Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 часа, vpvelev написа:

Киев пада до края на месеца.

Москва пада до края на месеца - източкика е същия като твоя - :D и атомна бомба в германия - викай племенницата:D

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

За Миро става въпрос. Ти му казваш, че не те интересува, че РПЦ са официално признати сатанисти. Той те информира.

Предварително ти казах, че не си разбрал.

Явно при тебе е хронично.

Тц, пак си приел желаното за реално. Казах му че не ме интересува какво и дали е забранено в Горна Волта, Бряг на Слоновата кост, Русия или която и да е друга държава извън ЕС. 

За официалното признаване на руската църква за сатанисти - Лоботомиран20 може да обяснява колкото си иска, ама без линк с официалното  решение, думите му са като твоите - въздух под налягане.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти му казваш, че не те интересува, че РПЦ са официално признати сатанисти.

Ами и той не се интересува, че са "обявени" за такива на икономически форум, но все пак решава да ни уведоми за това събитие.

преди 11 минути, maxthon написа:

Ами и той не се интересува, че са "обявени" за такива на икономически форум

Не гледай към мене, Тошев пак прави театро.

Пишман станах, че се опитах да му помогна срещу Миро.

Важното е, че РПЦ са обявени официално за сатанисти.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Не гледай към мене, Тошев прави театро.

Иска ти се да съм написал нещо, обаче се оказва че такова нещо не съм писал. Верно има нек'во театро, ма то се разиграва в твойта тимберица :D

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Бръщолевения на Лоботомиран20, демек въздух под налягане...

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Пишман станах, че се опитах да му помогна срещу Миро.

E така де Хитър Миро и Настрадин Иведик. Първият лъже след това другия маже.  После си сменяте местата. Отваряш сайта на Вселенската Патриаршия и търсиш нужната информация да си потвърдиш мазането. Може да обедините усилия заедно с този къде лъже.

преди 3 часа, attj написа:
преди 3 часа, miro20 написа:

Няма промяна в плана.

Какъв план  -  Доцецк, Луганск, Запорожие и Херсон ги обявиха за руски области и Федерацията ще воюва и ще ги брани.

Тебе ако те обявят с указ за мъж, а си  мамаша даша... ще се съгласиш ли ? :) :) :)

преди 45 минути, maxthon написа:

E така де Хитър Миро и Настрадин Иведик. Първият лъже след това другия маже.  После си сменяте местата. Отваряш сайта на Вселенската Патриаршия и търсиш нужната информация да си потвърдиш мазането. Може да обедините усилия заедно с този къде лъже.

Именно.

Няма казана лъжа от мен.

Обори ме  :) 

Ама не можеш.

Не знам защо прилагаш старата тактика с която се осра и за "народното празнуване " и честване на литургията за руската коледа.

Където хем не можа да намериш доказателства за твърденията си , хем се осра, хем ми повтаряше че АЗ трябвало да намеря видиш ли , доказателство за твоите измишльотини и лъжи .

Е защо аз да ги търся ???? Да съм намерил клипове на народно честване, дето го няма.

Сега прилагаш същото  :)

Нямаш никакви доказателсва, а Всеселенския патриарх ясно си каза  че РПЦ и Гундяев разпространяват тотална ЕРЕС !

Това е !

Колко още ще лъжете и мажете ?

Тотални гьонсурати.

преди 48 минути, M.Николов написа:
преди 58 минути, Реджеп Иведик написа:

От кой?

Простено ти е.

Както всяко уважаващо се тъпо неграмотно комуне-атеист,не си  длъжен да знаеш кой е Всеселенския Патриарх Вортоломей.

пп

Е,можеше от обща култура да знаеш,но и това качество е противопоказно за комунета...

преди 49 минути, ivottoshev написа:

Бръщолевения на Лоботомиран20, демек въздух под налягане...

...и на Всеселенския Патриарх.

Мъ къф е па тоя бе.... нали ?  :)  

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 38 минути, miro20 написа:

Простено ти е.

Както всяко уважаващо се тъпо негамотно комуне-атеист,не си  длъжен да знаеш кой е Вселенския Патриарх.

Мда... а ти като представител на групата с отрицателно IQ, дори не правиш разлика между ерес и сатанизъм!

:giggle1:

Да не споменавам и факта, че думите на Вселенския патриарх, нямат никаква тежест, без решение на църковен събор.

:hush:

току-що, M.Николов написа:

Мда... а ти като представител на групата с отрицателно IQ, дори не правиш разлика между ерес и сатанизъм!

Да не споменавам и факта, че думите на Вселенския патриарх, нямат никаква тежест, без решение на църковен сбор.

Имаме напредък.... Вече не ОТРИЧАТЕ информацията и думите на Всеселенския Патриарх, чукнали сте в гугъл кой е той, видяте че Миро всичко точно е казал и цитирал, и се мина на старата тактика с увъртанията  и гърчовете.. ама то сатанизъм такова,ама то ерес онакова... то така ама то онака :)

мммдобреее :) 

Цъ...никакъв напредък нямаш!

преди 7 минути, M.Николов написа:

Да не споменавам и факта, че думите на Вселенския патриарх, нямат никаква тежест, без решение на църковен сбор.

С две думи, отново не си в час.

И пишеш откровени глупости.

Кой питаше за Гундяев ?

преди 2 минути, M.Николов написа:

Цъ...никакъв напредък нямаш!

Ама разбира се че думите на Всеселенския Патриарх нямат никаква тежест за всяко уважаващо се тъпо комуне.

Никога не съм се и съмнявал . :)

Гърчи се , мизерабъл . Рашистката църква и пропагандата на гундяев за всеки средно интелегентен човек е пределно ясна.

Не ми е нужен никакъв Всеселенски Патриарх,нито решение на  църковен събор, за да видя че тази религия ,пропаганда и одобряване на новофашисткия режим , е тотална ерес.

преди 26 минути, miro20 написа:

Няма казана лъжа от мен.

Обори ме  :) 

...................................

...и на Всеселенския Патриарх.

Мъ къф е па тоя бе.... нали ?  :)  

Линк? Някакво официално решение? Няма нали? Е, значи си лъжец.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Линк? Някакво официално решение? Няма нали? Е, значи си лъжец.

Гугъл да ти е на помощ  :)

Всъщност, дал съм линк по назад . И парадокса е че даже си ме цитирал с тои линк .

това като всеки уважаващ се трол,не ти пречи пак да ме питаш :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Дай го този линк с това решение де. Ако няма линк - оставаш си лъжец.

преди 3 минути, miro20 написа:

Гугъл да ти е на помощ  :)

Всъщност, дал съм линк по назад . И парадокса е че даже си ме цитирал с тои линк .

това като всеки уважаващ се трол,не ти пречи пак да ме питаш :) 

преди 3 минути, miro20 написа:

Ама разбира се че думите на Всеселенския Патриарх нямат никаква тежест за всяко уважаващо се тъпо комуне.

Всъщност, нямат никаква тежест за всеки поне средно интелигентен човек.......но ти не влизаш в тази група.

:)

преди 6 минути, miro20 написа:

Никога не съм се и съмнявал . :)

Гърчи се , мизерабъл . Рашистката църква и пропагандата на гундяев за всеки средно интелегентен човек е пределно ясна.

Не ми е нужен никакъв Всеселенски Патриарх,нито решение на  църковен събор, за да видя че тази религия ,пропаганда и одобряване на новофашисткия режим , е тотална ерес.

Чакай да видим какви са думите на Вселенският патриарх.

Главно обвинява руската църква, че е слята с политиката, нали?

А какво прави тогава вселенският патриарх на "конференцията за международна политика"?!? Да го беше казал на някой църковен събор - бих го разбрал, ама да обвиняваш дадена църква че не си гледа само църковните си дела и да го обявиш на политически форум - е те т'ва силно намирисва на "крадеца вика: дръжте крадеца"

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Чакай да видим какви са думите на Вселенският патриарх.

Главно обвинява руската църква, че е слята с политиката, нали?

А какво прави тогава вселенският патриарх на "конференцията за международна политика"?!? Да го беше казал на някой църковен събор - бих го разбрал, ама да обвиняваш дадена църква че не си гледа само църковните си дела и да го обявиш на политически форум - е те т'ва силно намирисва на "крадеца вика: дръжте крадеца"

Пак се осра тошефффф..

Хайде отново от предната страница където си миотговорили цитирал , само че вече  не ме цитирай преди да си прочел и после тъпо и упорито да ме питаш пак  същото :

https://frognews.bg/novini/vartolomei-obiavi-ruskata-tsarkva-eres-instrument-karvaviia-rejim-putin.html

https://www.ploshtadslaveikov.com/vselenskiyat-patriarh-otkri-eres-v-dejstviyata-na-ruskata-pravoslavna-tsarkva/

преди 11 минути, M.Николов написа:

Всъщност, нямат никаква тежест за всеки поне средно интелигентен човек.......но ти не влизаш в тази група.

:)

Да бе ,знам че за всяко тъпо комуне думите на Вселенския Патриарх нямат никакво значение.

Интересно,а какво мислиш за думите и речите на Гундяев ?

А за тези уникални религиозно-нацистки течения  ?

ти по Великден като казваш "Христос воскресе" , вдигаш ли ръка в хитлеристки поздрав ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.