Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 15 минути, ncl написа:

Казвам, че не е само руска. А ти не си гласувал за него, нали?

Не съм. Друго?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 16 минути, attj написа:

Явно не вярваш на предупрежденията на Медведев.  Дано Байдън му повярва - за да спрат военните операции.

Най доброто родено от Раша. Ще унищожим човечеството, ако не е на нашето. Мамини сладки дебилизирани рашистчета.

преди 11 минути, novaki написа:

Русия ни го продаваше с 42% по скъпо от колкото на другите в ЕС

Ние купуваме/потребяваме около 3.5 млрд. куб/м. В същото време останалите държави консумират в пъти повече или десетки млрд. куб/м. На чисто пазарен принцип който купува повече, получава и по-добра цена.

преди 26 минути, attj написа:

Явно не вярваш на предупрежденията на Медведев.

Алкохолика Медведев.

Той като се натряска и може да каже каквато си иска дивотия.

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Най доброто родено от Раша. Ще унищожим човечеството, ако не е на нашето.

"Дайте ми подходяща заплаха и мекушав Запад, и ще превзема света"

Касапина Путлер

преди 12 минути, maxthon написа:

Ние купуваме/потребяваме около 3.5 млрд. куб/м. В същото време останалите държави консумират в пъти повече или десетки млрд. куб/м. На чисто пазарен принцип който купува повече, получава и по-добра цена.

Да разбирам че си бил твърдо за когато ЕС беше решил да купува като един-единствен клиент за всички държави от РуZия?

преди 30 минути, BANKATA написа:

Обясни го на бурятите защо трябва да мрат за някакви си казаци

Какво говориш - аз не успявам на украински език  да го разясня на бандеровците.  Не се справям.    Преди малко гледах новини по уж забранената руска ТВ "Останкино" - досега съобщиха за    157 000 загинали украинци при над 17 000 пленени и над 300 000 ранени и пострадали.  Жертви и от двете страни са вече стотици хиляди хора, заради някакви си украински руснаци-предишни казаци.    Толкова ли не могат нещо да се разберат тези в Москва и в Киев? Руснаците няма да отстъпят Донбас и Крим, а могат да изгорят цялата останала Украйна.   Може и пак дори  да им унищожат самостоятелността на държавата.

преди 23 минути, Coco1 написа:

Аууу трола колко елементарно лъже дядка-трол-комунист-рашист

Кокомицинът пак ти идва в повече

преди 3 минути, attj написа:

а могат да изгорят цялата останала Украйна

"Дайте ми подходяща заплаха и Мекушав Запад, и ще превзема света"

Касапина Путлер

Имам чувството, че се повтарям.

преди 15 минути, maxthon написа:

Прав си. На 1000 процента. Но как това се връзва с лозунга на рашистката фен измет. Цял свят да е срещу Русия, аз съм с нея. Начи, не могат да ни продават поне като на другите, но ние ще си жертваме държавата и децата, за малоумната им политика. Умно, по умно, най умно, рашист.

преди 7 минути, kosyo написа:

Да разбирам че си бил твърдо за когато ЕС беше решил да купува като един-единствен клиент за всички държави от РуZия?

Нищо не разбираш. Той вика за Русия.

Возьмем Киев за три дняяя

преди 22 минути, maxthon написа:

Това до някъде е така ама нали сме приятелска страна ? 

Та и темата беше че Русия ни продава по скъп газ

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

"Дайте ми подходяща заплаха и Мекушав Запад, и ще превзема света"

Касапина Путлер

Имам чувството, че се повтарям.

Защо все Путин Ви е в умовете като има решение на Държавната Дума за Донбас и за Крим?  Ако е някой като Медведев вместо Путин  ще е по-лошо, защото той  не се ограничава относно възможни тактически ядрени удари.  Путин не е на подобно мнение.

Бяяяяягаааатттт!!!

преди 3 минути, novaki написа:

Та и темата беше че Русия ни продава по скъп газ

Темата може да е такава за всеки, който си мисли, че Русия ни продава скъп газ. Решенията са наши, но пък друг ни е виновен.

преди 2 минути, attj написа:

Защо все Путин Ви е в умовете като има решение на Държавната Дума за Донбас и за Крим?

Главите на депутатите от Держдумата в чий дирник са заврени ?

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Начи, не могат да ни продават поне като на другите, но ние ще си жертваме държавата и децата, за малоумната им политика.

Начи политиката си е чисто наша. Решенията са наши и резултата от тях също са за наша сметка. Най-лесно е обвиниш друг за решения, които си взел ти.

преди 1 минута, maxthon написа:

Темата може да е такава за всеки, който си мисли, че Русия ни продава скъп газ. Решенията са наши, но пък друг ни е виновен.

Че нашите продажни политици са виновни е факт че са съгласили на такива условия

преди 1 минута, novaki написа:

Интересно кОй е дал подкупа...

преди 15 минути, novaki написа:

Ама условието да минем на борсова цена го поставихме ние в ЕС. Пионери в това отношение бяха поляците.

преди 14 минути, maxthon написа:

Начи политиката си е чисто наша. Решенията са наши и резултата от тях също са за наша сметка. Най-лесно е обвиниш друг за решения, които си взел ти.

Как пазарната логика за малкото потребление, кореспондира с готовността за жертване в името на чужда държава? Как правите връзката. Логика в тяхна полза, безумно глупава саможертва пак в тяхна полза? Не бягай по тъча, дори ти схващаш логиката на въпроса.

преди 2 минути, maxthon написа:

Ама условието да минем на борсова цена го поставихме ние в ЕС. Пионери в това отношение бяха поляците.

Аз ти говоря за  времето преди ЕС да се намеси че ни го продаваха с 42% по скъпо ,то когато ЕС се намеси цената падна и Борисов се биеше по гърдите и разправяше на всякъде че той ги бил свалил

преди 35 минути, attj написа:

Какво говориш - аз не успявам на украински език  да го разясня на бандеровците.  Не се справям.    Преди малко гледах новини по уж забранената руска ТВ "Останкино" - досега съобщиха за    157 000 загинали украинци при над 17 000 пленени и над 300 000 ранени и пострадали.  Жертви и от двете страни са вече стотици хиляди хора, заради някакви си украински руснаци-предишни казаци.    Толкова ли не могат нещо да се разберат тези в Москва и в Киев? Руснаците няма да отстъпят Донбас и Крим, а могат да изгорят цялата останала Украйна.   Може и пак дори  да им унищожат самостоятелността на държавата.

Кокомицинът пак ти идва в повече

Като става въпрос за България "защитата на отечеството е най-сявятото нещо", ама за Украйна било бандеровщина. Защо за теб е нормално руснаците да мрат за някакви си "руснаци-предишни казаци", а украинците не ?

За 9 месеца ще ми дадеш ли най-накрая адекватен отговор ?

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:

Интересно кОй е дал подкупа...

избери си

1.Байдън

2 Зеленски

3 урсула

ПП то Путин е невинен за всичко

"Как се обръщат нещата. Миналия път украинците бяха с джипките с картечниците, а орките с танковете, сега украинците ще са с истински танкове, а тия с бусчета с картечници. Добре върви!"Как се обръщат нещата. Миналия път украинците бяха с джипките с картечниците, а орките с танковете, сега украинците ще са с истински танкове, а тия с бусчета с картечници. Добре върви!" По план, само по план. Че плана бил да се съсипе  Русия и каквото може от Украйна, никой не каза

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.