Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

на 3.02.2023 г. в 15:08, kosyo написа:

FoCZgaLXwAMAEJC?format=png&name=small

Точно за тебе е това

преди 34 минути, glen написа:

Вече се говори за това,вярно че новината за тези,които пускат укрофейкове идва по късно,но имай търпение!

Прав си -  разпространителя на фейкове го е пуснал това отдавна към главния гадател на кодове. Много късно идват до вас тия кодове  - от енкодинга ще да е..:)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 часа, bigiadri написа:

Колкото до лукоил  ,фирмата е регистрирана в Швейцария ,сега се мести тук и ще преработва РУСКИ петрол за нас и за УКРАЙНА ,за да могат западните танкове да бият ватенките!/смях/. Нека да произвежда колкото се може повече ,че Украйна да се запаси добре и на пролет да подгони руските боклуци!

Не е истина колко си плосък и елементарен. Показах ти че Лукойл без проблем работи в Карвария и въобще не е отрязан... а ти ми излезе с номера че бил швейцарски  :lol6:

преди 3 часа, bigiadri написа:

Ако русия не беше НАПАДНАЛА суверенна страна и путьо и неговите пудели постоянно да приказват като хитлер приказки, руските ТВ канали нямаше никой да забранява! Никой.

Пак нищо общо с темата на дискусията, а само опит за измъкване по терлици  :topsecret2:

Значи западняците са толкоз прости, че не могат сами да отсеят истината от пропагандата и трябва някой да им казва кое е правилно да мислят и кое не? Това ли е прословутата "свобода на словото"? Да се заглушава дадено мнение, само защото не съвпада със спуснатите опорки? 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Не е истина колко си плосък и елементарен. Показах ти че Лукойл без проблем работи в Карвария и въобще не е отрязан... а ти ми излезе с номера че бил швейцарски  /cdn-cgi/mirage/485cbc93c5a12dbbc13f650d0654fdc1f63bb1ba3c7076aad872cdbcfffdc70f/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_lol6.gif

Пак нищо общо с темата на дискусията, а само опит за измъкване по терлици  /cdn-cgi/mirage/485cbc93c5a12dbbc13f650d0654fdc1f63bb1ba3c7076aad872cdbcfffdc70f/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_top%20secret2.gif

Значи западняците са толкоз прости, че не могат сами да отсеят истината от пропагандата и трябва някой да им казва кое е правилно да мислят и кое не? Това ли е прословутата "свобода на словото"? Да се заглушава дадено мнение, само защото не съвпада със спуснатите опорки? 

Преди да коментираш научи какво е свобода на словото. 

Когато един режим е заклеймен като престъпен е нормално да му се отрежат средствата за информация. Същото се е случвало и с нацистките радиа през ВСВ.

Като гледам форума и линковете които се пускат, никой не ти е ограничилюправото да се изразяваш, никой не е ограничил правото на медиите да представят друга гледна точка. Клиповете на Филипов са доказателство за това.

Укрите тотално са изперкали. На ръкава на военният им министър Олексий Резников, ясно се вижда нашивка на богородица с гранатомет:

Може да бъде изображение с 1 човек

Що за богохулство?!?

Стигнали са дъното, но продължават да копаят...

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Укрите тотално са изперкали. На ръкава на военният им министър Олексий Резников, ясно се вижда нашивка на богородица с гранатомет:

Що за богохулство?!?

Свети Стингер :) 

Как па един път не се възмути, че Матушката ти изби хиляди в Украйна бе, гьонсурат 

Мадяр е доволен от новата пратка дрончета камикадзета:

Значи ще има радост и за мен и мъка за руZнаците. Интересна бира държи в хладилника

преди 37 минути, BANKATA написа:

Преди да коментираш научи какво е свобода на словото. 

Когато един режим е заклеймен като престъпен е нормално да му се отрежат средствата за информация. Същото се е случвало и с нацистките радиа през ВСВ.

Като гледам форума и линковете които се пускат, никой не ти е ограничилюправото да се изразяваш, никой не е ограничил правото на медиите да представят друга гледна точка. Клиповете на Филипов са доказателство за това.

И са слепи че в Рашистан липсва каквато и да е друга гледна точка,освен про-путинската, военната.

И не само че няма, а всеки дръзнал да изрази друго мнение ,например невероятно невъобразимо екстремисткото -  'не на войната" , " за мир",  е глобяван, арестуван,  тормозен.

Забравят че в нормалните демокрации журналистите са коректив който може всеки да хване в скандал, да изобличи, ощети, и т.н. и няма застраховани във властта.

Включително и принципа в разделението на властите.

Забравиха че "журналистите" в Рашистан са просто придатък, оръжие на  путинския режим , служители от ФСБ а не журналисти, които дори ги награждава "за правилно отразяване на събитията" .

Пример - бъзиците с Байдън , скандала с проверките за документи и т.н. Да сте видели Байдън да награждава с ордени журналисти че са му удобни ?

Да сте видели Байдън с юмруче да излезе пред Капитолия  и да реве срещу прокуратурата / като мухльото наш пРезилдент / ?? Да награждава с медали журналисти от СНН , ББС ???

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 58 минути, N1K17Y написа:

Как па един път не се възмути, че Матушката ти изби хиляди в Украйна бе, гьонсурат 

Въпросът е: Защо ги изби?

Защо не избра да избие хиляди в Казахстан, Азербайджан, Монголия и тн. Защо Путин избра най-силният си съсед за да задоволи "имперските си амбиции", а не избра далеч по-лесна цел? Мислиш ли че това е свързано с едни сникерсчета и с едни краварски мераци за разполагане на ракети в Украйна?

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Въпросът е: Защо ги изби?

Защо не избра да избие хиляди в Казахстан, Азербайджан, Монголия и тн. Защо Путин избра най-силният си съсед за да задоволи "имперските си амбиции", а не избра далеч по-лесна цел? Мислиш ли че това е свързано с едни сникерсчета и с едни краварски мераци за разполагане на ракети в Украйна?

С никакви сникерси не е свързано и никога това не е бил проблема.

Проблема е комплексен. От една страна в Украйна се случиха процеси които биха дали лош пример на Руснаците, а това е недопустимо за управляващите в Русия защото.все повече.руснаци.ще.започнат да си задават въпроси.

От друга страна е геополитическото местоположение на Украйна и нейните ресурси, които са заплаха в дългосрочен план за Русия.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Що за богохулство?!?

Може би затова ги застигна такава злополучна и тежка съдба.

В Библията не беше ли написано, че Господ няма да позволи нито един човек да се подиграе със светиня?

Дали затова сега украинците плащат с кръв за техните подигравки?!

А къде е българската православна църква?

Според мен те трябва да излязат с публична позиция на коя страна заставаме ние.

Християнин как ще помага с оръжие, или с каквото и да е друго на такива открити езичници и богохулци?

преди 39 минути, miro20 написа:

И са слепи че в Рашистан липсва каквато и да е друга гледна точка,освен про-путинската, военната.

Пак отнесе плувката нанякъде, само защото не ти изнася да отговориш на конкретният въпрос. 

Аз живея в ЕС и ме интересува ме защо на нас, уж по-по-най умните жители на "цивилизованият свят", ни се забранява сами да отделяме истината от пропагандата, а ни се казва какво е правилно да мислим, кое е правилно да гледаме и какво е правилно да слушаме?

Забраните в Русия и съвсееееееееем малко ме интересуват. Същото се отнася и за Тамбукту, Горна Волта, Бряг на слоновата кост или която и друга страна извън ЕС си избереш.

току-що, gagodrago написа:

Всъщност, бъркаш хронологията. Първо ги заляха с кръв, след това си сложиха подобна символика. А не обратното !

И не само това, ами и песни за джавелините направиха и пееха. 

И как да не пеят и възхваляват , като те им спасяват живота от рашистките изверги .

преди 1 минута, gagodrago написа:

Може би затова ги застигна такава злополучна и тежка съдба.

В Библията не беше ли написано, че Господ няма да позволи нито един човек да се подиграе със светиня?

А къде е българската православна църква?

Според мен те трябва да излязат с публична позиция на коя страна заставаме ние.

Християнин как ще помага с оръжие, или с каквото и да е друго на такива открити езичници и богохулци?

Когато рязани кадировци колят и бесят православни християни в Украйна, ръкопляскате иначе. Гьонсурат до гьонсурата, всеки по-нагъл от предишния :) 

преди 2 минути, gagodrago написа:

А случайно да си запознат с изявите на руската църква и Гундяев ?

За благословиите и възхваляването на войната ?

Всъщност,какво те питам... Всеселенския патриарх обяви РПЦ за ерес и секта.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Забраните в Русия и съвсееееееееем малко ме интересуват.

Гърчовеееее.... Пак се осра бе тошееееффффф.. всеки ден бре... :)   По горе и други ти обясниха някои неща, аз нямам какво да добавя.

:) 

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Пак отнесе плувката нанякъде, само защото не ти изнася да отговориш на конкретният въпрос. 

Аз живея в ЕС и ме интересува ме защо на нас, уж по-по-най умните жители на "цивилизованият свят", ни се забранява сами да отделяме истината от пропагандата, а ни се казва какво е правилно да мислим, кое е правилно да гледаме и какво е правилно да слушаме?

Забраните в Русия и съвсееееееееем малко ме интересуват. Същото се отнася и за Тамбукту, Горна Волта, Бряг на слоновата кост или която и друга страна извън ЕС си избереш.

Защото да се информираш от престъпни режими е опасно за националната сигурност.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.