Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 1 минута, miro20 написа:

Гърчовеееее.... Пак се осра бе тошееееффффф.. всеки ден бре... :)   По горе и други ти обясниха някои неща, аз нямам какво да добавя.

Всичко, на което нямаш отговор са "гърчове" и "фейкове" и "осиране".

Конкретният случай е повече от красноречив - нямаш никакъв отговор на поставеният въпрос, и прибегна до добре познатият прийом   :getout:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6370

• miro20

3590

• Coco1

3437

• ivottoshev

3078

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Когато рязани кадировци колят и бесят православни християни в Украйна, ръкопляскате иначе. Гьонсурат до гьонсурата, всеки по-нагъл от предишния :) 

Аглайке, ти не се обаждай.

Кой православен християнин ще си сложи на ръкава такава открито подигравателна картинка - подигравка със Света Богородица?!

Тея не са християни, а са си направо открити езичници и сатанисти.

Ами другият им символ на украинците, който прилича на прикрит обърнат кръст - направо е като символа на дявола.... даже не се и крият.

Нищо изненадващо за мен, че световните кукловоди, които са скрити сатанисти веднага почнаха да помпят с оръжие укранците...

Обаче горките укри няма как да спечелят войната... защото са обречени.

Ако не се бъркам, в Библията имаше ли няколко разказа за племена на които Господ им праща въоръжени нашественици, които да ги поробят и избият като наказание за прегрешенията им?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Всичко, на което нямаш отговор са "гърчове" и "фейкове" и "осиране".

Отговори ти, че Мухосранския патриарх анатемосан от Вселенския патриарх.

Тебе това не те интересува нали ?

И аз така му казах.

Ти едно го питаш, той друго отговаря.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, gagodrago написа:

Аглайке, ти не се обаждай.

Кой православен християнин ще си сложи на ръкава такава открито подигравателна картинка - подигравка със Света Богородица?!

Тея не са християни, а са си направо открити езичници и сатанисти.

Ами другият им символ на украинците, който прилича на прикрит обърнат кръст - направо е като символа на дявола.... даже не се и крият.

Нищо изненадващо за мен, че световните кукловоди, които са скрити сатанисти веднага почнаха да помпят с оръжие укранците...

Обаче горките укри няма как да спечелят войната... защото са обречени.

Ако не се бъркам, в Библията имаше ли няколко разказа за племена на които Господ им праща въоръжени нашественици, които да ги поробят и избият като наказание за прегрешенията им?

Повече християни са от теб. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Повече християни са от теб. 

Ами тогава защо се подиграват със светини?

Нали е написано в Библията да не се богохулства.

Дано се вразумят тези украинци и да не правят повече така, защото не искам племето им да бъде заличено от лицето на Земята.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Отговори ти, че Мухосранския патриарх анатемосан от Вселенския патриарх.

Тебе това не те интересува нали ?

И аз така му казах.

Ти едно го питаш, той друго отговаря.

Ти не ме ли беше блокирал? Това се оказа лъжа, нали :wink12: Знаех си че все пак сме приятели :linedance:

Какъв е бил въпросът? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, gagodrago написа:

Ами тогава защо се подиграват със светини?

Нали е написано в Библията да не се богохулства.

Дано се вразумят тези украинци и да не правят повече така, защото не искам племето им да бъде заличено от лицето на Земята.

Подигравка е само в твоята глава и на Тошев. Иронично, и двамата се радвате кадировци да колят християни. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Подигравка е само в твоята глава и на Тошев. Иронично, и двамата се радвате кадировци да колят християни. 

--------------

Еми това не е ли открита подигравка бе аглайке?

Аз( колкото и да съм свободомислещ) така го възприемам - открита подигравка и хула срещу християнските светини.

Все едно да взема снимката на майка ти, да пльосна един гранатомет отгоре и да я разлепя публично.

Тия укри са обречени! Няма да прокопсат. 

--------------------------------

Според мен българската православна църква трябва да излезе публично с позиция на коя страна заставаме православните българи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, ivottoshev написа:

Ти не ме ли беше блокирал?

Марго ще ти хареса

преди 10 минути, gagodrago написа:

Еми това не е ли открита подигравка

Не е.

Обяснихме ви, че Мухосранския Патриарх е сатанист, вие гледате рамото на Резников.

преди 39 минути, ivottoshev написа:

Какъв е бил въпросът? 

Нямам въпрос, помагам ти срещу Миро.

Ти така си се оплел в лъжи, че хем ме нарече приятел, хем се страхуваш от мене.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, gagodrago написа:

Според мен българската православна църква трябва да излезе публично с позиция на коя страна заставаме православните българи.

Ако има един от вярващите българи да е за Расссияяя, обещавам да отблокирам Тошев.

Нали дигахте бунтове и демонстрации, събирате се 10 човека я има я няма.

Сега има интернет, всички виждаме, че Расссияяя е империята на Злото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пан Михайло

току-що, attj написа:

Военните операции са в Донбас и какви са техните цели?   

Се идет по плану

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, gagodrago написа:

--------------

Еми това не е ли открита подигравка бе аглайке?

Аз( колкото и да съм свободомислещ) така го възприемам - открита подигравка и хула срещу християнските светини.

Все едно да взема снимката на майка ти, да пльосна един гранатомет отгоре и да я разлепя публично.

Тия укри са обречени! Няма да прокопсат. 

--------------------------------

Е как, на страната на КГБ агентите и на кадировците сте  :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако има един от вярващите българи да е за Расссияяя, обещавам да отблокирам Тошев.

Има,отблокирай го ако си държиш на думата!

За уточнение-

Московската патриаршия всъщност даде на украинците странен статут на „автономия“ (но не съвсем независимост), като по този начин създаде нещо, наречено „ Украинска православна църква на Московската патриаршия “,

това да не се бърка с „ Украинска православна църква на Киевската патриаршия” или по този въпрос с „ Украинската автокефална православна църква ” (и трите са „нещо като” официални в Украйна).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ivottoshev написа:

Въпросът е: Защо ги изби?

Защо не избра да избие хиляди в Казахстан, Азербайджан, Монголия и тн. Защо Путин избра най-силният си съсед за да задоволи "имперските си амбиции", а не избра далеч по-лесна цел? Мислиш ли че това е свързано с едни сникерсчета и с едни краварски мераци за разполагане на ракети в Украйна?

Мисля, че е защото 8 години лошите укри тероризираха Домбас. Поне един руски трол на име Иво Тошев така твърдеше наскоро, питай него. Но да те предупредя, че отговор трудно ще измъкнеш от него, а като отговори, след 2 дни си сменя отговора, не знам психични проблеми ли има, или какво, но е страшно. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Е как, на страната на КГБ агентите

Тошев не го интересува, че Мухосранския патриархат са КГБ агенти и са анатемосани от Вселенската Православна Патриаршия.

По важно е свети Джавелин на рамото на Резников.

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Мисля, че е защото 8 години лошите укри тероризираха Домбас.

домбили бомбас

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Е как, на страната на КГБ агентите и на кадировците сте  :giggle1:

А ти на коя страна си? - на страната на открити езичници и сатанисти?

И си мислиш, че ще победите?!

Между другото, и в миналото на нашата история, нашите български царе, с Божията помощ също са побеждавали, разгромявали, наказвали и завладявали такива езичници и богохулци като укрите, и са им вземали земите...

Нали знаете за надписът в търновската църква свети Четиридесет мъченици, оставен от цар Иван Асен II

В лето 6738 [1230], индикт 3. Аз Йоан Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, създадох из основа и с живопис украсих докрай тази пречестна църква в името на светите 40 мъченици, с чиято помощ в дванадесетата година от моето царуване, в която година се изписваше този храм, излязох на бран в Романия и разбих гръцката войска и плених самия цар кир Теодор Комнин с всичките негови боляри, а цялата земя от Одрин до Драч завладях – гръцка, още и арбанаска и сръбска. Франките владееха само градовете около Цариград и самия този град, но и те се повинуваха под десницата на моето царство, понеже нямаха друг цар освен мене и благодарение на мене прекарваха своите дни, защото така повели Бог. Понеже без Него ни дело, ни слово се извършва. Нему слава на векове. Амин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, glen написа:

Готово. Аз винаги си държа на думата.

Човек за едната чест живее.

А какво ти е мнението относно неоспоримия факт, че РПЦ са до един агенти на ФСБ ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, gagodrago написа:

И си мислиш, че ще победите?!

Още от началото ви казах, че ще победим, още когато Мухосрансхата армия се въргаляше в праха по улиците на Киев.

Некадърните ви военачалници загробиха елитните си части още в първите дни на войната.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Реджеп Иведик написа:

Обяснихме ви, че Мухосранския Патриарх е сатанист, вие гледате рамото на Резников.

Нямам въпрос, помагам ти срещу Миро.

Ти така си се оплел в лъжи, че хем ме нарече приятел, хем се страхуваш от мене.

Ти можеш да обясняваш много работи, ама дай некой линк да видя за к'во иде реч

Нямаш въпрос?!?  Ми останах с такова впечатление щото нали каза: "Ти едно го питаш, той друго отговаря."

Айде пак тая мантра с лъжите. И що пък да ме е страх от теб?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

А какво ти е мнението относно неоспоримия факт, че РПЦ са до един агенти на ФСБ ?

Нека не е тука,има си раздел за тези неща!

Само в едно изречение-

Тъжната истина е следната: както в Украйна, така и в Русия официалната (известна още като „канонична“) православна църква е само инструмент в по-голям набор от инструменти на държавната власт. Години на подчинение на светската държава превърнаха много местни православни църкви в инструменти в ръцете на политиците. Нашата-също!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, glen написа:

Е, той ме блокира всеки ден за мъничко, примерно м/ду 15:00 и 15:30ч. През другото време явно не съм блокиран, щото вече трети ден казва че ме е блокирал... и трети ден въпреки блокировката все пак ме цитира

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, N1K17Y написа:

Мисля, че е защото 8 години лошите укри тероризираха Домбас. Поне един руски трол на име Иво Тошев така твърдеше наскоро, питай него. Но да те предупредя, че отговор трудно ще измъкнеш от него, а като отговори, след 2 дни си сменя отговора, не знам психични проблеми ли има, или какво, но е страшно. 

Значи причина има. И кога почна това тероризиране? Преди или след сникерсчетата? И защо няма тероризиране на рускоговорящи в Казахстан, Азербайджан, Монголия... Да не би да е защото там сникерсчета не са яли? 

Я дай да видим какъв отговор си е сменявал този Иво Тошев на всеки два дни.

ПП: Вчера каза че си щял да вадиш нек'ви стотици мои постове където имало незнамсикаквоси. Да знаеш че още чакам :speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...