Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 24 минути, Богатир написа:

Роскосмос ще сключва контракти само в рубли

БайДън дойде в Европа да договаря оръжие за Украйна и нови санкции а сега изведнъж трябва да говори само за Руски рубли!

преди 28 минути, absurt написа:

Ами, ти също излез, бе, човеко! Никой не си е самодостатъчен, ама само Русия ще пострада. Пак ти казах- виж с какви суровини и стоки Русия снабдява света. После помисли- как се оказа, че дядя Вова е създал вътрешна система за разплащане и разни други неща, за които идея нямахте? Дотук, високомерното му  подценяване доведе до сегашния резултат. Ти, всъщност, дали си погледнал какво произвеждат?  

Ще перифразирам. Не е произвеждат, а добиват.

Каква руска стока имаш? Бяла/черна техника? Кинкалерия,галантерия? Не е само до суровини.

Венецуела била фрашкана с петрол! Но бил особен, трябвало преработка. А технология имали само САЩ-ите. Не аз, Пасков го каза.

Барел петрол струва по-евтино при арабите. Нямат никаква заслуга, но е по-лесен за добив. На едни дал, на други взел.

преди 5 часа, BANKATA написа:

Ако решим да не плащаме ?

Ще стоиш на студено,бе!!!

Руските восйки продължават да пазят мирното население:

Цитат

Танк срещу Автобус в Донецк - 0:15

Цитат

Тези тук лъжат - 40 000 убити, ранени, липсващи руски войници. За 1 месец великата руска армия загуби ~20% от войските, които вкара в Украйна.

Цитат

Да напомня - не вярвайте на НАТО. Лъжат. Същите лъжци са като онези, които казаха, че Русия ще нападне Украйна.

Специално за всички почитатели на диктаторчето - фейк е:

PutinZelenski.jpg.7731519a72c6151c579156e21cc7f1d0.jpg

----------------

преди 1 час, tonit1968 написа:

Много интересно, ние от къде ще купуваме рубли за да си купим газ.

Всички, които продават газ вече го продават в рубли ли? Брей, прпуснал съм тази новина.

----------------

преди 3 часа, absurt написа:

Аха............ми, щом казваш, коя съм аз да ти противореча? Лошото е, че комуникация не се получава така, ама колкото- толкова.

Веднага ти припомням коя си - ти си боравещата с факти, зачитащата истината, интелектуално извисената, разсъждаващата, грамотната и т.н.

Цитат

Руснаците си приключиха маневрите и изтеглят войските. Преди час- официално съобщение. А, вие- американофилите, продължавайте да олайвате и да треперите, че ще ви нападнат. Толкова сте смешни с облъченото си американизиране. Чудя се, кой и кога успя така да ви зомбира!?

преди 3 часа, absurt написа:

Лошото е, че комуникация не се получава така, ама колкото- толкова.

Не ми е по силите да комуникирам с такъв титан на мисълта и логиката като теб.

Кръжокът на неориентираните нацисти да си вземат последно сбогом с "Азов"!!! 

Screenshot_20220323_195430.jpg

Screenshot_20220323_200403.jpg

След изявлението на чичко Путин каква тишина настана в пропагандните медии!

За капак на всичко Казахската тръба излезна в ремонт до 31-ви декември!Няма е нефт!Западна Европа казва-това е глупаво,отговарят им и санкциите са глупави,но ние не бързаме,преконфигурирането на петролните рафинерии е скъпо, трудоемко и отнема много време.

преди 3 минути, parmobil написа:

Ще перифразирам. Не е произвеждат, а добиват.

Каква руска стока имаш? Бяла/черна техника? Кинкалерия,галантерия? Не е само до суровини.

Венецуела била фрашкана с петрол! Но бил особен, трябвало преработка. А технология имали само САЩ-ите. Не аз, Пасков го каза.

Барел петрол струва по-евтино при арабите. Нямат никаква заслуга, но е по-лесен за добив. На едни дал, на други взел.

Това, че аз нямам съвременна руска стока, е защото просто няма реклама и внос. А, няма, защото целта на пускането ни в ЕС, не е била да им ставаме пазар на руснаците. А, да си продават стоките западните вериги. Мисълта ми е, че ако не внесат хладилници, няма да им се развалят продуктите, а ще си купят руски. Така е и с другите неща- няма да има асортимент, но няма да останат в липса. Освен това- Китай защо го забравяш?

Доверието на руснаците към Путин е достигнало една от най-високите си стойности през март, сочи анкета

23 март 2022 21:18
Снимка: gettyimages

Снимка: gettyimages

Това е един от най-високите рейтинги на президента, откакто ръководи Русия

Общоруският център за изследване на общественото мнение (ВЦИОМ) е регистрирал през март един от най-високите рейтинги на доверие на руснаците към президента Владимир Путин. Това съобщи днес генералният директор на държавната социологическа агенция Валерий Фьодоров, цитиран от ТАСС, предаде БТА.

"През последния месец регистрирахме един от най-високите рейтинги на президента за 20-те години, откакто Путин ръководи Русия - 79,6%. Това е един от най-динамичните периоди на ръст на неговия рейтинг", каза Фьодоров в ефира на радио "Говори Москва".

https://nova.bg/news/view/2022/03/23/362266/доверието-на-руснаците-към-путин-е-достигнало-една-от-най-високите-си-стойности-през-март-сочи-анкета/

преди 1 минута, absurt написа:

Това, че аз нямам съвременна руска стока, е защото просто няма реклама и внос. А, няма, защото целта на пускането ни в ЕС, не е била да им ставаме пазар на руснаците. А, да си продават стоките западните вериги. Мисълта ми е, че ако не внесат хладилници, няма да им се развалят продуктите, а ще си купят руски. Така е и с другите неща- няма да има асортимент, но няма да останат в липса. Освен това- Китай защо го забравяш?

Я ги покажи руските хладилници. Руските телефони, руските автомобили, руските индустриални машини.

преди 1 минута, dimy написа:

Доверието на руснаците към Путин е достигнало една от най-високите си стойности през март, сочи анкета

Добре че има чугуни да разпрострняват фейковете на пропагандната руска комунистическа машина

преди 13 минути, A.com написа:

Веднага ти припомням коя си - ти си боравещата с факти, зачитащата истината, интелектуално извисената, разсъждаващата, грамотната и т.н.

Не ми е по силите да комуникирам с такъв титан на мисълта и логиката като теб.

Вярно е, че не ти е по силите, а и не съм отправяла пост към теб, та да се обаждаш като на тъпан- пръчката. 

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Я ги покажи руските хладилници. Руските телефони, руските автомобили, руските индустриални машини.

Аглайке, показвала съм хладилници и трактори, когато пак трябваше да обяснявам, че имат собствено производство. Напъни се и може да успееш да намериш.

Русия досега играе добре, като продължи доставките на газ и петрол за ЕС. Сега ЕС на практика трябва да санкционира руската енергия или да плаща в рубли заради нещо, което САЩ направиха.

Като отправна точка една рубла си струва хартията, на която е написана. Това ще се превърне в една шепа газ.

Очевидното решение  е, че чуждестранните нации, които желаят да купуват руски газ, ще трябва да изпратят злато в Москва, където ще им бъдат кредитирани рубли в руска сметка в замяна или менителници. в рубли.

Те ще трябва да предложат златото, или крановете ще бъдат изключени.

Така се прави история.

преди 1 минута, absurt написа:

Вярно е, че не ти е по силите, а и не съм отправяла пост към теб, та да се обаждаш като на тъпан- пръчката. 

Какво не си отправяла към мене?

Цитат

absurt

• Потребител
  • Град:София
преди 3 часа, A.com написа:

Психопатите нямат нужда да оправдават действията си. А ти си разсъждавай интелигентно и логически.

Аха............ми, щом казваш, коя съм аз да ти противореча? Лошото е, че комуникация не се получава така, ама колкото- толкова.

преди 2 минути, glen написа:

Русия досега играе добре, като продължи доставките на газ и петрол за ЕС. Сега ЕС на практика трябва да санкционира руската енергия или да плаща в рубли заради нещо, което САЩ направиха.

Като отправна точка една рубла си струва хартията, на която е написана. Това ще се превърне в една шепа газ.

Очевидното решение  е, че чуждестранните нации, които желаят да купуват руски газ, ще трябва да изпратят злато в Москва, където ще им бъдат кредитирани рубли в руска сметка в замяна или менителници. в рубли.

Те ще трябва да предложат златото, или крановете ще бъдат изключени.

Така се прави история.

Да, само че има гумени глави, неспособни да съберат 2 и 2. Преди малко слушах германците-категорично заявиха, че не могат да си позволят санкции, които биха ги унищожили. Щели първо да се организират до 2030г., че да станат самостоятелни.......

преди 4 минути, glen написа:

Русия досега играе добре, като продължи доставките на газ и петрол за ЕС. 

На азиатските им пазари се повишават цените поради нараснало търсене.   Сега САЩ ли ще компенсират държавите от ЕС?   Или отново ще гласуват още милиарди долари за Киев -да подклаждат нужна само за тях война!?

преди 5 минути, A.com написа:

Какво не си отправяла към мене?

Просташки отговор на просташки пост.

преди 15 минути, absurt написа:

Аглайке, показвала съм хладилници и трактори, когато пак трябваше да обяснявам, че имат собствено производство. Напъни се и може да успееш да намериш.

Да не се окажат само, че частите китайски и европейски, а единственото руско е емблемата ?

Това, което американците правят в Украйна сега, няма нищо общо със самата Украйна. Това също няма нищо общо със свободата и демокрацията.

Просто е - американците разпокъсват Европа и ентусиазирано се занимават с демонтажа на еврото...

Резултатът от плана, който премина в активна фаза, ще бъде пълен колапс на Европа.

Всички уверения за Украйна, че "целият свят е с вас" се оказаха празна фраза и подлъгаха и Полша но вече бяха предупредени, че действат на своя собствена опасност и риск. Като цяло, ако не друго, тогава никакво НАТО няма да им дойде на помощ ...Ами Америка? Тя се отдръпна и ентусиазирано забива пръчка, така че процесът да не спре ...

Отзиви от капитан Грийн-
  Уважаеми европейци. Ще ти кажа това – парите ти имат смисъл, когато можеш да си купиш нещо с тях и да имаш какво да пълниш в резервоарите. Сега правите всичко, за да направите тази формула несъстоятелна.

Предстоят ви невероятни времена.

Важно е да се разбере защо прокълнатите московчани разрушават къщите на украинците.
Позицията на британските терористи в жилищния комплекс Green Side в Ирпен

https://t.me/milinfolive/79396
Обърнете внимание на факта, че жителите на къщата може да не знаят, че в къщата им са се настанили чужди терористи и когато в къщата пристигне бомба, те ще викат, че проклетите московчани бомбардират къщи.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.