Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

• Отговори 90,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6705

• Coco1

4315

• miro20

4209

• maxthon

3957

преди 1 час, miro20 написа:

любимия източник на николоффффф 'факти.бг"  /cdn-cgi/mirage/7da9ee365487faf3a204c460d792ad6fbdcdbf1c709c367868c5cdc366bcd685/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_giggle1.gif

ма нещо не коментираш любимия си иточник :)

Заври си го тоя списък... под спойер ... че ме заболя пръста на скрола на мишката да ти прелиствам простотиите :)

Мерси !

Ами тук https://www.rbc.ru/economics/31/01/2023/63d8d0d59a794764ab78e0b8

има някои разсъждения, с мнения на експерти от забележи, руски банки .

Които въпреки тези прогнози на МВФ имат малко по песимистични иотрицателни прогнози.

смисъла тук не е да се радваш като путинист комуне, а да си зададеш въпроса - доволен ли си че ръста ще захрани с нови милиарди  рашистката война ??

Педофилията не му е чужда.

/cdn-cgi/mirage/7da9ee365487faf3a204c460d792ad6fbdcdbf1c709c367868c5cdc366bcd685/1280/https://media.nakanune.ru/images/pictures/image_big_168165.jpg

/cdn-cgi/mirage/7da9ee365487faf3a204c460d792ad6fbdcdbf1c709c367868c5cdc366bcd685/1280/https://ic.pics.livejournal.com/ilyavaliev/2844782/6203095/6203095_original.png

Язък, че уж си бил в Русия, толкоз и си разбрал. "Педофията"* в случая и в други подобни е само в твоята глава, което всъщност теб прави подозрителен.

Цитат

„Отглеждам деца повече от пет десетилетия и знам, че целувката по корема е бащински, земен жест.

*Сайта е украински уж, от "враговете"** на Путин

**Врагове, всъщност са сащ и подлогите на сащ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, miro20 написа:

Хайде,можете повече.

е на тоя въпрос ми е важно да се отговори

Цитат

защо американците се разполагат с украинска земя и  дават 20 % на Русия за да  спрат ваенната операция ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Най-после мир и спокойствие!

Дано сте щастливи, че Митко спря да пише, приемето го така, все едно Украйна победи Ватата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, ДзВяРа! написа:

Дано сте щастливи, че Митко спря да пише

Аз даже знам кой го е докладвал. Няма да му казвам името, само ще го посоча с пръст.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, maxthon написа:

Я дай официално да видим и договора с Турция. Да не се окаже, че и там не се знае какви са условията и в момента плямпаш лъжи?

Заради хъба, путин още много ще се гъзи на Ердоган. Показателно е ,защо газпром спря отчетите си, станаха секретни /голям смях/ ,последният е от началото на декември и той е мнооого кофти. Ама ти можеш да питаш твоя диктатор да ти докладва  ,защо през януари ВСЕКИ ДЕН се губят 160 милиона долара  от енергийните доставки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, ДзВяРа! написа:

Най-после мир и спокойствие!

Дано сте щастливи, че Митко спря да пише, приемето го така, все едно Украйна победи Ватата.

Верно ли? Жалко, с него беше забавно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Верно ли? Жалко, с него беше забавно.

Опитваш се да ме изнервиш с лъжите си ли ?

Блокирал съм те и не мога да прочета какво пишеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

САЩ отрекоха да са предлагали на Москва "украински територии в замяна на мир"

Администрацията на Джо Байдън и Централното разузнавателно управление на САЩ отрекоха съобщението на швейцарското издание Neue Zürcher Zeitung, че директорът на ЦРУ Уилям Бърнс уж е предложил на Моква и Киев мирен план, който предвижда прекратяване на военните действия в замяна на Руската федерация запазва контрола върху част от украинската територия.  Заместник-говорителят на Съвета за национална сигурност на Белия дом Шон Деуит каза, че докладът на NZZ е "неточен". Междувременно служител на ЦРУ каза пред Newsweek, че твърденията на NZZ, че Бърнс е направил тайно пътуване до Москва през януари и че е направил предложение за мир от името на Белия дом, са „абсолютно неверни“.

На 2 февруари швейцарското издание NZZ съобщи, че решението на западните страни да предоставят на Украйна танкове може да бъде взето, защото Киев и Москва са отхвърлили предложението за мирен план.
Според изданието в средата на януари президентът на САЩ Джо Байдън е възложил на ръководителя на ЦРУ Уилям Бърнс да провери готовността на Украйна и Русия за преговори. Твърди се, че Бърнс е изразил предложението на Киев за „мир в замяна на земя“, а на Москва – „земя в замяна на мир“. И Украйна, и Русия обаче отказаха подобен "мирен план".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

САЩ отрекоха да са предлагали на Москва "украински територии в замяна на мир"

Да питаме Николов. Той чете "Факти"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Опитваш се да ме изнервиш с лъжите си ли ?

Блокирал съм те и не мога да прочета какво пишеш.

Coming soon

images.jpg.98c8a03a3da602ef5d7b4f280f7345e8.jpg

:cool:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Да питаме Николов. Той чете "Факти"

Който искаш питай, всичко е официално има и видео в линка, коментарите също са интересни!

https://www.newsweek.com/white-house-joe-biden-cia-ukraine-territory-putin-1778611

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 часа, kosyo написа:

Не разрах - кои е лъжеца, кои са пропагандисти че дадох няколко видеа и не ясно за кое говориш...

Този лъжец, който коментира видеото, според което "няма план Б", и хората, които казват това, са "пропагандисти".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Този лъжец, който коментира видеото, според което "няма план Б", и хората, които казват това, са "пропагандисти".

Какъв е "план Б" ?

Хахахахаха

Зеленски се среща с Евросъюза, а Лавров го изядоха човекоядците в Мбомбонго

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, bigiadri написа:

Заради хъба, путин още много ще се гъзи на Ердоган.

Първо говориш за нефт. след това прехвърляш на природен газ. Накрая да не се окаже, че става дума за земеделска продукция? Явно е, че в желанието си да се направиш на разбиращ, всъщност се оказваш такъв в "". Русия и Турция в случая правят бизнес помежду си, а гъзенето следва нататък по веригата.

П.С. Все още си чакам потвърждението за отстъпката и особено за падежа за плащане.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 часа, БаалБек написа:

@PigMan9GolqmotoPrase освен графики и сглобени (срещу заплащане) пуликации нещо написал ли е със свои думи, така че да го разберат и на улицата, без да имат нужда от устройство и софтуер за презентации

Ти пак ли твърдиш, че съм платен? Колко пъти да обяснявам, че не съм платен. Ако мислиш, че съм платен, докажи го.

И защо мислиш, че съм платен?

Дали съм написал нещо с мои думи? Всичко, което пиша, е с мои думи.

Сериозно питам - защо мислиш, че съм платен? Интересно ми е да разбера какво те кара да мислиш, че съм платен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Дали съм написал нещо с мои думи? Всичко, което пиша, е с мои думи.

Това не е ли реплика на Божинката ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не ви знам как следите "Войната" и изобщо видяхте ли, че напрежението започва да ескалира? САЩ искат да прехвърлят високоточни бомби за системите HIMARS, с които Украйна да обстрелват КРИМ!

Нов пакет от американска военна помощ за Украйна, който за първи път ще съдържа далекобойни ракети, може да бъде обявен още в петък. Това се казва в материал на The Wall Street Journal, който цитира "Европейска истина".  Това са малогабаритни боеприпаси с високоточни бомби с малък диаметър (GLSDB), чийто обсег е 150 километра - повече от всяко друго оръжие, което САЩ са прехвърлили в Украйна.  GLSDB може да бъде изстрелян от ракетни системи като HIMARS, с които Украйна вече разполага. Боеприпасът е снабдена с крила, които позволяват да се плъзга по пътя си към целта, и ракетен двигател за увеличаване на обсега на полета.  Тези оръжия, според WSJ, ще бъдат доставени в рамките на Инициативата за подпомагане на сигурността на Украйна, която финансира придобиването или създаването на нови оръжия и системи, вместо премахването им от американските арсенали. Такива оръжия, като правило, се доставят по-дълго. В същото време компанията Boeing, която е един от производителите на GLSDB, по-рано потвърди, че има запаси от това оръжие.  Агенция Ройтерс първа съобщи за евентуално прехвърляне на "бомби" с голям обсег на Украйна. Според нея това ще стане в рамките на пакет от военна помощ от приблизително 2,2 милиарда долара - един от най-големите досега.
От дълго време Украйна иска от САЩ ракети с голям обсег на действие - по-специално ATACMS, способни да поразяват цели на разстояние до 300 километра, оправдавайки това с факта, че наличните оръжия не позволяват унищожаването на логистични възли на руските окупационни сили на украинска територия. И все пак администрацията на президента на САЩ засега отказва да предприеме подобна стъпка, тъй като се страхува от ескалация от страна на Руската федерация. В същото време от Вашингтон наскоро изпратиха сигнал, че разбират нуждата на Украйна да поразява цели, разположени по-далеч от фронтовата линия, отколкото могат да достигнат наличните в момента системи, и водят съответен диалог с украинската страна.

В същото време Русия отговаря, че ще изгори цяла Украйна:

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев заяви, че в случай на удари на Украйна по Крим от Русия "ще има само удари на възмездието". Това каза той в писмено интервю с журналистката Надана Фридрихсон. "Ще изгори цяла Украйна, която остава под управлението на Киев", каза Медведев. Според руския политик, ако украинската страна започне да нанася удари по други руски региони, отговорът може да бъде бърз. „Мога да ви уверя, че отговорът ще бъде бърз, твърд и убедителен“, подчерта Медведев. По-рано Дмитрий Медведев заяви, че руските въоръжени сили редовно и в пълен обем получават различни видове ракети. Той написа за това в своя канал в Telegram.
Според заместник-председателя на Съвета за сигурност на Руската федерация, през 2023 г. значително ще се увеличат доставките на всички видове оръжие, военна и специална техника. Според Медведев, това ще позволи да се нанесе „съкрушително поражение“ на украинските власти, „които бяха захранени с оръжия от разнообразна западна сбирщина“. Преди това комиците Вован и Лексус публикуваха нов брой на «Шоу Вил» в канала си в Telegram, в който бившият съветник по националната сигурност на САЩ нарече Дмитрий Медведев „руски империалист“.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, ДзВяРа! написа:

Дмитрий Медведев заяви

Медведев е ядрен алкохолик и ядрен лъжец.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Това не е ли реплика на Божинката ?

Кой е Божинката?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Кой е Божинката?

Еееее, ти и Божинката ли не знаеш кой е ?

За Христо Стоичков чувал ли си ?

ай цвай драй дрън ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...