЕНТ ,без да отчита отстъпките . От друга  страна ,ако не наложи някаква подобна мярка фирмите износителки ще продължат да намаляват цената на износа за да им се налагат по-малко данъци, а и да изнасят повече при по-голяма отстъпка давана от тях. Например отстъпката  ОФИЦИАЛНО договорена от хитреца Ердоган е минус 27% и забавено  плащане на сегашните доставки за догодина. А какво са се договорили с Китай и Индия няма данни/тайна е/ , там е между фирми и договорите не се разгласяват. Как путин ще контролира износа на енергоносители за сега е неясно. Но и той и износителките ще са на нож, е тихичко и потайно! Може да има паднали от етажите олигарси ,а може и нещо да се случи на великия диктатор , всичко е възможно когато става въпрос  за ОГРОМНИ пари!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, vpvelev написа:

Всяко зло за добро. Искаха да изкарат очите на Русия

Той те лъже, не виждаш ли ?

Русия нахлу в Украйна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...