Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Отношението към украинските бежанци беше много по-добро отколкото това към сирийците. За това не може да има спор.

Що се отнася до РПЦ, че са сатанисти, това са пълни глупости и лъжа без значение кой го казва.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, ncl написа:

Отношението към украинските бежанци беше много по-добро отколкото това към сирийците. За това не може да има спор.

Кое е по-доброто?

В момента какво има направено за бежанците от Украйна?

Тактическо остъпление с тоалетна хартия около крака:

преди 15 минути, attj написа:

И защо смесваш събитията с действия на болшевиките?   1876-1877 година е нямало още подобни. Те после  точно болшевиките са създали съвременната сгрешена като граници Украйна.   Сега грешките им се коригират с цената на стотици хиляди животи на славяни. 

Бъркаш грешка с неизбежност. Империите се разпаднаха най късно 20 век, само рашистите го не разбрахте. Започването на войната е единственото грешно в момента. 

преди 4 минути, ncl написа:

Що се отнася до РПЦ, че са сатанисти, това са пълни глупости и лъжа без значение кой го казва.

Както и че украинците са такива, от където започна спора. Глупост написана от отбор Черешка.

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Кое е по-доброто?

В момента какво има направено за бежанците от Украйна?

Какво има, което не е направено? Направи се всичко възможно та даже и отвъд това.

преди 22 минути, shishmanovp861 написа:

Що в бежански лагер ги настанихте? А не по хотели на морето?

Двойнствен стандарт?!

Щото бяха преобладаващо жени и деца. Щото парите бяха от ЕС и трябваше да се нагушат "наши" хотелиери. При един прозрачен процес предлагани базови условия, най ниска цена , парите щяха да стигнат за двойно повече човекодни .

току-що, ncl написа:

Какво има, което не е направено? Направи се всичко възможно та даже и отвъд това.

Пълни глупости пишеш, не се обаждай след като не си запознат.

Какво се направи? ВРЕМЕННО се настаниха по най-мизерните хотели и след това ги изритаха от там.

Пак ще те попитам, какво има направено за бежанците от Украйна?

преди 7 минути, ncl написа:

Би ли написал ти лично колко даде? Линк показващ , колко сме похарчили от бюджета, не от ЕС парите? Сравнение със похарченото за сирийците, предимно млади мъже.

преди 7 минути, shishmanovp861 написа:

Освободиха ни от Османската империя и дотам!После само злини ни нанесоха.

Всъщност последното което ги е вълнувало е било да ни освобождават, гонили са си техни интереси и са си ги постигнали перфектно. Има си го в учебниците им.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Би ли написал ти лично колко даде?

Колкото дадох и за сирийците. Мнението си няма да го променя каквото и да казвате.

преди 1 минута, ncl написа:

Колкото дадох и за сирийците. Мнението си няма да го променя каквото и да казвате.

Ми какво се възмущаваш, като си дал два пъти по нищо. 

преди 5 минути, ncl написа:

Мнението си няма да го променя каквото и да казвате.

То пък едно мнениее.....

преди 4 минути, ncl написа:

Вярвайте си, че сте прави...

Програмата за хуманитарно подпомагане на разселени лица от Украйна с предоставена временна закрила в България е подновена на 15 ноември. Има обаче нещо ново. Докато в текста на предишната програма се предвиждат 15 лева на ден за "нощувка и изхранване”, в новия текст на решението думата изхранване вече липсва. Това драстично променя положението на настанените в държавните бази.

преди 9 часа, miro20 написа:

Не ми е нужен никакъв Всеселенски Патриарх,нито решение на  църковен събор, за да видя че тази религия ,пропаганда и одобряване на новофашисткия режим , е тотална ерес.

Да разбираме ли че ти, който се имаш за православен християнин, обявяваш автокефална православна църква за еретична, без разбира се да знаеш, че нито ти, нито Вартоломей , нито някаква вселенска патриаршия има това право.

Това право няма дори никоя друга православна църква, даже и да е приела това на свой събор.

Такова правомощие има единствено вселенски(всеправославен) събор.

Разбира се не очаквам от теб да познаваш православния канон.

Редактирано от badr (преглед на промените)

преди 29 минути, Митко Вълчев написа:

Бъркаш грешка с неизбежност. Империите се разпаднаха най късно 20 век, само рашистите го не разбрахте. Започването на войната е единственото грешно в момента. 

Гражданската война я започнаха бандеровците през 2014 година.  Защо аз да съм рашист - бил съм стажант в Киев?   Още си млад и зелен.   Лесно се лъжеш.

преди 24 минути, ncl написа:

Мнението си няма да го променя каквото и да казвате.

Никой не иска да ти променя мнението, казвам ти какво е в действително положението.

Както винаги, тук разчитаме на доброволци. Но България също е в икономическа криза и доброволците са много изморени, средствата им не са безкрайни. Неразумно е да продължава да се разчита на това.

преди 5 минути, attj написа:

Гражданската война я започнаха бандеровците през 2014 година.  Защо аз да съм рашист - бил съм стажант в Киев?   Още си млад и зелен.   Лесно се лъжеш.

Благодаря за млад, явно след дадена възраст, човек не е способен да осмисля фактите и реалностите. Русия е зло. Ако по твое време е трябвало да се постараеш да го разбереш, сега стига да не си затваряш очите.

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Има закономерност, които съжаляваха и помагаха на сирийците, съжаляват и помагат и на украинците.

И сирийците и украинците, от едни сатанисти бягат. Тези на Гондяев, Пригожин и Касапина Путлер. Ей затуй Вселенската Патриаршия обяви РПЦ за сатанисти и изчадия на АДА !!!

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

Путиноидните тролове обаче са добри

Освен това са обективни, неутрални и никога не лъжат.

Целия останал свят барабар с духовния клир лъжат, че Гондяев и Путлер са сатанисти и изчадия на ада.

преди 10 минути, Coco1 написа:

Защо си рашист бе дядо-папагал 

Толкова съм и бандеровец.  Пропаганда не ми влияе.   А Кокич, ти какъв папагал си?  

преди 4 минути, attj написа:

Пропаганда не ми влияе.    

Цял живот рашистки-папагал не умеещ да си изкарва прехраната заради чугуна в главата. 

38891157_2106711312983120_7967541569647542272_n.jpg

преди 1 минута, Coco1 написа:

Цял живот рашистки-папагал не умеещ да си изкарва прехраната поради чугуна в главата. 

38891157_2106711312983120_7967541569647542272_n.jpg

Пак не позна -никога не съм бил комунист.   Ама какви нови папагали-фантазьори сте се навъдили...   

преди 3 минути, attj написа:

нникога не съм бил комунист.      

Комунистическия-рашист-папагал, получи раздвоение. Цялата фамилия сте в Мосейково собственост на рашистите.-комунисти

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.